ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25/04 έως 01/05




                     Ζώδια​ Κριός 

Από Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει το θάρρος και την πρωτοβουλία να κάνετε την πρώτη κίνηση και να πρωτοστατήσετε. Θα ξέρετε διαισθητικά τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε, ειδικά στις σχέσεις. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε από κάποιον να βγείτε ραντεβού και να ενεργήσετε σύμφωνα με το ένστικτό σας. 

Πέμπτη έως Κυριακή είναι μια καλή στιγμή για συναντήσεις και συναναστροφές με μια ομάδα φίλων, αλλά θα είστε πιο άνετοι και πιο αποτελεσματικοί με τις σχέσεις ένας προς έναν. Η σκέψη σας θα είναι ορθολογική και λογική, θα ακούσετε όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες, θα διαβάσετε τα ψιλά γράμματα και θα μιλήσετε καθαρά και συνοπτικά. 



                  Ζώδια​ Ταύρος

Από Δευτέρα έως Τετάρτη είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε και να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Η θετική σκέψη, η ευρεία προοπτική και οι εξαιρετικές δεξιότητες λήψης αποφάσεων σάς επιτρέπουν να οραματιστείτε με σαφήνεια την προτιμώμενη πορεία μπροστά. Οι καλές δεξιότητες επικοινωνίας και η ανοιχτή αυτοέκφραση κάνουν την κοινωνικοποίηση πλούσια και ικανοποιητική. 

Πέμπτη έως Κυριακή είναι μια περίοδος καλής τύχης και ευτυχίας. Θα πρέπει να απολαμβάνετε αυξημένη δημοτικότητα, χάρισμα και γοητεία. Πιθανότατα θα φαίνεστε και θα αισθάνεστε καλύτερα και θα είστε πιο ελκυστικοί από ότι συνήθως. Αυτό είναι λοιπόν ένα εξαιρετικό εβδομαδιαίο ωροσκόπιο Ταύρου για συναναστροφές και ειδικά για ραντεβού. Το να κάνετε φίλους είναι εύκολο και οι νέες συνεργασίες θα είναι γνήσιες και αμοιβαία επωφελείς. 




                   Ζώδια​ Δίδυμοι

Από Δευτέρα έως Παρασκευή είναι μια καλή περίοδος για ερωτικές σχέσεις, επίσημες κοινωνικές δεσμεύσεις, αγορές και επενδύσεις. Η αληθινή αγάπη είναι δυνατή και ακόμη και νέες φιλίες θα έχουν έναν ισχυρό καρμικό δεσμό. Οι νέες σχέσεις μπορεί να αργήσουν να πυροδοτηθούν, αλλά θα έχουν γερές βάσεις, θα είναι πιστές και ανθεκτικές. Οι αγορές για ανάγκες πάρτι, μόδα, καλλυντικά, κοσμήματα και τέχνη θα επωφεληθούν από το μάτι σας για μια ευκαιρία. 

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι ιδανικά για να διασκεδάσετε, αλλά όχι τόσο καλά για να δουλέψετε σκληρά. Θα πρέπει να νιώθετε χαρούμενοι, αισιόδοξοι, γενναιόδωροι και πολύ κοινωνικοί. Ωστόσο, θα προκύψουν προβλήματα εάν χρειαστεί να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα στα οποία απαιτείται υπεύθυνη ή συντηρητική στάση. 



                    Ζώδια​ Καρκίνος

Από Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει πάθος, ρομαντισμό και αίγλη και πολυτέλεια. Ο αυξημένος αισθησιασμός και η δημοτικότητα καθιστούν αυτή την εξαιρετική στιγμή για συναναστροφές και ραντεβού. Αλλά μια πνευματική ή ψυχική ένωση είναι εξίσου σημαντική για εσάς με μια ερωτική φαντασία στην κρεβατοκάμαρα. Αυτή είναι επίσης μια καλή περίοδος για καλλιτεχνικές και άλλες δημιουργικές εργασίες. 

Πέμπτη έως Κυριακή θα πρέπει να νιώθετε χαλαροί και κοινωνικοί, επομένως αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να είστε με άλλους. Μπορείτε να κάνετε τους άλλους χαρούμενους ακόμα και όταν είναι λυπημένοι. Η ερωτική σας ζωή επωφελείται από το αυξημένο χάρισμα και τη σωματική ελκυστικότητα. Αυτό είναι λοιπόν ένα πολύ καλό εβδομαδιαίο ωροσκόπιο για τον Καρκίνο για ραντεβού ή επίλυση οποιασδήποτε υπάρχουσας έντασης στη σχέση. 


 


                         Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει αυξημένη ανάγκη για συντροφικότητα αλλά πρέπει να είναι σοβαρή και αληθινή αγάπη. Με έναν υπάρχοντα σύντροφο, θα θέλετε επιβεβαίωση ή περισσότερη δέσμευση. Νέες σχέσεις είναι πιθανές αλλά δεν θα σας ενδιαφέρουν τα one-night stands. Μια σχέση τύπου δασκάλου-μαθητή είναι δυνατή ή μπορεί να υπάρχει σημαντική διαφορά ηλικίας. 

Παρασκευή έως Κυριακή θα πρέπει να νιώθετε πιο ευαίσθητοι και να νοιάζεστε. Μπορείτε να συνδεθείτε πιο εύκολα με τους άλλους στο συναισθηματικό επίπεδο που σας κάνει πολύ δελεαστικό και ελκυστικό. Η διαίσθησή σας και οι ψυχικές σας ικανότητες θα είναι ισχυρότερες και ακριβέστερες από ό,τι συνήθως. Τα όνειρα και η φαντασία θα είναι πιο ζωντανά και δημιουργικά. 



                      Ζώδια​ Παρθένος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή πρέπει να είναι μια περίοδος ευτυχίας και επιτυχίας. Οι καλές ιδέες, η θετική σκέψη και οι βελτιωμένες δεξιότητες επικοινωνίας φέρνουν ευχάριστες και κερδοφόρες συζητήσεις. Αυτό είναι ένα καλό εβδομαδιαίο ωροσκόπιο Παρθένου για να κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον σας, να προωθήσετε τις ιδέες σας και να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις. 

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι καλό για αγάπη, πάρτι και απόλαυση, αρκεί να έχετε τον χρόνο και τα χρήματα για να το κάνετε. Μπορεί να παρατηρήσετε έλλειψη αυτοπειθαρχίας και κινήτρων εάν πρέπει να πάτε στη δουλειά ή έχετε σοβαρά θέματα να ασχοληθείτε. Μια τάση εδώ να είσαι ατημέλητος στις λεπτομέρειες και γενικά τεμπέλης, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να σκάψεις βαθιά για να βρεις το κίνητρο και τη φιλοδοξία να ολοκληρώσεις τη δουλειά. 


 


                        Ζώδια​ Ζυγός

Από Δευτέρα έως Τετάρτη πιθανότατα θα αισθάνεστε πιο ευαίσθητοι συναισθηματικά από ό,τι συνήθως και θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι παλιές αναμνήσεις μπορεί να πλημμυρίσουν πίσω για να σας κάνουν να νιώσετε συναισθηματικοί. Οι πρώτες σας εντυπώσεις θα είναι σωστές, επομένως αυτή είναι μια καλή στιγμή για να γνωρίσετε νέα άτομα, να κάνετε φίλους και να βγείτε ραντεβού. 

Πέμπτη έως Κυριακή θέματα αγάπης, ομορφιάς και στοργής έρχονται στο επίκεντρο της ζωής σας. Μην χάσετε λοιπόν αυτή την ευκαιρία να πείτε σε κάποιον ότι τον αγαπάτε. Θα πρέπει ούτως ή άλλως να έχετε όρεξη να το φωνάξετε από τις στέγες. Το να νιώθεις καλά και να αγαπάς τον εαυτό σου διευκολύνει να αγαπάς τους άλλους και να περνάς καλά. 



                      Ζώδια​ Σκορπιός 

Από Δευτέρα έως Τετάρτη , το ανοιχτό μυαλό και η ευρεία προοπτική οδηγούν σε αμφισβήτηση και περιέργεια. Μπορείτε να βασιστείτε σε καλές δεξιότητες λήψης αποφάσεων και προνοητικότητα για να κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον. Η ανοιχτή, ειλικρινής και ξεκάθαρη αυτο-έκφραση καθιστούν αυτή την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε φίλους και κερδοφόρες επιχειρηματικές συνεργασίες. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για γράψιμο, μελέτη, εξετάσεις και ταξίδια. 

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει καλή διάθεση, αισιοδοξία και άφθονη αγάπη. Οι άλλοι θα σας βρίσκουν πιο ελκυστικούς καθώς χαλαρώνετε και εκφράζετε την πιο στοργική και φιλόξενη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Αυτό είναι ένα καλό εβδομαδιαίο ωροσκόπιο του Σκορπιού για ραντεβού αλλά και για τη διόρθωση τυχόν αγχωτικών σχέσεων. 


 


                       Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα έως Πέμπτη είναι η ιδανική στιγμή για να βρείτε την αληθινή αγάπη και δέσμευση. Οι σχέσεις επωφελούνται από τη λογική προσέγγιση και τη σταθερή στοργή σας. Ένα νέο ειδύλλιο θα μπορούσε να είναι με κάποιον από διαφορετική ηλικιακή ομάδα και πιθανότατα θα ήταν μια μακροχρόνια ένωση αδελφής ψυχής. Οι υπάρχουσες σχέσεις απολαμβάνουν στενότερο δέσιμο και σταθερότητα σε αυτό το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο του Τοξότη. 

Η Παρασκευή έως την Κυριακή φέρνει την ικανότητα να ασκήσετε μεγάλη δύναμη και επιρροή στους άλλους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την επίτευξη των στόχων σας και πολλά άτομα θα μπορούσαν να επηρεαστούν θετικά. Η συνειδητή επίγνωση της δύναμης και της επιρροής σας σημαίνει ότι μπορείτε να είστε ήσυχα ικανοποιημένοι και περήφανοι για τα επιτεύγματά σας, αλλά όχι εγωιστές ή καυχησιάρηδες. 



                        Ζώδια​ Αιγόκερως 

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει βαθιά σκέψη σε σοβαρά θέματα. Η αυξημένη διαίσθηση και η έντονη εστίαση καθιστούν αυτή την κατάλληλη στιγμή για να λύσετε σύνθετα προβλήματα και να αποκαλύψετε την αλήθεια για ένα μυστηριώδες ζήτημα. Μπορείτε να διερευνήσετε και να ρωτήσετε χωρίς να κάνετε τους άλλους να αισθάνονται άβολα. 

Η Παρασκευή έως την Κυριακή φέρνει αγάπη, χρήματα, αρμονία και ευτυχία χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσετε, να παλέψετε ή να εργαστείτε σκληρά. Αυτή είναι μια στιγμή για να απολαύσετε τα οφέλη του καλού κάρμα που προέκυψε από τις προηγούμενες καλές σας πράξεις και τη σκληρή δουλειά σας. Τα όμορφα πράγματα σε ελκύουν. 


 


                        Ζώδια​ Υδροχόος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή είναι μια καλή στιγμή για ραντεβού, ειδικά αν αναζητάτε σοβαρή δέσμευση και αφοσίωση. Ο ρομαντισμός και η στοργή θα φαίνονται λιγότερο σημαντικά από τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε τη βραχυπρόθεσμη ικανοποίηση για το μακροπρόθεσμο καλό μιας σχέσης. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν μια επιθυμία ή ανάγκη να πετύχετε σπουδαία πράγματα και να πετύχετε. Αλλά διαφορετικοί τομείς της ζωής σας μπορεί να μην λειτουργούν προς την ίδια κατεύθυνση. Ίσως υπάρχει έλλειψη αρμονίας μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής, ή ένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα παλεύει εναντίον ενός άλλου και και οι δύο θέλουν να διαλέξετε πλευρά. 



                          Ζώδια​ Ιχθείς 

Από Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει ειρήνη, γαλήνη, φιλία και συμπόνια. Η αυξημένη τρυφερότητα και στοργή κάνουν αυτή την περίοδο ιδανική για την ερωτική σας ζωή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αγοράσετε ρούχα, καλλυντικά και κοσμήματα για τον εαυτό σας, καθώς και οτιδήποτε για να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή να προσθέσετε πολυτέλεια στη ζωή σας. 

Από Πέμπτη έως Κυριακή , μια χαλαρή και γαλήνια ατμόσφαιρα κάνει αυτή τη στιγμή μια εξαιρετική στιγμή για να διασκεδάσετε αλλά και να εξομαλύνετε τυχόν δυσκολίες στις σχέσεις σας. Όταν συναναστρέφεστε, θα μπορούσατε κάλλιστα να είστε το κέντρο της προσοχής και ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σας. 



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα