Ταρώ Lenormand

Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 27/04 έως 28/04


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: Το ΣΠΙΤΙ

Είμαστε πλέον σε μια ώριμη, κατασταλαγμένη φάση, χωρίς εσωτερικές αναταραχές. Οικογένεια μπορεί να είναι άτομα με τα οποία δε μας συνδέουν απαραίτητα δεσμοί αίματος, αλλά μπορεί να είναι οποιοδήποτε ομάδα ή περιβάλλον, μέσα στο οποίο αισθανόμαστε οικεία, φροντίζουμε και νοιάζομαστε ο ένας για τον άλλο, δημιουργώντας ένα ασφαλές και ισχυρό "σπιτικό". 


ΤΑΥΡΟΣ
        Κάρτα: Ο Καβαλαρις 

Το άτομο που σε ενδιαφέρει, θέλει κάτι να σου πει. Ενδιαφέρεται να έχετε περισσότερη επικοινωνία μεταξύ σας, όμως περιμένει από εσένα να κάνεις το πρώτο βήμα... Νέα, μηνύματα, αλλαγή, κάτι που είναι νέο, άγνωστο και νεες δραστηριότητες. Ο Καβαλαρης μας λέει ότι αν υπάρχουν καταστάσεις που μας κρατάνε πίσω ή μας μπλοκάρουν, για να τις επιλύσουμε, θα πρέπει να επιλέξουμε τη λογική κι όχι το συναίσθημα και να μη διστάσουμε να κόψουμε δεσμούς όταν αυτό είναι απαραίτητο...


 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: ΤΟ ΦΙΔΙ 

Είναι μία απ' τις κάρτες που έχει ταυτιστεί ιδιαίτερα με την προδοσία και την εξαπάτηση. Η κάρτα αυτή έχει πάντα έναν απώτερο σκοπό, κάποιο πολύ συγκεκριμένο στόχο που θέλει να πετύχει. Υπάρχει πάντα κάποια κρυφή στρατηγική ή κάποιο καταστρωμένο σχέδιο όταν εμφανίζεται. Κάποιες φορές χρειάζονται και αυτά που ονομάζουμε κατά συνθήκη ψεύδη προκειμένου να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Είναι όλα αυτά που μας κρατάνε δέσμιους: κακές συνήθειες, εμμονές, εξαρτήσεις. Είναι αυτά που μας κάνουν να φαινόμαστε ανίσχυροι και χωρίς έλεγχο. Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν εμφανίζεται η κάρτα ''ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ''έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε κάποια πρόκληση κι ενδεχομένως να δώσουμε κάποια μάχη. Σε ρίξιμο για ερωτική σχέση, σημαίνει ότι η σχέση βασίζεται πολύ πάνω στο σεξ και λιγότερο σε συναισθήματα....


ΛΕΩΝ
      Κάρτα: Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ

Η κάρτα υποδεικνύει δημιουργικές διαδικασίες και κύκλους γονιμότητας. Μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα, συμβολίζοντας σημαντικές αλλαγές στη ζωή. Δείχνει ότι η σχέση έχει περάσει στο στάδιο της ωρίμανσης, όπου ο ένας νοιάζεται πραγματικά για τον άλλον και το ενδιαφέρον για αμοιβαία συναισθηματική κάλυψη είναι αυξανόμενο.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
              Κάρτα: ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

Μας δείχνει τη λύση σε προβλήματα που μας βασάνισαν για κάποιο καιρό, αλλά και απαντήσεις σε γρίφους, που δυσκολευόμασταν να κατανοήσουμε. Στην ουσία είναι αυτό που προκαλεί ή που λύνει προβλήματα. Είναι οι ίδιες μας οι σκέψεις που μας βασανίζουν και η δύσκολη επικοινωνία με τους άλλους, που μπορεί να καταλήξει σε αντιπαραθέσεις.


ΖΥΓΟΣ
         Κάρτα: ΤΑ ΑΝΘΗ

Η Κάρτα ''ΤΑ ΑΝΘΗ'' συμβολίζει την ομορφια κ την νοσταλγιά. Είναι η κάρτα της ευχάριστης αναπόλησης που μας προσφέρουν οι παλιές, καλές αναμνήσεις. Όταν κάποιος χαρακτηρίζεται απ' αυτή την κάρτα, θα πρέπει να ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο να τον χειραγωγήσουμε ή να τον φυλακίσουμε σε μία σχέση αν δεν είναι δική του/της επιλογή.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
             Κάρτα: Η ΑΛΕΠΟΥ

Είναι οι ανήσυχες, σκέψεις που μας κρατάνε ξύπνιους το βράδυ, είναι οι φανταστικοί διάλογοι που κάνουμε στο μυαλό μας με κάποιον που μας πλήγωσε, είναι οι φόβοι μας γι’ αυτά που μπορεί να συμβούν ή να μη συμβούν, είναι οι σκοτεινές σκέψεις μας. Το να ξέρουμε την πραγματικότητα μιας κατάστασης - όσο τραυματική κι αν είναι -, μας δίνει την ώθηση να πάμε παρακάτω.


ΤΟΞΟΤΗΣ
          Κάρτα: Ο ΗΛΙΟΣ

Ο Ήλιος είναι σύμβολο πνευματικότητας, φώτισης και σοφίας, που δίνει απλόχερα την ενέργειά του στη Γη, θρέφοντας και συντηρώντας τη ζωή. Μετά το σκοτάδι έρχεται η ώρα του θριάμβου του φωτός, γι' αυτό και ο Ήλιος είναι μία κάρτα συνδεδεμένη με την επιτυχία, την αναγνώριση και την ολοκλήρωση στόχων. Περίοδο για σωστό σχεδιασμό και δράση. Ευημερία, αισιοδοξία, αρμονία, δύναμη, καλή υγεία και πνευματική γαλήνη.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
             Κάρτα: ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ 

Τις περισσότερες φορές αρνούμαστε να αλλάξουμε τον τρόπο που φερόμαστε και τις αντιλήψεις μας ή να βγούμε από βαλτωμένες καταστάσεις, ακόμα κι αν αυτές μας βλάπτουν, διότι υποσυνείδητα το να βγάλουμε τη μάσκα που τόσο έχουμε συνηθίσει να φοράμε και αποτελεί πλέον μέρος του εαυτού μας, μοιάζει σαν ένας συμβολικός θάνατος. Η κάρτα μας προκαλεί να βελτιώσουμε τις γνώσεις μας, να προσέξουμε τις λεπτομέρειες και να εστιάσουμε στο να είμαστε προσεκτικοί σ΄αυτό που κάνουμε. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Είναι μία κάρτα που συχνά εμφανίζεται για να επισημάνει ότι έχουμε μετανιώσει για κάποιο λάθος που κάναμε. Μια επιπόλαιη πράξη, μία απερίσκεπτη κουβέντα, κάτι που θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερα ή διαφορετικά και δεν το κάναμε κι ευχόμαστε να είμασταν σε θέση να πάμε πίσω στο χρόνο και ν' αλλάξουμε αυτό που έγινε. 


 

ΙΧΘΥΕΣ  
          Κάρτα: ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ

Τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά, η κάρτα ΄΄ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ΄΄ θα μας προσφέρει πολλαπλές επιλογές. Έτσι θα έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ δύο - ή παραπάνω - συντρόφων ή προσφορών εργασίας. Και εδώ έρχεται η κάρτα ΄΄ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ΄΄ που με μία φράση μας ρωτάει: “Τί είναι αυτό που πραγματικά θέλεις απ' τη ζωή σου;”


                  Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα