ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Αφροδίτη στον Ταύρο


 

Ο πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων, η Αφροδίτη, θα περάσει στις 29/04/2024 στο ζώδιο που κυβερνά, τον Ταύρο, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 23/05/2024. Με την Αφροδίτη στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, κάποιες καταστάσεις θα σταθεροποιηθούν και θα αναζητήσουμε την αρμονία και την ηρεμία μέσα στις σχέσεις μας. Οι τόνοι θα κατέβουν, θα προσπαθήσουμε να μείνουμε μακριά από δράματα, εντάσεις και αμφίβολες καταστάσεις και θα κάνουμε τα πάντα για να νιώσουμε σιγουριά και ασφάλεια με τον άλλον.


                    ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνάει στον Ταύρο από τις 29 Απριλίου ως 23 Μαΐου, καλώντας σε να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου. Την περίοδο αυτή είναι πολύ πιθανό να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται ή να αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια επένδυση που θα σου αποφέρει μακροπρόθεσμα κέρδη. Εύνοια θα έχεις και στα αισθηματικά σου, αφού οι δεσμευμένοι θα δουν τη σχέση τους να αναθερμαίνεται και οι αδέσμευτοι έχουν πολλές πιθανότητες να γνωρίσουν ένα νέο έρωτα που θα τους προσφέρει ασφάλεια. 



                   ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, εισέρχεται στο ζώδιό σου από τις 29 Απριλίου ως 23 Μαΐου. Πρόκειται για μια περίοδο που θα θελήσεις να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου, θα νιώθεις πιο ελκυστικός/ή και γοητευτικός/ή. Παράλληλα, θα βγάλεις στην επιφάνεια τα ταλέντα σου, την δημιουργικότητά σου και τις καλλιτεχνικές σου κλίσεις. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα γίνει πιο ρομαντική και τρυφερή, ενώ αν παραμένεις αδέσμευτος, οι πιθανότητες να μπει στη ζωή σου μια πολύ όμορφη παρουσία είναι αυξημένες… 




                    ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 29 Απριλίου ως 23 Μαΐου σε κάνει περισσότερο εσωστρεφή και ίσως νιώσεις την ανάγκη να κρατήσεις τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου για τον εαυτό σου το διάστημα αυτό. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι θα απομονωθείς εντελώς, αντίθετα θα θελήσεις να προσφέρεις την βοήθειά σου σε φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα, χωρίς όμως να τους απασχολήσεις με τα δικά σου προβλήματα. Από την άλλη, αν διατηρείς μια σχέση, σκέψου καλά πριν ενδώσεις σε έναν παράνομο έρωτα…




                    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο φέρνει την κοινωνική σου ζωή σε πρώτο πλάνο και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις νέους φίλους. Από τις 29 Απριλίου ως 23 Μαΐου, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου. Ακόμη, η αυξημένη κοινωνικότητά σου θα σε παροτρύνει να συμμετάσχεις σε ομαδικές δραστηριότητες, ενώ μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα υπάρξουν και ερωτικές ευκαιρίες… 


                       ΛΕΩΝ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου. Από τις 29 Απριλίου ως 23 Μαΐου, θα λάβεις αναγνώριση στη δουλειά σου ενώ αν αναζητάς μια καινούργια εργασία, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σου παρουσιαστεί μια αξιόλογη ευκαιρία. Επίσης, το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Εύνοια θα υπάρξει και σε ό,τι αφορά τις οικογενειακές σου σχέσεις, οι οποίες βελτιώνονται και καταφέρνεις να επιλύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί με ένα κοντινό σου άτομο.



                   ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και εγκαινιάζει μια εξαιρετικά θετική περίοδο για σένα. Από τις 29 Απριλίου ως 23 Μαΐου, θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις άτομα από διαφορετικές κουλτούρες ή να ξεκινήσεις μια καινούργια εκπαίδευση που θα διευρύνει τους ορίζοντές σου. Ακόμη, θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις με επιτυχία νομικά ζητήματα που σε απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα. Στον αισθηματικό τομέα, αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις, ενώ αν είσαι αδέσμευτος υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργήσεις ένα νέο δεσμό.




                    ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και τον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 29 Απριλίου ως 23 Μαΐου, χαρίζοντάς σου εύνοια σε οικονομικά ζητήματα. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές σε ό,τι αφορά τους κοινούς πόρους που μοιράζεσαι με το ταίρι σου, σε οφειλές, δάνεια ή οικονομικές συμφωνίες. Το ίδιο διάστημα, η Αφροδίτη θα τονώσει τον ερωτισμό σου, βοηθώντας σε να αναζωπυρώσεις το πάθος στην σχέση σου με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δύσκολα θα μπορέσεις να αντισταθείς σε έναν πειρασμό που σε περιτριγυρίζει…



                   ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου. Από τις 29 Απριλίου ως 23 Μαΐου, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σου και η σχέση σου αποκτά περισσότερο ρομαντισμό, σταθερότητα και αρμονία. Αν παραμένεις αδέσμευτος, αυτό το διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες ακόμα και να υποδεχτείς έναν καινούριο έρωτα στη ζωή σου. Η διέλευση αυτή φέρνει σημαντικές ευκαιρίες και στις συνεργασίες σου και αν έχεις ήδη μια στα σκαριά, θα τη δεις να εξελίσσεται.




                   ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο από τις 29 Απριλίου ως 23 Μαΐου, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο την δουλειά σου και το καθημερινό σου πρόγραμμα. Το διάστημα αυτό, θα καταφέρεις να εντάξεις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν στο πρόγραμμά σου, σπάζοντας τη ρουτίνα σου, ενώ γενικά θα θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε χαρές και απολαύσεις. Αν ψάχνεις μια καινούργια εργασία καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς περισσότερο αυτό το διάστημα, γιατί οι ευκαιρίες θα είναι πολλαπλάσιες. 



                     ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο από τις 29 Απριλίου ως 23 Μαΐου, σε ένα πολύ ευνοϊκό κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Το διάστημα αυτό θα είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να ερωτευτείς, να ψυχαγωγηθείς και να ξεκινήσεις ένα καινούριο χόμπι. Επίσης, ενδέχεται να υπάρξει εύνοια και στα επαγγελματικά σου, ειδικά αν εργάζεσαι στον καλλιτεχνικό τομέα. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν να σκέφτονται την απόκτηση απογόνων. 




                      ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και στο ηλιακό σου ναδίρ από τις 29 Απριλίου ως 23 Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου και να κάνεις κάποιες αλλαγές που σχεδιάζεις στον χώρο σου, κάτι που θα σε ανανεώσει και θα σε βοηθήσει να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου. Αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις, η αναζήτηση του νέου σπιτιού σου θα αποτελέσει μια ευχάριστη διαδικασία που θα την απολαύσεις. Αν πάλι σκέφτεσαι να κάνεις μια αγοραπωλησία, θα ολοκληρωθεί αυτό το διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και σε μια επένδυση. 



                        ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 29 Απριλίου ως 23 Μαΐου φέρνει θετικές εξελίξεις στη ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ. Το διάστημα αυτό θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός, θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις εκδρομές, να περάσεις χρόνο με συγγενικά σου πρόσωπα αλλά και να γνωρίσεις καινούργια και πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με τον οποίο θα ταιριάξεις απόλυτα, ενώ αν διατηρείς ήδη μια σχέση, η επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου θα γίνει πιο ουσιαστική.



              Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα