ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Ανάδρομος Ερμής


Από τις 21 Απριλίου, Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Ταύρο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 15 Μαΐου του 2023, μας καλεί να επανεξετάσουμε οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση, μεγάλη προσοχή στις ενέργειες αβέβαιης κατάληξης. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν τα ρίσκα και τα νέα εγχειρήματα που βάζουν σε κίνδυνο αποταμιεύσεις ή μεγάλα χρηματικά ποσά. Η χρονική περίοδος θα είναι δύσκολη για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, ενδεχομένως να υπάρξει αδιαλλαξία, ισχυρογνωμοσύνη και πεισματική αντίδραση.

 

               ΚΡΙΟΣ

Έμφαση θα πρέπει να δώσετε σε θέματα οικονομικής φύσης, μεγάλη προσοχή σε νέες συμφωνίες, σε ρίσκα και πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με αβέβαιες καταστάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σας καλεί να επαναξιολογήσετε τις συμφωνίες και τις συνεργασίες, τα βήματα σας θα πρέπει να είναι μεθοδικά και πολύ καλά σκεπτόμενα. Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε σπατάλες και περιττές αγορές, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπόλαιες επιλογές. Συντονίστε τα βήματα σας για να μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικότητα. Πριν πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις επεξεργαστείτε τις πληροφορίες και τα δεδομένα. 




              ΤΑΥΡΟΣ 

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας σας καλεί να αποφύγετε την αδιαλλαξία, την πεισματική εναντίωση και την ισχυρογνωμοσύνη. Για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να βρείτε την αποδοχή που αναζητάτε θα πρέπει και εσείς από τη δική σας πλευρά να βάλετε νερό στο κρασί σας. Προσπαθήστε να κατανοήσετε και τη θέση των τρίτων, αν ο τρόπος σκέψης σας είναι κάθετος δεν θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να μιλήσετε ξεκάθαρα και με σαφήνεια,, για να μπορέσετε να καταλήξετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα θα χρειαστεί να αποφύγετε την προσκόλληση μόνο στις δικές σας απόψεις. 




              ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο ενδεχομένως να γυρίσει τη σκέψη σας πίσω σε παρελθοντικά συμβάντα που σας προξένησαν απογοήτευση και άγχος. Καλό θα είναι να αποφύγετε να δώσετε έκταση στην άρνηση και στον απογοητευτικό τρόπο σκέψης. Για να μπορέσετε να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία θα πρέπει να εστιάσετε και στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους ψυχολογικά συμπλέγματα και ψυχικοί κόμποι, καλείστε να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου για να δώσετε απαντήσεις στα υπαρξιακά σας προβλήματα. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας επαγγελματικές, προσωπικές, οικογενειακές, για να συνεννοηθείτε θα πρέπει να οριοθετήσετε το πείσμα και την αντίδραση. 




               ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση στις γνωριμίες, στις κοινωνικές επαφές και στις φιλικές σχέσεις, προσοχή να μην ερμηνεύσετε λάθος τα μηνύματα, προσέξτε πολύ καλά τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας για να μην υπάρξουν στο τέλος απογοητεύσεις. Φανείτε επιφυλακτικοί στις νέες γνωριμίες, ψάξτε για πληροφορίες πριν καταλήξετε σε τελικά συμπεράσματα. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σας καλεί να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες, ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που ασκούν αρνητική επιρροή επάνω σας. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ρίσκα και νέα εγχειρήματα, προστατέψτε τα ήδη κεκτημένα. Ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες στις συναλλαγές, θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα.



 
                   ΛΕΩΝ

Θα χρειαστεί να δώσετε έμφαση στην καριέρα σας και γενικότερα στην επαγγελματική σας εξέλιξη, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οργανώσετε τις κινήσεις σας. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σας καλεί να επαναξιολογήσετε συνεργασίες και σχέσεις, αν υπάρχουν συμφωνίες που δεν σας ικανοποιούν ή που σας δημιουργούν προβλήματα ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις. Επικεντρωθείτε στη διαχείριση των οικονομικών σας, προσοχή στις σπατάλες και στις περιττές αγορές, ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι επενδυτικός. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες, αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση στις περιπτώσεις που υπάρχουν ανεξόφλητοι λογαριασμοί.




                 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγοραπωλησίες, χρηματικές συναλλαγές, υπογραφές και συμβόλαια. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συντονίσετε τις ενέργειές σας, κινηθείτε μεθοδικά, ίσως χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα, οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι μεθοδικές κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με συναλλαγές μεγάλων χρηματικών ποσών. Σε θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, σπουδές, επαφές με εξωτερικό, ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις, καλό θα είναι να αναπροσαρμοστείτε αποφεύγοντας τους εκνευρισμούς.




                     ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης ίσως να υπάρξουν δυσκολίες και καθυστερήσεις, εξοπλιστείτε με υπομονή, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε την ανυπομονησία, τους εκνευρισμούς και τις σπασμωδικές ενέργειες. Τακτοποιήστε οικονομικές υποχρεώσεις, καλό θα είναι να βασιστείτε στις δικές σας ικανότητες, αν στηριχτείτε σε τρίτα πρόσωπα ίσως τα αποτελέσματα να σας απογοητεύσουν. Οι ελεύθεροι σε περίπτωση που κάνετε καινούργιες γνωριμίες μη βιαστείτε να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα, δώστε χρόνο στα γεγονότα, οι αποφάσεις σας θα πρέπει να στηρίζονται σε αποδεδειγμένα συμβάντα και όχι σε επιφανειακές ενδείξεις. Κινηθείτε με επιφύλαξη, προσοχή στις προσδοκίες σας αν είναι βιαστικές και μεγάλες ενδεχομένως στο τέλος να απογοητευτείτε. 





                    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρελθοντικά ζητήματα θα έρθουν προς συζήτηση, μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, ίσως να παρανοήσουν τα λόγια και τις βλέψεις σας. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια αποφεύγοντας τα μισόλογα, απαραίτητο θα είναι οι κουβέντες σας να είναι ξεκάθαρες και οι απόψεις σας τεκμηριωμένες για να μην διαστρεβλωθεί το μήνυμα που θέλετε να αφήσετε. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές, εργασιακές, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις, αν τεντώσετε το σκοινί θα δημιουργηθούν προβλήματα που στην πορεία θα είναι δύσκολο να διορθωθούν.  Στην περίπτωση που γίνουν καινούριες γνωριμίες αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις. 




                      ΤΟΞΟΤΗΣ

Απαραίτητο θα είναι να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις, τις συνεργασίες, τις βλέψεις και τους στόχους σας. Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια, μην προσπαθήσετε να πιέσετε τις καταστάσεις, δώστε χρόνο στα γεγονότα. Στις συζητήσεις και στις επαφές σας καλό θα είναι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις πεισματικές εναντιώσεις, προσοχή στην ισχυρογνωμοσύνη σας, ο κάθετος τρόπος σκέψης δεν θα σας βοηθήσει να αποδεχθείτε και να βρείτε συνεννόηση. Στον επαγγελματικό τομέα ξανασκεφτείτε παλιές προτάσεις και συνεργασίες, μη βιαστείτε να δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις. Δώστε έμφαση στην ισορροπία των σχέσεων και των επαφών επαγγελματικών και προσωπικών, αποφύγετε την εμμονή και το εγωιστικό πείσμα. 




                     ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, με την αναδρομή πορεία του Ερμή στον Ταύρο ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες σε θέματα αισθηματικής φύσης. Ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε και να επαναξιολογήσετε τα πρόσωπά τους χαρακτήρες και τους δεσμούς που υπάρχουν μεταξύ σας, προσοχή στο θέμα της εμπιστοσύνης. Όσοι διατηρείτε σταθερό δεσμό δεν αποκλείεται να νιώσετε πως οι καταστάσεις είναι στάσιμες, αν προσπαθήσετε να πιέσετε ή εσείς οι ίδιοι να πιεστείτε θα δημιουργήσετε αρνητικό κλίμα. Στις περιπτώσεις που γίνουν καινούργιες γνωριμίες αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και τις ωραιοποιήσεις, τα βιαστικά συμπεράσματα θα οδηγήσουν σε απογοητεύσεις. 




                   ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στα ρίσκα, στις πρωτοβουλίες και στα νέα εγχειρήματα, ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι συγκρατημένος και προσγειωμένος. Ελλοχεύει κίνδυνος για σφάλματα και επιπόλαιες επιλογές κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις μεγάλες αγοροπωλησίες και τις μόνιμες ενέργειες που έχουν μελλοντικό αντίκτυπο, προσοχή στην υπογραφή συμβολαίων. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο σας καλεί να κινηθείτε προνοητικά, δώστε χρόνο στα γεγονότα, αποφύγετε επιλογές αβέβαιης κατάληξης.  




                  ΙΧΘΕΙΣ

Επικοινωνιακές δυσκολίες θα έχετε κατά τη διάρκεια που ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Ταύρο, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα διατυπώσετε τις απόψεις σας. Συζητήστε με σαφήνεια αποφεύγοντας τα μισόλογα, αν οι κουβέντες σας δεν είναι ξεκάθαρες ενδεχομένως κάποιοι να παρανοήσουν το μήνυμα που θέλετε να αφήσετε. Αποφύγετε τα κουτσομπολιά, το παρασκήνιο, τα καυστικά σχόλια, τα αρνητικά λόγια θα γυρίσουν εναντίον σας. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν αναβολές καθυστερήσεις και εμπόδια καλό θα είναι να αποφύγετε τους εκνευρισμούς και τα ξεσπάσματα, θα χρειαστεί υπομονή. 


Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα