ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 09/05 έως 15/05


 

                   Ζώδια​ Κριός 

Από Δευτέρα έως Πέμπτη, μια έντονη αίσθηση ευεξίας και αρμονίας βοηθά τις στενές σας σχέσεις να λειτουργούν ομαλά με λιγότερο άγχος και ενόχληση. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσετε τη διαμονή σας στο σπίτι με την οικογένεια και τους φίλους σας. Η άνεση και η οικειότητα είναι πιο σημαντικά από την περιπέτεια ή την αλλαγή. 

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει μια παρόρμηση να δοκιμάσετε κάτι νέο και θα πρέπει να έχετε περισσότερη ελευθερία να βγείτε έξω. Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για την κοινωνική σας ζωή, την ερωτική σας ζωή και πιθανώς τα οικονομικά σας. Ένας ηλεκτρικός ή kinky τύπος ελκυστικότητας είναι καλός οιωνός για ραντεβού. 



                    Ζώδια​ Ταύρος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή η ανάπτυξη και η καλή τύχη έρχονται μέσω της κοινωνικής επαφής και ιδιαίτερα των στενών σχέσεων ένας προς έναν. Θα κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση όταν συναντάτε νέα άτομα. Η γενναιοδωρία και η ζεστασιά σας θα σας κάνουν πιο ελκυστικούς και δημοφιλείς. Μπορείτε να αυξήσετε τον υλικό σας πλούτο μέσω επενδύσεων, επιχειρηματικών συνεργασιών, κερδοσκοπίας, εκπαίδευσης και εμπορίου. 

Σάββατο και Κυριακή η ελευθερία ή η έκφραση του εαυτού σας μπορεί να παρεμποδιστεί από ορισμένους περιορισμούς και υποχρεώσεις. Μια ανισορροπία μεταξύ αυτού που θέλετε να κάνετε και αυτού που πρέπει να κάνετε μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση και ένταση. Επομένως, είναι σημαντικό να είστε ευέλικτοι, προσαρμοστικοί και ανοιχτόμυαλοι καθώς προσαρμόζεστε σε περισσότερες ή λιγότερες ευθύνες ή εμπόδια στην πρόοδο. 




                   Ζώδια​ Δίδυμοι

Η Δευτέρα και η Τρίτη θα μπορούσαν να φέρουν διαφωνίες λόγω τοπικότητας ή κυκλοθυμίας. Οι συναισθηματικές σας προκαταλήψεις μπορεί να επηρεάζουν τις σκέψεις σας και ο διανοητικός συλλογισμός σας μπορεί να επηρεάσει το πώς αισθάνεστε για ένα άτομο ή ένα θέμα. 

Η Τετάρτη έως την Κυριακή είναι μια διεγερτική περίοδος για την κοινωνική σας ζωή, την ερωτική σας ζωή και τη δημιουργικότητά σας. Μια πιο ανοιχτόμυαλη και προοδευτική προοπτική σας κάνει να βολεύεστε μεταξύ άλλων σε μια κοινωνική κατάσταση. Με λιγότερα κολλήματα ή εμπόδια, οι άλλοι θα έλκονται από εσάς. 



                   Ζώδια​ Καρκίνος

Από Δευτέρα έως Τετάρτη μπορείτε να περιμένετε περισσότερη αλληλεπίδραση με φίλους και γείτονες και περισσότερη επικοινωνία γενικότερα. Αυτή είναι η ώρα για κουβεντούλα και άσκοπα κουτσομπολιά περισσότερο από επίσημες συζητήσεις. Μπορείτε να χαλαρώσετε τους ανθρώπους με τη διαισθητική κατανόηση και το γνήσιο ενδιαφέρον σας. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για κοινωνικές συναναστροφές, συναντήσεις νέων ανθρώπων και ραντεβού. 

Η αυξημένη ευαισθησία από Πέμπτη έως Κυριακή σας κάνει πιο διαισθητικούς, συμπονετικούς και ρομαντικούς. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να σας βοηθήσει να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Τα ζωντανά όνειρα, η αποκρυφιστική και μυστικιστική εργασία, η αστρολογία και η θρησκεία μπορούν όλα να χρησιμοποιηθούν για να αυξήσουν το επίπεδο της αυτοκατανόησής σας. 


 


                    Ζώδια​ Λέων 

Από Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει μια αίσθηση εσωτερικής ισορροπίας και επίσης μια αίσθηση αρμονίας και ικανοποίησης με τη ζωή. Ενώ οι γύρω σας μπορεί να είναι ζεστοί και ενοχλημένοι, είστε πολύ ψύχραιμοι για να επηρεαστείτε από οποιοδήποτε δράμα. Αυτό είναι ένα καλό εβδομαδιαίο ωροσκόπιο Λέοντα για να λύσετε τυχόν πρόσφατα προσωπικά προβλήματα ή προβλήματα σχέσης. 

Η Παρασκευή έως την Κυριακή φέρνει επιπλέον προσωπική ελευθερία για να απολαύσετε περισσότερη κοινωνικοποίηση. Μια θετική αλλαγή στην ερωτική σας ζωή μπορεί να οδηγήσει σε έρωτα με την πρώτη ματιά και σε ένα νέο συναρπαστικό ειδύλλιο. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τις πιο ασυνήθιστες και kinky σεξουαλικές σας επιθυμίες. 



                  Ζώδια​ Παρθένος

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει συναισθηματική υποστήριξη και τροφή από το σπίτι και την οικογένειά σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να είστε οικεία στην ιδιωτικότητα του σπιτιού σας, αλλά έχετε επίσης καλές δεξιότητες ανθρώπων τώρα. Θα πρέπει να έχετε καλές σχέσεις με ομάδες ανθρώπων, με το κοινό και ειδικότερα με τις γυναίκες. 

Η Πέμπτη έως την Κυριακή φέρνει αυξημένη ευαισθησία, διαίσθηση, φαντασία και δημιουργικότητα. Η αυξημένη ψυχική επίγνωση μπορεί να σας δώσει πολύτιμες γνώσεις για τον εαυτό σας, τους ανθρώπους γύρω σας, ακόμη και για το μέλλον. Αυτή είναι λοιπόν μια εξαιρετική στιγμή για να οραματιστείτε ή να ονειρευτείτε το ιδανικό σας μέλλον. 


 


                    Ζώδια​ Ζυγός

Δευτέρα έως Τετάρτη οι σκέψεις σας είναι σε αρμονία με τις προθέσεις σας να κάνετε τις ιδέες να ρέουν εύκολα σε λέξεις και να κάνετε τις συζητήσεις ευχάριστες και γόνιμες. Επειδή μπορείτε να εκφραστείτε τόσο καθαρά και ομαλά, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής, στην επιχείρηση ή στη δουλειά ή σε προσωπικές σχέσεις. 

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει υλικό κέρδος από πνευματικές αναζητήσεις. Μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με σκληρή δουλειά και μια λογική, ρεαλιστική προσέγγιση. Θα καταλάβετε τους περιορισμούς σας ενώ θα είστε και αισιόδοξοι. Θα αποκτήσετε επίσης μια βαθύτερη κατανόηση των πνευματικών σας στόχων και του πώς ταιριάζουν στην ευρύτερη εικόνα. 



                 Ζώδια​ Σκορπιός 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή η ανάπτυξη και η καλή τύχη έρχονται μέσω της κοινωνικής επαφής και ιδιαίτερα των στενών σχέσεων ένας προς έναν. Θα κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση όταν συναντάτε νέα άτομα. Η γενναιοδωρία και η ζεστασιά σας θα σας κάνουν πιο ελκυστικούς και δημοφιλείς. 

Σάββατο και Κυριακή η ελευθερία ή η έκφραση του εαυτού σας μπορεί να παρεμποδιστεί από ορισμένους περιορισμούς και υποχρεώσεις. Μια ανισορροπία μεταξύ αυτού που θέλετε να κάνετε και αυτού που πρέπει να κάνετε μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση και ένταση. 


 



                 Ζώδια​ Τοξότης

Από Δευτέρα έως Πέμπτη , μια θετική ώθηση συναισθηματικής ενέργειας και μια πιο εξωστρεφής στάση φέρνουν αρμονικές σχέσεις με φίλους και οικογένεια. Θα πρέπει να αισθάνεστε καλά με λίγα να ανησυχείτε. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε την πρωτοβουλία να αντιμετωπίσετε τυχόν πρόσφατα προβλήματα σχέσεων. 

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει διασκέδαση και ενθουσιασμό στην κοινωνική και ερωτική σας ζωή. Θα εκφράζετε τη στοργική σας φύση με ένα ταλέντο που μπορεί επίσης να εκδηλωθεί ως ένα μοναδικό στυλ μόδας. Οι οθόνες σας θα προσελκύσουν εξίσου ενδιαφέροντες και πρόθυμους ανθρώπους, πρόθυμους να ρισκάρουν και να δουν πού θα πάει. 



                   Ζώδια​ Αιγόκερως 

Από Δευτέρα έως Πέμπτη ένα τυχερό διάλειμμα θα μπορούσε να σας κάνει πιο πλούσιους, πιο χαρούμενους και πιο χαρούμενους. Η πνευματική ανάπτυξη και η ευτυχία μπορούν επίσης να προέλθουν μέσα από νέες και υπάρχουσες σχέσεις. Οι άνθρωποι πρέπει γενικά να είναι γενναιόδωροι απέναντί ​​σας, ώστε να σας αξίζει να νιώθετε αισιόδοξοι. 

Παρασκευή έως Κυριακή θα νιώσετε πιο συνδεδεμένοι πνευματικά με τους φίλους και την οικογένειά σας. Η αυξημένη ενσυναίσθηση και η ανησυχία σας μπορεί να έχει μια αναζωογονητική επίδραση στους άλλους, η οποία θα μπορούσε να υλοποιηθεί ως περισσότερη συμμετοχή σε ομάδες κάθε είδους. 


 


                    Ζώδια​ Υδροχόος

Από Δευτέρα έως Τετάρτη εστιάζει στη σκέψη και στην επικοινωνία σας, καθώς και στα ταξίδια μικρών αποστάσεων. Φέρνει πνευματική εγρήγορση, γρήγορη σκέψη, προσαρμοστικότητα και περιέργεια. Αναμένετε αύξηση της προσωπικής αλληλεπίδρασης στη γειτονιά σας, με αδέρφια, σχολεία και μέσω Διαδικτύου. 

Πέμπτη έως Κυριακή αποκτάτε μια πιο ξεκάθαρη κατανόηση του τι πραγματικά θέλετε στη ζωή. Πιθανότατα θα αισθάνεστε αισιόδοξοι για το μέλλον σας, αλλά και ρεαλιστές για την κατάστασή σας και για το τι μπορείτε πραγματικά να κάνετε. Αυτό σας δίνει την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. 



                       Ζώδια​ Ιχθείς 

Από Δευτέρα έως Τετάρτη είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι νέο ή να αλλάξετε το περιβάλλον ή τη ρουτίνα του σπιτιού σας. Θα πρέπει να νιώθετε πιο κοινωνικοί και να αναζητάτε την περιπέτεια ή τον ενθουσιασμό. Να είστε ευέλικτοι και ανοιχτόμυαλοι για τυχόν νέες ευκαιρίες που εμφανίζονται στο δρόμο σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και μην φοβάστε να ενεργήσετε παρορμητικά. 

Πέμπτη έως Κυριακή είναι μια καλή στιγμή για να θέσετε στόχους για να εκδηλώσετε τις ελπίδες και τα όνειρά σας για το μέλλον. Η ισχυρή πίστη και τα ήθη σημαίνουν ότι μπορείτε να παραμείνετε πιστοί στα πνευματικά σας ιδανικά χωρίς να θυσιάσετε τις δικές σας ανάγκες ή το επίπεδο άνεσης. Η πορεία σας προς την επιτυχία μπορεί να βοηθηθεί από ισχυρή πίστη στον εαυτό σας και πιο αξιόπιστη διαίσθηση. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο ειδύλλιο. 




 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα