ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Ηλιακή έκλειψη - Νέα Σελήνη


Τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη της χρονιάς στο ζώδιο του Κριού. Η συγκεκριμένη έκλειψη που πραγματοποιείται στον Κριό έχει ως κυβερνήτη της τον Άρη, τον πλανήτη του πολέμου, του θάρρος και της διεκδίκησης, ο οποίος όμως δύο μέρες μετά την έκλειψη σχηματίζει σύνοδο με τον αυστηρό Κρόνο και θα δυναμιτίσει την κατάσταση τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο παγκοσμίως. 


                   ΚΡΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη - Νέα Σελήνη στις 08/04 στο ζώδιο σας επηρεάζει την πορεία και τις εξελίξεις στη ζωή σας για τους επόμενους 6 μήνες, κατά τους οποίους θα κληθείτε να αφήσετε πίσω σας φόβους και ανασφάλειες, να αξιολογήσετε πού βρίσκεστε, τι έχετε κάνει και τι αλλαγές πρέπει να γίνουν για να προοδεύσετε. Θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να περιμένετε να γυρίσει στην ορθή του πορεία ο Ερμής στο ζώδιο σας και αυτό θα γίνει μετά τις 26/04. Μέχρι τότε επαναξιολογήστε τα πεπραγμένα σας, σχεδιάστε τα επόμενα βήματα σας και μόλις ο Ερμής ορθοδρομήσει μπαίνετε στη δράση. Και βέβαια οι αλλαγές δεν θα σταματήσουν εδώ, αφού μέχρι και τον Μάρτιο του 2025 οι εκλείψεις θα αφορούν τον δικό σας άξονα και θα φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Αυτές οι αλλαγές θα είναι ριζικές και μπορεί να αφορούν από την εμφάνιση μέχρι την καριέρα, από τις σχέσεις σας μέχρι τη νοοτροπία σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για νέα δεδομένα. 



                   ΤΑΥΡΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη - Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού στις 08/04 επηρεάζει έναν ιδιαίτερα ψυχολογικό και παρασκηνιακό οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Όλες οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές και εσείς θα πρέπει να κάνετε μια νέα αρχή, κλείνοντας όμως πρώτα έναν κύκλο για να προχωρήσετε μπροστά χωρίς βαρίδια. Άλλωστε πώς θα έρθει νέα πνοή στη ζωή σας αν είστε εγκλωβισμένοι ή καθηλωμένοι σε παλιές νοοτροπίες και τοξικές καταστάσεις είτε αυτό αφορά σε σχέσεις προσωπικές-οικογενειακές είτε σε συνεργασίες. Η Ηλιακή έκλειψη στον μαχητικό Κριό σας εφοδιάζει με τη δύναμη που χρειάζεστε για να αλλάξετε ρότα και να δώσετε σημασία στη φροντίδα του εαυτού σας και στις ανάγκες σας. 


 

                    ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις 08/04 έρχεται η Ηλιακή έκλειψη - Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, η οποία επηρεάζει τον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, των νέων στόχων και των φιλικών σχέσεων. Γενικότερα θα είναι μια περίοδος που θα έχετε δεύτερες σκέψεις σε σχέση με τους φίλους, τις ομάδες στις οποίες μπορεί να συμμετέχετε, τους συνεργάτες, τους μακροπρόθεσμους στόχους και ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες καταστάσεις ή κάποιες αποκαλύψεις που να σας κάνουν να αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας, τη νοοτροπία σας, τον τρόπο που αντιμετωπίζετε πράγματα και τις καταστάσεις. Επειδή, όμως, ο ανάδρομος Ερμής δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα δεν χρειάζεται να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις τώρα.  Αυτό που χρειάζεται είναι να πάρετε τον χρόνο σας, να τα δείτε όλα στη λεπτομέρεια τους, διότι μπορεί οι συνθήκες να σας αποπροσανατολίζουν. 



                     ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 08/04 θα πραγματοποιηθεί η Ηλιακή έκλειψη - Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και ίσως φέρει αλλαγές στον άξονα οικογένειας-καριέρας. Κάποιοι μπορεί να έχετε μια ευκαιρία στη δουλειά, άλλοι μπορεί να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας ή να έχετε χωροταξικές αλλαγές στη δουλειά ή στο σπίτι. Με την έκλειψη αυτή μπορεί να ψυχανεμίζεστε ότι υπάρχουν προοπτικές ανέλιξης στην καριέρα, αλλά κάποιοι να σας σαμποτάρουν ή να μπαίνουν εμπόδιο για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Ή μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με συνεργάτες ή προϊσταμένους ή και άτομα της οικογένειας σας που προσπαθούν να παίξουν παιγνίδια εξουσίας και δύναμης στην πλάτη σας και να ξεσπάτε. Πιστέψτε στις δυνάμεις σας και σκεφτείτε σοβαρά τι θέλετε να αλλάξετε.


 

 

                      ΛΕΩΝ

Στις 08/04 σχηματίζεται η Ηλιακή έκλειψη - Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και μπορεί να φέρει αναπάντεχες εξελίξεις και αλλαγές στην κατεύθυνση της ζωής σας. Τα υποψήφια θέματα που θα σας απασχολήσουν είναι οι σπουδές, τα ταξίδια, οι σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, οι πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις ή οι νομικές υποθέσεις. Μην αναλωθείτε σε διαφωνίες και διαμάχες για ιδεολογικούς ή πολιτικούς λόγους, διότι δεν θα βγάλετε άκρη και θα χάσετε τον χρόνο σας. Γενικότερα, η Νέα Σελήνη - Ηλιακή έκλειψη θα φέρει στη ζωή σας την ανανέωση και θα θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και τις προοπτικές σας. Θα επαναξιολογήσετε τις πεποιθήσεις σας, θα διευρύνετε τις πνευματικές σας αναζητήσεις και θα νιώθετε περισσότερη όρεξη για γνώση και περιπέτεια. 


                     ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού στις 08/04 μπορεί να σας φέρει ενώπιον των ευθυνών σας σε κάποιο ζήτημα που άπτεται των οικονομικών ή των βαθύτερων συναισθηματικών σας θεμάτων. Αν έχετε αφήσει εκκρεμότητες σε αυτούς τους δύο τομείς, είναι πιθανόν τώρα να υποχρεωθείτε να βρείτε λύσεις και μάλιστα κάπως ξαφνικά και άμεσα. Περιουσιακές διαφορές, αποζημιώσεις, μπόνους, διατροφές, δάνεια, χρηματοδοτήσεις, πριμοδοτήσεις, έρχονται στο προσκήνιο και πρέπει να κάνετε τις κατάλληλες ενέργειες για να τα διευθετήσετε, αλλά με μεγάλη προσοχή διότι ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ανάδρομος και κρύβει παγίδες στα ψιλά γράμματα ή σε κάποιες ασυνεννοησίες που θα τις πληρώσετε ακριβά. 


 

 

                    ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη - Ηλιακή έκλειψη σχηματίζεται ακριβώς απέναντί σας στο ζώδιο του Κριού και επηρεάζει τον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών και οι αλλαγές μάλλον είναι αναπόφευκτες, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου - αρχές τρίτου. Αυτό το φεγγάρι θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να αξιολογήσετε το πώς σχετίζεστε με τους άλλους και θα περάσετε από κόσκινο μία προς μία όλες τις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές και όποια δεν λειτουργεί σωστά και δεν σας εξελίσσει θα προσπαθήσετε να την κάνετε να δουλέψει και να βάλετε τα όρια σας. Θα κρατήσετε πλέον στη ζωή σας μόνο αυτούς που σας σέβονται και σας εκτιμούν και θα δημιουργήσετε χώρο να έρθουν άλλοι αξιόλογοι άνθρωποι στη ζωή σας για να σχετιστείτε είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. 


                     ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον τομέα της εργασίας και της υγείας επηρεάζει η Ηλιακή έκλειψη - Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και καλείστε να κάνετε σημαντικές αλλαγές προκειμένου να διαμορφώσετε την καθημερινότητα σας όπως την ονειρεύεστε. Είναι μια καλή ευκαιρία για εσάς να κάνετε μια νέα αρχή στη διατροφή, στις συνήθειες και στο πρόγραμμα σας, για να μη λειτουργείτε σε βάρος της υγείας σας. Αν έχετε ρίξει όλο το βάρος στη δουλειά και δεν έχετε χρόνο για εσάς και το σώμα σας, πώς περιμένετε να έχετε ευεξία και να αισθάνεστε καλά. Από την άλλη, η έκλειψη μπορεί να φέρει μεγάλη αναστάτωση στη δουλειά σας και να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα σας. Αν υπάρχουν ανοιχτές πληγές και εκκρεμότητες από το παρελθόν, ίσως τώρα τις βρείτε μπροστά σας και θα πρέπει να τις τακτοποιήσετε πρώτα μέσα σας και μετά με τους εμπλεκόμενους.


 


                      ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Ηλιακή έκλειψη - Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα στις 08/04 στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού και εστιάζει στον τομέα του έρωτα, της δημιουργικότητας, της ευχαρίστησης και των παιδιών, προσφέροντας σας μια ευκαιρία να εκφράσετε τα ταλέντα σας και όσα νιώθετε και να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Με αυτή την έκλειψη μπορεί να προκύψει ένας μεγάλος καρμικός έρωτας ή η επιθυμία για έναν απόγονο. Μην κρύβετε αυτό που νιώθετε για να είστε ευχάριστοι στους άλλους, γιατί αν οι φίλοι, ο σύντροφος και η οικογένεια σας δεν κατανοούν ότι έχετε κι εσείς τις δικές αδυναμίες, τότε ήρθε ο καιρός να δείτε κατάματα τις σχέσεις που δημιουργείτε και να θέσετε τα όρια σας. Ψυχραιμία και αποφύγετε τις κατά μέτωπο συγκρούσεις.




                    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας, αλλά και της εργασίας επηρεάζει η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 08/04 στον Κριό και αυτό αν μη τι άλλο δείχνει αλλαγές. Μην αντιστέκεστε στις αλλαγές, στο τέλος πάντα κάτι καλό βγαίνει, απλά μη βιάζεστε στις αποφάσεις σας και μην είστε πεισματάρηδες, διότι ο Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 26/04 και μπορεί να μην έχετε όλα τα δεδομένα στα χέρια σας ή μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και αλλαγές στα σχέδια σας και να πιεστείτε πολύ. Επίσης, θα πρέπει να βρείτε και μια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και στην προσωπική-οικογενειακή σας ζωή. Αν κάποιος τομέας πλεονεκτεί στον χρόνο και την ενέργεια που του διαθέτετε, ο άλλος θα ατροφεί σιγά-σιγά και θα συρρικνώνεται και όπως καταλαβαίνετε θα δημιουργούνται παράπονα και αντιδράσεις. 




                     ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον πολυάσχολο 3ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά τον τομέα της επικοινωνίας, των ταξιδιών και των σχέσεων με συγγενείς και άτομα που συναντάτε στην καθημερινότητα σας επηρεάζει η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό στις 08/04 και αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεστε, που εκφράζεστε, που επικοινωνείτε. Η Ηλιακή έκλειψη, που είναι ταυτόχρονα Νέα Σελήνη, στο ζώδιο του μαχητικού Κριού θα σας δώσει ώθηση να κάνετε μια καινούρια αρχή, να θέσετε και να κυνηγήσετε τους νέους σας στόχους που μπορεί να αφορούν στα επαγγελματικά, στις σπουδές και σε θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, διαδίκτυο, εκδόσεις, μάρκετινγκ, διαφήμιση, εμπορικές δοσοληψίες. Οργανώστε τα μελλοντικά σας σχέδια και ξεκινήστε πρακτικά στην υλοποίηση τους μετά τις 26/04 που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία. Μη βιάζεστε και μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα! 


 


                       ΙΧΘΥΣ

Η Ηλιακή έκλειψη - Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού στις 08/04 και βάζει στο στόχαστρο τους υλικούς τομείς του ωροσκοπίου σας οι οποίοι υπόκεινται σε αλλαγές. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, διότι μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να κάνετε σωστότερη διαχείριση, να αποσοβήσετε κάποιες απώλειες που είχατε στο παρελθόν και να βάλετε μια τάξη σε αυτόν τον πολύπαθο τομέα. Πάνω και πρώτα από όλα θα πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία να πάρετε κάποιο ρίσκο οικονομικό ή να κάνετε κινήσεις που μπορεί να σας μπλέξουν! Με προσεκτικά βήματα και σωστές κινήσεις θα καταφέρετε να έχετε κέρδος και να φέρετε σε μια ισορροπία το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων, αλλά αυτό δεν θα γίνει από τη μία μέρα στην άλλη.  Να θυμάστε ότι η Ηλιακή έκλειψη θέλει από εσάς να αλλάξετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε χρήματα και αισθήματα, να μην εξαρτάστε από τους άλλους και να βρείτε τρόπους που θα σας οδηγήσουν σε πιο ασφαλή μονοπάτια. 




               Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►                     

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα