Ταρώ Lenormand

Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 20/04 έως 21/04


 

ΚΡΙΟΣ
      Κάρτα: ΤΑ ΑΣΤΡΑ

«Ελπίδα» είναι η λέξη-κλειδί της κάρτας σ' ένα μαντικό ρίξιμο. Καμιά κατάσταση, όσο οδυνηρή κι αν είναι, δε στερεί από τον άνθρωπο την ελπίδα. Συνέχεια της πορείας του συμβουλευόμενου στο δρόμο τον οποίο δείχνει το Αστέρι, μετά το σκοτάδι της νύχτας, με επιμονή και υπομονή, με εμπιστοσύνη και ανανεωμένες δυνάμεις. Γαλήνη έπειτα από ταραχή.

ΤΑΥΡΟΣ
        Κάρτα: Ο ΗΛΙΟΣ

Ο Ήλιος είναι σύμβολο πνευματικότητας, φώτισης και σοφίας, που δίνει απλόχερα την ενέργειά του στη Γη, θρέφοντας και συντηρώντας τη ζωή. Μετά το σκοτάδι έρχεται η ώρα του θριάμβου του φωτός, γι' αυτό και ο Ήλιος είναι μία κάρτα συνδεδεμένη με την επιτυχία, την αναγνώριση και την ολοκλήρωση στόχων. Περίοδο για σωστό σχεδιασμό και δράση. Ευημερία, αισιοδοξία, αρμονία, δύναμη, καλή υγεία και πνευματική γαλήνη.


ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: Η ΑΓΚΥΡΑ

Η κάρτα δείχνει εθελοντική θυσία χωρίς ανταπόδοση, ενώ θυσία σημαίνει να δίνουμε κάτι για να κερδίσουμε κάτι άλλο μεγαλύτερης αξίας, για παράδειγμα, κάτι κοσμικό για κάτι πνευματικό και αιώνιο. Αλλαγή στον τρόπο σκέψης και απομάκρυνση από ξεπερασμένες συμπεριφορές. Όταν εμφανίζεται η κάρτα θέλει να μας πει ότι για να επιτύχουμε κάτι που επιθυμούμε, θα πρέπει να θυσιάσουμε κάτι άλλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
            Κάρτα: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Όταν βλέπουμε αυτή την κάρτα, πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι τα γεγονότα που περιγράφει, είναι πάντα αποτελέσματα επιλογών και πράξεων που κάναμε στο παρελθόν. Άρα ναι μεν διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, φέρνοντας φρέσκια ενέργεια στη ζωή μας, αλλά όλα αυτά γίνονται σ' ένα ήδη γνώριμο πλαίσιο. Τίποτα δε γίνεται από μόνο του όταν εμφανίζεται Η κάρτα ''ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ''

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ του τόπου που βρισκόμαστε και του τόπου που θέλουμε να είμαστε αλλα δεν είμαστε ακόμα εκεί. Μπορεί να σημαίνει ότι η σχέση πέρασε μία ταραγμένη περίοδο και τώρα πλέουμε σε πιο ήρεμα νερά, αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει ότι απομακρυνόμαστε από μία κατάσταση που μας προκαλούσε βάσανα και ανησυχία. Σα συμβουλή η κάρτα ΄Το πλοιο΄μας προτρέπει να σκεφτούμε πριν μιλήσουμε, να αναλύσουμε μία ιδέα πριν την υιοθετήσουμε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
               Κάρτα: Ο ΣΤΑΥΡΟΣ

Όταν έχουμε μάθει από τα λάθη μας, όταν έχουμε αποκτήσει σοφία μέσα από τις εμπειρίες μας και αντιστεκόμαστε ή υπερνικάμε τους πειρασμούς, όταν έχουμε επιβιώσει απ' την καταστροφή και ξαναχτίζουμε τη ζωή μας χρησιμοποιώντας τα κρυφά ταλέντα μας και αναπτύσσοντας τις πνευματικές μας δυνάμεις, τότε και μόνο τότε είμαστε έτοιμοι για τις ανταμοιβές τις οποίες υποδηλώνει αυτή η κάρτα. 

 

ΖΥΓΟΣ
        Κάρτα: ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ

Μπορεί να μας δώσει φρέσκες και δημιουργικές ιδέες, αλλά αυτές οι ιδέες θα είναι πάντα με κάποιο τρόπο συνδεδεμένες με τα παραδοσιακά πρότυπα. Συμβολίζει την υπακοή, τη συμμόρφωση στους κοινωνικούς κανόνες, αλλά και την ανάγκη κάποιων να καθοδηγούνται από άλλους. Η κάρτα μας υπενθυμίσει ότι εκτός των συναισθημάτων, υπάρχει και η λογική, την οποία θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να εκτονώσουμε μία κατάσταση που μας καταπιέζει. 



 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
             Κάρτα: ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Είναι όλα αυτά που μας κρατάνε δέσμιους: κακές συνήθειες, εμμονές, εξαρτήσεις. Είναι αυτά που μας κάνουν να φαινόμαστε ανίσχυροι και χωρίς έλεγχο. Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν εμφανίζεται η κάρτα ''ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ''έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε κάποια πρόκληση κι ενδεχομένως να δώσουμε κάποια μάχη. Σε ρίξιμο για ερωτική σχέση, σημαίνει ότι η σχέση βασίζεται πολύ πάνω στο σεξ και λιγότερο σε συναισθήματα....


ΤΟΞΟΤΗΣ
            Κάρτα: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Οποιαδήποτε δημιουργική δουλειά ευνοείται όταν εμφανιστεί αυτή η κάρτα. Σημαίνει ότι έχουμε στη διάθεσή μας όλα τα απαραίτητα εργαλεία - δημιουργίας ή καταστροφής - κι ότι διαθέτουμε την απαραίτητη γνώση για να επιλέξουμε σωστά τί ακριβώς θα χρησιμοποιήσουμε στην κάθε περίπτωση. Η κάρτας μας προτρέπει να αναγνωρίσουμε και ν' αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας, ώστε να μπορέσουμε να τους ξεπεράσουμε.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
               Κάρτα: ΤΑ ΨΑΡΙΑ

Είναι μία κάρτα που σημαίνει ότι κάποιος είναι ανοιχτός και ψάχνει για ευκαιρίες, έχοντας όμως ήδη κάνει προηγουμένως κάποιου είδους προετοιμασία. Έτσι συχνά είναι μία κάρτα που δείχνει τη δημιουργία μιας επιχείρησης, όπου επιχείρηση μπορεί να είναι οτιδήποτε απαιτεί πάθος, δημιουργικότητα και δέσμευση. Θέλουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και να εξωτερικεύσουμε τις ιδέες μας. Να δούμε τί είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε.



 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

Μας δείχνει τη λύση σε προβλήματα που μας βασάνισαν για κάποιο καιρό, αλλά και απαντήσεις σε γρίφους, που δυσκολευόμασταν να κατανοήσουμε. Στην ουσία είναι αυτό που προκαλεί ή που λύνει προβλήματα. Είναι οι ίδιες μας οι σκέψεις που μας βασανίζουν και η δύσκολη επικοινωνία με τους άλλους, που μπορεί να καταλήξει σε αντιπαραθέσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ  
          Κάρτα: Η ΚΑΡΔΙΑ

Η κάρτα αυτή συμβολικά αναφέρεται στην εφηβική ηλικία, τότε δηλαδή που αρχίζουμε να παίρνουμε αποφάσεις για τον εαυτό μας για πρώτη φορά και που η σεξουαλικότητα αρχίζει να γίνεται μέρος της ζωής μας. Όταν εμφανίζεται σ' ένα ρίξιμο, σημαίνει ότι ο ερωτών έχει φτάσει σ' ένα σταυροδρόμι της ζωής του όπου πρέπει ν' αποφασίσει με μεγάλη προσοχή, αφού η επιλογή του είναι πιθανό ν' αλλάξει την πορεία του πεπρωμένου του.

             Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα