ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

    Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 11/04 έως 17/04


 

                     Ζώδια​ Κριός 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει επιτεύγματα και αναγνώριση για προηγούμενη προσπάθεια. Θα εστιάσετε στην επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων σας και θα παραμείνετε καλά ισορροπημένοι. Αυτό σημαίνει ότι άλλοι τομείς της ζωής σας δεν χρειάζεται να υποφέρουν από την ισχυρή εργασιακή ηθική και την αποφασιστικότητά σας. 

Σάββατο και Κυριακή μπορεί να νιώθετε πιο έντονη την ανάγκη να έχετε τον έλεγχο. Αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις εγώ ή κρίσεις που σας αναγκάζουν σε μια γωνία, όπου πρέπει είτε να υπερασπιστείτε τη θέση σας είτε να κάνετε μια σημαντική αλλαγή. 



                    Ζώδια​ Ταύρος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει αρμονία, ευκολία, καλή τύχη και ανάπτυξη. Αυτή είναι επίσης μια πνευματική διαφωτιστική φάση της ζωής που σας δίνει μια καλή συνολική προοπτική για το ποιοι είστε και τη θέση σας στον κόσμο. Το να είσαι γενναιόδωρος τώρα δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσεις το βιοτικό σου επίπεδο. 

Το Σάββατο και η Κυριακή μια διασκεδαστική και φιλική επιρροή καθιστούν αυτή την περίοδο μια εξαιρετική στιγμή για χαλάρωση και χαλάρωση. Η κοινωνικοποίηση θα πρέπει να είναι πιο ευχάριστη λόγω του λιγότερου άγχους και της περισσότερης αρμονίας στις σχέσεις σας. Η μεγαλύτερη ικανότητα να εκφράσετε την αγάπη και τη στοργή σας βοηθά τις οικείες σας σχέσεις να επωφεληθούν από το στενότερο δέσιμο. 



                    Ζώδια​ Δίδυμοι

Από Δευτέρα έως Παρασκευή μπορείτε να σημειώσετε σταθερή πρόοδο προς τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Θα βρείτε τον εαυτό σας να ακολουθεί μια πιο υπεύθυνη στάση σε όλες σας τις υποθέσεις, από τη δουλειά μέχρι τους συνεργάτες και την οικογένειά σας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εβδομαδιαίο ωροσκόπιο Διδύμων για να εκφράσετε τις ηγετικές σας ιδιότητες και μπορεί να κληθείτε να εκπληρώσετε βασικά καθήκοντα. 

Το Σάββατο και την Κυριακή οι συναισθηματικές στάσεις, συμπεριφορές και αντιδράσεις σας θα είναι πιο εμφανείς στη ζωή σας. Οι αναμνήσεις σας, τα μητρικά σας ένστικτα και η ανάγκη σας για φροντίδα και ασφάλεια θα έχουν μεγαλύτερη επιρροή στη ζωή σας. 



                 Ζώδια​ Καρκίνος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει ελπίδα, γενναιοδωρία και πνεύμα κοινότητας. Η φώτιση μπορεί να έρθει μέσα από όνειρα, οράματα ή διαλογισμό. Καθώς το προσωπικό σας σύστημα αξιών ή τα ήθη σας φτάνουν σε υψηλότερο επίπεδο, θα διαπιστώσετε ότι το να βοηθάτε ανιδιοτελώς τους άλλους φέρνει μεγάλη ικανοποίηση. Η φιλανθρωπική φύση σας μπορεί να επεκταθεί σε περιβαλλοντικούς λόγους ή στην καλή διαβίωση των ζώων. 

Σάββατο και Κυριακή οι αλληλεπιδράσεις και οι καθημερινές σας ρουτίνες γίνονται πιο διεγερτικές, συναρπαστικές και ασυνήθιστες. Απροσδόκητες ειδήσεις ή τυχαίες συναντήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε μια συναρπαστική νέα ευκαιρία. Αυτό είναι ένα καλό τέλος στο εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας για τον Καρκίνο για οποιαδήποτε διανοητική ή δημιουργική εργασία που απαιτεί πρωτοτυπία και πειραματισμό. 


 


                     Ζώδια​ Λέων 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή μπορείτε να βασιστείτε στην πειθαρχία και την υπομονή για να ανταποκριθείτε στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε επιπλέον ευθύνη ή να ενεργήσετε ως μέντορας ή οδηγός. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος μεγάλης ικανοποίησης, με επιτεύγματα, αναγνώριση και προαγωγή. Θα μπορούσατε να λειτουργήσετε ως βράχος για κάποιον ή να σας περιμένουν λόγω της σταθερότητας και της σοφίας σας. 

Το Σάββατο και η Κυριακή δίνουν έμφαση στους πιο προσωπικούς τομείς της ζωής σας. Θα δώσετε περισσότερη προσοχή στο σπίτι, στα συναισθήματα, στα συναισθήματα και στις στενές σχέσεις, ειδικά με τις γυναίκες. Αυτοί οι βαθύτεροι τομείς της ζωής βγαίνουν στην επιφάνεια, έτσι ώστε τα προβλήματα που σιγοβράζουν σε αυτούς τους τομείς μπορούν να επιλυθούν με θετικό τρόπο. 



                    Ζώδια​ Παρθένος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή είναι μια καλή στιγμή για πνευματική αυτοανάπτυξη γιατί μπορείτε να κατανοήσετε πιο εύκολα τις εσωτερικές αρχές. Ακούστε τη διαίσθησή σας και ακολουθήστε τα όνειρά σας για ρομαντισμό, πλούτο, ταξίδια και περιπέτεια. Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες σε αυτό το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο της Παρθένου για ανάπτυξη, ευτυχία και επιτυχία. 

Το Σάββατο και η Κυριακή η αυξημένη γοητεία και ο ομαλός τρόπος επικοινωνίας κάνουν αυτή την εποχή αγάπης, φιλίας και διπλωματίας. Μπορείτε να φέρετε τους ανθρώπους κοντά και να ενθαρρύνετε τη συνεργασία. Αυτό είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για να βρείτε ειρηνικές διευθετήσεις σε διαφορές και να καταρρίψετε τυχόν εμπόδια στην πρόοδο. 


 


                      Ζώδια​ Ζυγός

Από Δευτέρα έως Παρασκευή μπορείτε να αξιοποιήσετε την υπομονή, την επιμονή και την ισχυρή εργασιακή ηθική για να πετύχετε τους στόχους σας. Θα είστε αποφασισμένοι να έχετε πρακτικά αποτελέσματα και να μην κάνετε λάθη. Αυτό είναι ένα καλό εβδομαδιαίο ωροσκόπιο του Ζυγού για να ολοκληρώσετε σοβαρές ή δύσκολες εργασίες. Μπορεί να χρειαστεί να δείξετε τις ηγετικές σας ιδιότητες ή να σας ζητηθεί να καθοδηγήσετε άλλους. 

Σάββατο και Κυριακή η πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει μια αίσθηση εσωτερικής ισορροπίας και επίσης μια αίσθηση αρμονίας και ικανοποίησης με τη ζωή. Ενώ οι γύρω σας μπορεί να είναι ζεστοί και ενοχλημένοι, είστε πολύ ψύχραιμοι για να επηρεαστείτε από οποιοδήποτε δράμα. Αυτό είναι ένα καλό Σαββατοκύριακο για να λύσετε τυχόν πρόσφατα προσωπικά προβλήματα ή προβλήματα σχέσης. 



                    Ζώδια​ Σκορπιός 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή είναι πιθανές μοιραίες συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε μια πνευματική αναζήτηση για να αναζητήσετε την αλήθεια. Άλλοι μπορεί να έρθουν σε εσάς για πνευματική καθοδήγηση ή μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Θα δυσκολευτείτε περισσότερο να αγνοήσετε τους φτωχούς, τους άρρωστους και τους άπορους. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν αρμονία στις σχέσεις σας. Είναι πιθανό να είστε φιλικοί και εξωστρεφείς ακόμα κι αν είστε ντροπαλός. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε σε κάποιον ειδικό ότι τον αγαπάτε, να του ζητήσετε να βγούμε ραντεβού ή ακόμα και να κάνετε πρόταση γάμου. Αυτό είναι επίσης ένα καλό Σαββατοκύριακο για να μιλήσετε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και να θίξετε ευαίσθητα θέματα χωρίς να προκαλέσετε αμηχανία ή αμυντικές αντιδράσεις.


 


                     Ζώδια​ Τοξότης

Από Δευτέρα έως Τετάρτη υπάρχει αυξημένος κίνδυνος αμηχανίας ή απογοήτευσης εάν είστε πολύ αισιόδοξοι. Μπορεί να αισθάνεστε έμπιστοι και γενναιόδωροι, αλλά ο κίνδυνος της αυταπάτης και της εξαπάτησης είναι πολύ μεγάλος για να ρισκάρετε τους πόρους σας. Θα πρέπει να αποφύγετε τελείως τα τυχερά παιχνίδια, τα ναρκωτικά, τους γκουρού, τις λατρείες και τα σχέδια για να πλουτίσετε γρήγορα. 

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει ισχυρή θέληση και έντονη αποφασιστικότητα για επιτυχία. Θα είστε θαρραλέοι και σίγουροι, με ισχυρό χάρισμα και σεξουαλική έλξη. Αυτό το δεύτερο μέρος του εβδομαδιαίου ωροσκοπίου του Τοξότη σας φέρνει μια φαινομενικά ατελείωτη παροχή ενέργειας και πρωτοβουλίας για να σας βοηθήσει να πετύχετε τις πιο απαιτητικές και πολύπλοκες εργασίες. 



                     Ζώδια​ Αιγόκερως 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή μπορείτε να χαλαρώσετε ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε προσωπική ή επαγγελματική επιτυχία. Μπορείτε επίσης να ευθυγραμμίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τους στόχους σας με την πνευματική σας φιλοσοφία ή τις θρησκευτικές σας πεποιθήσεις. 

Το Σάββατο και την Κυριακή οι βελτιωμένες επικοινωνιακές και κοινωνικές δεξιότητες καθιστούν αυτό το ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο για να κάνετε νέους φίλους και για ραντεβού. Δείξτε την εκτίμησή σας για κάποιον μέσω ενός δώρου ή κάποιας άλλης εκδήλωσης αγάπης. Θα μπορούσατε να λάβετε μια φιλοφρόνηση, μια επιστολή, μια πρόσκληση, ένα δώρο ή ακόμα και κάποια χρήματα. 


 


                    Ζώδια​ Υδροχόος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή είναι μια περίοδος προσεκτικής επέκτασης. Μπορείτε να βασιστείτε στην κοινή λογική και σε μια συνεχή προσπάθεια. Οι ευκαιρίες για ανάπτυξη μπορούν να έρθουν μέσω της καριέρας σας, μέσω επενδύσεων ή επιχειρηματικών συμφωνιών ή στην προσωπική σας ζωή ως σημαντικά υλικά αγαθά ή επιλογές σχέσεων. Μπορεί να κερδίσετε μια προαγωγή ή να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. 

Το Σάββατο και την Κυριακή η θετική ενέργεια και η διαύγεια σας κάνουν να νιώθετε πιο άνετα και με αυτοπεποίθηση ότι είστε ο εαυτός σας. Εάν πρέπει να δουλέψετε, θα μπορείτε να εστιάσετε στη δουλειά με φιλόδοξη ενέργεια και να την κάνετε καλά. Αν θέλετε να χαλαρώσετε, θα μπορέσετε χωρίς να νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε κάτι άλλο.


 
                     Ζώδια​ Ιχθείς 

Από Δευτέρα έως Τετάρτη βλέπουμε την ευθυγράμμιση του Δία και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Αυτό είναι καλό για την πνευματική αυτό-ανάπτυξη γιατί μπορείτε να κατανοήσετε πιο εύκολα τις εσωτερικές αρχές. Ο ενθουσιασμός και η καλή θέλησή σας μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στους άλλους. Ωστόσο, η εξαπάτηση και η απογοήτευση είναι πιθανές εάν είστε πολύ αισιόδοξοι και εμπιστευόμενοι.

Πέμπτη έως Κυριακή το μυαλό σας είναι ανοιχτό σε νέες δυνατότητες που αυξάνουν τις πιθανότητες να κάνετε νέες ανακαλύψεις και να κάνετε νέους φίλους. Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει περισσότερο να ασχοληθείτε με τη μελέτη της τεχνολογίας υπολογιστών ή να ξεκινήσετε τη δική σας ιστοσελίδα και γενικά να επικοινωνείτε στο Διαδίκτυο. 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα