ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19/07 έως 25/07


 

                Ζώδια​ Κριός 

Δευτέρα και Τρίτη μπορεί να αισθανθείτε αύξηση της πίεσης σε έντονο επίπεδο που οδηγεί σε νευρωτική, εμμονική ή καταστροφική συμπεριφορά. Ένα γεγονός ή ένα άτομο μπορεί να προκαλέσει ένα κρίσιμο σημείο προσπαθώντας να αφαιρέσει την προσωπική σας δύναμη. Στις σχέσεις, θα μπορούσατε να αντιδράσετε προσπαθώντας να ελέγξετε και να χειριστείτε το άλλο άτομο που θα οδηγούσε σε σύγκρουση και μώλωπες εγώ. 

Η Τετάρτη έως την Κυριακή πρέπει να είναι μια εποχή ευτυχίας και αισιοδοξίας, όταν τα καλά πράγματα φαίνεται να έρχονται πιο εύκολα. Πρέπει να αισθάνεστε κοινωνικοί και να περιμένετε καλές σχέσεις με τους αγαπημένους σας, καθώς και με τους ανθρώπους στην εργασία και σε ομαδικές δραστηριότητες. 



                  Ζώδια​ Ταύρος

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει αλλαγή και ενθουσιασμό στη ζωή σας χωρίς να προκαλεί αναστάτωση και χάος. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, ειδικά σε σχέσεις όπου μπορείτε να πάρετε την ευκαιρία να σπάσετε τον πάγο. Οι πιθανές συναντήσεις είναι δυνατές και θα προσελκύεστε από ασυνήθιστους τύπους ανθρώπων. 

Πέμπτη έως Κυριακή οι αισθήσεις σας γίνονται οξείες που σας κάνουν εξαιρετικά ευαίσθητους σε όλη τη δόνηση. Οι διαισθητικές σας ικανότητες και οι ψυχικές εντυπώσεις αποτελούν πλεονέκτημα σε όλες τις επικοινωνίες και τις σχέσεις σας. Άλλοι θα ήθελαν να περιμένουν γύρω σας γιατί θα ξέρετε πότε νιώθουν άγχος, έτσι μπορεί να είναι συμπαθητικός όταν άλλοι δεν είναι. 


                 Ζώδια​ Δίδυμοι 

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει ξεκάθαρη σκέψη και καλή συγκέντρωση που το καθιστά μια καλή στιγμή για σκληρή ή λεπτομερή διανοητική εργασία. Θα μπορούσατε να σπουδάσετε, να συμμετάσχετε σε εξετάσεις ή να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ή εργασία. Μπορείτε να δείτε πώς τα μικρότερα μέρη ταιριάζουν στη μεγαλύτερη εικόνα. 

Πέμπτη έως Κυριακή πρέπει να είναι μια εποχή χαμηλού στρες και αρμονικών σχέσεων. Άλλοι είναι πιθανό να ανταποκριθούν στη διάθεση αγάπης και χωρίς φροντίδα με καλοσύνη και στοργή. Όλες οι κοινωνικές δραστηριότητες ευνοούνται και ακόμη και οι αλληλεπιδράσεις με αφεντικά και άλλους στην εργασία πρέπει να πάνε καλά. 



                Ζώδια​ Καρκίνος

Δευτέρα έως Τετάρτη ιδέες που προκαλούν σκέψεις και μια αίσθηση χιούμορ που το κάνουν καθιστούν την κατάλληλη στιγμή για κοινωνικοποίηση. Θα μπορούσατε να κάνετε νέους φίλους που είναι νεότεροι, συναρπαστικοί ή από διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας. Όλες οι αισθήσεις σας θα αυξηθούν που σας επιτρέπουν να αντιλαμβάνεστε τα πράγματα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. 

Η Πέμπτη έως την Κυριακή είναι μια εποχή αισιοδοξίας, γενναιοδωρίας και καλής τύχης. Τα πράγματα που ξεκινάτε τώρα πρέπει να είναι επιτυχημένα καθώς βασίζονται σε καλές προθέσεις. Το να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας θα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικό τώρα. Η φροντίδα και η υποστηρικτική σας στάση μπορεί να φέρει νέες φιλίες και εύνοιες από άλλους. 


 


                     Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα έως Τετάρτη είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε σε κάποιον που τους αγαπάτε ή να τους ρωτήσετε σε ραντεβού. Είστε σε επαφή με αυτό που αγαπάτε για ένα άτομο και μπορείτε να το εκφράσετε πιο εύκολα από ό, τι άλλες φορές. Θα μπορούσατε επίσης να είστε στο τέλος της αγάπης ή της εκτίμησης κάποιου άλλου. 

Η Πέμπτη έως την Κυριακή είναι μια εποχή καλών συναισθημάτων και ευεξίας όταν είναι πιθανό να θέλετε να απολαύσετε τις απολαύσεις του να μην κάνετε τίποτα, καθώς οι προκλήσεις φαίνεται να εξαφανίζονται. Όμως, η αυξημένη αυτοπεποίθηση και η καλή τύχη το καθιστούν τον τέλειο χρόνο για να κάνουμε την προσπάθεια να προχωρήσουμε. 



                     Ζώδια​ Παρθένος

Δευτέρα έως Τετάρτη το μυαλό σας ανοίγει σε νέες δυνατότητες που αυξάνουν την πιθανότητα να κάνετε νέες ανακαλύψεις και να κάνετε νέους φίλους. Με πιο οξείες αισθήσεις μπορείτε να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Οι λάμψεις της διορατικότητας είναι δυνατές όταν ξυπνάτε ή κοιμάστε μέσα από έντονα όνειρα. 

Η Πέμπτη έως την Κυριακή φέρνει ένα κύμα ενέργειας με στόχο που είναι έντονη αλλά καλά ρυθμιζόμενη, δίνοντας αντοχή και αντοχή. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για την αντιμετώπιση σκληρών έργων που φαινόταν πολύ δύσκολο να επιτευχθούν νωρίτερα. Κάτι βαθιά μέσα σας οδηγεί, ένα πρωταρχικό είδος ένστικτου επιβίωσης. 


 


                       Ζώδια​ Ζυγός

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει αγάπη, ειρήνη, αρμονία και ομορφιά, με έμφαση στις σχέσεις αγάπης, τη δημιουργικότητα και τα οικονομικά σας. Αυτή η ευχάριστη, στοργική, γοητευτική και κοινωνική επιρροή είναι ένα καλό οιωνό για φιλίες και ρομαντισμό. 

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι μια εξαιρετική στιγμή για κάθε είδους διαπραγματεύσεις και επιχειρηματικές συναλλαγές. Η κατευθυντικότητα και η ψυχική εγρήγορση σας επιτρέπουν να είστε πειστικοί αλλά όχι απειλητικοί. Άλλοι θα καταλάβουν εύκολα την άποψή σας και θα πρέπει να σέβονται τις απόψεις σας. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για όλη την ψυχική εργασία, όπως σπουδές, εξετάσεις και συμπλήρωση εντύπων και αιτήσεων. 



                       Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα έως Τετάρτη η θετική στάση και η αγάπη σας δημιουργούν ευκαιρίες για αγάπη και χρήματα. Μπορείτε να αναλάβετε την πρωτοβουλία σε αυτούς τους τομείς και να περιμένετε καλές αντιδράσεις και υποστήριξη. Το να είσαι ενεργός στις σχέσεις δίνοντας απλώς αγάπη μπορεί να θεραπεύσει τυχόν παλιά τραύματα. 

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει ευαισθησία, διαίσθηση, δημιουργικότητα και φαντασία. Οι σκέψεις και οι επικοινωνίες σας στρέφονται σε πνευματικά θέματα, μυστήρια, απόκρυφα και μυστικά. Πολύτιμες γνώσεις μπορούν να αποκτηθούν μέσω του διαλογισμού, των ονείρων και της ψυχικής αντίληψης. 


 


                      Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα έως Τετάρτη, ένα αίσθημα ειρήνης και γενικής ευημερίας βοηθά τους περισσότερους τομείς της ζωής να λειτουργούν ομαλά. Η επαγγελματική σας ζωή θα πρέπει να είναι σε ισορροπία με την ιδιωτική σας ζωή για να το κάνετε αυτό μια εποχή αρμονίας και επιτυχίας. 

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει αυξημένη φιλοδοξία, επιρροή και σεξουαλική ορμή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε ανεξάρτητα σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Θα έχετε την αντοχή και τη δύναμη να πετύχετε σε δύσκολες εργασίες. Μια έκρηξη δημιουργικότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει σημαντικούς μετασχηματισμούς στη ζωή σας. 



                   Ζώδια​ Αιγόκερως

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει συναρπαστικά νέα και ενθαρρυντικές συζητήσεις. Οι καθημερινές σας ρουτίνες μπορεί να κάνουν παράκαμψη σε νέες και απρόσμενες κατευθύνσεις. Στην πορεία, θα μάθετε νέα πράγματα και θα συναντήσετε νέους ανθρώπους. Νέες ανακαλύψεις μπορεί επίσης να προέρχονται από όνειρα ή λάμψεις διορατικότητας. 

Από Πέμπτη έως Κυριακή η αυξημένη αντίληψη και η ευαισθησία δίνουν τη δυνατότητα να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα και να μην αποσπούν την προσοχή από τα μικρά σημεία. Στη συνέχεια, μπορείτε να μοιραστείτε τις ιδέες ή τις θεωρίες σας με πολλά άτομα με έναν εύκολα κατανοητό και ελκυστικό τρόπο. 


 


                    Ζώδια​ Υδροχόος 

Δευτέρα έως Τετάρτη πιθανότατα θα αισθανθείτε πιο συναισθηματικά ευαίσθητοι από το συνηθισμένο και θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας. Οι παλιές αναμνήσεις μπορεί να επιστρέψουν για να σας κάνουν να νιώσετε συναισθηματικοί. Οι πρώτες σας εντυπώσεις θα είναι σωστές, επομένως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να κάνετε φίλους και να γνωρίσετε. 

Η Πέμπτη έως την Κυριακή φέρνει αυξημένη ψυχική ενέργεια και συγκέντρωση για χαρτιά, μελέτες και εξετάσεις. Η γρήγορη σκέψη και αποφασιστικότητα σας επιτρέπουν να κάνετε σχέδια με αυτοπεποίθηση. Ένα πειστικό στυλ επικοινωνίας το καθιστά ιδανικό χρόνο για συζητήσεις, ζητήματα εύνοιας και δημόσια ομιλία. 



                       Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα έως Τετάρτη οι αλληλεπιδράσεις και οι καθημερινές σας συνήθειες γίνονται πιο διεγερτικές, συναρπαστικές και ασυνήθιστες. Οι απροσδόκητες ειδήσεις ή οι πιθανές συναντήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε μια συναρπαστική νέα ευκαιρία. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για οποιαδήποτε διανοητική ή δημιουργική εργασία που απαιτεί πρωτοτυπία και πειραματισμό. 

Πέμπτη έως Κυριακή είναι μια καλή στιγμή για χαλάρωση, δημιουργικότητα, επικοινωνία και πνευματικές αναζητήσεις. Τα λόγια σας γίνονται καταπραϋντικά και μπορούν πραγματικά να θεραπεύσουν τους άλλους. Όλες οι αισθήσεις σας γίνονται οξείες, επιτρέποντάς σας να συλλέξετε πολλές επιπλέον πληροφορίες μέσω της διαίσθησής σας. 




 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα