ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14/06 έως 20/06


 

                Ζώδια​ Κριός 

Η ανάπτυξη και η καλή τύχη από Δευτέρα έως Πέμπτη έρχονται μέσω της κοινωνικής επαφής και ιδιαίτερα των στενών σχέσεων ένας προς έναν. Θα κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση όταν συναντάτε νέα άτομα. Η γενναιοδωρία και η ζεστασιά σας θα σας κάνουν πιο ελκυστικούς και δημοφιλείς. Μπορείτε να αυξήσετε τον υλικό πλούτο σας μέσω επενδύσεων, επιχειρηματικών συνεργασιών, κερδοσκοπίας, εκπαίδευσης και εμπορίου. Κάποιος θα μπορούσε να σας προσφέρει μια υπέροχη ευκαιρία.

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει τη δυνατότητα για ένα νέο ρομαντισμό ή περισσότερη συμπόνια και πνευματική σύνδεση σε μια υπάρχουσα σχέση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απολαύσετε ένα δημιουργικό χόμπι ή να χαλαρώσετε με μια ταινία ή την αγαπημένη σας μουσική. 



                 Ζώδια​ Ταύρος

Δευτέρα και Τρίτη θα μπορούσαν να φέρουν αλλαγή που δεν θέλετε. Μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να κάνετε το είδος των αλλαγών που θέλετε. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια απογοητευτική στιγμή αύξησης της έντασης και ξαφνικών, αναμενόμενων αλλαγών Αλλά δεν πρέπει να είναι έτσι. Εάν μείνετε ανοιχτόμυαλοι, υπομονετικοί και ευέλικτοι, αυτό που στην αρχή φαίνεται σαν προκλήσεις, μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρίες για να απαλλαγείτε από αρνητικά, περιοριστικά και περιοριστικά πράγματα στη ζωή σας.

Τετάρτη έως Κυριακή πιθανότατα θα νιώσετε οικεία, αλλά θα απολαύσετε επίσης μια καλή δημόσια εικόνα και δημοτικότητα. Μπορείτε να αισθανθείτε τη διάθεση μιας ομάδας και να συνδεθείτε μαζί τους και να τις ενοποιήσετε πίσω από μια αιτία. Οι άνθρωποι θα εκτιμήσουν την ειλικρίνεια, την ενσυναίσθηση και τη συναισθηματική σας υποστήριξη και θα την επιστρέψουν ως χάρη ή φιλοφρόνηση. 




                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Δευτέρα έως Πέμπτη θα πρέπει να αισθάνεστε πιο αυτοπεποίθηση από το συνηθισμένο που είναι καλό για να πείτε στους ανθρώπους πώς αισθάνεστε πραγματικά για κάτι. Οι άνθρωποι πρέπει να σας σεβαστούν για την ειλικρίνειά σας και αυτός ο ομαλός τύπος ενεργητικής ενέργειας είναι απίθανο να προκαλέσει αγώνα. Γι 'αυτό είναι μια καλή στιγμή για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας και να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα των αγαπημένων σας. 

Η Παρασκευή έως την Κυριακή η αυξημένη ευαισθησία και ο αισθησιασμός το κάνουν μια καλή στιγμή για παθιασμένες ρομαντικές συναντήσεις. Η αυξημένη μαγνητική σας γοητεία θα προσελκύσει ένα τρυφερό και στοργικό άτομο, πιθανώς έναν γνήσιο σύντροφο ψυχής ή πνευματικό σύντροφο. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για ψώνια για ρούχα, καλλυντικά, κοσμήματα για τον εαυτό σας και οτιδήποτε άλλο για να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή να προσθέσετε πολυτέλεια στη ζωή σας.



                  Ζώδια​ Καρκίνος

Δευτέρα έως Πέμπτη θα έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και θα πείτε διαισθητικά το σωστό στην κατάλληλη στιγμή. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για κοινωνικοποίηση, φιλία και ραντεβού. Η αυξημένη γοητεία και οι κοινωνικές δεξιότητες το καθιστούν μια καλή στιγμή για να ζητήσετε χάρη ή δάνειο. 

Παρασκευή έως Κυριακή, η αυξημένη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας σας δίνει μια καλή αίσθηση για το ποιος είστε και πού κατευθύνεστε. Έχετε υψηλές προσδοκίες αλλά είστε πρόθυμοι να εργαστείτε σκληρά για να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα δώσετε προσοχή στη λεπτομέρεια και θα βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε όλες τις δεξιότητες και τους πόρους σας αποτελεσματικά. Αυτή είναι μια περίοδος επίτευξης όταν δεν χρειάζεται να εξαρτάσαι από κανέναν άλλο και δεν θα νιώθεις απειλημένος από κανέναν ανταγωνισμό.




                    Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει διασκέδαση και ενθουσιασμό στην κοινωνική και ερωτική σας ζωή. Θα εκφράσετε την αγαπημένη σας φύση με μια αίσθηση που μπορεί επίσης να εκδηλωθεί ως μοναδικό στυλ μόδας. Οι οθόνες σας θα προσελκύσουν εξίσου ενδιαφέροντα και πρόθυμα άτομα, πρόθυμα να αναλάβουν τον κίνδυνο και να δουν πού πηγαίνει. Αυτή η έλλειψη αναστολής είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν είστε φυσικά ντροπαλοί. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δημιουργήσετε νέους φίλους και εραστές.

Η Παρασκευή έως την Κυριακή είναι ιδανική για ρομαντισμό, χαλάρωση και ονειροπόληση. Η ερωτική σας ζωή θα ωφεληθεί από την αυξημένη τρυφερότητα και την ικανότητά σας να συνδεθείτε στο πνευματικό επίπεδο. Μια ισχυρή αίσθηση συμπόνιας και επιθυμίας εξυπηρέτησης το καθιστά καλή στιγμή για να συμμετάσχετε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ή να βοηθήσετε λιγότερο τυχερούς. 



                     Ζώδια​ Παρθένος

Δευτέρα έως Τετάρτη θέματα αγάπης, ομορφιάς και αγάπης έρχονται στο επίκεντρο της ζωής σας. Επομένως, μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να πείτε σε κάποιον που τους αγαπάτε. Θα πρέπει να νιώθετε σαν να το φωνάζετε από τις στέγες ούτως ή άλλως. Το να νιώθεις καλά και να αγαπάς τον εαυτό σου καθιστά εύκολο να αγαπάς τους άλλους και να περνάς καλά. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια σχέση, να αρχίσετε να χρονολογείτε και να αρραβωνιασθείτε ή να παντρευτείτε.

Πέμπτη έως Κυριακή θα νιώσετε τα πράγματα σε βαθύτερο επίπεδο και θα συνδεθείτε με πιο ουσιαστικούς τρόπους με άλλους ανθρώπους. Θα αγαπήσετε πιο βαθιά και μπορεί ακόμη και να ζήσετε εντελώς νέα συναισθήματα. Οι οικογενειακοί δεσμοί πρέπει να ενισχυθούν και τα αόρατα νήματα των οικογενειακών δεσμών μπορεί να σας φέρουν κοντά στο σπίτι. Περιμένετε περισσότερη επαφή μεταξύ των μελών της οικογένειας και την επούλωση των παλαιών πληγών. 




                     Ζώδια​ Ζυγός

Δευτέρα έως Τετάρτη μια διασκεδαστική και φιλική επιρροή το καθιστά ιδανικό χρόνο για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Η κοινωνικοποίηση πρέπει να είναι πιο ευχάριστη λόγω του λιγότερου στρες και της μεγαλύτερης αρμονίας στις σχέσεις σας. Η μεγαλύτερη ικανότητα έκφρασης της αγάπης και της αγάπης σας βοηθά τις οικείες σχέσεις σας να επωφεληθούν από στενότερους δεσμούς. 

Η Πέμπτη έως την Κυριακή φέρνει βαθιές συναισθηματικές εμπειρίες που εμπλουτίζουν τις οικείες σχέσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για την εξάλειψη των κακών συνηθειών, των εμμονών και των συναισθηματικών καταναγκασμών. Μπορείτε να βασιστείτε σε μια ισχυρή εσωτερική αίσθηση ισορροπίας, καθώς και να απολαύσετε μια μεγαλύτερη αίσθηση ότι ανήκετε στον σύντροφό σας, την οικογένεια, τους φίλους σας και την ευρύτερη κοινότητα. 



                    Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα και Τρίτη θα μπορούσαν να φέρουν αλλαγή που δεν θέλετε. Μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να κάνετε το είδος των αλλαγών που θέλετε. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια απογοητευτική στιγμή αύξησης της έντασης και ξαφνικών, αναμενόμενων αλλαγών Αλλά δεν πρέπει να είναι έτσι. Εάν μείνετε ανοιχτόμυαλοι, υπομονετικοί και ευέλικτοι, αυτό που στην αρχή φαίνεται σαν προκλήσεις, μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρίες για να απαλλαγείτε από αρνητικά, περιοριστικά και περιοριστικά πράγματα στη ζωή σας.

Η Τετάρτη έως την Κυριακή είναι ιδανική για ρομαντισμό, χαλάρωση και ονειροπόληση. Η ερωτική σας ζωή θα ωφεληθεί από την αυξημένη τρυφερότητα και την ικανότητά σας να συνδεθείτε στο πνευματικό επίπεδο. Μια ισχυρή αίσθηση συμπόνιας και επιθυμίας εξυπηρέτησης το καθιστά καλή στιγμή για να συμμετάσχετε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ή να βοηθήσετε λιγότερο τυχερούς. 




                   Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα έως Τετάρτη είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε σε κάποιον που τους αγαπάτε ή να τους ρωτήσετε σε μια ημερομηνία. Είστε σε επαφή με αυτό που αγαπάτε για ένα άτομο και μπορείτε να το εκφράσετε πιο εύκολα από ό, τι άλλες φορές. Θα μπορούσατε επίσης να είστε στο τέλος της αγάπης ή της εκτίμησης κάποιου άλλου. 

Πέμπτη έως Κυριακή ένα τυχερό διάλειμμα θα μπορούσε να σας κάνει πλουσιότερους, πιο ευτυχισμένους και περισσότερο περιεχόμενο. Η πνευματική ανάπτυξη και η ευτυχία μπορούν επίσης να προέλθουν από νέες και υπάρχουσες σχέσεις. Οι άνθρωποι πρέπει γενικά να είναι γενναιόδωροι προς εσάς, ώστε να αξίζετε να αισθάνεστε αισιόδοξοι. 



                   Ζώδια​ Αιγόκερως

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει επιπλέον προσωπική ελευθερία για να απολαύσετε περισσότερο κοινωνικοποίηση. Η θετική αλλαγή στην ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να οδηγήσει στην αγάπη με την πρώτη ματιά και σε ένα συναρπαστικό νέο ρομαντισμό. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τις πιο ασυνήθιστες και περίεργες σεξουαλικές σας επιθυμίες. Οι δημιουργικές ανακαλύψεις μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις καλλιτεχνικές ή μουσικές σας δυνατότητες και να βρείτε το δικό σας μοναδικό στυλ. 

Η Πέμπτη έως την Κυριακή φέρνει συναισθηματική ευαισθησία και ψυχική αντίληψη. Θα νιώσετε τα πράγματα πιο δυνατά και είναι πιθανό να μεταμορφωθούν από τις έντονες συναισθηματικές σας αντιδράσεις. Κάποιος είναι πιθανό να σας κινήσει βαθιά και να έχει ισχυρή επιρροή στη ζωή σας. 




                     Ζώδια​ Υδροχόος 

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει θετική αλλαγή και ενθουσιασμό με αγάπη ή χρήματα ή και τα δύο. Ένα νέο ρομαντισμό είναι δυνατό, ειδικά με τη χρονολόγηση στο Διαδίκτυο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για παρορμητικές αγορές μόδας, καλλυντικών και κοσμημάτων. Το δημιουργικό σας ταλέντο είναι εύκολο να αξιοποιήσετε τώρα και μπορείτε να αναπτύξετε το δικό σας μοναδικό στυλ. 

Η Πέμπτη έως την Κυριακή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα πορεία σπουδών για να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να υποβάλετε αίτηση για νέα εργασία, ή να ζητήσετε προαγωγή ή αύξηση μισθού. Οι ανώτεροι θα παρατηρήσουν τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθησή σας. Η αυτοαπασχόληση είναι μια άλλη επιλογή τώρα. 



                     Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα έως Πέμπτη, οι βελτιωμένες επικοινωνίες και οι κοινωνικές δεξιότητες το καθιστούν ιδανικό χρόνο για να δημιουργήσετε νέους φίλους και για γνωριμίες. Δείξτε την εκτίμησή σας για κάποιον μέσω ενός δώρου ή άλλης επίδειξης αγάπης. Θα μπορούσατε να λάβετε ένα κομπλιμέντο, επιστολή, πρόσκληση, δώρο ή ακόμη και κάποια χρήματα. Οποιεσδήποτε καλλιτεχνικές και δημιουργικές δεξιότητες πρέπει να ενισχυθούν. Μπορείτε να βρείτε ειρηνικές διευθετήσεις σε διαφορές και πρέπει να είστε σίγουροι για τις επιχειρηματικές συναλλαγές.

Παρασκευή έως Κυριακή θα αναζητήσετε υποσυνείδητα συναισθηματική τροφή από οικεία άτομα. Επομένως, είναι μια καλή στιγμή για παρέα με φίλους, οικογενειακές συγκεντρώσεις, συναντήσεις και ανταλλαγή αναμνήσεων. Η αυξημένη διαίσθηση και η ευαισθησία στις διαθέσεις άλλων ανθρώπων σάς προσφέρουν καλές δεξιότητες για συμβουλευτικές υπηρεσίες και πωλήσεις.



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα