ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 31/05 έως 06/06


 

                    Ζώδια​ Κριός 

Δευτέρα και Τρίτη παρατηρείται αύξηση της ψυχικής δραστηριότητας και των επικοινωνιών. Η εστιασμένη και οξεία σκέψη το καθιστά κατάλληλο για ψυχική εργασία όπως μελέτες, έρευνες και επίλυση παζλ.  Δεν πρέπει να υποχωρήσετε από έναν αγώνα, αλλά πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τις μάχες σας.

Τετάρτη έως Κυριακή, η αποφασιστικότητά σας και η ισχυρή εργασιακή ηθική σας κάνουν αυτή την καλή στιγμή για να επιτύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Ο αμοιβαίος σεβασμός και η κατανόηση βελτιώνουν τις σχέσεις, ειδικά με άντρες και ανώτερους. Θα μπορούσατε να αποκτήσετε νέα απασχόληση, να πάρετε μια προαγωγή ή να αναλάβετε περισσότερη ευθύνη χωρίς πρόσθετο άγχος. Αυτή είναι μια περίοδος επίτευξης ή περισσότερης αναγνώρισης που οδηγεί σε ικανοποίηση, ικανοποίηση και υψηλότερη αυτοεκτίμηση.



                    Ζώδια​ Ταύρος

Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι μια εξαιρετική στιγμή για κάθε είδους διαπραγματεύσεις και επιχειρηματικές συναλλαγές. Η κατευθυντικότητα και η ψυχική εγρήγορση σας επιτρέπουν να είστε πειστικοί αλλά όχι απειλητικοί. Άλλοι θα καταλάβουν εύκολα την άποψή σας και θα πρέπει να σέβονται τις απόψεις σας. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για όλη την ψυχική εργασία, όπως σπουδές, εξετάσεις και συμπλήρωση εντύπων και αιτήσεων. 

Τετάρτη έως Κυριακή, μια χαλαρή και γαλήνια ατμόσφαιρα το καθιστά ιδανικό χρόνο για να διασκεδάσετε αλλά και να εξομαλύνετε τυχόν δυσκολίες στις σχέσεις σας. Όταν κοινωνικοποιείτε θα μπορούσατε να είστε το κέντρο της προσοχής και ένα νέο ενδιαφέρον αγάπης θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σας. 



                        

                     Ζώδια​ Δίδυμοι 

Δευτέρα έως Παρασκευή μπορείτε να βασιστείτε στην υπομονή, την επιμονή και την ισχυρή εργασιακή ηθική για την επίτευξη των στόχων σας. Θα είστε αποφασισμένοι να λάβετε πρακτικά αποτελέσματα και να μην κάνετε λάθη. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την ολοκλήρωση σοβαρών ή δύσκολων εργασιών. Ίσως χρειαστεί να δείξετε τις ηγετικές σας ιδιότητες ή να σας ζητηθεί να διδάξετε σε άλλους. 

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για να συναντήσετε παλιούς φίλους ή να περάσετε χρόνο με την οικογένεια. Όλες οι υπάρχουσες σχέσεις, ειδικά εκείνες με τις γυναίκες, θα είναι ζεστές και θα απολαμβάνουν συναισθηματική ανάπτυξη. Η δημιουργία νέων φίλων γίνεται εύκολη λόγω της προθυμίας σας να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να σπάσετε τον πάγο και να λάβετε θερμή υποδοχή. Η αυξημένη δημοτικότητα σημαίνει ότι μπορείτε να γοητεύσετε ένα ευρύ κοινό.



                   Ζώδια​ Καρκίνος

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει καλή χαρά, αισιοδοξία και πολλή αγάπη. Άλλοι θα σας βρίσκουν πιο ελκυστικούς καθώς χαλαρώνετε και εκφράζετε την πιο στοργική και φιλόξενη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Η τύχη στην αγάπη μπορεί να συνδυαστεί με κάποια περιουσία αλλού στη ζωή σας. Δώρα, φιλοφρονήσεις και καλές προσφορές μπορεί να βρίσκονται στο κατάστημα.

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν γαλήνη και αρμονία καθώς αισθάνεστε πιο συναισθηματικοί, φροντισμένοι και στοργικοί. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να χαλαρώσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή για πάρτι με φίλους. Αυτό είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για κοινωνικοποίηση λόγω της αυξημένης δημοτικότητας και του χαρίσματος. 




                   Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα και Τρίτη φέρνουν τις δυνατότητες για επιπλοκές και πολυπλοκότητες στις φιλίες και στην ερωτική σας ζωή. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει κτητικότητα, εμμονή, γοητεία, ζήλια, ζητήματα εξουσίας και ελέγχου ή εισβολή της ιδιωτικής ζωής. Μπορεί να εμπλακείτε με κάποιον που είναι δύσκολο να ταιριάξετε, αλλά δύσκολο να το ξεφύγετε. 

Τετάρτη έως Κυριακή μπορείτε να σημειώσετε σταθερή πρόοδο προς τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Θα βρείτε τον εαυτό σας πιο υπεύθυνη στάση για όλες τις υποθέσεις σας, από τη δουλειά μέχρι τους συντρόφους και την οικογένειά σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να εκφράσετε τις ηγετικές σας ιδιότητες και μπορεί να σας ζητηθεί να εκπληρώσετε βασικά καθήκοντα. 



                     Ζώδια​ Παρθένος

Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι μια υπέροχη στιγμή για να κάνετε σχέδια γιατί θα είστε διανοητικά ευκρινείς και αποφασιστικοί. Μια θετική στάση και αυτοπεποίθηση το κάνουν επίσης μια καλή στιγμή για να εντυπωσιάσετε κάποιον ή να τον πείσετε για κάτι που σας ενδιαφέρει. Οι οικείες σχέσεις σίγουρα θα επωφεληθούν από τα αισθησιακά λόγια και τα χέρια σας. 

Η Τετάρτη έως την Κυριακή φέρνει αγάπη, χρήματα, αρμονία και ευτυχία χωρίς να χρειάζεται να αγωνιστούμε, να παλέψετε ή να εργαστείτε σκληρά. Αυτή είναι μια στιγμή για να απολαύσετε τα οφέλη από το καλό κάρμα που προέρχονται από τις προηγούμενες καλές σας πράξεις και σκληρή δουλειά. Τα όμορφα πράγματα προσελκύονται σε εσάς. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για ραντεβού, καθώς η αυξημένη φυσική και εσωτερική ομορφιά σας καθιστά πιο δημοφιλή στα κοινωνικά περιβάλλοντα.




                      Ζώδια​ Ζυγός 

Δευτέρα έως Πέμπτη, η αυξημένη διαίσθηση και οι λάμψεις της διορατικότητας οδηγούν σε αυτοανακάλυψη και αποκαλύψεις. Αυτές οι πληροφορίες συνδυάζονται με αυξημένη αυτοπεποίθηση, για να σας επιτρέψουν να εκφράσετε την πιο μοναδική ή περίεργη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Θα νιώσετε σαν να δοκιμάζετε κάτι νέο, εκτός της κανονικής σας ρουτίνας. 

Παρασκευή έως Κυριακή πιθανότατα θα αισθανθείτε πιο προστατευτικοί από την οικογένεια και τον σύντροφό σας και μπορείτε να εκτελέσετε τα καθήκοντα και τις ευθύνες σας με προσοχή και υπομονή. Θα μπορούσατε να δείξετε πόσο φροντίζετε για αυτούς με πρακτικούς τρόπους, όχι μέσω δημόσιων επιδείξεων συναισθημάτων. 



                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα έως Πέμπτη είναι εξαιρετικό για πάρτι και έρωτα. Θα πρέπει να αισθάνεστε ζεστά, χαρούμενα, κοινωνικά και γενναιόδωρα. Η καλή τύχη μπορεί να έρθει με τη μορφή δώρων, χρημάτων ή φιλοφρονήσεων. Η αυξημένη δημοτικότητα, το χάρισμα και η γοητεία το καθιστούν μια καλή στιγμή για ραντεβού. 

Παρασκευή έως Κυριακή δίνει ένα κύμα ενέργειας κατευθυνόμενης προς το στόχο που είναι έντονη αλλά καλά ρυθμιζόμενη, δίνοντας αντοχή και αντοχή. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για την αντιμετώπιση σκληρών έργων που φαινόταν πολύ δύσκολο να επιτευχθούν νωρίτερα. Κάτι βαθιά μέσα σας οδηγεί, ένα πρωταρχικό είδος ένστικτου επιβίωσης. Θα προβάλλετε έντονα τη σωματικότητά σας και τη σεξουαλικότητά σας και θα φαίνεται πιο ελκυστική. 




                    Ζώδια​ Τοξότης

Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι μια στιγμή ενθουσιασμού, θετικής αλλαγής και μεγαλύτερης προσωπικής ελευθερίας. Θα πρέπει να αισθανθείτε την έντονη επιθυμία να απαλλαγείτε από τη ρουτίνα, κάνοντας κάτι εντελώς διαφορετικό από τις κανονικές σας δραστηριότητες. 

Τετάρτη έως Κυριακή μπορείτε να βασιστείτε στην πειθαρχία και την υπομονή για να ανταποκριθείτε στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε επιπλέον ευθύνη ή να ενεργήσετε ως μέντορας ή οδηγός. Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή μεγάλης ικανοποίησης, με επιτεύγματα, αναγνώριση και προώθηση. Θα μπορούσατε να ενεργήσετε ως βράχος για κάποιον, ή να τον αναζητήσετε λόγω της σταθερότητας και της σοφίας σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για απλοποίηση και αποτελεσματικότητα στη ζωή σας.



                  Ζώδια​ Αιγόκερως

Δευτέρα έως Πέμπτη είναι η ιδανική στιγμή για ρομαντισμό. Η μυστικιστική σας γοητεία θα προσελκύσει τους ανθρώπους περισσότερο σε αρμονία με το επίπεδο της πνευματικής σας ανάπτυξης και μπορεί να βρείτε ακόμη και τον ψυχή σας. Θα είστε ευαίσθητοι στις επιθυμίες των άλλων και θα απολαύσετε την εξυπηρέτησή τους. 

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει αλλαγή και ενθουσιασμό στη ζωή σας χωρίς να προκαλεί αναστάτωση και χάος. Μπορεί να αισθανθείτε μια συστροφή ή μια αίσθηση προσδοκίας ότι κάτι καλό πρόκειται να συμβεί. Οι πιθανές συναντήσεις είναι δυνατές και θα προσελκύεστε από ασυνήθιστους τύπους ανθρώπων. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σπάσετε τις κακές συνήθειες και να αφήσετε βαρετές ή ανθυγιεινές σχέσεις.




                   Ζώδια​ Υδροχόος 

Δευτέρα έως Πέμπτη είναι μια στιγμή σταθερής προόδου λόγω της υπομονής, της αποφασιστικότητάς σας και της έντονης αίσθησης του καθήκοντός σας. Θα είστε ισορροπημένοι και εστιασμένοι και δεν θα αποσπάστε τους στόχους και τα σχέδιά σας. Μπορεί να μην είναι μια συναρπαστική στιγμή, αλλά εξακολουθεί να είναι ζωτικής σημασίας επειδή εργάζεστε σκληρά για την οικοδόμηση ασφαλών θεμελίων για το μέλλον. 

Παρασκευή έως Κυριακή δίνει ένα τεράστιο κύμα ενέργειας για την επίτευξη των στόχων σας και των παθιασμένων επιθυμιών σας. Μόλις αποφασίσετε για μια πορεία δράσης, θα συνεχίσετε με αποφασιστικότητα μέχρι να επιτύχετε τον στόχο σας. Δεν θα υπάρξει καθυστέρηση και μπορείτε να μείνετε συγκεντρωμένοι με ευκολία. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για ραντεβού. 



                       Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα και Τρίτη θα σας οδηγήσουν να πετύχετε με έντονη αίσθηση σκοπού και πρωτοβουλίας. Μπορείτε να επιτύχετε πολλή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα, με το θάρρος και το πνεύμα μάχης να αναλάβετε σχεδόν οτιδήποτε. Μπορείτε να είστε τόσο άμεσοι και ειλικρινείς όσο θέλετε στην επίτευξη των επιθυμιών σας και να ζητήσετε την υποστήριξη άλλων. 

Τετάρτη έως Κυριακή θα πρέπει να αισθάνεστε χαλαροί και κοινωνικοί, γι 'αυτό είναι μια εξαιρετική στιγμή για να είστε μαζί με άλλους. Μπορείτε να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους ακόμα και όταν είναι λυπημένοι. Η ερωτική σας ζωή επωφελείται από το αυξημένο χάρισμα και τη φυσική ελκυστικότητα. Επομένως, αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για ραντεβού ή επίλυση τυχόν υφισταμένων σχέσεων. 




Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα