ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 26 Μαΐου 2021


Οι εκλείψεις είναι ταραχώδεις περίοδοι και φέρνουν ξαφνικές ανατροπές. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη μπορεί να μας κάνει πιο συναισθηματικούς, ευαίσθητους και ευέξαπτους. Μπορεί να φέρει το τέλος σε μια κατάσταση ή μια σχέση και ή αυτή η απώλεια να φέρει πόνο και θλίψη, αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι μετά από ένα τέλος έρχεται μία νέα αρχή. Εξάλλου, ο Τοξότης ως μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς δεν αρέσκεται στα δεσμά, του αρέσουν οι αλλαγές και βλέπει πάντα με αισιοδοξία τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά του, απολαμβάνοντας το καινούριο που του φαίνεται συναρπαστικό. Αυτό το «ματωμένο» φεγγάρι μπορεί να φέρει την κορύφωση σε μια κατάσταση, να αποκαλύψει μυστικά καλά κρυμμένα, αλλά και να πυροδοτήσει ακραία γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία που βρίσκεται στους Ιχθύς, αλλά είναι ο κυβερνήτης του Τοξότη, μπορεί να μας κάνει να φτάσουμε στα άκρα σε μια σχέση ή σε μια κατάσταση που μας ενοχλεί και να πούμε βαριές κουβέντες στην προσπάθεια μας να ξεφορτωθούμε ό,τι μας περιορίζει. Η υπομονή και η μετριοπάθεια θα είναι τα πιο σημαντικά «εργαλεία» για τη διαχείριση της Σεληνιακής ενέργειας, προκειμένου να μην πάρουμε αποφάσεις που θα μετανιώσουμε. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και θα ακολουθήσει και ο Ερμής, φέρνοντας σύγχυση και θολούρα στη σκέψη μας. Επίσης, οι ψευδείς ειδήσεις θα αφθονούν και θα πρέπει να διυλίζουμε περισσότερο τις πληροφορίες που λαμβάνουμε και να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο.


                  ΚΡΙΟΣ

Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για χρηματικά ρίσκα, τα βήματα θα πρέπει να είναι προσγειωμένα. Σε επαγγελματικό επίπεδο οι αποφάσεις και οι επιλογές θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι παρορμητικές ενέργειες και οι σπασμωδικές κινήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα πρέπει να υπάρχει επιφυλακτικότητα, οι ενέργειες δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές. Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα, ίσως να ξαναέρθουν στο προσκήνιο ζητήματα παρελθοντικά. Στην περίπτωση που υπάρξουν αλλαγές η αντιδραστικότητα θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση και η προσπάθεια για προσαρμογή.



                 ΤΑΥΡΟΣ

Ενδυναμώνεται το ένστικτο σας, εμπιστευτείτε το τόσο σε ζητήματα προσωπικά, όσο και οικονομικά. Στον επαγγελματικό τομέα ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές, θα είναι δύσκολο για εσάς να προσαρμοστείτε, δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί και οι εσωτερικές αναστατώσεις. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να οργανώσετε τα πλάνα σας, θα πρέπει να αποφύγετε τις παρορμητικές και σπασμωδικές ενέργειες. Προσοχή στις συμφωνίες και στις διαπραγματεύσεις, ίσως να μην είναι η κατάλληλη περίοδος για να δώσετε οριστικές απαντήσεις, γενικότερα προσπαθήστε να τρενάρετε τις δεσμεύσεις. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες θα πρέπει τα βήματα σας να είναι σταδιακά και σκεπτόμενα.




               ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς αναζητάτε και να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη. Δεν θα λείψουν οι εσωτερικές αντιθέσεις και συγκρούσεις, θα είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις. Απρόοπτα συμβάντα θα διαφοροποιήσουν την οπτική σας καθώς και τη συναισθηματική σας τοποθέτηση, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από συγκεκριμένα πρόσωπα και να δείξετε άμεσο ενδιαφέρον σε κάποια άλλα. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για επανασύνδεση, πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν. 


 

              ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρασκηνιακά συμβάντα ενδεχομένως να σας εκνευρίσουν, ίσως να μην καταφέρετε να χειριστείτε με ψυχραιμία γεγονότα ή πληροφορίες που θα κάνουν την ξαφνική τους εμφάνιση. Θα πρέπει να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία, εξάρσεις και ξεσπάσματα δεν θα σας βγουν σε καλό, κινηθείτε ψύχραιμα ίσως και κάπως διπλωματικά. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στις συνθήκες, πρέπει να κάνετε την προσπάθεια να προσαρμοστείτε. Προσοχή στις επαγγελματικές συνεργασίες, σε οτιδήποτε καινούργιο θα πρέπει να κρατήσετε στάση επιφυλακτική, αποφύγετε τους ενθουσιασμούς και τις γρήγορες ή παρορμητικές ενέργειες. 




                 ΛΕΩΝ

Πρόσωπα από το παρελθόν ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους, θα επηρεάσουν τις αποφάσεις σας σχετικά με την πορεία της προσωπικής σας ζωής. Εσείς που είστε σε σχέση προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, τα μπερδεμένα συναισθήματα ενδεχομένως να σας οδηγήσουν σε λάθη ή σε ενέργειες για τις οποίες μετά θα μετανιώσετε. Οι επιλογές σας δεν θα πρέπει να είναι παρορμητικές, στην περίπτωση που δυσκολευτείτε να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο. Ζητήματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, ίσως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ή να εμφανιστούν εμπόδια, οι επιδιώξεις σας θα πρέπει να είναι μελετημένες, οι ενέργειες σας δεν θα πρέπει να είναι σπασμωδικές, ουσιαστικά θα χρειαστεί να συντονιστείτε και να κινηθείτε με σύνεση. 



                  ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη θα φέρει γεγονότα που θα απαιτούν από εσάς ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, στην περίπτωση που χρειαστεί να γίνουν συζητήσεις ξεκαθαρίσματος θα πρέπει η στάση σας να είναι ψύχραιμη, οι εντάσεις θα φέρνουν προβλήματα. Για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις αλλαγές και στις δυσκολίες που θα προκύψουν θα πρέπει να σκεφτείτε αντικειμενικά, να συνειδητοποιήσετε και να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τις βλέψεις και τις επιθυμίες σας. Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες οικογενειακές ή φιλικές σας σχέσεις, ενδεχομένως να αλλάξετε αποφάσεις και βλέψεις, ουσιαστικά θα διαφοροποιηθεί ο τρόπος αντίληψης σας.




                      ΖΥΓΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη θα σας επηρεάσει σε συναισθηματικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να προκύψουν αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμοί. Παρελθοντικά γεγονότα θα κάνουν την εμφάνιση τους, ίσως να λάβετε πληροφορίες για καταστάσεις που την προηγούμενη περίοδο ήταν συγκαλυμμένες. Στις συζητήσεις με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση, αποφύγετε τους θυμούς και τις υπερβολές. Καλείστε να ξεκαθαρίσετε και να συνειδητοποιήσετε, ίσως να είναι απαραίτητο να κάνετε ένα είδος αυτόψυχανάλυσης για να μπορέσετε να βγείτε από τα ψυχολογικά σας συμπλέγματα, να δώσετε λύσεις και να διορθώσετε τα λάθη που έγιναν από τη δική σας πλευρά. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε ζητήματα οικονομικής φύσης, ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες. 


 

                    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη θα ενισχύσει τον καχύποπτο τρόπο σκέψης σας, προσοχή να μην παγιδευτείτε σε αρνητικές εικασίες που θα πυροδοτήσουν οι αναμνήσεις σας ή τα προσωπικά σας συμπεράσματα. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που διατηρείτε σχέση θα πρέπει να προσέξετε τις αντιδράσεις σας, αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τάσεις κτητικότητας και σκηνές ζήλιας, δεν θα πρέπει να δώσετε έκταση στις αμφιβολίες ή στις αμφισβητήσεις που ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους. Στοχεύστε στην κατοχύρωση και στην εξασφάλιση, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για αλλαγές και για ριψοκίνδυνα οικονομικά ρίσκα.


 



                      ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς τους Τοξότες άμεση θα είναι η επίδραση της Σεληνιακής έκλειψης στον άξονα σας με τους Διδύμους, δεν θα λείψουν οι προβληματισμοί, οι εντάσεις και τα συναισθηματικά αναποδογύρισμα. Τα αποκαλυπτικά γεγονότα θα σας ωθήσουν σε αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς, αυτό που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι ψυχραιμία και ορθολογισμός. Προσοχή στα απωθημένα, στα εσωτερικά συμπλέγματα και στις εξάρσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τους καβγάδες κυρίως μέσα στο στενό οικογενειακό σας περιβάλλον ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ριζοσπαστικές λύσεις και για επαγγελματικά ρίσκα, ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι μπερδεμένος, ίσως να βρίσκεται σε σύγχυση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τρενάρει τα γεγονότα.



                     ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη δεν θα λείψουν οι συγχύσεις, οι επιφυλάξεις και οι διχασμοί, δεν αποκλείεται να λάβετε πληροφορίες που θα αναστατώσουν τον εσωτερικό σας κόσμο. Ίσως να μην είστε σε θέση να χειριστείτε με υπομονή τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές σε θέματα εργασιακής φύσης, στο επαγγελματικό σας περιβάλλον οι συνθήκες θα διαφοροποιηθούν, αναγκαίο θα είναι να φανείτε συνεργάσιμοι. Ζητήματα οικονομικής φύσης θα είναι δύσκολο να τακτοποιηθούν με αμεσότητα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές, δεν θα πρέπει να πιέσετε τις καταστάσεις. 




                        ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, ίσως η συμπεριφορά σας να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα και να υπάρξουν δυσκολίες στη συνεννόηση. Δεν αποκλείεται να κλονιστεί η εμπιστοσύνη που νιώθετε, πληροφορίες και αποκαλυπτικά γεγονότα ενδεχομένως να σας αλλάξουν γνώμη σχετικά με κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα του στενού σας κύκλου. Ζητήματα οικονομικής φύσης θα πρέπει να τακτοποιηθούν, σε ορισμένες περιπτώσεις οι αναβολές και οι καθυστερήσεις θα γυρίσουν εναντίον σας. Ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους υποθέσεις που κρατούν από το παρελθόν, καλείστε να δώσετε οριστικό κλείσιμο. Τις καινούργιες γνωριμίες καλό θα είναι να τις δείτε με επιφύλαξη, αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και τα βιαστικά συμπεράσματα.



                            ΙΧΘΕΙΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη και την παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην αντιδραστικότητα και στην αναποφασιστικότητα. Οι καταστάσεις ενδεχομένως να μην κυλήσουν έτσι ακριβώς όπως εσείς θα θέλατε γεγονός που θα σας φέρει εκνευρισμούς. Αναγκαίο θα είναι να μπορέσετε να χαλιναγωγήσετε τις εξάρσεις σας, η απότομη και νευρική συμπεριφορά θα δημιουργήσει προβλήματα που στην πορεία θα είναι δύσκολο να λυθούν. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για παράτολμες οικονομικές ενέργειες, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, κατοχυρώστε και διασφαλίστε τα έσοδα σας. Στον αισθηματικό τομέα οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι προσεκτικές, αποφύγετε τις ριζοσπαστικές ενέργειες ή αποφάσεις, τα γεγονότα θα χρειαστούν αυτοσυγκράτηση.




 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα