ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

     Αστρολογικές Συμβουλες Ιανουαρίου 2021


 

            ΚΡΙΟΣ

Έχετε μια ανεξάντλητη ενέργεια αλλά και αυτοπεποίθηση, πράγμα το οποίο σας κάνει πιο ανεξάρτητους αλλά και ακαταμάχητα ελκυστικούς χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει θετικά στην αγάπη καθώς σας βοηθά να απομακρύνετε από τη ζωή σας άτομα για τα οποία δεν αξίζει να σπαταλάτε τον χρόνο σας και δεν είναι του δικού σας στυλ. Από την άλλη πλευρά, είστε περισσότερο γενναιόδωροι και προσανατολισμένοι στην εξεύρεση μιας νέας αγάπης. Αν είστε σε σχέση η οποία βρίσκετε ήδη σε τέλμα, ίσως να αποστασιοποιηθείτε από το σύντροφό σας. Αναζητήστε την αγάπη και τη δική σας αλήθεια, εκφράστε ειλικρινά τις επιθυμίες σας, χωρίς να παραμερίσετε όμως τις ανάγκες του άλλου.




            ΤΑΥΡΟΣ

Αναμείνατε αρκετές εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, ίσως η μεγαλύτερη αποκάλυψη του μήνα να είναι μια αλλαγή στη δική σας στάση, ένα άνοιγμα προς νέους ανθρώπους ή σχέσεις. Τώρα διευρύνετε τους ορίζοντές σας και επιδιώκετε να συνάψετε σχέσεις οι οποίες μπορούν να σας εξελίξουν πνευματικά και να επιφέρουν πρόοδο στη ζωή σας, διαφορετικά δεν θα σας πειράζει να είστε μόνοι σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να εμπλακείτε σε μια σχέση όπου υπάρχει μεγάλη χιλιομετρική απόσταση ή διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο. Ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι για το πως θα εξελιχθεί όλο αυτό, τολμήστε να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και στόχους. Αν όμως δεν είναι κοινές οι αξίες και τα όνειρά σας, δεν αξίζει να κάνετε καμία υποχώρηση.




            ΔΙΔΥΜΟΙ

Διανύετε ένα μήνα εσωτερικής ενδοσκόπησης αλλά και πιθανής σύγχυσης στην ερωτική σας ζωή. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, μαζί με τον Άρη στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, κάποιο άτομο μπορεί να φανεί πολύ δελεαστικό σε σας, αλλά θα πρέπει να ελέγξετε το παρελθόν του αλλά και τη δική σας τάση να εξιδανικεύσετε αυτό το πρόσωπο. Μη νομίζετε ότι έχετε συναντήσει την αδελφή ψυχή. Θα πρέπει να μάθετε να μην παραδίδετε εύκολα την καρδιά σας και να αφήσετε το ερωτικό παιχνίδι να εξελιχθεί σταδιακά, χωρίς να πιέζετε τα πράγματα. Θα μπορούσατε να παρασυρθείτε σε αυταπάτες, γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε έλεγχο του ιστορικού του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Παρά του ότι περιμένετε εναγωνίως την αγάπη, θα πρέπει πρώτα να μάθετε ποιόν μπορείτε να εμπιστεύεστε.




             ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τώρα ξεκινά μια τυχερή χρονική περίοδος για σας στην ερωτική σας ζωή χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Νιώθετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, επιδιώκετε την ανάπτυξη της σχέσης σας, σκέφτεστε το μέλλον σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως αποφασίσετε κάποιου είδους δέσμευση καθώς τώρα μπορείτε να ξεπεράσετε τους φόβους σας για το αύριο. Ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι η αντιστροφή των ρόλων στη σχέση σας. Εάν ήσασταν εσείς ο αρχηγός και ασκούσατε εξουσία στο σύντροφό σας, μπορεί τώρα να κάνετε πίσω και να αφήσετε το σύντροφό σας να έχει το πάνω χέρι. Άλλοι πάλι από εσάς μπορεί να ξεπεράσετε μια πολύχρονη σχέση που ήταν γραφτό να φύγει από τη ζωή σας.


 


                ΛΕΩΝ

Ο έρωτας και η αγάπη θα παίξουν πρωταρχικό ρόλο αυτό τον μήνα. Εάν το τελευταίο πράγμα που σκεφτόσασταν ήταν η αγάπη, τώρα με την πανσέληνο στο παθιασμένο ζώδιό σας είστε γοητευτικοί και σέξι. Ένα έχετε παραμελήσει την εμφάνισή σας αυτό θα αλλάξει σύντομα. Τώρα, ήρθε η ώρα να φερθείτε λίγο πιο «εγωιστικά», να αγωνιστείτε για τον εαυτό σας. Από τώρα και για τους προσεχείς έξι μήνες αλλάζουν πολλά πράγματα στον έρωτα, με την ακαταμάχητη γοητεία σας σίγουρα η καρδιά σας σύντομα θα χτυπά δυνατά για κάποιον/α. Αν είστε σε σχέση, μη διαλύσετε μια μακροχρόνια σχέση επειδή η σπίθα του πάθους έχει κοπάσει. Σε κάποιο σημείο, είναι στο χέρι σας για να ξανανάψει. Φανταστείτε όλα τα είδη των τρόπων προκειμένου να ανακτήσετε το χαμένο ενθουσιασμό στη σχέση σας.




            ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε ένα κύμα γενναιοδωρίας και αγάπης να σας κατακλύζει, θέλετε να δώσετε στο σύντροφό σας άνευ όρων αγάπη, συγχωρώντας τα λάθη του και εκδηλώνοντας συμπόνια χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Αν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, τα γεγονότα που θα συμβούν υπό την επιρροή της Αφροδίτης και της νέας Σελήνης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας θα μπορούσαν να σας φέρουν πιο κοντά. Η σχέση σας θα γίνει ακόμα πιο βαθιά και πιο έντονη, παρά τα σκαμπανεβάσματα που έχουν υπάρξει. Ίσως έχετε μια ξαφνική αποκάλυψη από το αγαπημένο σας πρόσωπο πράγμα το οποίο θα ισχυροποιήσει τη σχέση σας, θα την κάνει πιο βαθιά και με θετική προοπτική. Αν είστε μόνοι, μη σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ανούσιες σχέσεις, αλλά επιλέξτε πρόσωπα με τα οποία μπορείτε να έχετε μια σταθερή σχέση.


 


             ΖΥΓΟΣ

Αυτό το μήνα θα υπάρξουν κάποια ζητήματα που δεν θα είστε σε θέση να αγνοήσετε. Με τον Άρη να κινείται στον παθιασμένο και κακεντρεχή όγδοο οίκο σας ίσως σκέφτεστε τώρα περισσότερο τη σχέση σας. Πόση οικειότητα έχετε με το σύντροφό σας; Η σχέση σας είναι σε θέση να μονιμοποιηθεί; Θαμμένα συναισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να δημιουργήσουν ένταση, μια ένταση η οποία σας βασάνιζε εδώ και αρκετό καιρό μέσα σας. Πριν πάρετε όμως οριστικές αποφάσεις ή κάνετε κάτι ριζοσπαστικό, φροντίστε να κάνετε αυτοανάλυση και εις βάθος έρευνα. Μην επιβάλετε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, είτε στο σύντροφό σας, είτε σε μια νέα γνωριμία που σας κινεί το ενδιαφέρον.




               ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε την τόλμη, το θάρρος και τη γενναιότητα να μιλήσετε για πράγματα που δεν τολμούσατε να πείτε στο παρελθόν χάρη στον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ενώ από τη φύση σας συνήθως φοβάστε να εκδηλωθείτε, σκεφτείτε ότι η σχέση σας θα πέσει σε τέλμα αν καταστείλετε τα συναισθήματά σας. Ευτυχώς για σας, δεν είστε και πάρα πολύ καλοί στο να κρύβετε συνεχώς τα συναισθήματά σας ούτως ή άλλως. Μόνο προσέξτε καθώς τώρα θα ενεργείτε άλλοτε με παθητικό και άλλοτε με επιθετικό τρόπο, εκδηλώνοντας την αγανάκτησή σας και την οργή σας ή απλά κάνοντας παράπονα. Εάν πιάσετε τον εαυτό σας να πιέζεται υπερβολικά, βρείτε διέξοδο σε μια έντονη σωματική δραστηριότητα ή σε έναν πολύ καλό σας φίλο. Σκεφτείτε πολύ καλά μέσα σας προτού επιτεθείτε στο σύντροφό σας.


 


               ΤΟΞΟΤΗΣ

Απολαμβάνετε την περιπέτεια, θέλετε γύρω σας άτομα πνευματικά και φιλελεύθερα και με την πανσέληνο στον φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας θα έχετε γύρω σας πολλούς θαυμαστές, απολαμβάνετε το φλερτ, η φαντασία σας καλπάζει. Είστε στο προσκήνιο, χαρούμενοι και γενναιόδωροι, μπορείτε λοιπόν να πάρετε το ρίσκο για να αποπλανήσετε το αντίθετο φύλο. Κάποιοι από εσάς θα μπορούσατε επίσης να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα ταξίδι και να αποκτήσετε βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση με το συγκεκριμένο άτομο τους προσεχείς μήνες. Όμως, αν είστε ήδη σε μια σχέση που έχει φτάσει σε τέλμα, έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες δραματικές στιγμές και αρκετές αναταραχές.




                ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους περισσότερους από εσάς, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σας ζωή χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Σίγουρα θα υπάρξουν απότομες αλλαγές και απροσδόκητα γεγονότα. Όλα μπορεί να συμβούν. Και καθώς ο Άρης κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και η πανσέληνος φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας ίσως να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να συμβεί μια απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη ή ακόμα ένας χωρισμός ή διαζύγιο. Το σεξ, τα κοινά οικονομικά και η προσωπική σας ζωή μπορεί να σας πιέζουν πολύ. Τα γεγονότα τρέχουν γρήγορα και τίποτα δεν μπορεί να τα σταματήσει. Ίσως και να εκδηλωθούν ζητήματα που έχουν την αφετηρία τους έξι μήνες πριν και τα οποία ήταν μέχρι τώρα θαμμένα.


 



                ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλετε να αποσαφηνίσετε την πορεία της σχέσης σας αλλά δεν χρειάζεται να παίζετε εγωιστικά παιχνίδια. Η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας κάνει δυναμικούς και ενεργητικούς, παίρνετε αποφάσεις καταλυτικές για την πορεία της και το μέλλον της. Έχετε το συναισθηματικό θάρρος και τη δύναμη να τολμήσετε να μιλήσετε στον αγαπημένο σας με πάσα ειλικρίνεια και να μεταφέρετε τη σχέση σας σε ένα υψηλότερο πνευματικό επίπεδο. Αν όμως έχετε μαραζώσει σε μια σχέση που δεν οδηγεί πουθενά, ίσως και να επιδιώξετε να απομακρυνθείτε ή ακόμα έχετε το θάρρος να διαλύσετε αυτή τη σχέση. Πριν όμως φύγετε μακριά σκεφτείτε: Μπορεί όλα να μπουν σε τάξη με μια απλή συνομιλία ακόμα κι αν νιώθετε να είστε με το ένα πόδι στην πόρτα.




                  ΙΧΘΕΙΣ

Μήπως κάποια δικά σας άτομα αποδοκιμάζουν τις επιλογές σας; Ή μήπως ένα φιλικό σας πρόσωπο έχει φυτέψει τους σπόρους της αμφιβολίας στο μυαλό σας; Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας συνιστούν να μην είστε υπερβολικά εξαρτημένοι από τους άλλους και να τους συμβουλεύεστε σε κάθε πρόβλημά σας. Αν είστε σε σχέση, συζητήστε με το σύντροφό σας προκειμένου να κάνετε νέα ξεκινήματα. Όμως φροντίστε να μη δημιουργηθούν προστριβές καθώς με τον Άρη να κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας αργότερα θα χρειαστεί να καταβάλετε προσπάθειες για να εξομαλύνετε τις καταστάσεις. Το κλειδί για να αντιμετωπίσετε τυχόν συγκρούσεις είναι να τις προλάβετε. Τώρα νιώθετε το εξής παράδοξο: Την βαθιά επιθυμία για ελευθερία αλλά και τη συναισθηματική εγγύτητα, την ανάγκη για ενθουσιασμό αλλά και ασφάλεια. Δεν θα είναι όμως τόσο εύκολο να τα ισορροπήσετε!


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα