ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 05/10 - 11/10


 

               Ζώδια​ Κριός

Δευτέρα έως Πέμπτη είναι καλό για κοινωνικοποίηση γιατί πρέπει να έχετε τη διάθεση να μιλήσετε. Δεν θα χρειαστεί να σκεφτείτε τι να πείτε επειδή είστε συντονισμένοι με τα συναισθήματά σας και τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να μιλήσετε για τα προβλήματα της οικογένειας και των σχέσεων, επειδή θα αισθανθείτε πιο ευαίσθητοι και φροντισμένοι από το συνηθισμένο. Άλλοι θα έρθουν σε εσάς για να μοιραστούν τα συναισθήματά τους.

Παρασκευή έως Κυριακή θα νιώσετε πιο συνδεδεμένοι με πνευματικό τρόπο με τους φίλους και την οικογένειά σας. Η αυξημένη ενσυναίσθηση και η ανησυχία σας μπορεί να έχει μια αναζωογονητική επίδραση σε άλλους που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν ως περισσότερη συμμετοχή σε ομάδες όλων των ειδών. 




               Ζώδια​ Ταύρος

Δευτέρα έως Τετάρτη αυξήθηκε η δημιουργική σκέψη και η ψυχική δραστηριότητα ενεργοποιεί τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις σας με άλλους ανθρώπους. Αυτό είναι πιθανό να είναι μια πολύ απασχολημένη περίοδος αλλά ωφέλιμη στιγμή, επειδή μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας δυνατά και καθαρά χωρίς να ενοχλείτε κανέναν. Αυτή θα ήταν η ιδανική στιγμή για να γράψετε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο ή στο Διαδίκτυο, να ανανεώσετε παλιές φιλίες και να γράψετε και να στείλετε αιτήσεις.

Η Πέμπτη έως την Κυριακή προσφέρει επιπλέον προσωπική ελευθερία για να απολαύσετε περισσότερη κοινωνικοποίηση. Η θετική αλλαγή στην ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να οδηγήσει στην αγάπη με την πρώτη ματιά και σε ένα συναρπαστικό νέο ρομαντισμό. Ο σύντροφός σας πρέπει να είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τις πιο ασυνήθιστες και σπάνιες σεξουαλικές επιθυμίες σας. Οι δημιουργικές ανακαλύψεις μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις καλλιτεχνικές ή μουσικές σας δυνατότητες και να βρείτε το δικό σας μοναδικό στυλ. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πειραματιστείτε με ένα νέο χτένισμα, ρούχα και αξεσουάρ.


 



                Ζώδια​ Δίδυμοι 

Δευτέρα έως Πέμπτη, οι έντονες προσωπικές αλληλεπιδράσεις δείχνουν ακριβώς πώς αισθάνεστε για κάποιον και πώς αισθάνεται για εσάς. Η σχέση θα εξελιχθεί σε βαθύτερο επίπεδο ή θα είστε ελεύθεροι να προχωρήσετε. Μπορείτε να φτάσετε στην αιτία οποιασδήποτε κακής συνήθειας ή εθισμού. Το υποσυνείδητό σας είναι πολύ ισχυρό και μπορείτε να ελέγχετε τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την επίλυση μυστηρίων και την αποκάλυψη μυστικών.

Παρασκευή έως Κυριακή θα πρέπει να αισθάνεστε πιο συμπονετικοί, ευφάνταστοι και ιδεαλιστικοί. Μπορεί να αισθανθείτε την επιθυμία να ακολουθήσετε ένα πιο πνευματικό μονοπάτι, και αυτό δεν πρέπει να οφείλεται σε κάποια κρίση υγείας ή να χάσετε τον δρόμο σας. Αυτό θα φέρει εκπλήρωση χωρίς να πρέπει να εγκαταλείπουμε υλικά πράγματα στη ζωή που φέρνουν άνεση και ασφάλεια. Θα μπορούσατε να απολαύσετε μια στενότερη πνευματική σύνδεση με τον σύντροφό σας ή να συναντήσετε κάποιον ειδικό με τον οποίο μπορείτε πραγματικά να συνδεθείτε.




                  Ζώδια​ Καρκίνος 

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει θετική αλλαγή και ενθουσιασμό με αγάπη ή χρήματα ή και τα δύο. Ένα νέο ρομαντισμό είναι δυνατό, ειδικά με τη γνωριμία με το Διαδίκτυο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για παρορμητικές αγορές μόδας, καλλυντικών και κοσμημάτων. Το δημιουργικό σας ταλέντο είναι εύκολο να αξιοποιήσετε τώρα και μπορείτε να αναπτύξετε το δικό σας μοναδικό στυλ. 

Σάββατο και Κυριακή πιθανότατα θα αισθανθείτε σίγουροι, περήφανοι, τυχεροί και αισιόδοξοι. Η τύχη και η επιτυχία είναι δυνατές, αλλά η υπερβολική εμπιστοσύνη και η υπερβολική θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απώλεια και αμηχανία. Αυτή είναι μια στιγμή για σεβασμό, μετριοπάθεια και αυτοπειθαρχία. Μην αναλάβετε πάρα πολλά έργα ταυτόχρονα, καθώς αυτό θα κατέληγε να σπαταλάτε την ενέργειά σας και να μην σας βιάζει πουθενά. Διασκεδάστε αλλά μην κάνετε πάρτι πολύ σκληρά.



                    Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα έως Πέμπτη θα πρέπει να αισθάνεστε πιο αυτοπεποίθηση από το συνηθισμένο που είναι καλό για να πείτε στους ανθρώπους πώς αισθάνεστε πραγματικά για κάτι. Οι άνθρωποι πρέπει να σας σεβαστούν για την ειλικρίνειά σας και αυτός ο ομαλός τύπος ενεργητικής ενέργειας είναι απίθανο να προκαλέσει αγώνα. Γι 'αυτό είναι μια καλή στιγμή για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας και να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα των αγαπημένων σας. 

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει αυξημένη ευαισθησία στο περιβάλλον σας και ενσυναίσθηση για τους άλλους. Θα αποκτήσετε μια βαθύτερη και ευρύτερη κατανόηση της θέσης σας στον κόσμο. Είναι σημαντικό, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι η επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας είναι πρωταρχικής σημασίας προτού να βοηθήσετε τους άλλους.


 

                 Ζώδια​ Παρθένος

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει αλλαγή και ενθουσιασμό στη ζωή σας χωρίς να προκαλεί αναστάτωση και χάος. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, ειδικά σε σχέσεις όπου μπορείτε να πάρετε την ευκαιρία να σπάσετε τον πάγο. Οι πιθανές συναντήσεις είναι δυνατές και θα προσελκύεστε από ασυνήθιστους τύπους ανθρώπων. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να σπάσετε τις κακές συνήθειες και να αφήσετε βαρετές ή ανθυγιεινές σχέσεις. Να είστε ευέλικτοι και ανοιχτόμυαλοι σχετικά με νέες ευκαιρίες.

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν αίγλη ή ίντριγκα στη ζωή σας ή μια λεπτή ισορροπία μεταξύ των δύο. Μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι στην αρνητική ενέργεια, οπότε είναι σημαντικό να είστε γύρω από θετικά άτομα. Διαφορετικά, είναι δυνατή η σύγχυση, η αμφιβολία και η χαμηλή αυτοεκτίμηση. Οι προσωπικές σχέσεις ενδέχεται να υποστούν ανεντιμότητα και εξαπάτηση. 


 



                   Ζώδια​ Ζυγός 

Δευτέρα έως Πέμπτη οι σκέψεις σας εναρμονίζονται με τις προθέσεις σας να κάνετε τις ιδέες να ρέουν εύκολα σε λέξεις και να κάνουν τις συνομιλίες ευχάριστες και γόνιμες. Επειδή μπορείτε να εκφραστείτε τόσο καθαρά και ομαλά, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής, στην επιχείρηση ή στην εργασία ή σε προσωπικές σχέσεις. Θα μπορούσατε επίσης να παίξετε σημαντικό ρόλο ως διαμεσολαβητής, εάν υπήρξαν δυσκολίες μεταξύ φίλων ή οικογενειών τελευταία.

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει αυτογνωσία, ευαισθησία, διαίσθηση και ενσυναίσθηση. Ο καθορισμός ορισμένων ορίων θα σας βοηθήσει να απολαύσετε μια αίσθηση συντροφικότητας με τους αγαπημένους σας. Μπορεί να επωφεληθείτε από τη συμμετοχή ή την εκμάθηση περισσότερων για περιβαλλοντικές, φιλανθρωπικές, κοινωνικές ή κοινοτικές εργασίες και ομάδες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μελετήσετε πνευματικά ή απόκρυφα θέματα όπως η αστρολογία. 




                 Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει συναισθηματική ευαισθησία και ψυχική αντίληψη. Θα νιώσετε τα πράγματα πιο δυνατά και είναι πιθανό να μεταμορφωθούν από τις έντονες συναισθηματικές σας αντιδράσεις. Κάποιος είναι πιθανό να σας κινήσει βαθιά και να έχει ισχυρή επιρροή στη ζωή σας. Οι έντονες συναισθηματικές συνδέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε νέες σχέσεις. Θα υπήρχε μια ισχυρή καρμική έλξη μεταξύ εσάς και οποιασδήποτε συνάντησης πεπρωμένου.

Πέμπτη έως Κυριακή θα πρέπει να αισθάνεστε πολύ στοργικά και ένα συναρπαστικό νέο ρομαντισμό είναι δυνατό. Εάν έχετε ήδη σύντροφο, τότε θα αναζητάτε ένα διαφορετικό είδος ευχαρίστησης. Ο πειραματισμός στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να είναι απαραίτητος για να μην περιπλανηθείτε τα μάτια σας. Περιμένετε το απροσδόκητο, ακόμη και με δραστηριότητες ρουτίνας, όπως ψώνια. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα οικονομικού μπόνους ή απροσδόκητου.


 


                 Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει θετική αλλαγή και ενθουσιασμό. Το να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι και πρόθυμοι να αναλάβετε κινδύνους σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις απροσδόκητες ευκαιρίες που μπορούν να οδηγήσουν σε μια εκπληκτική νέα κατεύθυνση στη ζωή. Μπορείτε να ακολουθήσετε μια νέα και καινοτόμο προσέγγιση σε οτιδήποτε κάνετε. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ταξιδέψετε, να μετακομίσετε στο σπίτι ή να απαλλαγείτε από την κατοχή υλικών εάν πιστεύετε ότι περιορίζουν την ελευθερία σας.

Πέμπτη έως Κυριακή θα πρέπει να αισθάνεστε αισιόδοξοι και να απολαύσετε ζεστές και φιλικές σχέσεις με όλους. Οι ευκαιρίες μπορούν να έρθουν με τη μορφή προσωπικής, πνευματικής και υλικής ανάπτυξης. Τα οικονομικά κέρδη είναι πιθανά, τα οποία θα αυξήσουν τη συνολική καθαρή αξία σας, και το επίπεδο ικανοποίησης και ικανοποίησης. Η προσωπική και πνευματική ανάπτυξη μπορεί να προέλθει από μελέτες και ταξίδια, οτιδήποτε για τη διεύρυνση της προοπτικής σας για τη ζωή.




                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Δευτέρα έως Παρασκευή, μια ηλεκτριστική επιρροή στον εγκέφαλό σας το καθιστά ιδανικό χρόνο για κάθε διανοητική ή δημιουργική εργασία που απαιτεί πρωτοτυπία. Οι απροσδόκητες ειδήσεις μπορεί να έρθουν στο δρόμο σας και να οδηγήσουν σε συναρπαστικές νέες ευκαιρίες. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσετε μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και πειραματισμό που οδηγεί σε ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις για τον εαυτό σας και τους άλλους.Τα νέα άτομα μπορεί να εισέλθουν στη ζωή σας και κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν ασυνήθιστα ή συναρπαστικά με κάποιο τρόπο.

Σάββατο και Κυριακή το συναίσθημα και η διαισθητική σας πλευρά ισορροπούνται με τις ορθολογικές διαδικασίες σκέψης σας για να δώσετε οξείες αντιληπτικές δεξιότητες. Μπορείτε να διαβάσετε άλλους εύκολα και γρήγορα να αξιολογήσετε οποιαδήποτε κατάσταση. Θα έρθετε σε επαφή με τα δικά σας συναισθήματα για να δώσετε ορθή κρίση και δεξιότητες λήψης αποφάσεων. Μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα πιο οικείο επίπεδο που είναι καλό για να κάνετε φίλους και να μεταφέρετε νέες σχέσεις στο επόμενο επίπεδο.


 

 

                 Ζώδια​ Υδροχόος

Δευτέρα έως Τετάρτη, η σαφής και γρήγορη σκέψη μπορεί να διοχετευτεί σε όλες τις ψυχικές εργασίες και τις επικοινωνίες. Με ένα τόσο ενεργό μυαλό, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε τις σκέψεις σας μέσω γραφής ή ομιλίας. Μπορείτε επίσης να απορροφήσετε πολλές πληροφορίες, επομένως αυτή είναι μια υπέροχη εβδομάδα για σπουδές. Η μεγάλη εστίαση σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τους στόχους σας και να κάνετε σαφή σχέδια για το μέλλον, μια στρατηγική για την επίτευξη των στόχων σας.

Πέμπτη έως Κυριακή θα πρέπει να αισθάνεστε χαρούμενοι, αισιόδοξοι, γενναιόδωροι και ικανοποιημένοι. Η καλή τύχη έρχεται ως ευκαιρίες για προσωπική, επαγγελματική και πνευματική ανάπτυξη. Μπορεί να είστε ο δικαιούχος φιλοφρονήσεων, δώρων ή χρημάτων. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σπουδές ή ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Ευνοούνται νέες σχέσεις, επενδύσεις ή η αρχή οποιωνδήποτε νέων έργων.




                Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει συναρπαστικά νέα και ενθαρρυντικές συζητήσεις. Οι καθημερινές σας ρουτίνες μπορεί να κάνουν παράκαμψη σε νέες και απρόσμενες κατευθύνσεις. Στην πορεία, θα μάθετε νέα πράγματα και θα συναντήσετε νέους ανθρώπους. Νέες ανακαλύψεις μπορεί επίσης να προέρχονται από όνειρα ή λάμψεις διορατικότητας. Τυχόν ψυχικά ταλέντα θα αυξηθούν. Το να βλέπεις πράγματα από διαφορετική άποψη μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση παρατεταμένων προβλημάτων ή στην εύρεση χαμένων αντικειμένων.

Σάββατο και Κυριακή τα όνειρα και η φαντασία σας θα είναι πιο ζωντανά και δημιουργικά. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για διαλογισμό και άλλες πνευματικές δραστηριότητες, επειδή θα απολαύσετε ένα επίπεδο πνευματικής προστασίας. Μια μυστικιστική γοητεία και ελκυστική ελκυστικότητα θα έχει ευνοϊκό αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Μπορείτε να συνδεθείτε σε βαθύτερο επίπεδο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτό το Σαββατοκύριακο, ειδικά μέλη της οικογένειας, συνεργάτες και γυναίκες γενικά.






 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα