ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

     Μηνιαίες Προβλέψεις


 

                   Ζώδια​ Ταύρος

Για λίγο χρονικό διάστημα ο Δίας στους Ιχθείς θα σας δώσει μια μικρή εικόνα για τις θετικές αλλαγές που έρχονται στην ζωή σας. Θα εχει περισσότερη σχέση με το γεγονός ότι τώρα θα δώσετε περισσότερη σημασία στην πνευματικότητα των ανθρώπων, ενώ θα διευρύνει τους ορίζοντες σας. Θα βελτιώσει ότι εχει σχέση με το σεξ, τις ανθρώπινές σχέσεις αλλα και την υγεία σας. Ο Δίας στους Ιχθείς θα σας χαλαρώσει περισσότερο με το άγχος να φεύγει από την ζωή σας η να μάθετε να το ελέγχετε κατά κάποιοι τρόπο. Σημαντικο γεγονός, η ολική σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη που θα πραγματοποιηθεί στις 26 και θα επηρεάσει τον 8ο οικο σας οπου θα σας αναγκάσει να ξεκαθαρίσετε πράγματα μεσα σας βοηθώντας στην διαδικασία προσωπικής αναγέννησης. 

Η έκλειψη αυτή όμως θα συνδεθεί και με την διαχείριση των χρήματων σας αλλα και την σχέση σας με τον σύντροφο, πράγματα που ενδεχομένως πρέπει να αναθεωρήσετε. Ωστόσο, ο μήνας αυτός φαίνεται να είναι θετικός, ενώ ενδιαφέρον θα είναι και οι προκλήσεις που θα προκύψουν από την έκλειψη αυτή για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα. Η Νέα σελήνη στις 11 Μάιου, στο ζώδιο σας ανοίγει έναν νέο κύκλο πιο δραστήριο στα επαγγελματικά σας.

Οι ελεύθεροι ίσως έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν ανθρώπους που εκφράζουν τις ίδιες ιδέες η συναισθήματα αλλα και ενδιαφέροντα. 

 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα