ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

      Μηνιαίες Προβλέψεις


 

                   Ζώδια​ Λέων 

Ο μήνας αυτός είναι θετικός για σας με την υγεία σας και τα ενεργειακά σας επίπεδα να αυξάνονται και θα βελτιώνονται γενικότερα. Η κοινωνική σας ζωή πιθανόν να είναι στο επίκεντρο όπως και οι στόχοι που έχετε θέσει. Η Ολική σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον Τοξότη στις 26 του μηνα, θα επηρεάσει τον 5ο οικο σας, άρα και τον Ήλιο σας, ως φυσικό σας κυβερνήτη. Ισως κάποιοι βιώσετε κάποιο άγχος σχετικά με τα παιδιά σας η και τα οικονομικά σας. Η νέα σελήνη στις 11 Μαΐου στον Ταύρο, βοηθά και υποστηρίζει τα επαγγελματικά σας σχέδια, αρκεί να είναι ρεαλιστικά. 

Ο Ερμής επι των οικονομικών σας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 30 του μηνα, οπότε θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με τα χρήματα. Κλείστε τις όποιες εκκρεμότητες μέχρι τότε. Ο Δίας που θα μετακινηθεί για λίγο στους Ιχθείς στις 14 Μαΐου και σταδιακά θα βελτιώνει τις προσωπικές σας σχέσεις.

Ο Μάιοςσας δίνει το μήνυμα να ακούσετε την διαίσθηση σας και να χρησιμοποιήσετε σωστά τα αποθέματα ενέργειας όπως και τις ικανότητες σας.

 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα