ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

       Μηνιαίες Προβλέψεις



                   Ζώδια​ Παρθένος

Πολλές αλλαγές θα έχουν συμβεί στον ουρανιο θολο μέχρι τα τέλη Μαΐου, καθώς και η ανάδρομη πορεία πλανητών θα αυξάνετε σταδιακά όλο και περισσότερο. Ο Δίας θα κανει μια σημαντική αλλαγή καθώς θα μετακινηθεί στον 7ο οικο σας, από τις 14 του μηνα και θα δείξει τα πρώτα σημάδια του για λίγο μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Η Ολική σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 26 Μαΐου θα επηρεάσει τον 4ο οικο σας, που συνδέεται με την οικογένεια, και το σπίτι σας γενικότερα καθώς επίσης και τον κυβερνήτη Δια. Οι σχέσεις αυτές θα δοκιμαστούν όπως επίσης και οι κοινωνικές σας σχέσεις. Παρόλο την σημαντική επιρροή της στις 26 του μηνα, ο Μάιος θα είναι θετικός. 

Η νέα σελήνη στις 11 του μηνα στον φιλικό σας Ταύρο δείχνει μια επαγγελματική επιτυχία. Ο Ηλιος στον 10ο οικο σας στις 21 θα βοηθήσει επαγγελματικά ζητήματα και δείχνει την προσωπική σας επιτυχία. Η Αφροδίτη επίσης θα βρίσκεται εκεί που θα συνδεθεί με την βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης και θα βοηθήσει την προσωπική σας φήμη. Μάλιστα θα είναι εκτός ορίων από τις 25.

Αφροδίτη και Κρόνος σας ζητούν να είστε επιφυλακτικοί γενικότερα στις συνεργασίες σας ενώ στις προσωπικές σας σχέσεις οι επιθυμίες μάλλον δεν εκπληρώνονται, προς το παρόν.
 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα