ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

       Μηνιαίες Προβλέψεις


 

                    Ζώδια​ Ζυγός 

Σημαντικές κοσμικές αλλαγές συμβαίνουν στον ουρανιο θολο με τον Δια να αλλάζει ζώδιο για λίγο στις 14 Μαΐου και να εισέρχεται στους Ιχθείς, καθώς θα μετακινείται προς τον 6ο οικο σας. Η ανάδρομη πορεία των πλανητών θα αυξάνετε σταδιακά, ενώ η Ολική σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 26 του μηνα θα ταρακουνήσει την υφήλιο. Αν και βέβαια όλα αυτά δείχνουν ότι και εσείς έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά είναι ώρα να ακούσετε καλα νέα, με τον Δια στους Ιχθείς οπου θα δώσει περισσότερες ευκαιρίες για αυτοβελτίωση τόσο σε θέματα ευεξίας αλλα και εργασίας. Η νέα σελήνη τον Ταύρο στις 11 Μαΐου, δείχνει δυσκολίες και καθυστερήσεις στον επαγγελματικό χώρο ενώ ίσως να υπάρχουν κάποιες ανασφάλειες. 

Όμως, η Ολική σεληνιακή έκλειψη είναι πιθανό να ταρακουνήσει κάπως τις σχέσεις σας με το κοντινό περιβάλλον η και να επαναπροσδιορίσει το πρόγραμμα σας, για κάποιους τις προσωπικές τους ιδέες και πιστεύω σας. Αναθεωρήστε τα σχέδια σας. Ωστόσο, ίσως και εσείς βιώσετε αλλαγές στον εργασιακό χώρο με νέα δεδομένα που επιβάλλονται. Τα καλα νέα βεβαίως είναι ότι η έκλειψη θα ωφελήσει εσάς προσωπικά, ασχέτως με τα υπόλοιπα.

Ισως βιώσετε ξαφνικές εμπειρίες σχετικά με την οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ κάποιοι άλλοι θα αναζητήσετε νέες επαφές και γνωριμίες αλλα και η επιθυμία για συντροφικότητα θα είναι έντονη όμως οι σχέσεις περνούν σε δεύτερη μοίρα αυτήν την περίοδο. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα