ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

     Μηνιαίες Προβλέψεις




                Ζώδια​ Σκορπιός 

Πολλές αλλαγές θα έχουν συμβεί στον ουρανιο θολο μέχρι τα τέλη Μαΐου, καθώς και η ανάδρομη πορεία πλανητών θα αυξάνετε σταδιακά όλο και περισσότερο. Ο Δίας θα κανει μια σημαντική αλλαγή καθώς θα μετακινηθεί στους Ιχθείς, από τις 14 του μηνα και θα δείξει τα πρώτα σημάδια του για λίγο μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Αυτή η διέλευση ίσως σας πείσει κάπως και αγχωθείτε ωστόσο εχει να δώσει πολλά από οικονομικής άποψης και να βοηθήσει περισσότερο. Θα γίνετε περισσότερο δημιουργικοί. Σημαντική η Ολική έκλειψη σελήνης στον Τοξότη στις 26 Μαΐου, στον οικο των οικονομικών οπου μάλλον εκεί θα συμβούν σημαντικές αλλαγές. Ισως θα πρέπει να αλλάξετε τακτική και να αναθεωρήσετε. 

Η ρομαντική συνάντηση Αφροδίτης/Πλουτωνα από τις 6-7 του μηνα προδιαθέτει αρκετές όμορφες εκπλήξεις σχετικά με τις προσωπικές σας σχέσεις αφού θα είναι και εκτός ορίων από τις 25 και υστέρα, οπότε όλα είναι πιθανό να συμβούν. Στις 21 του μηνα ο Ηλιος θα δείξει τον δρόμο για αλλαγές στην διαχείριση οικονομικών η θέματα που σχετίζονται με περιουσιακά στοιχεία η με τον σύντροφο αλλα και της ψυχολογικής σας ανάτασης. Και η νέα σελήνη στις 11 Μαΐου στον Ταύρο, στο αντίθετο σας ζώδιο σας καλεί να αναλάβετε δράση προσεχτικά αφού οργανώσετε τους στόχους σας, και ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα μεσα σας, ενώ οι προσπάθειες σας επαγγελματικά θέλουν ακόμη αγώνα.

Είναι πιθανόν να σας είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα καθώς θα επιθυμείτε περισσότερη ελευθερία στον εργασιακό σας χώρο. Κάποιοι ίσως αποφασίσουν να τραβήξουν τον δικό τους δρόμο. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα