ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


             

ΚΡΙΟΣ:
Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του δεσμού σας. Επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν. Μην πάρετε όμως οικονομικά ρίσκα αυτή την περίοδο γιατί μπορεί να έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε. Ορισμένες σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα οδηγηθούν σε οριστική ρήξη. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίσατε πολλά προβλήματα με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ:
Διορθωτικές κινήσεις και χειρισμοί ευνοούνται και στα οικονομικά σας. Θα εκδηλωθούν διάφορες καταστάσεις που θα χρειαστεί να τις χειριστείτε με διπλωματία, για να βγείτε στο τέλος εσείς κερδισμένοι. Οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε την συναισθηματική κάλυψη που προσφέρει μια σταθερή σχέση αφού θα συνειδητοποιήσετε ότι οι εφήμερες καταστάσεις δεν σας συγκινούν πια. Προσπαθείστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας και να έχετε ξεκάθαρο μυαλό για να μπορείτε να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις. Στον ερωτικό τομέα θα υπάρξει ένα κλίμα προκλήσεων και εντάσεων. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ερωτικές περιπέτειες ενώ οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέχετε για τυχόν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται αυτήν την περίοδο δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για έρωτες. Προσέξτε στο τέλος της εβδομάδος για τυχόν εξαπατήσεις γύρω από ένα οικονομικό θέμα. Στα οικονομικά σας περιορίστε τις αγορές σας γιατί έτσι όπως βαδίζετε γρήγορα τα χρέη σας θα διογκωθούν και θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Στον ερωτικό τομέα οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Ακόμα αυτή την ημέρα της έμπνευσης μπορείτε να την στρέψετε να δουλέψει δημιουργικά για σας σχεδιάζοντας το μέλλον χωρίς να περάσετε στις πράξεις. Αποφύγετε τους ενθουσιασμούς με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά ή στο παρελθόν σας έχουν απογοητεύσει. Οι επαφές, οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες-πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα φλερτάρετε έντονα το αντίθετο φύλο και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Οι ημέρες αυτές απαιτούν προσεχτικούς οικονομικούς χειρισμούς, για να μην έχετε σημαντικές απώλειες.
 

 

ΛΕΩΝ:
Επιχειρηματικά ή και συναισθηματικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν αυτήν την περίοδο. Θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την μεταξύ σας επικοινωνία και καινούργιος άνεμος θα αρχίσει να πνέει στη σχέση σας. Οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι για να προωθήσετε τις όποιες υποθέσεις σας γι αυτό κάντε τις απαραίτητες διαδικασίες τώρα που ευνοείστε. Οι υπόλοιποι έχετε τη δυνατότητα να περάσετε καλά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στον οικονομικό σας τομέα, θα είστε πολύ επιρρεπείς με τη διαχείριση των χρημάτων σας και τα χρέη σας θα διογκωθούν και άλλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε συμφωνίες να υπογράψετε συμβόλαια ή να διαπραγματευτείτε σημαντικά επαγγελματικά σας θέματα. Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι σχετικά καλή. Οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες που έχετε είναι πολλές και καλό θα ήταν να εστιάσετε την προσοχή σας προκειμένου να βρείτε λύσεις και διεξόδους στα όποια προβλήματα. Όσοι από εσάς έχετε δουλέψει σκληρά ήρθε η ώρα να εισπράξετε την ανταμοιβή των κόπων σας, αλλά και την αναγνώριση που επιθυμούσατε. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να τον περάσετε με το ταίρι σας.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Αποφύγετε κόντρες με τον σύντορφο σας, γιατί δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Καλλιεργήστε την υπομονή σας και σιγά σιγά θα δείτε ότι θα ξεκαθαρίζουν πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν. Μια σημαντική αύξηση των εσόδων σας είναι πολύ πιθανή αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην συνοδευτεί και από αύξηση των εξόδων σας. Προσπαθείστε να μειώσετε ή να κλείσετε τελείως χρέη του παρελθόντος, για να μην ζείτε μέσα στο άγχος. Στα οικονομικά σας τα άστρα προβλέπουν ότι θα είστε πολύ επιρρεπείς με την διαχείριση των χρημάτων σας και τα χρέη σας θα διογκωθούν και άλλο…Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε τρίτους γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην τα πάρετε πίσω ποτέ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Προσέξτε τις συζητήσεις που κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο με συνεργάτες, ή άσπονδους φίλους. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις γιατί θα αυξηθεί η ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα πράγμα που δεν μπορείτε να το πετύχετε από την μια μέρα στην άλλη πιέζοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και μετά θα παρακινήσετε τους συνεργάτες σας να γίνουν πιο παραγωγικοί και να σας βοηθήσουν να βάλλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε. Τα οικονομικά υπόσχονται βελτίωση γι’ αυτό έχετε τα μάτια σας ανοικτά.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Απομακρυνθείτε από κάποιες επιλογές σας που δεν σας οριοθετούν, αλλά απλώς σας καταπιέζουν. Ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξη το ενδιαφέρον σας. Μπορείτε να βελτιώσετε τα δεδομένα στον εργασιακό σας τομέα αλλά και να αυξήσετε και τα έσοδά σας. Οικονομικά, θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Στην εργασία σας, θα κινείστε με γρήγορους ρυθμούς και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι γιατί θα υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που θα σας ανατρέπουν το πρόγραμμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις πάνω στα νεύρα σας, γιατί θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Η διάθεσή σας για κοινωνικές συναναστροφές θα είναι περιορισμένη. Μην αντιδράτε σπασμωδικά και μην δημιουργείτε καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν, αν ελπίζετε στην εξομάλυνση των σχέσεων σας. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Στη δουλειά σας, κρατήστε δίπλα σας άτομα που σας έχουν αποδείξει στο παρελθόν την τιμιότητα τους και απομακρύνετε εκείνους που δεν γνωρίζετε καλά τις προθέσεις τους.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Προσέξτε όμως σε ποιους θα τα πείτε γιατί μερικοί από αυτούς θα κρύβουν κάποια ιδιοτέλεια στα λόγια τους. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξτε με προτάσεις που θα σας γίνουν για νέες συνεργασίες και να εξετάσετε αναλυτικά τους όρους για να δείτε αν τελικά σας συμφέρουν. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στη ζωή σας και ένα άλλο καινούργιο θα ανοίξει. Στον επαγγελματικό σας τομέα, η κούραση από το συνεχές τρέξιμο και η πίεση από τις αυξημένες υποχρεώσεις, θα σας κάνουν να νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας. Τα οικονομικά χρειάζονται λίγη προσοχή και φαίνεται ότι αυτό το διάστημα σας αγχώνουν.

ΙΧΘΕΙΣ:
Θα κινηθείτε πιο άνετα καθώς θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από πολλές υποχρεώσεις που είχατε αναλάβει και θα επαναξετάσετε ορισμένα από τα σχέδια σας. Κινηθείτε προσεκτικά και μην επιτρέψετε στην ανυπομονησία να σας οδηγήσει εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα να κάνετε σοβαρά λάθη. Μυστικές συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές, σχέσεις είναι πολύ πιθανόν να σας κρατούν σε διαρκή εγρήγορση. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια περίοδο όπου θα θυμηθείτε καταστάσεις που έχετε βιώσει με το ταίρι σας στο παρελθόν. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα. 
 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα