ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Περιμένετε να περάσει αυτό το διάστημα γιατί μπορεί να κάνετε κινήσεις που αργότερα θα τις μετανιώσετε. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε το ταίρι σας και να του δώσετε να καταλάβει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει με τα συναισθήματα σας. Στα οικονομικά σας θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και θα δυσκολευτείτε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Στον ερωτικό τομέα για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι ευνοούνται τα φλερτ και οι περιπέτειες. Σχέδια και ιδέες που έχετε βέβαια εδώ και αρκετό καιρό, καθυστερούν και αυτό σας φέρνει κάποιον εκνευρισμό.

ΤΑΥΡΟΣ:
Νέες γνωριμίες θα σας ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά. Ο ερωτικός τομέας δέχεται ευνοϊκές επιρροές και εξαρτάται από εσάς αν θέλετε να βιώσετε περιπέτειες και συναρπαστικές καταστάσεις, ειδικά οι αδέσμευτοι. Ο διάλογος μαζί τους, μπορεί να λύσει προβλήματα που σας ταλαιπωρούν καιρό. Υπάρχει πιθανότητα ένα πρόσωπο από τα παλιά να σας διεκδικήσει. Φροντίστε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσου να ξεφύγετε από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Μια αρκετά καλή εβδομάδα προβλέπεται για εσάς. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα νιώσετε την ανάγκη να βρείτε κάτι πιο ουσιαστικό και πιο σταθερό στη ζωή σας. Πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις τώρα, αλλά καλό θα είναι να περιμένετε λίγο για να τις εφαρμόσετε την κατάλληλη στιγμή. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, ο εγωισμός και οι συναισθηματικές σας ακρότητες και από τους δύο θα φέρουν προβλήματα μεταξύ σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνθήκες που επικρατούν θα αρχίσουν να εξομαλύνονται ή να βελτιώνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα γιατί δεν ευνοούνται τέτοιου είδους κινήσεις τώρα. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε συμφωνίες να υπογράψετε συμβόλαια ή να διαπραγματευτείτε σημαντικά επαγγελματικά σας θέματα. Η προσωπική σας ζωή, η σχέση σας με τον σύντροφό σας ή και με τους συνεργάτες είναι στις προτεραιότητές σας αυτό το διάστημα. Θα προσπαθήσει να σας διεκδικήσει λανθασμένα με αποτέλεσμα να έρχεστε σε συχνές συγκρούσεις μαζί του. Μην πιέζετε τον εαυτό σας γιατί η υπερένταση και το άγχος σας κάνει να χάνετε πολύ ενέργεια χωρίς λόγο.
 

 

ΛΕΩΝ:
Απαλλαγείτε από άγχη και κοντρολάρετε τα νεύρα σας, για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Κάποιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι γιατί υπάρχει πολύ παρασκήνιο στη δουλειά σας και δεν πρέπει να ανακατευτείτε καθόλου. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που θα σας χαροποιήσουν πολύ, φίλοι μου. Πρέπει να βάλλετε ένα τέλος σε ότι σας ταλαιπωρεί και σας εμποδίζει για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι αλλάξτε τρόπο συμπεριφοράς και διώξτε τις ανασφάλειες από το μυαλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Αποφύγετε στα οικονομικά σας να κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας. Εμπόδια, καθυστερήσεις και ανατροπές είναι πολύ πιθανόν να συμβούν στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα μπλεχτείτε πάλι σε εφήμερες καταστάσεις. Όσοι εργάζεστε, θα πιεστείτε πολύ μέχρι να τακτοποιήσετε κάποια ζητήματα αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Προσπαθήστε να μην λειτουργείτε κάτω από πίεση και βιασύνη, γιατί θα κάνετε λάθη που αργότερα θα μετανιώσετε.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας για να πετύχετε τους περισσότερους, από τους στόχους σας. Ανάλογο είναι και το κλίμα στον αισθηματικό τομέα με τάσεις για παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις για ιστορίες του παρελθόντος. Απόφυγετε εντάσεις με συναδέλφους αυτές τις ημέρες. Αφήστε καινούργιους ανθρώπους να σας πλησιάσουν και να σας ομορφύνουν τη ζωή. Δεν είναι καλή περίοδος για να επενδύσετε, γιατί θα έχετε σημαντικές απώλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια έκτακτα έξοδα. Η ανάγκη της συντροφικότητας βρίσκει σύμφωνους τους περισσότερους από εσάς, που θα σκεφτούν να συγκατοικήσουν με το ταίρι τους. Ο τομέας της καριέρας παρουσιάζει κινητικότητα αλλά θα πρέπει να εξετάσετε δυο και τρεις φορές τις όποιες συνεργασίες ή ευκαιρίες προκύπτουν. Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι καλό θα είναι να προσέχετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να αλλάξετε τακτική γιατί θα βγάλετε ανασφάλειες και φοβίες που θα επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σας.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν ότι νιώθετε έτοιμοι πια για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας. Όσοι είστε παντρεμένοι θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και θα ταλαιπωρηθείτε μέχρι να τα διευθετήσετε. Προσπαθήστε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και μετά να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες. Στα προσωπικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό αποβάλλετε την ζήλια και την κτητικότητα που έχετε και να σταματήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας με το ζόρι στον σύντροφο σας, γιατί δύσκολα θα αποφύγετε τις εντάσεις μεταξύ σας. Στον οικονομικό σας τομέα, βάλτε όρια στις δαπάνες και προσπαθήσετε να έχετε υπομονή, γιατί τα χρήματα στην τσέπη σας θα έρθουν μετά από σκληρή δουλειά και τολμηρές κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Αμέσως μετά να είστε προετοιμασμένοι για να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές συνθήκες προκειμένου να κάνετε δυναμικές κινήσεις και τις όποιες αλλαγές σχεδιάζετε. Αποφύγετε να κλείσετε νέες συμφωνίες γιατί δεν θα έχετε την κατάληξη που επιθυμείτε γιατί οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα σας το επιτρέψουν. Δεν αποκλείετε σε κάποιους από εσάς να προκύψει ένας νέος έρωτας ή να επανέλθει ένας παλιός ο οποίος θα κινήσει εκ νέου το ενδιαφέρον σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να προωθήσετε σχέδια που είχατε δρομολογήσει εδώ και αρκετό καιρό και καθυστερούσαν. Εσείς που είστε μόνοι θα μπορέστε να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Εσείς μπορεί να μην το καταλάβετε, αλλά οι άλλοι θα νιώσουν ότι τους αδικείτε και θα απομακρυνθούν. Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει, αδιαφορώντας αν δυσαρεστήσουν κάποιους μέσα στη δουλειά σας. Οι κοινωνικές δραστηριότητες και οι προσωπικές απολαύσεις ευνοούνται και γεμίζουν τις μπαταρίες σας. Οι υποχρεώσεις για αρκετούς από εσάς θα είναι πολλές και οι ευθύνες μεγάλες. Στον οικονομικό σας τομέα, θα κάνετε έξυπνες κινήσεις και θα καταφέρετε να ρυθμίσετε παλιές σας οφειλές.

ΙΧΘΕΙΣ:
Ξεκαθαρίσματα, παραπλανήσεις αλλά και αιφνιδιασμοί είναι πολύ πιθανόν να συμβούν. Ο ερωτικός τομέας σας υπόσχεται επιτυχία και προσωπική ευτυχία αρκεί να έχετε καλή διάθεση. Ο έντονος και δραστήριος χαρακτήρας σας θα θέσει επί τάπητος τις συνεργασίες αυτές. Υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας, χωρίς να γίνετε εμπαθείς. Φροντίστε να μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει στα νέα σας ξεκινήματα.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα