ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

                     Μηνιαίες Προβλέψεις


 

                      Ζώδια​ Κριός 

Ο Ιανουάριος ξεικιναει αισιόδοξα και θετικά όσο αφορά τα οικονομικά σας καθώς θα σχεδιάζετε πως να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Μέχρι τις 9 του μηνα, οι πλανήτες στον Τοξότη θα σας βοηθήσουν να επικεντρωθείτε σε ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά ενώ όμως θα πιεστείτε και θα αγχωθείτε ταυτόχρονα. Κατά τα αλλά αυτό μπορεί να εχει κι άλλη ερμηνεία καθώς η υψηλή αυτοπεποίθηση βοηθά στο να ελπίζετε ότι θα τα καταφέρετε μεσα από τις προσπάθειες σας, να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες. Από τις 7 του μηνα βέβαια ο Άρης στον οικο οικονομικών σας, επισημάνει μεγαλύτερη συγκέντρωση σε θέματα οικονομικής φύσεως που θα μπορούσαν να φέρουν κάποιο ποσοστό επιτυχίας η να εκτιμήσετε τις όποιες καταστάσεις με σωστό τρόπο. Από τις 9 και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δείχνει μια κρίση στα οικονομικά, ενώ το δεύτερο μισό του μηνα είναι πιθανή μια πρόοδος στην ζωή σας γενικότερα οπου όλα θα πηγαίνουν πιο γρήγορα.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μετα τις 9 Ιανουαρίου είναι θετικός δείκτης για τις προσωπικές σας σχέσεις ενώ σας καλεί ταυτόχρονα να σοβαρευτείτε η και για κάποιους ίσως θα έπρεπε να κάνετε την σχέση να ζωηρέψει λίγο; Θα πρέπει όμως να είστε κάπως προσεχτικοί. Άρης και Ουρανός από τις 18-21 του μηνα, είναι μια εξαιρετικά δυναμική διέλευση, οπότε αποφύγετε τους καυγάδες, τις εντάσεις, την βιασύνη και τις έντονες δραστηριότητες, αλλα αυτή θα μπορούσε να φέρει και γενικά ευχάριστη έντονη δραστηριότητα στην ζωή σας, ανάλογα τον προσωπικό χάρτη σας.
Η νέα σελήνη στις 13 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, είναι ένας θετικός δείκτης για τα οικονομικά σας, και τα επαγγελματικά σας σχέδια που δεν πρέπει να αγνοήσετε, όπως επίσης και για τις προσωπικές-οικογενειακές σας σχέσεις ενώ θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε τα social media, την διαφήμιση καθώς ο προοδευτικός Άρης είναι δείκτης έντονης δραστηριότητας, αυτοπεποίθησης και σωστών αποφάσεων η και ακόμα να σημάνει και την σωστή αντιμετώπιση μιας μίνι - κρίσης. Καλή τύχη στα χρήματα, επικοινωνία και σχέσεις ενώ επιπλέον έξοδα θα καλυφτούν. Αντίθετα, η πανσέληνος στον Λέοντα στις 28, μπορεί να αποδειχτεί αρκετά έντονη οπου θα πρέπει να κάνετε υπομονή καθώς θα αντιμετωπίστε διαφωνίες.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα