ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

             Μηνιαίες Προβλέψεις


 

                   Ζώδια​ Υδροχόος 

Ήδη θα γνωρίζετε ότι ο πρώτος μήνας του 2021 θα είναι μια εξαιρετική αρχή για σας. Ότι αφορά τις προσωπικές σχέσεις σας, θα φαίνεστε περισσότερο ευτυχισμένοι αυτόν τον μήνα, αν είστε ήδη μεσα σε μια σχέση. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο έρωτας μπορεί να συμβεί σε χώρους πνευματικού τύπου: μαθήματα διαλογισμού, πνευματικά σεμινάρια ή διαλέξεις, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και παρόμοια όπως και το ίντερνετ. Αν ψάχνετε για έρωτες, με το να πηγαίνετε σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα είναι χάσιμο χρόνου, όχι λόγω κοροναϊού, αλλα και χωρίς αυτό. Η χρονιά σας ξεκινά με τους περισσότερους από τους πλανήτες στον ανατολικό μέρος του χάρτη σας. Βρίσκεστε σε μια περίοδο έντονης προσωπικής ανεξαρτησίας. Εάν σας ενοχλούν οι συνθήκες, αλλάξτε τις. Δεν χρειάζεται να συμβουλευτείτε άλλους ή να ανησυχείτε για τη γνώμη τους. Στις 20 ο Ήλιος που συνδέετε με την ερωτική σας ζωή θα μετακινηθεί στο ζώδιο σας και η προσωπική σας ευχαρίστηση θα κορυφωθεί. Αυτή είναι μια περίοδος για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας (αν και δεν χρειάζεται να το παρακάνετε). Σχεδόν μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα είναι επίσης μια πολύ δυνατή περίοδος για τα επαγγελματικά σας. Το επίκεντρο πρέπει να είναι οι εσωτερικές αξίες - η συναισθηματική σας ευεξία, η οικογένειά σας. Εάν αυτά είναι εντάξει, η καριέρα θα είναι σε τάξη και αυτή. Υπάρχουν ευκαιρίες που έρχονται, ειδικά από τις 13 έως τις 15 υπό το βλέμμα μιας νέας δυνατής σελήνης.

Εάν είστε ανύπαντροι, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον γύρω σας ειδικά προς τα τέλη του μήνα. Ισως ένα καινούργιο άτομο εισέλθει στην ζωή σας με επίκεντρο το πνευματικό στοιχείο και αξίες στην ζωή σας ίσως γύρω στις 23 ή στις 24. Αυτός ή αυτή θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος από εσάς. Αυτό μπορεί να είναι ένας φίλος που θέλει κάτι πολύ περισσότερο, ή κάποιος που συναντάτε μέσω ενός φίλου ή μέσω διαδικτύου. Η υγεία θα είναι εξαιρετική όλο το μήνα. Ο Άρης θα συνταξιδέψει με τον Ουρανό από τις 18 έως τις 21 και αυτή θα είναι μια δυναμική διέλευση. Να είστε πιο προσεκτικοί σε φυσικό επίπεδο.

Τέλος πάντων η νέα σελήνη στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου θα υποστηρίξει έντονα τις ελπίδες σας για το μέλλον, τα μελλοντικά σας σχέδια και επιθυμίες. Είναι μια δυνατή αφύπνιση. Θα φέρει νέα πρόσωπα στην ζωή σας, νέους φίλους, θα διευρύνει με τον καιρό τον κύκλο σας. Θέτετε τα νέα σας σχέδια πάνω σε μια πολύ δυνατή βάση για το μέλλον, και πηδάτε μεσα σε αυτό, χωρίς δισταγμούς, γιατί θα έχετε μια καλή αίσθηση για όλα οσα έρχονται. Η πανσέληνος στο αντίθετο ζώδιο από σας στις 28 του μηνα, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις όποιες αντιπαραθέσεις και οδηγήστε πιο αμυντικά ;;;συντηρητικά ;;;να προσέχετε..

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα