ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

          Μηνιαίες Προβλέψεις


 

                        Ζώδια​ Ιχθείς 

Το 2021 ξεκινά με αρκετά δυνατό τρόπο οπου η προσωπική σας δύναμη θα αυξάνεται όλο ακόμη και περισσότερο μεσα στους επόμενους μήνες. Ισως να βρεθεί η ευκαιρία για να πάρετε πρωτοβουλίες για τη δημιουργία συνθηκών όπως εσείς επιθυμείτε. Θα έχετε πολύ κοσμική υποστήριξη. Κάντε αυτές τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να είστε ευτυχισμένοι. Οι πλανήτες εστιάζονται σε θέματα καριέρας, επαγγελματικά και εξωτερικούς στόχους. Η επαγγελματική σας επιτυχία θα συνδεθεί άρρηκτα με την οικογένεια σας. Η υγεία και τα επίπεδα ενέργειας σας θα είναι εξαιρετικά αυτόν τον μήνα. Μια αγχωτική ευθυγράμμιση θα παίξει όμως σημαντικό ρόλο αλλα σκεφτείτε ότι θα σας δώσει και άφθονη ενέργεια για να πετύχετε ό, τι θέλετε. Η πρόκλησή για αυτόν τον μηνα θα είναι όμως να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιπλέον ενέργεια με σύνεση και παραγωγικότητα, και όχι να την απομακρύνετε.

Μια σημαντική ρομαντική συνάντηση πρόκειται να συμβεί στις 11 και 12 Ιανουαρίου. Ο Ερμής, που συνδέεται με τα συναισθηματικά σας θα είναι σε ορθή πορεία το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, αλλά θα ξεκινήσει βέβαια την πρώτη του αναδρομή πορεία στις 30 του μηνα οπότε, εκεί τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται περίπλοκα. Ο πλανήτης Άρης επι των οικονομικών μέχρι τις 7 αλλα και μετα θα ισχυροποιήσει τα οικονομικά σας. Οπου θα ευνοήσει τις πωλήσεις, μάρκετινγκ, διαφήμιση, την διαπραγμάτευση, αγορά και πώληση. Ο Άρης θα συναντηθεί με τον πνευματικό σας πλανήτη από τις 18 έως τις 21 Ιανουαρίου. Αυτό είναι δείκτης ξαφνικών χρήματων αλλα και ξαφνικών εξόδων ωστόσο αυτά έχουν την δυνατότητα να καλυφθούν αργότερα.

Η νέα σελήνη στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου επικεντρώνετε στην επικοινωνία, τις πωλήσεις, μάρκετινγκ, διαφήμιση όπως αναφέραμε και πιο πάνω και οι δείκτες είναι θετικοί για κέρδος καθώς και η Αφροδίτη εκεί θα παίξει σημαντικο ρόλο στο να έλξει αυτό που θα προωθήσετε, ακόμα και αν αυτό είναι μεσα από τον γραπτό και προφορικό λόγο ακόμα και το ιντερνέτ. Είναι μια θετική περίοδος που θα πρέπει να θέσετε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια όποια και να είναι. Η πανσέληνος στον Λέοντα στις 28 του μηνα, δείχνει κάποια προβλήματα που προκύπτουν τα οποία μάλλον είναι επικοινωνιακά παρα το ότι η ροή του χρήματος εμποδίζεται. Καλείστε να τα ξεπεράσετε με την ιδιαίτερη δυναμική που διαθέτετε, μην αγνοήσετε την διαίσθηση σας ενώ θα είναι Ισως δύσκολο προφανώς να κάνετε μια σωστή εκτίμηση της όποιας κατάστασης. Δώστε λίγη προσοχή..
 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα