ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Προσέξτε τις υπερβολές και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που αργότερα θα σας κοστίσουν. Στα επαγγελματικά σας μην πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις για να πετύχετε τους σκοπούς σας, γιατί θα πρέπει να καταλάβετε ότι όλα θέλουν το χρόνο τους. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, προσέξτε λίγο με την συμπεριφορά σας, γιατί θα είστε πολύ αγχωμένοι με τα επαγγελματικά σας, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε στο σύντροφο σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα ξεκαθαρίσετε με συνεργασίες που σας προκαλούν εμπόδια και δυσκολίες. Τα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα θα συνεχίσουν να σας πιέζουν με αποτέλεσμα να διακατέχεστε από υπερένταση και στρες.

ΤΑΥΡΟΣ:
Αν είστε από αυτούς που αναζητούν εργασία, θα μπορέσετε να βρείτε κάτι καλύτερο, σε σύγκριση με αυτά που είχατε βρει. Θα βγουν απωθημένα στην επιφάνεια, θα ακούσετε παράπονα και εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γιατί μέσα από αυτές τις καταστάσεις θα ανακαλύψετε ορισμένους εχθρούς σας. Οι όποιες εντάσεις υπήρχαν τείνουν να εκλείψουν οριστικά και οι σχέσεις που άντεξαν θα συντηρηθούν πλέον μακροπρόθεσμα. Στα αισθηματικά σας, τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου ότι θα κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας για την πορεία της σχέσης σας. Στα οικονομικά σας, έχετε ήδη προγραμματίσει τις επόμενες σας κινήσεις, που αφορούν την βελτίωση του εισοδήματος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα και πάρτε τις όποιες αποφάσεις μόνοι σας χωρίς να επηρεαστείτε από κανέναν. Θα υιοθετήσετε νέους τρόπους σκέψης και θα γίνετε πιο τολμηροί στις κινήσεις σας, αλλά χρειάζεται να είσαστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε, γιατί θα έχετε καινούργιες προτάσεις για συνεργασίες που θα σας ενθουσιάσουν. Οι ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το αναμένετε αυτήν την περίοδο. Πολλοί από εσάς μπορεί να αναλάβετε και δεσμεύσεις σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο που υπάρχει και να μην δίνετε λαβές για αρνητικά σχόλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Στα μέσα της εβδομάδος προσέξτε την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά να είστε προσεκτικοί με τις επαφές με τους συνεργάτες σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και μπερδέματα. Μη φοβάστε τις αλλαγές που θα συμβούν, γιατί θα στο τέλος θα σας ωφελήσουν. Οπλιστείτε λοιπόν με υπομονή και θα τα καταφέρετε. Στα συναισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα αναζητήσετε την αγκαλιά του συντρόφου σας αφού το τελευταίο καιρό δεν τον βλέπετε πολύ συχνά, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχετε.
 

 

 

ΛΕΩΝ:
Θα πρέπει να είσαστε περισσότερο συνεργάσιμοι, εαν θέλετε να υπάρξει επαγγελματική άνοδος και να βρείτε την απαραίτητη υποστήριξη. Θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες και εσείς καλείστε να τις εξετάσετε αναλυτικά και να διαλέξετε εκείνη που θα σας προσφέρει μακροχρόνια οφέλη. Παράλληλα θα βελτιώσετε το επίπεδο επαφής σας με τους υφιστάμενους και θα περνάτε πιο ευχάριστα στο χώρο της δουλειάς σας. Παράλληλα, οργανώστε μια κοντινή έκδρομη με το ταίρι σας, για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Φροντίστε να κάνετε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε τις σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Αποφύγετε τις εντάσεις με το σύντροφο σας γιατί οι μέρες είναι δύσκολες και για τους δύο σας. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια έχει επιστρέψει και αισθάνεστε πλέον ανανεωμένοι και πιο δυνατοί. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και διώξτε τις ανασφάλειες σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πλησιάσετε περισσότερο ένα πρόσωπο που από καιρό σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Στα συναισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα νιώθετε ένα έντονο εκνευρισμό, θα πιεστείτε πολύ από τις υποχρεώσεις σας και θα βγάλετε γκρίνιες στο ταίρι σας.


 

 

ΖΥΓΟΣ:
Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα έχετε γκρίνιες από το σύντροφο σας, γιατί ασχολείστε μόνο με την καριέρα σας και όχι με αυτόν. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, καλό θα είναι να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις με τον σύντροφο σας, γιατί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα και η σχέση σας θα περάσει κρίση. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι αρκετά καλά και όσοι είχατε κάποια προβλήματα το προηγούμενο διάστημα τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις. Στον οικονομικό σας τομέα, θα κάνετε έξυπνες κινήσεις και θα καταφέρετε να ρυθμίσετε παλιές σας οφειλές. Το αν θα είναι θετικές ή αρνητικές εξαρτάτε από τον προσωπικό σας χάρτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Αν διατηρήστε την ψυχραιμία σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να βγείτε αλώβητοι από όλα αυτά που συμβαίνουν τριγύρω σας. Επεκτάσεις αλλά και καινούριες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν σε πολλούς από εσάς στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο. Μην απογοητεύεστε και κατανικήστε την όποια τυχόν αναβλητικότητα μπορεί να σας διέπει αυτό το διάστημα. Όσοι από εσάς έχετε αφήσει εκκρεμότητες για να υπογράψετε συμβόλαια, κινηθείτε σύντομα για να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές τάσεις αυτής της περιόδου. Στη δουλειά σας, οι δημιουργικές σας ιδέες δεν θα πρέπει να εμπεριέχουν μεγάλη φαντασία, αλλά να είναι συγκεκριμένες και ικανές να πραγματοποιηθούν.
 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Άλλωστε, εσύ που έχεις θέσει καλές βάσεις, φρόντισε να μην αλλάξεις τον τρόπο που κινείσαι και η επιτυχία είναι δική σου. Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι πολύ πιθανόν να ξυπνήσουν πολλούς από εσάς, ανεβάζοντας τη λίμπιντό σας. Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σας, δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι θα έχετε παρεξηγήσεις και μπερδέματα με το ταίρι σας και δεν πρέπει να τα αφήσετε όλα στην τύχη. Οι υποχρεώσεις και ο χρόνος που διαθέτετε στον επαγγελματικό τομέα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στην προσωπική ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Εσείς που είστε μόνοι θα ανέβει η ψυχολογία σας, αφού θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε οργανώντας ένα ταξιδάκι παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα κινητοποιηθείτε για να ξεκινήσετε μια διαδικασία αλλαγών σε πολλούς τομείς της ζωή σας αφού έχετε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο όπου δεν μπορείτε να κάνετε πίσω και πρέπει να προχωρήστε μπροστά. Οι πιθανότητες για αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις αλλά και έντονες συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι πολύ μεγάλες. Οι υποχρεώσεις που θα αναλάβετε, θα σας αγχώσουν με αποτέλεσμα να εργάζεστε περισσότερες ώρες. Στον οικονομικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες για συμφωνίες και το εισόδημα σας θα βελτιωθεί.
 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Παράλληλα θα σας απασχολήσουν διάφορα οικογενειακά προβλήματα και θα πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις για να τα τακτοποιήσετε. Προσπαθείστε να παραμείνετε ήρεμοι και να αποφύγετε να μπλεχτείτε σε καταστάσεις που θα σας βλάψουν. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν είναι κατάλληλλες μέρες για τέτοιου είδους κινήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα αν παραμείνετε σταθεροί και συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Συνεχίσετε έτσι και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, αρκεί να συλλέξετε πρώτα πολύτιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε πιο έξυπνα και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΙΧΘΕΙΣ:
Διατηρείστε την ψυχραμίας σας, αποφεύγοντας σπασμωδικές κινήσεις. Ευκαιρίες για να βγάλετε περισσότερα χρήματα θα έχουν πολλοί από εσάς αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες δυνατότητες αλλά και οι προϋποθέσεις. Μπορείτε να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε και να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Πολλοί από εσάς ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αναθεωρήσεις των όποιων στόχων είχατε θέσει στον επαγγελματικό τομέα. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να αποφύγετε σπατάλες γιατί τα χρέη σας θα διογκωθούν.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα