ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Μηνιαίες Προβλέψεις


 

Καλό Μήνα!  Καλό Καλοκαίρι!

Ο Ιούνιος θα ενισχύσει την ανάγκη για επικοινωνία, θα υπάρξουν προτάσεις για συναντήσεις, στα ραντεβού θα δοθεί προσωπική έκταση, οι εκδηλώσεις θα είναι πρόσχαρες και άμεσες. Τα λόγια θα είναι σκεπτόμενα, οι διστακτικοί χαρακτήρες ίσως να αναβάλουν τις προτάσεις τους, ενδεχομένως να θεωρήσουν πως η στιγμή δεν είναι κατάλληλη.


ΚΡΙΟΣ
Αρκετά επικοινωνιακός θα είναι για εσάς ο Ιούνιος, θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, συχνά θα είναι τα καλέσματα, στις προτάσεις για εξόδους διασκέδασης δώστε θετικές απαντήσεις. Για εσάς που κατευθύνεστε προς τη νέα γνωριμία ο μήνας θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκός, ο τρόπος που θα εκφραστείτε θα είναι οικείος, γρήγορα θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Εσείς που ήδη έχετε σχέση θα πρέπει να δείξετε προσοχή στα θέματα που θα συζητήσετε με το ταίρι σας. Ίσως να έχετε την τάση να θέλετε να αποφύγετε τις υποσχέσεις κυρίως τις δεσμευτικές, πιθανό θα είναι να μην χειριστείτε με σοβαρότητα ζητήματα που ψυχολογικά ή συναισθηματικά σας κουράζουν. 


ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ιούνιος δεν θα σας αφήσει να αγνοήσετε τα επικοινωνιακά ανοίγματα που θα προκύψουν με καινούργια πρόσωπα είτε μέσα σε κάποιο φιλικό περιβάλλον, είτε σε χώρους επαγγελματικούς ή κοινωνικούς. Αυτός ο μήνας, θα καταφέρει να τονώσει το ηθικό σας και ταυτοχρόνως να σας βγάλει από την αδράνεια. Εσείς που έχετε βλέψεις επανένωσης καλό θα είναι να οργανώσετε το σκεπτικό σας και να περάσετε σε άμεσες προτάσεις. Θα υπάρξει η δυνατότητα να επαναπροσδιοριστούν οι απόψεις και οι εκτιμήσεις, συζητήσεις για παρελθοντικά ζητήματα θα έχουν θετική εξέλιξη. 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα ανοίγματα θα είναι απανωτά, οι ευκαιρίες θα εμφανιστούν μπροστά σας όχι μόνο για εσάς που αναζητάτε νέα γνωριμία, αλλά και εσάς που στοχεύετε στην επανασύνδεση. Ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η εξέλιξη που θα πάρει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο άτομο, οι φιλοφρονήσεις και οι εκδηλωτικές διαθέσεις θα ανοίξουν δίοδο συστηματικών συναντήσεων. Για να μην αφήσετε τα γεγονότα να σας ξεφύγουν αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να φροντίσετε να έχετε ξεκαθαρισμένες βλέψεις, στην παρούσα φάση είναι αναγκαίο να αποφασίσετε αν θέλετε άνοιγμα για σχέση ή αν επιδιώκετε μόνο περιστασιακές και επιφανειακές επαφές. Ο Ιούνιος θα έχει θετική επίδραση, θα σας βοηθήσει να στοχεύσετε και να συγκεντρωθείτε σε αυτά που έχετε ανάγκη.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στο χέρι σας θα είναι κατά πόσο ο Ιούνιος θα είναι ένας τυχερός και ζωτικός μήνας. Όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση που θα κρατήσετε και από το αν τολμήσετε να δοκιμαστείτε σε μια νέα αρχή. Για εσάς που είστε συναισθηματικά προσκολλημένοι στο παρελθόν θα υπάρξει δυνατότητα επανένωσης, το σκεπτικό σας θα είναι αισιόδοξο αν συνοδευτεί και με τις κατάλληλες ενέργειες τότε θα καταφέρετε να επανασυνδεθείτε. Ο Ιούνιος θα σας βοηθήσει να βρείτε τις αιτίες και να δώσετε λύσεις. Θα βρείτε τα σωστά λόγια για να πείσετε, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα γι αυτό καλό θα είναι να μην αναβάλετε τις προσπάθειες σας. ΛΕΩΝ
Ικανοποιητικά θα είναι τα γεγονότα που θα συμβούν μέσα στον Ιούνιο, θα είστε από τους τυχερούς του ζωδιακού κύκλου. Θα πρέπει να αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, προσεγγίστε, δώστε θετικές απαντήσεις, μιλήστε ανοιχτά και με σαφήνεια. Σε τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα υπάρξουν συναισθηματικές αποκαλύψεις, θα νιώσετε ικανοποίηση και εμπιστοσύνη. Η προσωπική συνομιλία που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα δώσει το άνοιγμα για να προχωρήσετε σε σχέση. Εσείς που επιθυμείτε καινούργια γνωριμία, θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείτε με άτομο που θα καταφέρετε να το εντυπωσιάσετε. Στο χέρι σας θα είναι να προκύψει προσωπικό ραντεβού, αν κινηθείτε αυθόρμητα και άμεσα η κατάληξη θα είναι τυχερή. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μέσα στον Ιούνιο, ευνοϊκά συμβάντα θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για σταθερή σχέση που ενδεχομένως να προκύψει είτε από πρώην ταίρι, είτε από πρόσωπο που ήδη γνωρίζεστε. Γενικότερα, θα υπάρξει η δυνατότητα να προχωρήσουν οι επαφές σε προσωπικό επίπεδο, τα λόγια θα είναι αυθόρμητα, οι εκδηλώσεις θα είναι πρόσχαρες απαλλαγμένες από ενδοιασμούς. Ο Ιούνιος θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στο πως μπορείτε να αποκτήσετε αυτό που έχετε ανάγκη, ουσιαστικά θα εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο και θα βρείτε τι είναι αυτό που σας ευχαριστεί και μπορεί να σας ικανοποιήσει. Το αισθηματικό σας ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο άτομο, στο χέρι σας θα είναι να δοθεί περεταίρω έκταση στη σχέση σας. 
ΖΥΓΟΣ
Ο Ιούνιος θα έχει θετική επίδραση στον τρόπο σκέψης σας, θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα τυχερά ανοίγματα. Ενισχυμένη θα είναι η κοινωνικότητα σας, θα επιδιώξετε επαφές και συναντήσεις που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να γνωριστείτε με άτομα διαφορετικής προσωπικότητας από τη δική σας. Πρόσωπο που θα σας συστήσουν είναι πολύ πιθανόν να το δείτε με ιδιαιτέρως θερμό μάτι, θετικές θα είναι οι διαθέσεις να προχωρήσετε τις επαφές σας. Ουσιαστικά θα υπάρξει η ευκαιρία της νέας γνωριμίας, τα συμβάντα θα είναι τυχερά, τα γεγονότα θα έχουν ταχύτητα. Προσοχή σε χρονοτριβές και τάσεις αναποφασιστικότητας, οι ενδοιασμοί δεν θα βοηθήσουν στη ροή της εξέλιξης, καλό θα είναι να μην υπάρξουν καθυστερήσεις από πλευράς σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ίσως να υπάρξουν φραγμοί σε θέματα συναισθηματικής φύσης. Εσείς που είστε σε αναμονή είτε προσμένοντας άνοιγμα επανασύνδεσης, είτε περιμένοντας κάποια απάντηση, θα πρέπει να εφοδιαστείτε με υπομονή, η εξέλιξη δεν θα έχει μεγάλη ταχύτητα. Την εμφάνιση τους θα κάνουν ενδοιασμοί και αναστολές, στις αποφάσεις θα υπάρχει διστακτικότητα, ωστόσο το θετικό είναι πως θα δοθεί περιθώριο σκέψης και επαναπροσδιορισμού. Τα επικοινωνιακά ανοίγματα θα είναι άμεσα, θα σας δοθεί η δυνατότητα να τηλεφωνηθείτε ή να συναντηθείτε, θα υπάρξει και ευκαιρία νέας γνωριμίας. Δεν θα πρέπει να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να προκαθορίσετε την κατάληξη. 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτός ο μήνας θα διαφοροποιήσει το σκεπτικό σας με την έννοια του ότι θα αφήσετε στην άκρη την πολλή σοβαρότητα και το άγχος, οι προσεγγίσεις σας θα είναι πιο απελευθερωμένες. Ο Ιούνιος σας φέρνει τυχερά συμβάντα, συνομιλίες θα έχετε με καινούργια πρόσωπα, αν πάρετε την απόφαση να φλερτάρετε το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό. Θα είναι καλή χρονική στιγμή για να ανοιχτείτε και να προσεγγίσετε, αρπάξτε τις ευκαιρίες. Κάπως ανατρεπτική θα γίνει η διάθεση σας, πολύ πιθανόν να δώσετε ή να λάβετε θετικές απαντήσεις σε υποθέσεις που μέχρι τώρα υπήρχε αρνητισμός. Δεν αποκλείεται να προκύψει επανασύνδεση για εσάς που ο χωρισμός σας ήταν κάπως απότομος ή προκλήθηκε από ανεξήγητο λόγο. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέσα στο Ιούνιο η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ωστόσο για να υπάρξει δυνατότητα εξέλιξης θα πρέπει να δώσετε ώθηση στα γεγονότα και να μην ανακόψετε την πορεία τους. Θα υπάρξει τάση κοινωνικοποίησης και άμεσης επικοινωνίας, καλό θα είναι να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα που θα προκύψουν. Θα σας τηλεφωνήσουν, θα σας προτείνουν, αν θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα σας θα πρέπει να ανοιχτείτε και να δώσετε θετικές απαντήσεις. Θα είναι μια καλή χρονική περίοδος για να βγείτε από την εσωστρέφεια και να εκδηλωθείτε. Εσείς που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση μπείτε στη διαδικασία να φλερτάρετε, αφήστε το περιθώριο να σας προσεγγίσουν σε προσωπικό επίπεδο. ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ταχύτητα θα έχουν οι αισθηματικές σας υποθέσεις, από την αρχή του μήνα θα υπάρξουν τηλεφωνήματα, συναντήσεις, και γενικότερα οι επαφές που θα προκύψουν θα είναι ανανεωτικές. Νέες γνωριμίες θα κάνουν την εμφάνιση τους, ωστόσο καλό θα είναι να μην βιαστείτε να αποφασίσετε, θα πρέπει να αποφύγετε τις επιπολαιότητες, από πλευράς σας θα υπάρξει κίνδυνος για συναισθηματικά αναποδογυρίσματα. Σε κάποια θέματα ή επιλογές ενδεχομένως να εμφανίσετε τάσεις αναποφασιστικότητας, αν δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε και από ποιο άτομο τότε θα πρέπει να αποφύγετε τις τελεσίδικες ενέργειες. ΙΧΘΥΣ
Μέσα στον Ιούνιο σε συναισθηματικό επίπεδο ίσως να διχαστείτε ή να μπερδευτείτε, προσπαθήστε να κατασταλάξετε. Δδεν αποκλείεται ένα πρώην ταίρι να κάνει την εμφάνιση του, με την ελκυστική του προσέγγιση θα σας παρασύρει στο να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Ιούνιος θα ανοίξει διόδους επικοινωνίας, ίσως να σας πλησιάσει πρόσωπο που θα αποτελέσει καινούργια γνωριμία. Στην περίπτωση που διχαστεί η καρδιά σας και αδυνατείτε να πάρετε αποφάσεις, αυτός ο μήνας θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε και να καταφέρετε τελικά να κάνετε τις επιλογές σας. Δεν θα πρέπει να δώσετε τροφή στις αναστολές σας.               Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►​

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα