ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 25/03/2024


 

Στις 25 Μαρτίου 2024, ώρα Ελλάδας 9:00, έχουμε την Έκλειψη Σελήνης στις 5ο 07΄ του Ζυγού. Αυτή η έκλειψη έχει ως στόχο να αλλάξει τη ζωή σας, συχνά με έναν τρόπο που θα μπορούσε να είναι εντελώς απροσδόκητος! Τονίζει την ανάγκη να συνεργαστείτε με τους άλλους και απαιτεί κάποιο βαθμό συμβιβασμού. Μπορεί να ανακαλύψετε εναλλακτικούς τρόπους για να ολοκληρώσετε ένα έργο σας ή να αλλάξετε τον τρόπο συμπεριφοράς σας σε μια σχέση σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, διότι θα υπάρχει αναποφασιστικότητα και αβεβαιότητα, καθώς επίσης και έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις. Το μάθημα αυτής της Σεληνιακής ενέργειας είναι να δείτε τον εαυτό σας μέσα από τους άλλους. Είναι ο καθρέφτης που σας αποκαλύπτει ποιοι πραγματικά είστε.                 ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό και στον έβδομο οίκο σας, φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα σχέσεων και συνεργασιών και ενδέχεται να συμβούν απρόσμενες εξελίξεις κυρίως στη ζωή των δεσμευμένων. Τώρα θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, για αυτό αν αισθάνεστε εγκλωβισμένοι ή καταπιεσμένοι, ίσως κάνετε ένα ξαφνικό ξέσπασμα που αυτόματα θα αλλάξει τις ισορροπίες. Αντίθετα, η θετική εκδοχή είναι πως αν σκεφτόσασταν μια επισημοποίηση και το αναβάλλατε συνεχώς, τώρα ήρθε η στιγμή να κάνετε το επόμενο σοβαρό βήμα με το ταίρι σας, πετώντας από πάνω σας απαρχαιωμένες πεποιθήσεις και ταμπού που σας τραβούσαν πίσω. Για τους αδέσμευτους, ανατέλλει ένα διάστημα που με κάποιον απροσδόκητο τρόπο, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον μοναδικό έρωτα, έτοιμο να προσφέρει αγάπη και συντροφικότητα. Σε ότι αφορά στα επαγγελματικά σας, ενδέχεται να κόψετε το νήμα της συνεργασίας με την ήδη υπάρχουσα δουλειά σας, γιατί πλέον δεν ικανοποιεί τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. 
                 ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό, σας παρακινεί να κάνετε μια νέα αρχή στην επαγγελματική σας πορεία και γενικότερα στην καθημερινότητα σας. Αυτό το διάστημα, ίσως θελήσετε να αποβάλλετε κάποιες φοβίες ή το άγχος σας, που επηρεάζουν κάποιες φορές έντονα την ευεξία και την υγεία σας, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σας στην καλή φυσική σας κατάσταση. Επίσης είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον, αλλά και στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τα ανώτερα άτομα στη δουλειά σας, που έχουν να κάνουν κυρίως με τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και το βεβαρυμμένο σας ωράριο. Αν ψάχνετε για εργασία, τότε με ανέλπιστο μάλλον τρόπο, μπορείτε να βρείτε κάτι που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας, ώστε να εκφράσετε απόλυτα τις αρετές και τα χαρίσματα σας. Τώρα μπορείτε να βγείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, ανακαλύπτοντας δραστηριότητες που σας δίνουν ζωντάνια και ευχαρίστηση.


 

                 ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκφραστείτε με δημιουργικό τρόπο, φλερτάρετε με νέες γνωριμίες και χαρείτε όσο μπορείτε περισσότερο την ίδια τη ζωή, παίξτε με τον έρωτα, σας προτείνει η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και στον πέμπτο σας οίκο, γιατί η ενέργεια αυτού του Φεγγαριού σας σπρώχνει να αναζητήσετε τρόπους μέσα από τους οποίους θα εκφράσετε ελεύθερα τον ίδιο σας τον εαυτό, φανερώνοντας στους άλλους τα χαρίσματα σας και την ομορφιά της ψυχής σας. Είναι μια γόνιμη, χρονική περίοδος, για να αναλάβετε κάποιο νέο εγχείρημα στην επαγγελματική σας καριέρα, για να ξεκινήσετε ένα αγαπημένο χόμπι, για να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας για όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Οι αδέσμευτοι έχουν πολλές πιθανότητες να γνωρίσουν κάποιο πρόσωπο που γοητεύει τις αισθήσεις τους, ενώ μπορεί να δεχθούν κάποια εξομολόγηση από άτομο που δεν περίμεναν ποτέ να συμβεί. Αν βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, τότε απολαύστε ένα εξαιρετικό διάστημα γονιμότητας της αγάπης και του έρωτα σας, για τον άνθρωπο που σας συντροφεύει.                  ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ζυγού - Κριού, επηρεάζεται περισσότερο το κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά στην οικογένεια, στο σπίτι και στην ανάγκη σας να νιώσετε και πάλι θαλπωρή και συναισθηματική ασφάλεια στους αγαπημένους χώρους με τα προσφιλή σας άτομα. Αυτές τις μέρες, δημιουργείται η ανάγκη να μείνετε πολλές ώρες με τον/την ερωτικό σύντροφο, ξεδιπλώνοντας τις πτυχές εκείνες του εαυτού σας που μιλούν για τρυφερότητα και ρομαντισμό, για στοργή και αφοσίωση. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε μια μικρή ανακαίνιση στους χώρους τους σπιτιού, για να ομορφύνει η ατμόσφαιρα, για να επανέλθει η αρμονία και η ισορροπία. Μια επαγγελματική πρόταση που ίσως σας αναγκάσει να κάνετε άλλα σχέδια για το μέλλον είναι πιθανή, όπως επίσης και η έναρξη μιας επί μέρους δραστηριότητας, ακόμα και μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. Αν υπάρξουν απροσδόκητες συζητήσεις ή εκρήξεις με κοντινά πρόσωπα που οδηγούν στο τέλος μιας σχέσης, ας μην σας επηρεάσουν αρνητικά, αλλά θα πρέπει να εξετάσετε τις προοπτικές μιας νέας αρχής στη ζωή σας.


 

                   ΛΕΩΝ

Κάντε ένα καινούριο ξεκίνημα σε θέματα που αφορούν στις μετακινήσεις σας και στις καθημερινές σας επαφές, καθώς και στις διαπραγματεύσεις που πρέπει να υλοποιήσετε, προτείνει η Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό. Αυτές τις ημέρες, υπάρχει πιθανότητα να δεχτείτε μια πρόταση για νέα συνεργασία ή για κάποιο εγχείρημα, που σχετίζεται με την ήδη υπάρχουσα δουλειά σας και έτσι ίσως χρειαστεί να αλλάξετε συνήθειες ή ωράριο εργασίας. Είναι επίσης πιθανό να θέλετε να αποκτήσετε περαιτέρω γνώσεις για την επαγγελματική σας καριέρα και την εξέλιξη της ή να επιθυμείτε να βρείτε μια επί μέρους ασχολία, που θα βοηθήσει στην οικονομική σας άνοδο. Φροντίστε παράλληλα, να υπάρχουν καλές σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους, και αν χρειαστεί, ας ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας, προκειμένου να βελτιωθούν κάποιες φιλικές ή οικογενειακές σας επαφές. 


 

                   ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και στον δεύτερο οίκο σας που σχετίζεται με τα οικονομικά, αλλά και τα θέματα αξιών και αυτοεκτίμησης, είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να υπάρξει κάποια σημαντική αλλαγή στο εισόδημα σας ή μπορεί να απαλλαγείτε από κάποιο οικονομικό βάρος ή χρέος που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, λόγω των νέων δεδομένων που ισχύουν στο κοινό ταμείο που έχετε με ένα δικό σας αγαπημένο πρόσωπο. Μια ξαφνική και ανέλπιστη πρόταση για μια νέα συνεργασία ή για μια ανάθεση ενός επιτεύγματος στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σας, φέρνει υλική ανταμοιβή στο πορτοφόλι σας. Αυτή τη χρονική περίοδο, ίσως ξεφορτωθείτε από την καθημερινότητα σας, κάποια άτομα που με την συμπεριφορά τους και τη στάση τους απέναντι σας και όχι μόνο, δείχνουν πως δεν εξυπηρετούν καθόλου τις προσωπικές και συναισθηματικές σας ανάγκες. 


 

 

                      ΖΥΓΟΣ

Με την Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας, παίρνετε ώθηση να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στα επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν. Αυτό το διάστημα βέβαια, είναι πολύ πιθανό να συμβούν απρόσμενες αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή και στον μόνιμο δεσμό σας, ακόμα και μέσα από μια επισημοποίηση ή από μια συγκατοίκηση. Από την άλλη όψη του νομίσματος όμως, αν βρίσκεστε σε μία αμφίρροπη και άνιση ψυχικά σχέση, τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξουν αντιδράσεις και ποικίλες αντιξοότητες, που συμπερασματικά, οδηγούν σε μια σοβαρή ρήξη με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να ζυγίσετε και να ισορροπήσετε καλά τα πράγματα, επιδεικνύοντας κατανόηση και συμβιβαστική διάθεση, αν βέβαια θέλετε να μην φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Κάποιοι επαγγελματικοί συσχετισμοί αλλάζουν αυτή τη χρονική περίοδο, είτε με μια καινούρια συνεργασία, αφού έχει τελειώσει η προηγούμενη, είτε με την ανάθεση κάποιας σημαντικής εργασίας στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σας.


 

                   ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη στον δωδέκατο οίκο σας, σας παρακινεί να αποστασιοποιηθείτε λίγο από την ρουτίνα και τις καθημερινές εξελίξεις στην επαγγελματική σας καριέρα, ώστε να βρεθεί χρόνος για την συναισθηματική σας ζωή. Αφιερώστε λοιπόν ποιοτικές ώρες και τρυφερές στιγμές στον άνθρωπο που συντροφεύει τα ερωτικά σας βήματα, ακολουθώντας την διαίσθηση σας, ασχοληθείτε με τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες και τα θέλω σας, κάντε έναν εσωτερικό απολογισμό που αφορά τις μέχρι τώρα επιλογές σας, στην προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα. Αν περιμένετε μια επανασύνδεση με πρόσωπο του παρελθόντος, δεν αποκλείεται να δεχτείτε μια πρόταση-πρόκληση για συνάντηση, που θα σας βάλει σε σκέψεις και γλυκούς προβληματισμούς. Μετρήστε με κάθε λεπτομέρεια τα υπέρ και τα κατά αυτής της κατάστασης, χωρίς να βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον, δεδομένου ότι υπάρχει πιθανότητα να λειτουργεί έντονο παρασκήνιο.


 

                  ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τομέας του ωροσκοπίου σας που επηρεάζεται περισσότερο από την Σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό, φέρνει σε πρώτο πλάνο τα θέματα που αφορούν τις κοινωνικές σας σχέσεις και δραστηριότητες, τους μελλοντικούς σας στόχους και τα όνειρα που κάνετε για την ζωή σας. Αυτό το διάστημα που επηρεάζεται από αυτό το Φεγγάρι, αισθάνεστε την ανάγκη να διευρύνετε ακόμα περισσότερο τις γνωριμίες σας με πρόσωπα που θα αποδειχθούν χρήσιμα τόσο στα προσωπικά σας, όσο και στις εξελίξεις της επαγγελματικής σας πορείας. Επίσης είναι πολύ πιθανό να ενταχθείτε σε κάποιο ομαδικό πρόγραμμα ή μια δραστηριότητα που επιθυμείτε εδώ και καιρό ή να βάλετε τα θεμέλια σε μια νέα συνεργασία που θα σας αποφέρει αργότερα υλικούς καρπούς. Οι αδέσμευτοι απολαμβάνετε το φλερτ με καινούριες γνωριμίες μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον, που θα σας ενθουσιάσουν και θα μετατρέψουν το μουντό κλίμα, σε χαρούμενες, ευχάριστες και αισθησιακές στιγμές.
                  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντικές εξελίξεις έρχονται στην επαγγελματική σας καριέρα, με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό, δεδομένου ότι αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό να αρχίσετε μια νέα συνεργασία ή να αναλαμβάνετε ένα καινούριο εγχείρημα στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σας, με αποτέλεσμα να υλοποιείτε μια μεγάλη φιλοδοξία σας. Σας απασχολούν έντονα οι σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα από το χώρο της εργασίας σας, αλλά και οι επαφές που κάνετε με τους συναδέλφους, ενώ δεν αποκλείεται να κερδίσετε μια προαγωγή, που συνοδεύεται πάντα από οικονομικές απολαβές, αλλά και από επιπρόσθετα βάρη και ευθύνες στην καθημερινότητα σας. Παράλληλα, δημιουργείται η ανάγκη να προσέξετε τον εαυτό σας και να δώσετε ιδιαίτερο βάρος και σημασία στην εμφάνιση σας, στα ταλέντα σας και τις αρετές σας, για αυτό το λόγο, μπορεί να προκύψουν κάποιες σημαντικές αλλαγές, που θα «διαφημίζουν» ακόμα περισσότερο τα προσόντα, την αξιοσύνη και την αποτελεσματικότητα σας.


 

                  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σεληνιακή έκλειψη να επηρεάζει τον ένατο οίκο σας και το κομμάτι της καθημερινότητας σας που αφορά τις σπουδές, τα ταξίδια και γενικότερα την κοσμοθεωρία σας, αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι ακόμα και στο εξωτερικό, που θεωρούσατε άπιαστο όνειρο, είτε για λόγους αναψυχής, είτε για να προωθήσετε κάποια επαγγελματική ή άλλη συνεργασία σας. Αρέσκεστε στο να μαθαίνετε καινούρια πράγματα, αγαπάτε να ανακαλύπτετε νέα αντικείμενα γνώσης και σοφίας, άρα δεν αποκλείεται να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο ή να κάνετε μεταπτυχιακές σπουδές ή ακόμα και να βάλετε τα θεμέλια σε ένα νεοφώτιστο εργασιακό ξεκίνημα. Οτιδήποτε σας ενδιαφέρει να ανακαλύψετε ή να επεκτείνετε τη μάθηση σας, εμπλουτίζει την ζωή σας και ανανεώνει την διάθεση σου. 


                

                  ΙΧΘΥΣ

Η έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό, φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στις οικονομικές υποθέσεις που σας απασχολούν, αλλά και στις στενές φιλικές ή προσωπικές σας σχέσεις, δεδομένου ότι είναι ένα διάστημα που θέλετε να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά και ενδεχομένως υπάρξει συμβίωση ή κάποιο κοινό ταμείο. Συμπερασματικά, όλα όσα μπορείτε να μοιραστείτε με το άλλο σας μισό, τόσο σε ψυχικό, όσο και σε υλικό επίπεδο έρχονται τώρα στην επιφάνεια, και αποσπούν τον περισσότερο χρόνο από την καθημερινότητα σας. Παράλληλα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να υπογράψετε μια νέα οικονομική συμφωνία στη δουλειά σας ή να ξεκινήσετε μια συνεργασία που θα αλλάξει την οικονομική πραγματικότητα που βιώνετε μέχρι τώρα. Εξωτερικεύστε τις ιδέες σας και τις ανάγκες σας σε άτομα που εμπιστεύεστε και σας αγαπούν, κάντε χώρο στη ζωή σας, για καινούρια φτερουγίσματα και νέες προοπτικές.


            Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα