ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Ο Ερμής στον Κριό


 

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, των νοητικών μας ικανοτήτων, των καθημερινών δοσοληψιών και των μετακινήσεων περνά στις 10/03/2024 στο ζώδιο της δράσης, της παρόρμησης, της πρωτοβουλίας, της πρωτοπορίας, των ενάρξεων και της ταχύτητας, τον Κριό. Η περίοδος της «σκιάς» της ανάδρομης πορείας του Ερμή θα ξεκινήσει από τις 18/03/2024 και θα ολοκληρωθεί στις 13/05/2024. Μολονότι η περίοδος της σκιάς δεν είναι ακριβώς ίδια με την ανάδρομη πορεία του, οριοθετεί το διάστημα που μπορεί να έχουμε αυξημένα προβλήματα στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις ή τις δοσοληψίες μας.

 

                 ΚΡΙΟΣ

Ο πλανήτης της επικοινωνίας εισέρχεται στο ζώδιό σου, κάνοντάς σε πιο ομιλητικό και αυξάνοντας τις μετακινήσεις σου. Το διάστημα της παραμονής του, θα δεις τις εξελίξεις στις υποθέσεις σου να τρέχουν και ίσως αλλάξουν αρκετά πράγματα που αναδιαμορφώνουν την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, ενδέχεται να συνομιλήσεις παλιούς γνωστούς, φίλους ή ακόμη και ερωτικούς συντρόφους, με τους οποίους έχεις αφήσει ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς… 
                ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής περνά στον Κριό και σε καλεί να έρθεις πιο κοντά στη διαίσθηση και το ένστικτό σου. Το διάστημα αυτό, σκέφτεσαι το παρελθόν και προχωράς σε έναν απολογισμό σχετικά με τις επιλογές σου, επαγγελματικές ή ερωτικές, ενώ παράλληλα ίσως να προσπαθείς να ξεδιαλύνεις διάφορες πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου. Πρόκειται για ένα διάστημα ακατάλληλο για αποφάσεις, καθώς η κρίση σου θα είναι θολωμένη και δε θα έχεις ξεκάθαρη εικόνα για τα πράγματα. 


                  ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού φέρνει εξελίξεις σε στόχους σου και σε θέματα που αφορούν τον κοινωνικό σου περίγυρο. Θα θελήσεις να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον, ενώ φαίνεται πως καταφέρνεις να κατακτήσεις και κάποιον επαγγελματικό στόχο, που είχες βάλει το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, την εποχή αυτή θα διευρύνεις τον κύκλο σου, θα κάνεις νέους φίλους και θα ενταχθείς σε νέες ομάδες, μέσα από τις οποίες εκτός από την κοινωνικότητά σου θα εκφράσεις και την ανάγκη σου για το συλλογικό πνεύμα. Εκμεταλλεύσου νέες γνωριμίες -έστω και μέσω διαδικτύου -, για να εξελιχθείς και να προχωρήσεις παρακάτω. 


 


                 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού φέρνει κάποιες εξελίξεις σε επαγγελματικά σου θέματα. Κάποιο νέο εγχείρημα που ανέλαβες πρόσφατα, φαίνεται να εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, ενώ παράλληλα σε απασχολούν έντονα οι σχέσεις σου με προϊστάμενους και αφεντικά, καθώς διανύεις μία περίοδο επαφών και διαπραγματεύσεων για το μέλλον σου. Από την άλλη, ίσως κάνεις κάποιες σκέψεις για αλλαγή κατεύθυνσης στην καριέρα σου, ώστε να επιτύχεις περισσότερη ανεξαρτητοποίηση. 
                    ΛΕΩΝ

Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευσή του στο ζώδιο του Κριού φέρνοντας εξελίξεις και νέα δεδομένα σε νομικές σου υποθέσεις και θέματα σπουδών. Οι μελλοντικές σου επιδιώξεις και το όραμά σου για το μέλλον θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την εποχή και θα δρομολογήσεις καταστάσεις, μέσα από τις οποίες θα εξελίξεις τον εαυτό σου. Ευνοούνται κάθε είδους συναλλαγή με το εξωτερικό, καθώς και κάποιο νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που βρίσκεται στα σχέδιά σου. 


 


                  ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πέρασμα του Ερμή στον Κριό επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με οικονομικές συναλλαγές. Δάνεια, κληρονομιές και χρέη σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτή την εποχή, ενώ παράλληλα ενδέχεται να υπογράψεις μία νέα συμφωνία ή να κάνεις κάποιον οικονομικό διακανονισμό. Όσον αφορά τις σχέσεις σου, ίσως να δρομολογήσεις μία συμβίωση με το ταίρι σου αν ήταν κάτι τέτοιο στα σχέδιά σας, ενώ αν έχεις τερματίσει πρόσφατα κάποια σχέση, μάλλον θα έχεις νέα από το πρόσωπο αυτό… 


                      ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής περνά απέναντι από το ζώδιό σου και φέρνει νέα δεδομένα στον τομέα «σχέσεις». Kαλό είναι να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που απευθύνεσαι προς το ταίρι σου, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν λεκτικές εντάσεις ανάμεσά σας, ενώ γενικά οτιδήποτε αφορά το σύντροφό σου, θα αποτελέσει και δική σου προτεραιότητα το διάστημα αυτό. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στις συνεργασίες σου, με εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο να ξεκινάς τώρα ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα με κάποιον νέο συνεργάτη. 
                   ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής ξεκινά την πορεία του στον Κριό φέρνοντας ανακατατάξεις στους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Ίσως να ξεκινάς μία νέα δουλειά αυτή την εποχή, γεγονός που αλλάζει το πρόγραμμα και τις συνήθειές σου ή πιθανόν κάποιες αλλαγές στην υπάρχουσα εργασία σου, να αναδιαμορφώνουν τη ρουτίνα σου. Γενικά οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται και ίσως να περιορίζεται ο προσωπικός σου χρόνος, γι’ αυτό καλό είναι να δώσεις και λίγο περισσότερη προσοχή στο σώμα και τις ανάγκες σου. 


 


                     ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πορεία του Ερμή στον Κριό σε κάνει ιδιαίτερα ενθουσιώδη και επικοινωνιακό, ενώ παράλληλα φέρνει στο δρόμο σου πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Το διάστημα αυτό θα έχεις αυξημένη διάθεση για φλερτ και ερωτικά παιχνίδια, αλλά και μία ανάγκη να ξεκινήσεις καινούριες δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες θα εκφράσεις τα ταλέντα σου και τη δημιουργικότητά σου. Αν έχεις παιδιά, θα σε απασχολήσει η σχέση σου μαζί τους και κάποιες εξελίξεις στη δική τους ζωή. 
                    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, σου δημιουργεί μία νοσταλγία και φέρνει σκέψεις για το παρελθόν. Ίσως το διάστημα αυτό επιστρέψει ένα πρόσωπο από τα παλιά στη ζωή σου, ώστε να δώσεις μία ευκαιρία στη σχέση αυτή, ενώ γενικά φαίνεται πως κάνεις έναν απολογισμό στα αισθηματικά σου. Από την άλλη, φαίνεται πως θα υπάρχει κάποια κινητικότητα σε θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας, ενώ η διέλευση αυτή επηρεάζει και τις οικογενειακές σου σχέσεις, τις οποίες καλό είναι να προστατέψεις από εντάσεις και λεκτικές συγκρούσεις. 
                    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πορεία του Ερμή στον Κριό τονίζει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και σε βοηθά να δικτυωθείς, για να επιτύχεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Γίνεσαι πιο ομιλητικός και δραστήριος και φέρνεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, χρησιμοποιώντας την πειθώ σου. Αν έχεις αδέρφια, οι σχέσεις μαζί τους παρουσιάζουν κάποιες εξελίξεις. 


 

                        ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού ανακινεί θέματα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας. Το εισόδημά σου θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα αυτή την εποχή και ίσως να σκεφτείς τρόπους για να το αυξήσεις ή για να περιορίσεις τα έξοδά σου. Καλό είναι να προσέξεις επενδύσεις ή δανεισμούς και γενικώς απόφυγε να ξοδέψεις αλόγιστα, γιατί αργότερα θα συναντήσεις δυσκολίες. Από την άλλη, ενδέχεται να αρχίσεις να αξιολογείς πρόσωπα και καταστάσεις αυτό το διάστημα, για να δεις τι αξίζει να κρατήσεις δίπλα σου. 


             Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα