ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Νέα Σελήνη στους Ιχθύς


 

                    ΚΡΙΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στον 12ο οίκο σας δηλαδή τον οίκο του ψυχισμού σας, των εσωτερικών σας αναγκών, της πνευματικότητας αλλά και του παρασκηνίου και των κρυφών εχθρών θα ζήσετε σημαντικές αποκαλύψεις σχετικές με παρασκηνιακές ενέργειες συνεργατών σας αλλά και ανθρώπων που εσείς θεωρούσατε φίλους και τους είχατε απόλυτη εμπιστοσύνη. Οι εξελίξεις αυτές θα έχουν σαν αποτέλεσμα το δικό σας ψυχολογικό στρες, άγχος και νεύρα τα οποία θα πρέπει να προσέξετε να μην ξεσπάσετε πάνω σε δικούς σας ανθρώπους οι οποίοι δεν φταίνε. Ο έντονα παρορμητικός σας χαρακτήρας θα σας οδηγήσει στην ανάγκη να δράσετε άμεσα, ωστόσο καλό θα ήταν αποφύγετε τις κατά μέτωπο συγκρούσεις και να λειτουργήσετε με βάση ένα στρατηγικό σχέδιο δράσης δημιουργώντας τις απαραίτητες και σαφώς βοηθητικές προς εσάς συμμαχίες. Εμπιστευτείτε την Θεά Τύχη που θα σας παρουσιαστεί με την μορφή ευκαιριών. 


 

 

                    ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον δικό σας 11ο οίκο, που έχει σχέση με τις συμμαχίες σας, τους φίλους σας, τους ομοϊδεάτες σας αλλά και τους στόχους σας, θα σας οδηγήσει σε μια γενικευμένη επανεξέταση. Η γενικότερη τάση σας είναι αυτή της αλλαγής, που μπορεί λόγω ζωδίου να είναι «κόντρα ρόλος» όμως λόγω συνθηκών είναι αυτό ακριβώς που πρέπει να κάνετε. Κάποιοι από εσάς θα βγάλετε από την ζωή σας φίλους που δεν σας έχουν φερθεί με τον καλύτερο τρόπο. Κάποιοι άλλοι ίσως επικοινωνήσετε τις διαφορές σας με φίλους ή και συνεργάτες με τους οποίους είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν προστριβές. Οι περισσότεροι όμως από εσάς θα βάλετε στην ζωή σας νέους ανθρώπους πιο εναρμονισμένους με τις τρέχουσες πνευματικές και ψυχικές σας ανάγκες. Η ψυχή σας έχει ανάγκη να τραφεί με νέες ενέργειες τις οποίες θα σας φέρουν φωτεινοί άνθρωποι με ιδανικά και πάθος για την ζωή.
                   ΔΙΔΥΜΟΣ

Σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού που είστε επηρεάζεστε παραπάνω με την Νέα Σελήνη η οποία στη δική σας περίπτωση σχηματίζεται στον 10 ο σας οίκο. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με την κοινωνία, την δημόσια εικόνα σας, την καριέρα σας και την φήμη σας. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθείτε εν το μέσω εξελίξεων ειδικά μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με κακούς προηγούμενους χειρισμούς είτε εκ μέρους σας, είτε εκ μέρους τρίτων που όμως θα επηρεάσουν τόσο εσάς όσο και την εξέλιξη σας. Το τοξικό περιβάλλον στην εργασία σας, σας καλεί να αναλύσετε μια πινακοθήκη ανθρώπινων αδυναμιών και χαρακτήρων και να βρείτε τον τρόπο να σηκώσετε ένα τοίχο προστασίας. Έκδηλη φυσικά η ανησυχία σας, όμως καλό είναι να θυμάστε ότι το να δημιουργείτε εχθρούς δεν είναι το ζητούμενο και είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο εύκολο είναι να γκρεμιστούν όλα μέσα σε μια στιγμή σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.


 


                    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει το 9ο ηλιακό σας σπίτι, δηλαδή τις πνευματικές σας αναζητήσεις, την ανώτερη εκπαίδευση, τα μακρινά ταξίδια αλλά και την ηθική και τους νόμους καθώς και τις πεποιθήσεις σας. Για εσάς έχει έρθει η στιγμή να προχωρήσετε σε κάποιες αλλαγές κυρίως στον τρόπο που σκέφτεστε αλλά και στον τρόπο που λαμβάνετε τις αποφάσεις σας. Εδώ και πάρα πολύ καιρό πιέζεστε και ενώ έχετε πολλές φιλοδοξίες και όνειρα αισθάνεστε ότι είστε εντελώς παραγκωνισμένοι και αποκλεισμένοι από την χαρά και από οτιδήποτε θετικό στη ζωή σας. Τα επερχόμενα γεγονότα λοιπόν θα σας φέρουν μπροστά στην γραμμή εκκίνησης της νέας πορείας που πρέπει να πάρετε και με τον τρόπο αυτό θα σας αφυπνίσουν καλώντας σας να αφήσετε πίσω ότι σας βαραίνει και ότι είναι περιττό για να μπορέσετε έτσι να πάτε γρηγορότερα μπροστά. 
                     ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη γίνεται στο 8ο ηλιακό σας σπίτι δηλαδή στο περιβάλλον των οικονομικών σας συνδιαλλαγών με τρίτους, της σεξουαλικότητας σας αλλά και των φόβων σας. Στο προσκήνιο λοιπόν δοσοληψίες με εφορία, τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς γενικά. Καλείστε λοιπόν να βάλετε μια τάξη σε δάνεια, κάρτες, χρήματα που έχετε από κοινού με το ταίρι σας ή αλλά και διατροφές. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας ασκηθούν πιέσεις και να έρθουν στην επιφάνεια φόβοι και ανασφάλειες που μπορεί να έχετε για την καριέρα σας, για τις σχέσεις σας και γενικά για την ζωή σας. Αν είστε οικονομικά εξαρτημένοι από τρίτους θα αισθάνεστε ότι είστε για αυτούς ένα επιπλέον βάρος και αυτό θα σας προκαλεί άγχος.


 


                     ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο 7ο ηλιακό σας σπίτι δηλαδή στον οίκο των προσωπικών και διαπροσωπικών σας σχέσεων και σας επηρεάζει περισσότερο, σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Ετοιμαστείτε για έντονες καταστάσεις και αποκαλύψεις μυστικών που θα βγάλουν στην επιφάνεια προβληματικές καταστάσεις που πλέον έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπίσετε. Η συνειδητοποίηση της ανάγκης για την επίλυση των προβλημάτων σας είναι τώρα έντονη καθώς και το αίσθημα ότι δεν καλύπτεστε πλήρως από τις παρούσες σχέσεις ή συνεργασίες σας. Ίσως αισθάνεστε ακάλυπτοι από τους συνεργάτες σας με αποτέλεσμα να αναρωτιέστε αν πραγματικά αξίζει τον κόπο να προσπαθείτε να καλυτερεύσετε τις συνθήκες με το όποιο προσωπικό κόστος. Διαπραγματευτείτε πρώτα με τον εαυτό σας και αναρωτηθείτε τι ακριβώς χρειάζεστε για να είστε ψυχικά ισορροπημένοι και τι είστε διατεθειμένοι να δώσετε σε αντάλλαγμα για αυτό. 


                     ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο 6ο ηλιακό σας σπίτι επηρεάζοντας τομείς όπως η υγεία σας, η καθημερινότητα σας, η ρουτίνα σας αλλά και η εργασία σας. Ένταση και νεύρα καθώς και ξεσπάσματα σε σχέση πάντα με ότι δεν θεωρείτε αληθινό και σας ενοχλεί και από το οποίο θέλετε να απαλλαγείτε. θα πρέπει ωστόσο να ξεβολευτείτε, προκειμένου να καταφέρετε να αλλάξετε ότι δεν είναι κομμένο και ραμμένο πάνω σε εσάς και τις ανάγκες σας. Βγάλτε το στρες από την ζωή σας και βρείτε εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης των όποιων θεμάτων έχετε, ειδικά με τους συνεργάτες σας, επιστρατεύοντας την, έτσι και αλλιώς, έμφυτη σας διπλωματία. Η Καθημερινότητα σας είναι πιεστική και ενίοτε καταπιεστική και αυτό μπορεί σαν αποτέλεσμα να έχει μια κάποια επιβάρυνση στην υγεία σας. Κόψτε λοιπόν κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα και υιοθετήστε ένα νέο τρόπο ζωής πιο υγιεινό ξεκινώντας μια δίαιτα. 
                   ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο 5ο ηλιακό σας σπίτι οι τομείς της ζωής σας που επηρεάζονται είναι αυτοί των παιδιών σας, της δημιουργικής σας έκφρασης, της ψυχαγωγίας, των χόμπι σας αλλά και του φλερτ. Προσπαθήστε λοιπόν να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας μέσα από κάποιο χόμπι που αγαπάτε πολύ και που λόγω φόρτου εργασίας έχετε αφήσει πίσω σας. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από ένα κύμα δημιουργικότητας και με τον τρόπο αυτό ξαναβρείτε την χαρά στην ζωή σας. Όσοι από εσάς έχετε παιδιά θα αισθανθείτε ότι πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε αυτά και τις ανάγκες τους, κάτι που ίσως έχετε παραμελήσει λόγω των έντονων ρυθμών της ζωή σας. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάτε και το εσωτερικό σας παιδί, το οποίο πλέον απαιτεί την προσοχή σας, την ευθύνη και την φροντίδα σας. Το μήνυμα είναι απλό, τολμήστε, αισθανθείτε και ξαναβρείτε τον παιχνιδιάρικο και ξέγνοιαστο εαυτό σας. 


 


                  ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς επηρεάζεστε άμεσα μια και ανήκετε στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο 4ο ηλιακό σας σπίτι που έχει να κάνει με την οικογένεια σας, το σπίτι σας, το παρελθόν σας , τις ρίζες σας αλλά και τους γονείς σας, ιδιαίτερα μάλιστα την μητέρα σας. Στην επιφάνεια λοιπόν ίσως έρθουν κάποιες προβληματικές καταστάσεις που αφορούν σε κάποια οικογενειακά θέματα, όπως ακίνητης περιουσίας τις οποίες θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε ή ίσως και κάποιο θέμα υγείας είτε δικό σας είτε ατόμου από την οικογένεια σας. Μην ξοδέψετε ενέργεια με το να επαναφέρετε ανασφάλειες και φοβίες και προσπαθήστε να διαχειριστείτε τα όποια θέματα παρουσιαστούν με σύμμαχο τον θετικό τρόπο σκέψης και την ψυχραιμία. Θα ασχοληθείτε πολύ με το σπίτι σας με το να δημιουργήσετε προσωπικό χώρο που να σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα. Επίσης φρεσκάρετε τις σχέσεις σας με τους γονείς σας και γενικά την οικογένεια σας και περάστε μαζί τους περισσότερο χρόνο. 


 


                    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει το 3ο ηλιακό σας σπίτι δηλαδή τον τομέα που σχετίζεται με τις καθημερινές σας μετακινήσεις, την επικοινωνία σας, τα αδέλφια και τα ξαδέλφια σας αλλά και τα πνευματικά σας ταλέντα. Οι εξελίξεις λοιπόν της περιόδου αυτής αφορούν κυρίως στο κομμάτι της επικοινωνίας και των μετακινήσεων σας κατά κύριο λόγο και για αυτό θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε ένα πρόγραμμα που θα τροποποιείται καθημερινά με αποτέλεσμα να αποσυντονίζεστε και να είστε σε μια αναγκαστική εγρήγορση έτσι ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις εξελίξεις. Εκνευρισμοί και καβγάδες μεταξύ συγγενών είναι στο πρόγραμμα όπως και η καθημερινή ένταση κυρίως λόγω κάποιων πληροφοριών που τρίτοι θα μεταφέρουν.
Ωστόσο με λίγη καλή θέληση υπάρχει η δυνατότητα να λυθούν οι διαφορές και να δημιουργηθεί ξανά ένα καλό κλίμα μεταξύ σας.
                    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο 2ο ηλιακό σας οίκο που συνδέεται με τα οικονομικά σας αλλά και με τις προσωπικές σας αξίες. Στο προσκήνιο λοιπόν θα έρθουν θέματα οικονομικά με την έννοια της αλλαγής τρόπου σκέψης σε σχέση με το πως και που ξοδεύετε τα χρήματα σας. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα ένα ξαφνικό έξοδο να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού ή μπορεί να αλλάξουν οι οικονομικές σας ανάγκες καθώς θα αναλάβετε να τακτοποιήσετε μια δική σας υποχρέωση ή μπορεί να βοηθήσετε οικονομικά κάποιο φιλικό ή συγγενικό σας άτομο. Ωστόσο, καλό θα ήταν να αντιμετωπίσετε την γενικότερη ανασφάλεια σας κυρίως για τα οικονομικά σας βρίσκοντας νέους τρόπους οικονομικού κέρδους με κάποιο καινούργιο επιχειρηματικό σας σχέδιο ή με μια νέα ευκαιρία ή εκμεταλλευόμενοι οικονομικά κάποιο ταλέντο σας. 


 


                      ΙΧΘΕΙΣ

Εσείς θεωρείστε οι πρωταγωνιστές αυτής της Νέας Σελήνης που γίνεται στον 1οηλιακό σας σπίτι και επηρεάζει την προσωπικότητα σας και τον τρόπο που οι άλλοι σας βλέπουν. Θα επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και στις απαραίτητες αλλαγές αλλά και αναθεωρήσεις που πρέπει να κάνετε. Εξωτερικά αυτό σημαίνει ότι θα ανανεωθείτε αλλάζοντας την εμφάνιση σας , τα μαλλιά σας π.χ και τον τρόπο που ντύνεστε. Εσωτερικά σημαίνει ότι θα εστιάσετε στην ενέργεια εντός σας βγάζοντας στην επιφάνεια όσα κρατάγατε κρυμμένα για εσάς με σκοπό να βελτιωθείτε. Ίσως κάποια γεγονότα επαναφέρουν καταστάσεις από το παρελθόν και σας γεμίσουν φόβο και ανασφάλεια, θα πρέπει όμως να μάθετε ότι δεν είναι δυνατόν να αφήνετε κανένα εξωτερικό παράγοντα να διαταράσσει την εσωτερική σας ηρεμία. Δώστε τέλος σε καταστάσεις που σας παίρνουν την χαρά και σας δίνουν προβλήματα και επιλέξετε να ζήσετε μια ευτυχισμένη ζωή.             Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα