ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Πανσέληνος στην Παρθένο


 

Στις 24 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του χιονιού στο ζώδιο της Παρθένου και είναι η τελευταία Πανσέληνος πριν από την έναρξη της εποχής των εκλείψεων. Οπότε είναι καλό να την εκμεταλλευτούμε για να εκτιμήσουμε ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα και να αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας «αρρωσταίνει» ψυχικά και σωματικά. 

 

                 ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που σχετίζονται με την εργασία και την υγεία σου. Τις ημέρες αυτές, οι εργασιακές σου υποχρεώσεις θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες, ενώ φαίνεται πως θα χρειαστεί να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες και να οργανώσεις την καθημερινότητά σου καλύτερα, για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Οι συναδελφικές σχέσεις και άλλα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς σου, έρχονται επίσης σε πρώτο πλάνο. Παράλληλα, ίσως σε απασχολήσουν κάποιες προγραμματισμένες εξετάσεις υγείας ή γενικώς το σώμα και η φυσική σου κατάσταση. 


               ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου σε βοηθά να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου, αναλαμβάνοντας ένα νέο εγχείρημα, μέσα από το οποίο θα προβάλεις τα προσόντα σου. Παράλληλα, τις μέρες αυτές η αισθηματική σου ζωή και ο έρωτας θα σε απασχολήσουν έντονα, καθώς νιώθεις μεγαλύτερη ανάγκη να φλερτάρεις και να ερωτευτείς, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, αλλά και να προχωρήσεις παρακάτω σε μια σημαντική σου σχέση, αν διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό. Αν έχεις παιδιά, η σχέση σου μαζί τους έρχεται επίσης σε πρώτο πλάνο.


 


                ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Τις μέρες αυτές ίσως αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση, σε μία μετακόμιση ή σε κάποια αλλαγή που κλείνει έναν κύκλο, αναφορικά με το πατρικό σου σπίτι. Παράλληλα, οι σχέσεις σου με τους γονείς σου και με αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε απασχολήσουν έντονα και πιθανόν, λόγω κάποιων γεγονότων, να αναδιαμορφωθούν. Γενικά, θα έχεις αυξημένη ανάγκη για απομόνωση και η εσωστρέφειά σου θα σε ωθήσει να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου. 
               ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει σε πρώτο πλάνο την επικοινωνία σου με τους άλλους, σε διευκολύνει να εκφράσεις τις σκέψεις σου και να γεφυρώσεις διαφορές με το σύντροφό σου ή με άλλα κοντινά σου πρόσωπα. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν νέα δεδομένα και εξελίξεις σε πρακτικά θέματα που σε απασχολούν, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να μάθεις κάτι καινούριο, που θα σε βοηθήσει επαγγελματικά. Παράλληλα, διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και ίσως πραγματοποιήσεις κι ένα κοντινό ταξίδι για να γεμίσεις μπαταρίες… 
                    ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου και σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σου. Τις μέρες αυτές καλό είναι να αποφύγεις σπατάλες που θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια στην πορεία και να προσπαθήσεις να κάνεις μια συγκρατημένη διαχείριση στα έξοδά σου. Παράλληλα, αν σχεδίαζες κάποια επένδυση ή αγορά, θα τη δεις να υλοποιείται, αρκεί να έχεις συνυπολογίσει όλες τις παραμέτρους και να έχεις μετριάσει τα πιθανά ρίσκα.


 


                ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Οι αισθηματικές σου υποθέσεις φτάνουν σε μία κορύφωση και, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, πιθανόν η σχέση σου να περάσει σε ένα νέο στάδιο. Παράλληλα, ενδέχεται να κλείνει οριστικά μία ερωτική ιστορία με ένα πρόσωπο που επέστρεψε πρόσφατα στη ζωή σου. Εξελίξεις θα λάβουν χώρα και στις συνεργασίες σου και ίσως να αποφασίσεις να ολοκληρώσεις μία συνεργασία ή να αποχωρίζεσαι κάποιον συνάδελφο, γεγονός που αλλάζει τις ισορροπίες στη δουλειά σου.
                  ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου σε καλεί να αφιερώσεις χρόνο σε περισυλλογή και ενδοσκόπηση. Ίσως θελήσεις να βγάλεις από τη ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις που σε φθείρουν ή που δεν εξυπηρετούν πλέον κάποιο σκοπό και να δρομολογήσεις νέα ξεκινήματα, με γνώμονα τις εμπειρίες του παρελθόντος. Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, να αφήσεις το διαισθητικό σου κομμάτι να λειτουργήσει και να βάλεις σε μία τάξη τα συναισθήματα και τα σχέδιά σου. 
                   ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στρέφει την προσοχή σου στις φιλικές σου σχέσεις, φέρνοντας ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Από την άλλη, το διάστημα αυτό ενδέχεται να αποφασίσεις να ενταχθείς σε μία νέα ομάδα ή να ακυρώσεις τη συμμετοχή σου σε μία οργάνωση, λόγω άλλων παραγόντων, που δε σου αφήνουν ελεύθερο χρόνο. Παράλληλα, οι μελλοντικοί στόχοι και τα όνειρά σου θα σε απασχολήσουν έντονα και ίσως αποφασίσεις να εγκαταλείψεις κάποια, που πλέον φαντάζουν ουτοπίες… 
                 ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου, φέρνοντας εξελίξεις. Ίσως λάβεις κάποια ανταμοιβή για τους κόπους σου αυτό το διάστημα ή προχωρήσεις σε κάποιες συζητήσεις με τους ανωτέρους σου, ώστε να θέσετε νέες προτεραιότητες στις αρμοδιότητές σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να κάνεις μια στροφή στην καριέρα σου, αν νιώθεις ότι προσφέρεις περισσότερα από όσα παίρνεις στην παρούσα δουλειά σου. Γενικά πάντως, ο επαγγελματικός προορισμός σου και οι προσωπικές σου φιλοδοξίες είναι τα θέματα που έρχονται σε πρώτο πλάνο. 
                 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει θετικά το ζώδιό σου και φέρνει νέες προοπτικές στις υποθέσεις σου. Κάποια νομική σου υπόθεση ή ένα ζήτημα που σχετίζεται με το εξωτερικό, παρουσιάζει εξελίξεις που σε φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σου και σε βοηθά να εφεύρεις ένα νέο όραμα για το μέλλον. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που θα διευρύνει τους ορίζοντές σου ή να έχεις κάποια θετική εξέλιξη σε θέματα σπουδών.
                 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στρέφει την προσοχή σου στα οικονομικά σου και σε καλεί να τακτοποιήσεις χρέη και οφειλές, ώστε να απεμπλακείς από υποχρεώσεις που σου δημιουργούσαν άγχος. Δεν αποκλείεται ακόμη να αλλάζει κάτι στο εισόδημα του συντρόφου σου τις μέρες αυτές. Από την άλλη, το γεμάτο φεγγάρι ίσως βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά που σχετίζονται με την ερωτική σου ζωή ή να φέρει στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν… 
                    ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου σηματοδοτεί αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το διάστημα αυτό φαίνεται πως θα μπεις σε σκέψεις αναφορικά με πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου, ώστε να λάβεις και τις ανάλογες αποφάσεις. Η έντονη ανάγκη για ισορροπία στην προσωπική σου ζωή, ενδέχεται να σε αποκόψει οριστικά από άτομα που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν πλέον. Παράλληλα, ίσως δεις να κλείνει κάποια επαγγελματική σου υπόθεση ή να θελήσεις εσύ να ακυρώσεις μία συνεργασία.           Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►       

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα