ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Άγιος Βαλεντίνος - 14 Φεβρουαρίου


 

             ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα θα σε κάνει να ενεργοποιηθείς να μην παραμείνεις σε αδράνεια και να τακτοποιήσεις ότι σε απασχολεί και σε αγχώνει. Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να προσέξεις τις κινήσεις σου, την συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους, ίσως να πεις κάτι που θα προκαλέσει ένταση, προσοχή σε ότι κάνεις, ότι λες. 

Ξόρκι Αγάπης: Φλόγες από πάθος πετούν ανάμεσα σε εμένα και εσένα, είσαι το τέλειο πάθος και σε αγκαλιάζω με ανοιχτά χέρια και καρδιά.


 

 

                ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα θα σε οδηγήσει σε περιττές αγορές που θα γίνουν αιτία να αδειάσουν το πορτοφόλι σου για αυτό θα πρέπει να το προσέξεις λίγο. Αν δεν συγκρατήσεις τα έξοδα σου, θα βγεις εκτός οικονομικού προυπολισμού, αυτό θα σε αγχώσει πολύ, και δεν το θέλεις.

Ξόρκι Αγάπης: Όταν η αγάπη είναι αληθινή, είναι γραφτό να γίνει, εσύ και εγώ είναι γραφτό να είμαστε μαζί.


 


                ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ημέρα θα σε προκαλέσει να ασχοληθείς με τα οικογενειακά σου ζητήματα και θα πρέπει να το κάνεις αυτό, να μην παρασυρθείς απο εξωτερικούς παράγοντες, υπάρχουν ακόμα προβλήματα μέσα στο σπίτι σου και θα πρέπει να τα λύσεις άμεσα. Επίσης πρόσεξε πολύ καλά κάποια επαγγελματικά ανοίγματα που θα κάνεις, μην σκεφτείς και αποφασίσεις επιπόλαια, αλλά λογικά.

Ξόρκι Αγάπης: Γλυκέ περιπετειώδη έρωτα μου, ψιθυρίζω λόγια αγάπης πάνω σε ένα σύννεφο για να τα ακούσεις μόνο εσύ από μένα.




                  ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα θα σε προσγειώσει λίγο και θα σε βοηθήσει να δεις κάποιες καταστάσεις κατάματα, θα προσέξεις πολύ καλά τις κινήσεις σου και τι αποφάσεις θα πάρεις. Επίσης πρόσεξε καλά σε ποια άτομα ανοίγεσαι και τι λες.

Ξόρκι αγάπης: Κάτω από το φως της Σελήνης, είσαι δικός μου και είμαι δική σου, ότι και να πω ότι είναι αλήθεια, έτσι θα είναι.




                   ΛΕΩΝ

Η ημέρα θα σε κάνει λίγο ευάλωτο/η με τους γύρω σου αλλά και με τα θέματα που έχεις να αντιμετωπίσεις σήμερα και η καλή σου διάθεση θα σε εγκαταλέιψει για λίγο. Πρόσεξε τα έξοδα που ενδέχεται να κάνεις,γιατί θα μεγαλώσουν και άλλο την ανασφάλεια σου και δεν θα μπορέσεις μετά να τα λύσεις σωστά.

Ξόρκι Αγάπης: Αποστολή μου είναι να λάμψει η αγάπη μας, μια αγάπη που είναι βαθιά, μια αγάπη που είναι πραγματική και είναι δική μου για πάντα.




                    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα θα σε κάνει λίγο κτητικό/η και θα πρέπει να το προσέξεις αυτό γιατί ενδέχεται να βρεθείς σε δύσκολη θέση με τα άτομα του περιβάλλοντος σου,να μην υπάρξει ένταση και πίεση μεταξύ σας. Κάποια άτομα μπορεί να μην σου δείξουν τι νιώθουν και τι αισθάνονται για εσένα πραγματικά και αυτό θα σε βγάλει εκτός εαυτού,αλλά το κλειδί της επιτυχίας της ημέρας εκεί βρίσκεται.

Ξόρκι Αγάπης: Εργάζομαι για μια αγάπη που είναι τόσο υποστηρικτική και προκλητική, μια αγάπη που υπομένει την ίδια τη ζωή, μια αγάπη που είναι για πάντα είναι στο δρόμο της για μένα.




                    ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ θετική σε γεγονότα που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και αυτό ίσως να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα με τους γύρω σου θα πρέπει να το προσέξεις πολύ καλά. 

Ξόρκι Αγάπης: Ω Αφροδίτη, θεά του έρωτα, φέρε την αγάπη και την αρμονία στην καρδιά μου, να την φυλάξω.




                  ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλό θα είναι να μην ασχοληθείς με δύσκολες καταστάσεις που χρειάζονται καθαρό μυαλό και σκέψη για να λυθούν και άφησε την ημέρα να κυλήσει έτσι όπως πρέπει χωρίς να καταπιάνεσαι με μικροπρέπειες και λεπτομέρειες που θα σου αποσπάσουν την προσοχή απο αυτά που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις σήμερα.

Ξόρκι Αγάπης: Πάθος, αγάπη και σεξ, τα βλέπω στο μυαλό μου, τα νιώθεις στην καρδιά σου, θα γίνεις δική/ος μου.




                    ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα δεν θα είναι και τόσο φιλική μαζί σου γιατί ίσως να δράσεις επιπόλαια στις αποφάσεις που θα πάρεις και να υπάρξει ένα κλίμα αρνητικό στο περιβάλλον σου. Απέφυγε να κλείσεις συμφωνίες που θα αφορούν τα οικονομικά σου σήμερα γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνεις λάθη,δεν σε συμφέρει αυτό.

Ξόρκι αγάπης: Μια βαθιά σχέση αγάπης και πνευματικής ένωσης είναι στο δρόμο για την καρδιά μου. Είμαι έτοιμος/η να ανταποκριθώ και να την αγκαλιάσω.




                   ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα θα γίνει αιτία για να σε πλησιάσουν κάποια άτομα φιλικά σου ή ακόμα και μέσα απο την οικογένεια σου και θα ζητήσουν μια βοήθεια απο εσένα,σε κάτι που τα απασχολεί ίσως όμως αυτό να το κάνουν με όχι και τόσο κομψό τρόπο. Αυτός θα είναι ένας λόγος για να σε εκνευρίσει αλλά μην πτοείσαι. Κράτησε την καλή σου διάθεση γιατί θα σου χρειαστεί.

Ξόρκι Αγάπης: Μια αγάπη δεσμευτική, μια αγάπη σοβαρή και μετρημένη, μια αγάπη που ταιριάζει τέλεια σε σένα και μένα, είναι μια αγάπη που προορίζεται να συμβεί.




                    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις στα θεματα που σε απασχολούν για αυτό θα πρέπει να αποφύγεις συμφωνίες οικονομικές και επαγγελματικές γιατί σίγουρα δεν θα αποφασίσεις σωστά. Επίσης σήμερα το ερωτικό στοιχείο θα παίξει σημαντικό ρόλο στο ζώδιο σου,θα έχεις αρκετές κατακτήσεις αλλά και επαναφορά ενός ερωτικού ατόμου απο το παρελθόν στη ζωή σου και θα σε ταράξει ευχάριστα.

Ξόρκι Αγάπης: Είσαι στο μυαλό μου, είσαι στην καρδιά μου, η θεά της αγάπης σε στέλνει στα χέρια μου.


 


                      ΙΧΘΕΙΣ

Η ημέρα θα σε φέρει πιο κοντά - μέσω διαδικτύου - στα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα σε κάνει να καταλάβεις πόση σημασία έχουν στην ζωή σου καθώς θα σου δείξουν απροκάλυπτα την αγάπη τους και την ανάγκη τους να βρίσκονται κοντά σου. Αυτό θα σε κάνει να ζητήσεις την βοήθεια τους πάνω σε κάποια ζητήματα που σε απασχολούν ακόμα. 

Ξόρκι Αγάπης: Η αγάπη που νιώθω είναι τόσο ισχυρή, η αγάπη που νιώθω είναι τόσο βαθιά όσο ένας ωκεανός, είναι δική μου τώρα και για πάντα. 



              Μαθήματα Χαρτομαντείας ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα