ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Ερμής στον Υδροχόο Στις 5 Φεβρουαρίου, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου και θα παραμείνει έως τις 23 Φεβρουαρίου 2024. Το διάστημα αυτό, αλλάζει ο τρόπος επικοινωνίας και τα ενδιαφέροντάς μας, ενώ οι ιδέες μας γίνονται πρωτοποριακές και καινοτόμες. Οι ομάδες, οι σύλλογοι, η πολιτική και τα ανθρωπιστικά ζητήματα έρχονται σε πρώτο πλάνο. Κατά την πορεία του στο ζώδιο αυτό, σχηματίζει όψεις που βοηθούν να αναπτυχθούν νέες συλλογικότητες και οργανώσεις αλλά και να ενεργοποιηθεί μια αποτελεσματική αντίδραση σε καίρια θέματα που απασχολούν τόσο την προσωπική όσο και την κοινωνική μας ζωή.


                  ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου και τον 11ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει πιο κοινωνικό και σε ωθεί να εντάξεις νέους φίλους στη ζωή σου. Ευνοείται η συμμετοχή σου σε ομάδες και οργανώσεις, η υλοποίηση κάποιων επαγγελματικών σου στόχων και οι νέες ιδέες για εγχειρήματα που σε φτάνουν πιο κοντά στα όνειρά σου. Παράλληλα, καλό είναι να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα για να δικτυωθείς, πολλαπλασιάζοντας έτσι τις προτάσεις για τις ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη.


 


                  ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου. Πιθανόν να ενταθούν οι συζητήσεις ή οι διαπραγματεύσεις με ανώτερους στον χώρο εργασίας σου και ενδεχομένως να αναλάβεις ένα καινούριο εγχείρημα ή να αποφασίσεις να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση. Από την άλλη, φαίνεται πως σκέφτεσαι ιδέες προκειμένου να εξελιχθείς επαγγελματικά και δεν αποκλείεται, να αποφασίσεις να αλλάξεις επαγγελματικό προσανατολισμό ή να αποκτήσεις νέες φιλοδοξίες. 


 


                   ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνοντας εξελίξεις σε θέματα που αφορούν σπουδές ή το εξωτερικό. Ίσως αποφασίσεις να εξελίξεις τις σπουδές να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους ή να κυνηγήσεις την τύχη σου σε μια άλλη χώρα. Επίσης, φαίνεται πως ανεβαίνει η κοινωνική σου διάθεση και αναζητάς τρόπους, μέσα από τους οποίους θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα επεκταθείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου. 
                  ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά σου ζητήματα και στις στενές σου σχέσεις. Θα θελήσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, οφειλές ή χρέη, ενώ ίσως προσπαθήσεις να πετύχεις κάποιον διακανονισμό σε ένα δάνειό σου ή να σε απασχολήσει μια κληρονομιά. Παράλληλα, θέματα συμβίωσης που απασχολούν εσένα και τον/την σύντροφό σου έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, ίσως επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.


 


                    ΛΕΩΝ

Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο, απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνοντας εξελίξεις σε διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα κάνεις νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα σας χαρακτηρίζει καλή επικοινωνία, ενώ δεν αποκλείεται να συνάψεις νέο δεσμό με ένα πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σου. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα καταφέρουν να επιλύσουν προβλήματα που τους απασχολούν μέσα από τον διάλογο με τον/την σύντροφό τους. Συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις παρουσιάζουν, επίσης, εξελίξεις το διάστημα αυτό. 


 


                    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής περνά στον περνά στον 6ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζοντας την καθημερινότητά σου, η οποία αποκτά περισσότερες δραστηριότητες, επαφές και μετακινήσεις. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, να αλλάξει έδρα η δουλειά σου ή να υπάρξουν μεταβολές στις συναδελφικές σου σχέσεις. Παράλληλα, ίσως ασχοληθείς περισσότερο με το σώμα σου, κάνοντας κάποιες προγραμματισμένες εξετάσεις ή ξεκινώντας δραστηριότητες που βελτιώνουν την φυσική σου κατάσταση. 


                       ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής ξεκινά την πορεία του στον 5ο ηλιακό σου οίκο μια διέλευση που σε κάνει εξωστρεφή και κοινωνικό. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί πολλαπλασιάζουν τις νέες γνωριμίες αυτή την εποχή και θα έχουν περισσότερη διάθεση για φλερτ, ενώ γενικά αυτή η περίοδος είναι ιδανική για διασκέδαση και εκδρομές. Παράλληλα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ίσως να σε απασχολήσει το θέμα της απόκτησης απογόνων, ενώ όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν ήδη παιδιά, θα δουν τη σχέση τους μαζί τους να βελτιώνεται. 
                    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ηλιακό σου ναδίρ, στρέφοντας την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένεια. Ίσως υπάρξουν κάποια νέα δεδομένα που αφορούν κοντινά σου πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να προχωράς και σε μια μετακόμιση αν υπήρχε κάτι τέτοιο στα σχέδιά σου. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξουν συζητήσεις με κάποιον από τους δύο γονείς σου για θέματα που σας απασχολούν ή ακόμη να υπάρχουν εκκρεμότητες από κάποια ακίνητα και να κληθείς να τις τακτοποιήσεις. 
                    ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνά στον 3ο ηλιακό σου οίκο που αφορά τις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου. Πολλαπλασιάζεις τις επαφές σου, ανταλλάσεις ιδέες και απόψεις, δέχεσαι ερωτικές και επαγγελματικές προτάσεις, ενώ κάποιες από τις γνωριμίες που κάνεις, ίσως αποδειχθούν χρήσιμες και για το επαγγελματικό σου μέλλον. Παράλληλα, έρχονται σε πρώτο πλάνο οι σχέσεις σου με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς, ή γείτονες, ενώ παράλληλα αυξάνονται οι ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις! 
                   ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο Ερμής εισέρχεται στον 2ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζοντας τα οικονομικά σου. Θα υπάρξει έντονη κινητικότητα όσον αφορά οικονομικές συναλλαγές, αγορές και επενδύσεις, ενώ δεν αποκλείεται να αναζητήσεις πρόσθετη εργασία, προκειμένου να αυξήσεις το εισόδημά σου. Παράλληλα, ίσως αρχίσουν να σε απασχολούν θέματα υλικής ασφάλειας και προσωπικών αξιών και να θελήσεις να αλλάξεις προτεραιότητες, προκειμένου να νιώσεις περισσότερη σιγουριά με τα αυτά που έχεις.


 


                   ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου κάνοντας σε αρκετά επικοινωνιακό και βοηθώντας σε να δρομολογήσεις κάθε είδους εκκρεμότητα ή ζήτημα που σχεδίαζες το προηγούμενο διάστημα. Οι επαφές σου πολλαπλασιάζονται, βρίσκεσαι συχνά ανάμεσα σε φίλους και πραγματοποιείς συχνές μετακινήσεις και κοντινές αποδράσεις. Παράλληλα, ίσως υπάρξουν συζητήσεις ή αλλαγές στον χώρο εργασίας σου, ενώ δεν αποκλείεται να διαπραγματεύεσαι καλύτερους όρους και συνθήκες στη δουλειά σου. 


 


                       ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο, μια θέση που σε κάνει διαισθητικό και σε φέρνει πιο κοντά στο ένστικτό σου. Ίσως να προετοιμάζεις ένα νέο εγχείρημα αυτή την εποχή, ενώ αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το παρασκήνιο ή κάποια κουτσομπολιά στον χώρο εργασίας σου, τα οποία καλό είναι να αποφύγεις. Παράλληλα, ίσως να κάνεις έναν απολογισμό και να εστιάσεις σε διάφορες επιλογές που έκανες το προηγούμενο διάστημα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.  

                   Μαθήματα Χαρτομαντείας ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα