ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Αφροδίτη στον Αιγόκερω


 

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της δημιουργικότητας, της χαράς, της απόλαυσης και του χρήματος, κάνει την είσοδο της στις 23 Ιανουαρίου 2024 στο ζώδιο του Αιγόκερου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2024. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω συμβολίζει μια περίοδο όπου η προσοχή μετατοπίζεται στην ανάγκη για σταθερότητα, δέσμευση και διαχρονικότητα στις σχέσεις και τις αξίες μας. Αυτή η αστρολογική φάση ενδέχεται να φέρει έναν αέρα υπευθυνότητας και ωριμότητας στα συναισθηματικά και κοινωνικά θέματα.                     ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω παίρνει θέση στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας, που έχει να κάνει με αυτό που θέλετε να δείχνετε προς τα έξω και μπορεί να σχετίζεται με την εργασία ή με τα ταλέντα σας. Είναι ένα καλό διάστημα για να βελτιώσετε την εικόνα σας σε επίπεδο προβολής της δουλειάς σας και γενικώς να εστιάσετε περισσότερο στο κομμάτι της καριέρας, διότι εκεί μπορεί να έχετε και τα μεγαλύτερα οφέλη. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση θα σας δώσει ευκαιρίες για να επιτύχετε τους μακροχρόνιους στόχους σας, αλλά θέλει σκληρή δουλειά για να ανταμειφθούν οι κόποι σας. Ενδέχεται να δείτε αύξηση των εσόδων σας ή μια προαγωγή, αλλά θα πρέπει να μειώσετε έτσι και αλλιώς τις επιπόλαιες δαπάνες σας. Πάντως σε επίπεδο συναισθηματικό δεν προσφέρει πολλά η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και παράλληλα θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας και ιδιαίτερα τι τρώτε και τι πίνετε.
                   ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη, που είναι και κυβερνήτης σας, μπαίνει σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά κυρίως τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα, τις σπουδές, το να μάθετε καινούρια πράγματα, να ταξιδέψετε. Ουσιαστικά ξεκινά μια περίοδος που θα έχετε την τάση να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και μπορεί να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να ξεκινήσετε ένα μεταπτυχιακό ή κάτι άλλο που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε σε κάποιον τομέα που σας ενδιαφέρει. Τώρα θα δείτε και αν ευδοκιμούν οι προσπάθειες που είχατε κάνει το περασμένο διάστημα στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας και θα πάρετε τις αποφάσεις σας. Δεν θα θέλετε να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από αυτό που σας αξίζει και για το οποίο παλέψατε. Μπορεί να λάβετε και κάποια χρηματοδότηση που περιμένατε ή μια βοήθεια από ένα φιλικό σας πρόσωπο που θέλει να σας στηρίξει.

                    ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά στον 8ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, που αφορά τις πιο προσωπικές στιγμές με τον σύντροφο σας και θα τονώσει την ερωτική σας διάθεση και το σεξαπίλ σας. Αυτή είναι μια περίοδος που έχει έμφαση σε οικονομικά θέματα και μπορεί να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη. Μέχρι τις 16/02/24 ευνοήστε γενικώς στα οικονομικά, είτε έχει να κάνει με αγοροπωλησίες, με επενδύσεις, με διατροφές, ασφάλειες, κληρονομικά, θέματα που αφορούν την εφορία, οπότε έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, για να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Βέβαια, δεν θα πρέπει αυτά τα ξαφνικά έσοδα να τα ξοδέψετε, πρέπει να παρακολουθείτε στενά τα έξοδά σας και να μην είστε σπάταλοι. Επίσης, αποφύγετε περιττά ταξίδια, προσέξτε την υγεία σας και μην εμπλέκεστε σε καμία δραστηριότητα που μπορεί να βλάψει την εικόνα σας.


 
                   ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη παίρνει θέση ακριβώς απέναντι σας και επηρεάζει τον 7ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά τις σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες. Μια νέα γνωριμία, ένας έρωτας, η υπόσχεση μιας συμβίωσης, ενός γάμου, ο ερχομός ενός παιδιού ή μια καινούρια συνεργασία, μπορεί να είναι τα θέματα που γίνονται προτεραιότητα στη ζωή σας και θα έχουν θετικές εξελίξεις. Είναι μια καλή περίοδος για να συνεννοηθείτε καλύτερα με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε ή να έχετε προτάσεις που θα ανοίξουν καινούρια επαγγελματικά κεφάλαια. Το εισόδημά σας μπορεί να αυξηθεί και θα νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Ωστόσο, ορισμένα προβλήματα υγείας μπορεί να σας προκαλέσουν ανησυχίες, γι’ αυτό παρακολουθήστε τα.
                    ΛΕΩΝ

Την καθημερινότητά σας, τις ρουτίνες σας, τα θέματα που αφορούν στη δουλειά, στην υγεία, επηρεάζει η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να δρέψετε τους καρπούς των κόπων που έχετε καταβάλει στη δουλειά, και επειδή στα επαγγελματικά θα έχετε εύνοια εστιάστε σε αυτόν τον τομέα. Ωστόσο έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι μπορεί να δεχτείτε και πισώπλατα μαχαιρώματα στον χώρο εργασίας, καθώς κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να βλάψουν την εικόνα και τη φήμη σας. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης πρέπει να διατηρείτε τον έλεγχο των εξόδων σας και να μην ξοδεύετε επιπόλαια.  Δώστε λίγη σημασία στον εαυτό σας, αποσυμπιεστείτε, ξεκουραστείτε και ενδιαφερθείτε για την εμφάνιση σας.
                  ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετική η μετακίνηση της Αφροδίτης μέσα σε έναν οίκο του ωροσκοπίου σας που αφορά τον έρωτα, τη δημιουργία, τα καλλιτεχνικά, την αισθητική, τα παιδιά, τη διασκέδαση. Άρα ξεκινά για εσάς ένα διάστημα που φαίνεται ότι τα πράγματα μπορούν να κυλήσουν καλύτερα. Ίσως προκύψουν καινούρια δεδομένα και στην προσωπική σας ζωή. Για όσους είστε λίγο απογοητευμένοι σε αυτόν τομέα, κάτι μπορεί να έρθει και να τονώσει τη διάθεση σας και να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και την καρδιά σας να χτυπά δυνατά. Γενικά είναι μια έντονα συναισθηματική περίοδος, αλλά και δημιουργική, έτσι εκτός από ρομαντισμό θα έχετε και έμπνευση που θα σας βοηθήσει και στο κομμάτι της επιχειρηματικότητας. 
                    ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη, που κυβερνά το ζώδιο σας, παίρνει θέση στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Θα αναζητάτε τη σταθερότητα και αν υπήρξαν οικογενειακά προβλήματα το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται ότι μπορεί να πάνε καλύτερα, όπως και οι υποθέσεις με ακίνητα. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού και να γίνει το κέντρο συναντήσεων για φίλους και συγγενείς. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, έτσι και αλλιώς, θα θέλετε να περνάτε περισσότερες ώρες στο σπίτι και θα αναζητάτε την ευτυχία στην αγκαλιά των αγαπημένων σας. Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά μπορεί να έχετε ευκαιρίες που θα αυξήσουν το εισόδημά σας, αλλά και το κύρος σας. 


                      ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω τονώνει πιο πολύ το κομμάτι που αφορά την επικοινωνία. Θα έχετε επαφές, ευχάριστες ειδήσεις από πρόσωπα του επαγγελματικού και οικογενειακού περιβάλλοντος και ωραίες συναντήσεις και συζητήσεις για δουλειά και σπουδές και ό,τι έχει να κάνει με τη μόρφωση σας. Ήρθε η ώρα να δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών που καταβάλλατε όσο διάστημα η Αφροδίτη ήταν στον Τοξότη. Γενικά θα είστε πιο ενεργητικοί και θα λειτουργείτε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και η τύχη θα είναι στο πλευρό σας. Οι συνθήκες εργασίας σας θα βελτιωθούν. Ο κοινωνικός σας κύκλος θα διευρυνθεί, η οικογενειακή ζωή θα ομαλοποιηθεί και θα νιώθετε γεμάτοι. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η σκληρή γλώσσα που χρησιμοποιείτε σε τεταμένες καταστάσεις και όταν χάνετε την ψυχραιμία σας. 
                       ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο πλανήτης της αγάπης και του χρήματος, η Αφροδίτη, εγκαταλείπει το ζώδιο σας για να περάσει στον Αιγόκερω, επηρεάζοντας έναν οίκο του ωροσκοπίου σας που αφορά τις απολαβές σας. Όπως φαίνεται λοιπόν, μέχρι τις 16/02/24, θα προσπαθήσετε να ενισχύσετε με κάθε τρόπο τα οικονομικά σας. Μπορεί να προκύψουν νέα οικονομικά δεδομένα ή μια καινούρια πρόταση για δουλειά, που να συνοδεύεται από χρηματικό όφελος. Είναι όμως και μια περίοδος με έξοδα, γι’ αυτό περιορίστε όσο μπορείτε τις περιττές σπατάλες. Όπως και να έχει στο τέλος το διάστημα της πορείας της θα έχει θετικό πρόσημο και επειδή έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, μπορείτε πλέον να χαμογελάσετε, διότι κάτι αρχίζει να πηγαίνει καλύτερα. 
                       ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλώς δεχτήκατε τον πλανήτη του έρωτα, της δημιουργίας και του χρήματος. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι τις 16/02/24 και εσείς θα βρίσκεστε στο επίκεντρο όλων. Θα εκπέμπετε περισσότερη γοητεία, θα κάνετε νέες γνωριμίες, ίσως και σχέσεις, θα αγαπήσετε τον εαυτό σας, θα γίνετε πιο φιλικοί και θα έχετε προτάσεις όχι μόνο σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σας αποφέρουν και οικονομικά. Η Αφροδίτη βοηθάει πολύ και στις προσωπικές σχέσεις και έτσι αρχίζουν να βελτιώνονται τα πράγματα και εσείς θα είστε πιο ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι. Μπορεί μάλιστα να βγάλετε και τη ρομαντική πλευρά σας και να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. 
                  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μπαίνει σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με την ψυχολογία σας και εσείς θα ψάχνετε να βρείτε τη γαλήνη και την ηρεμία σας. Δυναμώνει πιο πολύ η επιθυμία σας για πνευματικές αναζητήσεις και επανεξετάζετε όρια και καταστάσεις της ζωής σας, προκειμένου να καθορίσετε τι είναι αυτό που σας γεμίζει και σας κάνει ευτυχισμένους και με ποιους θα πάτε παρακάτω. Είναι μια περίοδος πιο άτονη σε προσωπικό επίπεδο ή μπορεί αν έχετε διάφορα θέματα που σας απασχολούν, να μην θέλετε να τα μοιραστείτε με τους άλλους και να προτιμάτε να απομονωθείτε. Ακόμη, μπορεί αυτό το διάστημα να έχει έντονο παρασκήνιο, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό. 


                     ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μπαίνει σε ένα πιο κοινωνικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, που έχει να κάνει με φίλους και συνεργάτες, με ανθρώπους που επιθυμείτε και αγαπάτε να βλέπετε. Ξεκινάει μια περίοδος που έχετε και όρεξη και λόγους για να βγείτε και να δείτε κόσμο. Η Αφροδίτη μέχρι τις 16/02/24 σας βοηθάει να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να προβάλλετε τη δουλειά και ιδιαίτερα την ομαδική δουλειά. Από δω και κάτω το εμείς γίνεται πιο σημαντικό από το εγώ και ευνοούνται όλες οι κοινές δραστηριότητες, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε φιλικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αναζητήστε συνεργασίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τη θέση σας και η επιτυχία θα στέψει τις προσπάθειές σας. Φίλοι και ηλικιωμένα άτομα θα σας υποστηρίξουν και ίσως οι επιθυμίες σας να εκπληρωθούν. 


 

                Μαθήματα Χαρτομαντείας ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα