ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Πανσέληνος στον Λέοντα


 

Η πρώτη Πανσέληνος του 2024 πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 25 Ιανουαρίου και μας καλεί να βρούμε την ισορροπία μεταξύ του «εγώ» και του «εμείς», να αναπτύξουμε τη δημιουργικότητα μας και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και τα θέλω μας με τέτοιο τρόπο που να μην καταπιέσουμε τους άλλους. Το πύρινο ζώδιο του Λέοντα μας κάνει να αισθανόμαστε πιο δυνατοί και φιλόδοξοι, να έχουμε περισσότερη ενέργεια, θέληση και θάρρος να διεκδικήσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι μας αξίζει, είτε στην προσωπική μας ζωή είτε στα επαγγελματικά μας. 


                    ΚΡΙΟΣ

Ως Κριός έχεις μέσα σου τη φωτιά, ανήκεις στα παθιασμένα και ζωηρά ζώδια κυρίως σε θέματα ερωτικής φύσης, με την Πανσέληνο στον Λέοντα θα θελήσεις να φλερτάρεις, να εκδηλωθείς, να εντυπωσιάσεις και θα το καταφέρεις. Εσύ που θέλεις να ξεφύγεις από τα παλιά και τα ανιαρά θα καταφέρεις να δώσεις μια καινούργια ώθηση στην προσωπική σου ζωή, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσεις με καινούργιο άτομο. Κοινωνική θα είναι η στάση σου, θα επικεντρωθείς στο θέμα προβολή, θα καταφέρεις να διατηρήσεις τη γοητεία σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Δείξε προσοχή σε οικονομικά θέματα και ρίσκα, καλό θα είναι να οριοθετήσεις την παρόρμηση σου και την ανάγκη σου για κυριαρχία.
                  ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα θα σου δώσει την ώθηση να κάνεις αλλαγές βελτίωσης στους χώρους ή στις συνθήκες της καθημερινότητας σου, μέσα στο σπίτι σου ή μέσα στο γραφείο σου. Ίσως να είναι κάπως αυξημένα τα έξοδα καλλωπισμού διακόσμησης και προβολής, δεν αποκλείεται να αγοράσεις ένα αντικείμενο με στόχο να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου ή ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μάλλον ερωτικής φύσης. Γενικότερα στόχος σου θα είναι η βελτίωση, δηλαδή να αποκτήσεις ή να ζήσεις το κάτι καλύτερο αυτό που θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα ίσως και κάπως κυριαρχικά. Ευνοούνται οι τολμηρές κινήσεις, σε κάποιες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να ενεργήσεις κάπως ασυνήθιστα. 
                     ΔΙΔΥΜΟΣ

Ως Δίδυμος ανήκεις στα επικοινωνιακά ζώδια η Πανσέληνος στον Λέοντα θα τονώσει την ανάγκη σου για αναγνώριση, για προσοχή, στις παρέες σου θα θελήσεις να είσαι το επίκεντρο και θα το καταφέρεις. Άμεσος και ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσεις, στις ερωτικές σου προσεγγίσεις θα τα πας πολύ καλά, η χρονική στιγμή θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή για φλερτ και νέες γνωριμίες. Προσοχή στις διπλές και παράλληλες σχέσεις, ίσως να θελήσεις να τα έχεις όλα δηλαδή και τα παλιά και τα καινούργια. Γενικότερα σε θέματα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά θα υπάρξουν συζητήσεις, θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις στις συνομιλίες που θα έχεις, ευνοούνται οι παρουσιάσεις και οι δημόσιες ομιλίες. 
                     ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, σε θέματα οικονομικά αλλά και αισθηματικά θα βρεις τη δυναμικότητα που χρειάζεται για να προσεγγίσεις και να τακτοποιήσεις υποθέσεις που στην προηγούμενη περίοδο σου είχαν δημιουργήσει μπερδέματα και ανασφάλειες. Σε συναισθηματικό επίπεδο προσοχή στις εντάσεις και στις υπερβολές, δεν αποκλείεται να ζηλέψεις το ταίρι σου ή να προσπαθήσεις να το εντυπωσιάσεις με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που συνηθίζεις. Αλλαγές θα υπάρξουν σε κάποιες συγκεκριμένες οικονομικές σου υποθέσεις, η κατάληξη θα είναι θετική ωστόσο ενδεχομένως να αγχωθείς. Κινήσου δυναμικά, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που σε ενοχλούν και δεν σε αφήνουν να δείξεις την απαιτούμενη εμπιστοσύνη. 
                     ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου έμφαση θα δώσεις στον εντυπωσιασμό και στην προβολή, θα βγει στην επιφάνεια η ανάγκη σου για κατάκτηση, ίσως να ανταγωνιστείς και να πεισμώσεις προκειμένου να βρεθείς στην πρώτη θέση. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές τόσο στις εκδηλώσεις σου όσο και στα έξοδα σου, χρηματικά ποσά θα θυσιάσεις στον βωμό του εντυπωσιασμού. Σε θέματα επαγγελματικά θα υπάρξουν ευνοϊκά ανοίγματα που όμως θα πρέπει να τα χειριστείς με αμεσότητα, μην αφήσεις τον χρόνο να φύγει άπραγος, τις ευκαιρίες θα πρέπει να τις αρπάξεις χωρίς καθυστερήσεις. Στον αισθηματικό σου τομέα θα προκύψουν νέες γνωριμίες, θα καταφέρεις να κερδίσεις τα βλέμματα, ελκυστικές θα είναι οι προσεγγίσεις σου.
                   ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνος στον Λέοντα ίσως να νιώσεις που σε κουράζει η έντονη κοινωνικότητα, δεν αποκλείεται να αισθανθείς πως αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι η ξεκούραση και η ηρεμία. Ουσιαστικά θα θελήσεις να απολαύσεις την ηρεμία σου μέσα στους δικούς σου χώρους ίσως στο σπίτι σου ή στο δωμάτιο σου ή στο εξοχικό σου, γενικότερα θα νιώσεις την ανάγκη να ξεφύγεις από τα φώτα ή από την εργασιακή καθημερινότητα προκειμένου να ηρεμήσεις για να μπορέσεις να ξαναγεμίσεις τις μπαταριές σου. Ενισχυμένες θα είναι οι εσωτερικές σου άμυνες, ωστόσο δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες συναισθηματικές σου αδυναμίες, κάποια κρυμμένα συμπλέγματα ή κάποιες παλιές ανασφάλειες. 
                     ΖΥΓΟΣ

Είσαι από τα ζώδια που αγαπάς τις παρέες, σου αρέσει η συντροφική ζωή, θέλεις να κερδίζεις τις συμπάθειες και όντως θα καταφέρεις να απλωθείς κοινωνικά. Με την Πανσέληνο στον Λέοντα θα βρεθείς ανάμεσα σε παρέες, θα καταφέρεις να κλέψεις τις εντυπώσεις, θετικά σχόλια θα ακούσεις για την προσωπικότητα σου και γενικότερα για την εικόνα σου. Στον αισθηματικό σου τομέα αν θέλεις να προχωρήσεις με κάποια καινούργια γνωριμία θα βρεις το έδαφος πρόσφορο, θα βρεθεί το άτομο που θα σε εντυπωσιάσει ή που εσύ θα καταφέρεις να το εντυπωσιάσεις. Προσοχή σε έξοδα κατανάλωσης και καλλωπισμού, ίσως να νιώσεις την ανάγκη να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση ή τους καθημερινούς σου χώρους. 


                   ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσένα τον Σκορπιό η Πανσέληνος στον Λέοντα ουσιαστικά σου λέει πως θα κερδίσεις αν προσπαθήσεις, και θα αποκτήσεις αν τολμήσεις. Εσύ που έχεις στρατηγική σκέψη θα πρέπει να συγκεντρωθείς στους στόχους σου, να κινηθείς μελετημένα, και θα δεις πως οι προσπάθειες σου όχι μόνο θα πιάσουν τόπο, αλλά θα ανοίξουν σε μελλοντικό επίπεδο και έναν καινούργιο ορίζοντα τόσο σε θέματα επαγγελματικής συνεργασίας, όσο και σε θέματα αισθηματικής φύσης μέσα στη σχέση σου ή μέσα στον γάμο σου. Με λίγα λόγια τώρα θα πρέπει να τολμήσεις, να πάρεις αποφάσεις, να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να αποφύγεις την αδράνεια και την αναβολή, η αναποφασιστικότητα και η αποφυγή δεν θα σου βγουν σε καλό. 
                    ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανήκεις στα ζώδια της φωτιάς, πάθος θα σου φέρει η Πανσέληνος του Λέοντα που είναι επίσης ένα ζώδιο της φωτιάς. Θα πρέπει να προσέξεις τις εξάρσεις, τις παθιασμένες ενέργειες, την υπερβολή. Συγκεντρώσου στους στόχους σου, συντόνισε τις προσπάθειες σου, θα δεις πως οι κόποι σου θα ανταμειφτούν. Τα χαρακτηριστικά σου θα είναι αυτοπεποίθηση και δυναμισμός, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα κοιτάζεις τους τρίτους, θα είναι λάθος αν η εσωτερική σου δύναμη σε κάνει να πιστέψεις πως οι αντίπαλοι ή οι ανταγωνιστές σου υστερούν σε κάτι. Μην υποτιμήσεις την αξία των τρίτων, απέφυγε την υπερβολική αυτοεκτίμηση, προσπάθησε να κινηθείς συντονισμένα με στόχο και στρατηγική τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και σε αισθηματικά.
                     ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ως Αιγόκερως είσαι χαρακτήρας ηγετικός και αντιδραστικός, θέλεις να αποφασίζεις και να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα στα ενισχύσει η Πανσέληνος στον Λέοντα. Οι δραστηριότητες σου καθώς και οι προσωπικές σου ανάγκες θα φορτώσουν το πρόγραμμα σου, ίσως οι υποχρεώσεις να είναι περισσότερες, καλό θα είναι να φροντίσεις για την ηρεμία και την ξεκούραση σου. Προσοχή στις υπερβολές, στους ενθουσιασμούς, στους πειρασμούς και στις προκλήσεις, καλό θα είναι να μην υποπέσεις σε επιλογές μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσεις ή για να δείξεις στους τρίτους που έχεις τόλμη. Στον αισθηματικό σου τομέα προσοχή στις εντάσεις και στις αντιζηλίες, καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις το ταίρι σου να ζηλέψει ίσως αυτό μετά να γυρίσει εναντίον σου. 
                      ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα θα τονώσει την ανάγκη σου για πνευματική αναγνώριση, για προβολή, και για ένα είδος εντυπωσιασμού κυρίως επάνω σε απόψεις ιδέες και πεποιθήσεις. Απ την άλλη πλευρά δεν αποκλείεται να σε ωθήσει στο να κινηθείς πρακτικά με τρόπο αυτόβουλο και ανεξάρτητο, ίσως σε θέματα επαγγελματικά να μην θελήσεις να συνεργαστείς ή να συμβιβαστείς με κάποιες συνθήκες. Θα καταφέρεις να αλλάξεις κάποια πράγματα, έντονη θα είναι η δυναμικότητα σου, ωστόσο προσοχή να μην κουραστείς προσπαθώντας να πείσεις πως είσαι μπροστά από τους άλλους ή πως είσαι καλύτερος σε κάποια συγκεκριμένα θέματα. Στον οικονομικό τομέα προσοχή στις υπερβολές, καλό θα είναι να μην υπάρξει διάθεση υπερκατανάλωσης με στόχο τον εντυπωσιασμό. 
                       ΙΧΘΥΣ

Με την Πανσέληνο στον Λέοντα ίσως να γίνει κάπως βαριά η στάση σου σε θέματα που χρειάζονται ταχύτητα και γρήγορες πρακτικές ενέργειες. Καλό θα είναι να μην αναβάλεις και να μην αμελήσεις κυρίως για θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Φρόντισε τον εαυτό σου, μην τον αφήνεις να βαρύνει ή να πέσει σε σωματική απόδοση. Οικονομικά θέματα ίσως να σε απασχολήσουν θεωρητικά, ωστόσο πρακτικά η δράση σου να μην είναι ανάλογη της σκέψης σου. Ανησυχίες θα εμφανίσεις, θα πρέπει να κινηθείς για να δώσεις λύσεις και για να τακτοποιήσεις τα θέματα που σε αγχώνουν. Στον αισθηματικό σου τομέα θα υπάρξουν εκπλήξεις, απρόοπτα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν, ίσως να γνωριστείς με ένα καινούργιο πρόσωπο που η προσωπικότητα του να καταφέρει να σε εντυπωσιάσει. 


                    Μαθήματα Χαρτομαντείας ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα