ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Μηνιαίες Προβλέψεις


Ο πρώτος μήνας του νέου έτους, κάνει ποδαρικό με το “δεξί” δίνοντας μας την ευκαιρία να θέσουμε και να κυνηγήσουμε τους στόχους της νέας χρονιάς!!! Ο Ιανουάριος θα λειτουργήσει ευνοϊκά στο θέμα των νέων γνωριμιών, συνομιλίες συναντήσεις και προσωπικά ραντεβού θα προχωρήσουν αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα. Όσοι θελήσουν να κάνουν μια καινούργια αρχή θα βρουν το έδαφος πρόσφορο, οι συνθήκες θα είναι ανανεωτικές.
 

                 ΚΡΙΟΣ

Δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σας μέσα στον Ιανουάριο, υποστηριχτικά θα είναι τα συμβάντα για εσάς που θέλετε να κάνετε μια καινούργια γνωριμία. Ο Ιανουάριος σας θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, το πρόσωπο που θα κερδίσει την προσοχή σας θα καταφέρετε να το κατακτήσετε, δεν υπάρχει περίπτωση να διστάσετε να προχωρήσετε σε άμεσες προσεγγίσεις. Οι απογοητευμένοι παίρνετε τα πάνω σας, αναπτερώνετε το ηθικό σας, με ουσιαστικές πράξεις και αποφάσεις θα τερματίσετε σχέση που τη θεωρείτε αποτυχημένη ή συναισθηματικά τοξική. Τα γεγονότα θα είναι τυχερά, η διάθεση σας δυναμική, συνεπώς ο Ιανουάριος θα είναι για εσάς μήνας ανατροπών και εκπλήξεων, αλλάζουν τα αρνητικά δεδομένα, βγαίνετε από αδιέξοδα και κουραστικές συνθήκες. Αυτός ο μήνας θα σας εξοπλίσει με αισιοδοξία, ορμητικότητα και διάθεση για ανατρεπτική δράση. 


 

 

                 ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιανουάριος θα βγάλει στην επιφάνεια τον πρακτικό τρόπο σκέψης σας, θα εστιάσετε στις προσωπικές σας αξίες, θα σας ωθήσει στο να αναζητήσετε σταθερότητα και εξασφάλιση. Τυχερά συμβάντα θα ενδυναμώσουν την ψυχολογία σας, θα σας δοθεί το άνοιγμα να βγείτε από τη μοναχικότητα σας. Θετικοί θα είστε σε ευκαιρίες νέων γνωριμιών, θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεωθείτε, με άμεσο τρόπο θα εκφραστείτε. Εσείς οι από καιρό χωρισμένοι ή απογοητευμένοι στόχο βάζετε να ορθοποδήσετε ψυχολογικά, θα ανανεωθείτε, θα υπάρξουν επανεκτιμήσεις. Ο Ιανουάριος θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με αισιοδοξία, τολμηρές θα είναι τόσο οι επιλογές σας όσο και οι προσεγγίσεις σας. 


                 ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισιόδοξος, τυχερός, αλλά και κάπως απρόβλεπτος θα είναι για εσάς ο Ιανουάριος. Οι συμπτώσεις και οι συγκυρίες θα δώσουν νέα τροπή στην προσωπική σας ζωή. Ανανεώνεστε ψυχολογικά και συναισθηματικά. Θα δοθούν κίνητρα προσέγγισης, θα υπάρξουν απρόοπτες περιπέτειες, ευχάριστες συνομιλίες θα καταλήξουν σε προσωπικές γνωριμίες. Προχωρήστε με τολμηρά βήματα η τύχη θα είναι με το μέρος σας, καταφθάνουν νέες ευκαιρίες που θα σας βγουν σε καλό. Ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βάλουν σε σκέψεις, θα φέρουν συνειδητοποιήσεις που ενδεχομένως να αλλάξουν τις αποφάσεις σας σχετικά με το μέλλον και την πορεία της προσωπικής σας ζωής. Δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε κάπως απρόβλεπτοι, δυναμικές και ριψοκίνδυνες θα είναι οι πράξεις σας, για κάποιους από εσάς ελλοχεύει κίνδυνος να κινηθείτε επιπόλαια. 


 


                  ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιανουάριος θα είναι μήνας σοβαρών εξελίξεων, αφήνετε την επιφάνεια περνάτε στην ουσία των καταστάσεων. Θα σοβαρεύουν οι βλέψεις, η δράση θα είναι πρακτική και μεθοδική. Ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να κινηθείτε μελετημένα και όχι επιπόλαια. Βγαίνετε από ανασφάλειες, με τις ενέργειες σας θα καταφέρετε να αλλάξετε τα προσωπικά σας δεδομένα. δεν αποκλείεται να μπείτε σε σκέψεις δεσμευτικών αποφάσεων. Ο Ιανουάριος, αυθόρμητη θα κάνει τη συμπεριφορά σας, θα έχετε τη διάθεση να επικοινωνήσετε, να γνωριστείτε και να μιλήσετε ανοιχτά. Αισιόδοξη και ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, πρόσχαρη στάση θα κρατήσετε στις νέες γνωριμίες. 




                   ΛΕΩΝ

Ο Ιανουάριος θα φέρει αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας, δυσκολίες θα υπάρξουν για εσάς τους μπερδεμένους ή απογοητευμένους. Ο Ιανουάριος θα σας ωθήσει στο να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές, οι ενέργειες σας δεν θα πρέπει να είναι σπασμωδικές.  Από πλευράς σας θα υπάρξει ανατρεπτική διάθεση, ωστόσο το πάθος ή η συναισθηματική ένταση ίσως να σας οδηγήσουν σε υπερβολές. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, η στάση σας θα είναι άμεση και ξεκάθαρη, προσοχή στις ριψοκίνδυνες και ανατρεπτικές ενέργειες. Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, οι κινήσεις προσέγγισης θα πρέπει να είναι μεθοδικές. Για εσάς τους ελεύθερους που θέλετε να δραστηριοποιηθείτε θα υπάρξει η κατάλληλη ευκαιρία, προμηνύεται καινούργια γνωριμία.


 



                   ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιανουάριος, θα σας ωθήσει σε σοβαρές σκέψεις, θα στραφεί το ενδιαφέρον σας στην απόκτηση σταθερής σχέσης με μέλλον και προοπτική. Αυτός ο μήνας, θα σας επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό, παίρνετε την απόφαση να περάσετε σε πράξεις, βγαίνετε από την ανασφάλεια και την αδράνεια. Η στάση σας θα είναι αυθόρμητη και ιδιαιτέρως επικοινωνιακή. Εσείς οι ελεύθεροι θα αφήσετε το περιθώριο να σας προσεγγίσουν, θα δώσετε το άνοιγμα για επαφές προσωπικής έκτασης. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους αποκαλυπτικά γεγονότα που θα αλλάξουν την κρίση σας και την συναισθηματική σας οπτική. Η στάση σας θα είναι δραστική, ωστόσο οι διεκδικήσεις σας θα πρέπει να έχουν οργάνωση και τακτική.



                     ΖΥΓΟΣ

Ο Ιανουάριος θα ενδυναμώσει τις εσωτερικές σας άμυνες, ταυτοχρόνως θα νιώσετε δυνατοί να βγείτε στην αντεπίθεση. Απαλλάσσεστε από συναισθηματικό βάρος, αφήνετε στην άκρη τις αναστολές, θα είστε πλέον έτοιμοι να ξεκινήσετε καινούργια αρχή στην προσωπική σας ζωή. Ο Ιανουάριος θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας, θα φλερτάρετε με δυναμισμό και απελευθερωμένη διάθεση. Οι συγκυρίες θα σας ανοίξουν δίοδο επικοινωνίας, θα έχετε συνομιλίες και συναντήσεις, με καινούργια πρόσωπα θα προχωρήσετε σε προσωπικούς διαλόγους. Εσείς που έχετε απορίες και αμφιβολίες, θα υπάρξουν γεγονότα που θα λύσουν τα μυστικά, θα φανερώσουν να κρυμμένα και τα απόρρητα, θα είστε πλέον σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις. 


 



                   ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιανουάριος θα καταφέρει να σας δραστηριοποιήσει και να σας εξοπλίσει με δυναμισμό. Θα εστιάσετε στον εντυπωσιασμό και την κατάκτηση, θα προσπαθήσετε να ενισχύσετε τη γοητεία σας και θα το καταφέρετε. Η στάση σας θα είναι δυναμική, ώθηση θα δώσετε στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Θα σημειωθούν τυχερά και απρόοπτα ανοίγματα, θα έχετε την τολμηρή διάθεση να κατευθύνετε τις καταστάσεις και να ορίσετε την κατάληξη των γεγονότων. Απρόβλεπτες αποκαλύψεις ίσως να δημιουργήσουν αντιθέσεις στη συμπεριφορά σας, πολύ πιθανόν να κινηθείτε με ανατρεπτική διάθεση. Εσείς που είστε σε δεσμό αποφύγετε να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα, καλό θα είναι να επικεντρωθείτε σε αυτά που μπορούν να διορθωθούν και να δώσουν μια πιο ανανεωτική πνοή στη σχέση σας. 




                   ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον Ιανουάριο θα είστε από τα τυχερά ζώδια, θα υπάρξουν συναντήσεις, τηλεφωνήματα και γενικότερα επαφές που θα φέρουν αισιόδοξα ανοίγματα. Θα είναι κατάλληλη χρονική περίοδος να προσεγγίσετε και να πλησιάσετε, ο Ιανουάριος, στρώνει το έδαφος για προτάσεις, επανασυνδέσεις και νέες γνωριμίες. Για εσάς τους ελεύθερους τα συμβάντα θα σας ανοίξουν προοπτική νέας γνωριμίας, θα υπάρξει αίσιο και ιδιαιτέρως θερμό αποτέλεσμα. Προμηνύεται καινούργιο ξεκίνημα με πρόσωπο που θα νιώσετε έλξη και χημεία, το επικοινωνιακό σας ταίριασμα θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για έναρξη σχέσης. Ο Ιανουάριος θα έχει θετική επιρροή επάνω σας, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε, να επιχειρήσετε, και να διαμορφώσετε νέες βάσεις στην προσωπική σας ζωή. Οι ερωτευμένοι προσοχή στις εξιδανικεύσεις, οριοθετήστε τον ενθουσιασμό σας. 


 



                  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιανουάριος θα είναι ένας τυχερός μήνας για εσάς που θέλετε να δώσετε σοβαρή έκταση στην προσωπική σας ζωή. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να ισορροπήσετε συναισθηματικά, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε με πρόσωπο που θα μπορεί να σας εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Για εσάς που θέλετε να σταθεροποιηθείτε και να βγείτε από την αβεβαιότητα θα υπάρξει προοπτική σχέσης με δυνατότητα μακροχρόνιου δεσμού. Αυτός ο μήνας, θα σας δημιουργήσει άνοιγμα επαφών με άτομο που θα έχει τα προσόντα να τραβήξει την προσοχή σας, θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει. Οι συγκυρίες θα είναι ενθαρρυντικές, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ανανέωση. Ο Ιανουάριος θα σας βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείτε και να διευρύνετε τις γνωριμίες σας. 




                  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοινωνικά φορτωμένος και δραστηριοποιημένος θα είναι για εσάς ο Ιανουάριος. Ενέργεια και ζωτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, πολλές συναντήσεις θα υπάρξουν, τα ανοίγματα για νέες γνωριμίες θα έχουν θετική κατάληξη. Θετικοί θα είστε στο να δοθεί περιθώριο για προσωπικές επαφές, στο χέρι σας θα είναι να υπάρξουν μελλοντικές διαστάσεις. Βγαίνετε από αναστολές και επιφυλάξεις, προχωρείτε χωρίς ανασφάλειες, οι εξελίξεις δε θα σας αποκαρδιώσουν. Ο Ιανουάριος θα στρώσει έδαφος για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, δείξτε εμπιστοσύνη στα γεγονότα, κυνηγήστε τις επιθυμίες σας. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει να μιλήσετε και να εκφραστείτε ελεύθερα, δεν θα υπάρξουν από πλευράς σας ενδοιασμοί και αναστολές, ωστόσο θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά αυτά που θα δηλώσετε ή θα τάξετε. 




                    ΙΧΘΕΙΣ

Για εσάς που θέλετε να τονωθείτε και να βγείτε από τη μοναχικότητα ο Ιανουάριος θα είναι ευνοϊκός μήνας για καινούργια γνωριμία. Ευγενικές φιλοφρονήσεις θα ακούσετε από ένα συγκεκριμένο άτομο. Η αισιόδοξη διάθεση θα δώσει άνοιγμα για περεταίρω επαφές, θα υπάρξει η προοπτική για σταθερή σχέση. Τα γεγονότα θα είναι τυχερά, θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες, το αποτέλεσμα και η τελική κατάληξη θα είναι καθαρά στο χέρι σας. Εσείς που είστε σε σχέση, την εμφάνιση τους θα κάνουν εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, ωστόσο προσοχή στις ανατροπές. Εσείς οι ίδιοι θα αλλάξετε στάση και αντιδράσεις, θα εκδηλώσετε διφορούμενα αισθήματα. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν από την πλευρά σας αντιθέσεις, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αφήσετε στην άκρη ψευδαισθήσεις που από καιρό τρέφετε.



                   Μαθήματα Χαρτομαντείας ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα