ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω


 

Από τις 13 ως τις 23 Δεκεμβρίου 2023 ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Αιγόκερω. Όπως κάθε φορά, για τρεις εβδομάδες η ροή της κανονικότητας στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις διακόπτεται και δημιουργούνται καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις και διάφορα άλλα ευτράπελα στην καθημερινότητα μας... Ακόμη, μας δίνει τον απαραίτητο χρόνο να ξανασκεφτούμε τα πλάνα που έχουμε για την καινούρια χρονιά και να κάνουμε τις τροποποιήσεις που είναι αναγκαίες. Αρκετοί μπορεί να έχουν και επιστροφές από το παρελθόν παλιούς έρωτες, συνεργάτες, φίλους.

                     ΚΡΙΟΣ

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και γενικότερα στον τρόπο που θα διατυπώσετε τις προτάσεις και τις ιδέες σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας κατευθύνουν και να σας χειραγωγήσουν, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τους σκοπούς και τις βλέψεις των τρίτων, ωστόσο ο χειρισμός σας θα πρέπει να είναι συνετός, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες την ένταση και τη νευρικότητα. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για ρίσκα και νέα εγχειρήματα, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, για την ώρα αφήστε στην άκρη ενέργειες αβέβαιης κατάληξης. Θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση, χειριστείτε τις καταστάσεις με προνοητικότητα.


 


                     ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με εμπόδια καθυστερήσεις και αναβολές, ενδεχομένως η πορεία των εξελίξεων να μην έχει το αποτέλεσμα ή την ταχύτητα που εσείς επιθυμείτε. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δώστε έμφαση στις σχέσεις σας, αποφύγετε τις εντάσεις, για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να δώσετε μία θετική κατάληξη θα πρέπει να είστε σε θέση να αποδεχτείτε τις αλλαγές που ενδεχομένως να προκύψουν. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για υπογραφές συμβόλαια και οριστικές απαντήσεις, καλό θα είναι να κερδίζετε χρόνο, αυτό θα σας βοηθήσει να συντονίσετε ακόμα καλύτερα τις ενέργειες και τις σκέψεις σας.
                    ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, προσπαθήστε να κινηθείτε σκεπτόμενα, τα λάθη θα σας στοιχίσουν. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά, ενδεχομένως να προβείτε σε ενέργειες που λίγο αργότερα θα τις μετανιώσετε ή που δεν θα αποδειχτούν συμφέρουσες. Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα, καλό θα είναι να αποφύγετε τις νέες πρωτοβουλίες και τους πειραματισμούς. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να σας απασχολήσει μία παρελθοντική σχέση, αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις, μη δώσετε έκταση σε καταστάσεις που ρίχνουν την ψυχολογία σας.                    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, ξεκαθαρίσματα και οριστικές απαντήσεις. Προσοχή στα ψυχολογικά συμπλέγματα και στις κυκλοθυμίες, δύσκολο θα είναι για σας να ισορροπήσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση, η κρίση σας ενδεχομένως να είναι θολή και μπερδεμένη. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να μιλήσετε με χαλαρότητα και σαφήνεια, δεν θα είναι εύκολη η συνεννόηση, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κατανοήσετε και να αποδεχτείτε. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να σας βάλει σε σκέψεις μια παρελθοντική σχέση, θα είναι δύσκολο για εσάς να καταλήξετε συναισθηματικά, προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο. 


 


                      ΛΕΩΝ

Δεν θα λείψουν οι προβληματισμοί και οι εντάσεις, σε επικοινωνιακό επίπεδο θα υπάρξουν δυσκολίες, μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα εκφραστείτε. Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές και συναδελφικές σας σχέσεις, ελλοχεύει κίνδυνος ο τρόπος που θα μιλήσετε να είναι επικριτικός ή απαιτητικός και να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα. Για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να καταλήξετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να κινηθείτε με χαλαρότητα και διπλωματία, η κατά μέτωπο επίθεση δεν θα σας βγει σε καλό. Αποφύγετε τις ρήξεις και τις αντιπαραθέσεις, οι έντονες διαφωνίες θα έχουν επίπτωση όχι μόνο στην ψυχολογία σας αλλά και στην πορεία της καριέρας σας. 
                   ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης προσέξτε πολύ καλά τις κινήσεις σας, η κρίση σας ενδεχομένως να είναι θολή, προσοχή να μην παρασυρθείτε και αναλάβετε πρωτοβουλίες ή ρίσκα που έχουν να κάνουν με σημαντικά χρηματικά ποσά. Οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για να επεκταθείτε σε οικονομικό επίπεδο, για την ώρα συγκεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε τα ήδη κερδισμένα. Σε συναισθηματικό επίπεδο ίσως να υπάρξουν εναλλαγές και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν, αναρωτηθείτε αν αξίζει η προοπτική της δεύτερης ευκαιρίας, μη πάρετε βιαστικές αποφάσεις. 


 


                      ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε πολύ καλά τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία, αποφύγετε τα ρίσκα, τις αγοραπωλησίες, τις συμφωνίες και τα συμβόλαια. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για οριστικές αποφάσεις και για ενέργειες επέκτασης, σταθεροποιήστε τους στόχους σας, επικεντρωθείτε στην εξασφάλιση και στην κατοχύρωση. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές και αισθηματικές σας σχέσεις, στις συζητήσεις σας δύσκολη θα είναι η συνεννόηση, απαραίτητο θα είναι να βγάλτε στην επιφάνεια τη συγκαταβατική πλευρά της προσωπικότητας σας αποφεύγοντας την πεισματική αντίδραση και την αυστηρή κριτική.                        ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στη διαίσθηση σας ενδεχομένως να σας προδώσει, ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι αντικειμενικός, βάλτε μπροστά τη λογική. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις, σε θέματα οικονομικής φύσης οι υποθέσεις σας ίσως να μην εξελιχθούν κατά τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Οχυρωθείτε συναισθηματικά, αποφύγετε την εσωτερική ένταση, τον αρνητισμό και την ανυπομονησία, οι περιστάσεις θα απαιτούν αυτοσυγκράτηση, μεθοδικότητα, και στρατηγικό τρόπο σκέψης. Οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για συνεννόηση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κερδίσετε χρόνο σε ότι έχει να κάνει με συμφωνίες διαπραγματεύσεις οριστικές απαντήσεις. 


                         ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε θέματα οικονομικής φύσης, αποφύγετε τις αγοραπωλησίες και γενικότερα τις χρηματικές συναλλαγές που έχουν να κάνουν με μεγάλα ποσά. Προσοχή να μην παρασυρθείτε από ενθουσιασμούς ή από τα λόγια των τρίτων και παγιδευτείτε σε καταστάσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις σας. Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να σταθεροποιήσετε και να εξασφαλίσετε τα ήδη κεκτημένα, αποφύγετε να αναλάβετε ρίσκα και επικίνδυνα άλματα, ακολουθήστε τη δοκιμασμένη οδό. Στις συζητήσεις σας μιλήστε με σαφήνεια, στην περίπτωση που διατυπώσετε κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις προσοχή στις προσδοκίες σας, αποφύγετε την πίεση και την ανυπομονησία. 


                      ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος για παραποιήσεις και παρεξηγήσεις, θα πρέπει να δώσετε πολύ μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα εκφραστείτε. Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες, ίσως να υπάρξουν αναποδιές και καθυστερήσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε την ανυπομονησία σας και την ανάγκη σας για γρήγορη εξέλιξη. Συντονίστε τις ενέργειές σας, προσέξτε πολύ καλά τα βήματα σας, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και για επεκτατικές ενέργειες. Οι στόχοι σας θα πρέπει να είναι εφικτοί, επικεντρωθείτε στην ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων, οι ωραιοποιήσεις και οι βιασύνες δεν θα σας βγουν σε καλό. Κερδίστε χρόνο για να μπορέσετε να οργανώσετε τα πλάνα σας και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. 


 


                     ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να επαναξιολογήσετε τις καταστάσεις και να επαναπροσδιορίσετε τις βλέψεις και τους στόχους σας. Σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ρίσκα και νέες πρωτοβουλίες προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για να διαφοροποιήσετε αρνητικές υποθέσεις ή για να επεκτείνετε τις επαγγελματικές και οικονομικές σας δραστηριότητες. Για την ώρα φανείτε επιφυλακτικοί, επεξεργαστείτε πολύ καλά όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα θετικά και αρνητικά αποφεύγοντας να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Μιλήστε στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε, καλό θα είναι να μην κλειδώσετε τον εσωτερικό σας κόσμο. 


 

                          ΙΧΘΕΙΣ

Παρελθοντικά ζητήματα θα επανέλθουν στο προσκήνιο, καλείστε να αναλύσετε τις καταστάσεις με σφαιρική αντίληψη και αντικειμενικό τρόπο σκέψης. Προσοχή στις συναισθηματικές διακυμάνσεις, δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και θα μιλήσετε, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις. Διατηρήστε σε ισορροπία τις προσωπικές σας σχέσεις φιλικές οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές, καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις πεισματικές αντιδράσεις, αν δημιουργηθούν ρήξεις θα έχουν αρνητική επίδραση στην ψυχολογία σας κατ επέκταση και στη συμπεριφορά σας. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό, ρεαλιστικό τρόπο σκέψης και αυτοσυγκράτηση.                      Μαθήματα Χαρτομαντείας  ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα