ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Μηνιαίες Προβλέψεις


 

                    ΚΡΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος σας υποδέχεται με το τετράγωνο Αφροδίτης -Πλούτωνα στις 03/12, μια όψη που φέρνει έντονα πάθη, εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις σας. Χρειάζεται προσοχή για να μη φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα, επομένως προσπαθήστε να είστε πιο διπλωματικοί και αποφύγετε τα δράματα. Στις 04/12 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού σχεδόν για ολόκληρο τον μήνα και αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο ισχυρές και παθιασμένες και θα νιώσετε την επιθυμία να συνδεθείτε πιο βαθιά με το ταίρι σας. Στις 13/12 η Νέα Σελήνη του μήνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη είναι ένα δυναμικό φεγγάρι, το οποίο θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Στις 27/12 η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εκκρεμότητες από το παρελθόν ή οικογενειακά ζήτημα για να τα διευθετήσετε. Ο μήνας θα κλείσει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 29/12, μια θέση που σας βοηθάει να αφήσετε στην άκρη τις εμμονές, τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες και σας επιτρέπει να προχωρήσετε μπροστά με αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σας.


 


                    ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας πολύ ευνοϊκός για εσάς και το πιθανότερο είναι ότι θα έχετε σημαντικές εξελίξεις και ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή. Από τις 04/12 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και σχεδόν για ολόκληρο τον μήνα θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου στις 06/12 για να οριστικοποιήσετε μια κατάσταση ή για να θέσετε το ζήτημα της δέσμευσης σε ένα πρόσωπο. Η πιο δύσκολη όψη του μήνα για εσάς θα είναι η αντίθεση Αφροδίτης - Ουρανού στις 21/12 αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ανατροπές που θα σας αναστατώσουν. Ωστόσο, η ημέρα των Χριστουγέννων έρχεται για να σας αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα εκτοξεύει στα ύψη τη ρομαντική διάθεση και σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που αγαπάτε. Τέλος, ο Δίας στις 31/12 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι ανοίγονται μπροστά σας νέα μονοπάτια και μπαίνετε στη νέα χρονιά έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.
                    ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη για ολόκληρο τον Δεκέμβριο, οι σχέσεις σας είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αποτελούν ένα πεδίο μάχης για εσάς. Στις 13/12 η Νέα Σελήνη του μήνα στον Τοξότη σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις ή να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε με τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα. Από τις 13/12 ο κυβερνήτης σας Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και από τις 23/12 θα επιστρέψει ξανά στο ζώδιο του Τοξότη. Αυτό σημαίνει ότι θα επανεξετάσετε τις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο άνθρωποι με τους οποίους έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Ωστόσο, το έτος θα κλείσει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 29/12, μια θέση που θα σας βοηθήσει να κάνετε γνωριμίες, να αποκαταστήσετε την ισορροπία στις σχέσεις σας και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το άτομο που έχετε δίπλα σας.


                  ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό σημαίνει ότι η κοινωνική σας ζωή ευνοείται και θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την επικοινωνία μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το πιο ευχάριστο όμως νέο του μήνα για εσάς θα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 04/12. Με τον πλανήτη της αγάπης στον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας είναι βέβαιο ότι θα ανέβει κατακόρυφα η αυτοπεποίθηση σας, θα λάμψετε και θα κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Τα ευνοϊκά τρίγωνα του Ερμή στις 08/12 και στις 11/12 μιλούν για εξωστρέφεια και ανάλαφρη διάθεση. Στις 27/11 θα φιλοξενήσετε την τελευταία Πανσέληνο του έτους στο δικό σας ζώδιο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας και να θέσετε νέους στόχους για τη νέα χρονιά. Επιπλέον, η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία από τις 29/12 φέρνει υποστηρικτικούς ανθρώπους στο πλευρό σας και σας υπόσχεται πως η νέα χρονιά θα έχει πληθώρα ευκαιριών σε επίπεδο φιλικών σχέσεων και κοινωνικών επαφών.
                   ΛΕΩΝ

Ο Δεκέμβριος φέρνει στο επίκεντρο θέματα σπιτιού και οικογένειας, αφού στις 04/12 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στο ζώδιο του Σκορπιού όπου θα παραμείνει σχεδόν για ολόκληρο τον μήνα. Στις 13/12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα ενισχύσει αυτή τη διάθεση και θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε σε πρώτο πλάνο τα θέλω σας και τις προσωπικές σας επιθυμίες. Αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να τεθεί το ζήτημα των παιδιών, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να αναζωπυρωθεί μια ερωτική φλόγα ή να μπείτε σε ένα καινούριο ειδύλλιο. Η πιο δύσκολη όψη του μήνα για εσάς θα είναι η ανατρεπτική αντίθεση Αφροδίτης - Ουρανού στις 21/12 που θα κλονίσει τον ψυχισμό σας, αφού μπορεί να φέρει αστάθεια και ψυχρότητα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Την ημέρα των Χριστουγέννων το κλίμα θα είναι πολύ όμορφο για εσάς, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα μιλάει για ρομαντισμό, κατανόηση και ενσυναίσθησης. 
                ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δεκέμβριος σας υποδέχεται με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό σημαίνει ότι ο μήνας αυτός μιλάει για εξωστρέφεια και θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε έξω, να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να εκφραστείτε πιο αυθεντικά. Στις 13/12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί έναν καινούριο κύκλο που σχετίζεται με την οικογενειακή σας ζωή. Ωστόσο, οι δύσκολες όψεις του Ποσειδώνα σας καλούν να είστε επιφυλακτικοί και προσγειωμένοι μέχρι το τέλος του μήνα, γιατί μπορεί να χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα και να παρασυρθείτε από φαντασιώσεις. Η ημέρα των Χριστουγέννων θα γλυκάνει την καρδιά σας αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα φέρνει όμορφα μηνύματα, συζητήσεις ή επαφές που θα σας ανακουφίσουν. Στις 27/12 η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου σας καλεί να κάνετε ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις και στην κοινωνική σας ζωή και σας δείχνει ποιοι άνθρωποι είναι ουσιαστικά δίπλα σας και στηρίζουν τους στόχους και τα όνειρα σας. 
                   ΖΥΓΟΣ  

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται για ολόκληρο τον μήνα στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι ο Δεκέμβριος θα έχει μεγάλη κινητικότητα για εσάς και θα είναι γεμάτος επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης -Πλούτωνα στις 03/12 μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και ίντριγκες μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις, επομένως θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και συγκρατημένοι. Μάλιστα, από τις 23/12 που θα οπισθοχωρήσει στο ζώδιο του Τοξότη θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τα λόγια και τις συζητήσεις που κάνετε γιατί μπορεί εύκολα να παρεξηγηθείτε. Καλό θα είναι, αν μπορείτε, να αναβάλετε τις σημαντικές αποφάσεις σας μετά την 1η Ιανουαρίου 2024 και να μη βιαστείτε να πιστέψετε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Στις 27/12 η τελευταία Πανσέληνος του έτους στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου σας καλεί να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα σας και στη συναισθηματική σας ζωή. Ίσως να έχετε μια επαγγελματική ευκαιρία που θα έχει θετικό αντίκτυπο στην οικογένεια και το σπίτι σας. 
                 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την πρώτη ημέρα του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, μια θέση που θα ευνοήσει την επικοινωνία σας και θα σας βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείτε και να εκφραστείτε στους γύρω σας με άνεση και ειλικρίνεια. Στις 06/12 τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου μπορεί να φέρει μια σοβαρή δέσμευση για κάποιους από εσάς ή να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση που μέχρι τώρα ήταν μετέωρη.  Καλό θα είναι επίσης να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να αναβάλλετε τις σημαντικές αποφάσεις μέχρι τις 02/01/2024. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις 21/12 αφού η αντίθεση Αφροδίτης - Ουρανού μπορεί να φέρει εντάσεις, αποστασιοποίηση ή ακόμα και ρήξη μέσα σε κάποιες σχέσεις και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε. Την ημέρα των Χριστουγέννων, το ρομαντικό τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα θα γλυκάνει το κλίμα και δεν αποκλείεται να φέρει μια επανασύνδεση.                  ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να συνεχίζει να κινείται στο δικό σας ζώδιο για ολόκληρο τον Δεκέμβριο, είναι βέβαιο ότι αυτός ο μήνας θα είναι έντονος για εσάς και θα έχει αρκετή κινητικότητα σε πολλά επίπεδα. Από τις 04/12 με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, δηλαδή στον πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας, θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε κάποιους κύκλους ώστε να κάνετε μια επανεκκίνηση στην ερωτική σας ζωή. Ίσως κάποιοι από εσάς να κινηθείτε πιο παρασκηνιακά και να έχετε κάποιες κρυφές επαφές και συναντήσεις. Η ημέρα των Χριστουγέννων με το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα θα εκτοξεύσει στα ύψη τον ρομαντισμό και θα νιώσετε την επιθυμία να εκφράσετε το συναίσθημα σας στους άλλους. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο ή για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας. Στις 28/12 θα πρέπει να είστε πιο συγκρατημένοι και λιγότερο επιθετικοί, γιατί η σύνοδος Άρη - ανάδρομου Ερμή μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις και να φέρει λεκτικές αντιπαραθέσεις.  

                  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δεκέμβριος σας υποδέχεται με την είσοδο του Ερμή στο δικό σας ζώδιο την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα και αυτό σημαίνει ότι ο μήνας αυτός θα βελτιώσει την επικοινωνία σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφραστείτε πιο ανοιχτά και να κάνετε ωφέλιμες συζητήσεις και επαφές. Από τις 04/12 η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα ευνοήσει τις φιλικές σας σχέσεις και θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας και να μπείτε σε καινούριες ομάδες και παρέες. Ανήμερα των Χριστουγέννων, το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα δημιουργεί ένα άκρως ρομαντικό κλίμα και φέρνει όμορφες επαφές και συζητήσεις. Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο να σας εξομολογηθεί τι νιώθει για εσάς. Στις 27/12 η Πανσέληνος στον δικό σας άξονα δίνει έμφαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και σας καλεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο. 


 


               ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως αυτός ο μήνας να είναι πιο ήσυχος για εσάς και να νιώσετε την ανάγκη να στραφείτε μέσα σας, να κάνετε μια αναγκαία ενδοσκόπηση που θα σας δώσει απαντήσεις. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13/12 θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς και θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο. H αντίθεση Αφροδίτης - Ουρανού στις 21/12 μπορεί να κλονίσει τις συναισθηματικές σας σχέσεις ή να φέρει απόσταση ανάμεσα σε εσάς και ένα πρόσωπο. Ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με μια αναπάντεχη εξέλιξη που θα σας ταρακουνήσει ή να νιώσετε εσείς την επιθυμία να απομακρυνθείτε από μια κατάσταση. Προσοχή γύρω στις 28/12 μιας και η σύνοδος Άρη-ανάδρομου Ερμή μπορεί να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις με φίλους ή με άτομα από το διαδίκτυο. 


 

                    ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας με έντονη κοινωνική ζωή και εξωστρέφεια για εσάς, αφού την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας και να έρθετε πιο κοντά με φίλους και ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα ή στόχους με εσάς. Επιπλέον, από τις 04/12 η Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού θα σας χαρίσει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και θα νιώσετε την επιθυμία να ρισκάρετε στο ερωτικό κομμάτι και να γίνετε πιο τολμηροί και περιπετειώδεις. Γενικώς, το δεύτερο μισό του μήνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και επιφύλαξη μιας και τα τετράγωνα του Ποσειδώνα δημιουργούν ένα θολό τοπίο και μπορεί εύκολα να παραπλανηθείτε. Η πιο γλυκιά ημέρα του μήνα θα είναι αυτή των Χριστουγέννων, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα μιλάει για βαθιά κατανόηση, ενσυναίσθηση, συμφιλίωση και ρομαντισμό. Στις 27/12 η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου σας βοηθάει να κάνετε ξεκαθαρίσματα στην ερωτική σας ζωή και σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε ανοιχτά τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα