ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Μηνιαίες Προβλέψεις


Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας ουσιαστικός άλλα και τυχερός μήνας σε θέματα αισθηματικών εξελίξεων. Οι ζωηροί και δυναμικοί χαρακτήρες θα ερωτευτούν, δεν αποκλείεται να παθιαστούν, σίγουρα θα εκδηλωθούν και θα αποφύγουν την αδράνεια. Οι κλειστές ή εσωστρεφείς προσωπικότητες προτίμηση θα δείξουν σε καταστάσεις κρυμμένες ή μυστήριες, θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν και να κατανοήσουν. Ενδυναμώνονται τα αισθήματα, τα γεγονότα θα ιντριγκάρουν και θα τονώσουν το ενδιαφέρον, πολλά ζευγάρια θα καταφέρουν να ανανεώσουν τη σχέση τους.

 

                 ΚΡΙΟΣ  

Τυχερές συμπτώσεις και συγκυρίες θα υπάρξουν για εσάς μέσα στον Δεκέμβριο, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα έχετε τολμηρή διάθεση και ανάγκη για άμεσες προσεγγίσεις. Καταφθάνει πρόταση που θα σας φέρει ενθουσιασμό και χαρά, αν την δεχτείτε θα προκύψει ραντεβού που θα ανοίξει δίοδο σταθερών επαφών. Ευχάριστη συνομιλία θα καταφέρει να σας βγάλει από τις απαισιόδοξες σκέψεις, ουσιαστικά θα είναι η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείτε από φοβίες και ανασφάλειες. Εσάς τους ερωτικά μόνους ένα πρόσωπο θα σας φλερτάρει, οι φιλοφρονήσεις που θα σας κάνει θα φανερώνουν θερμό ενδιαφέρον. Οι επαφές σας θα πάρουν πολύ γρήγορα έκταση, ανοιχτεί θα είναι η προοπτική σχέσης. Ο Δεκέμβριος σας φέρνει ευχάριστες εξελίξεις με ελπιδοφόρα πορεία, καλό θα είναι να κινηθείτε αποφασιστικά και με θετική σκέψη. Εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε και να επανασυνδεθείτε, εξηγήσεις και εξομολογήσεις θα δημιουργήσουν νέες συναισθηματικές βάσεις.


 


               ΤΑΥΡΟΣ

'Εντονα θα είναι τα συναισθήματα που θα βιώσετε μέσα στον Δεκέμβριο, θα είναι ένας ιδιαιτέρως τυχερός μήνας για θέματα νέων γνωριμιών. Ευχάριστη αναστάτωση θα σας προκαλέσει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που δε θα κρύψει την έλξη και το ενδιαφέρον του. Ο τρόπος που θα σας φλερτάρει δεν θα σας αφήσει αδιάφορους θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε. Τα συμβάντα θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά για εσάς τους ελεύθερους ή για εσάς που θέλετε να τερματίσετε την αποτυχημένη σχέση που αυτήν τη στιγμή βιώνετε. Η ευκαιρίες και τα ανοίγματα θα σας δημιουργήσουν ενθουσιασμό, απελευθερωθείτε δεν θα υπάρξει κίνδυνος απογοήτευσης, δείξτε τις θερμές σας προθέσεις αφήνοντας πίσω ανασφάλειες και αναστολές. Εσείς που έχετε σταθερό ταίρι, πολύ πιθανόν να γίνουν συζητήσεις για θέματα που θα αφορούν την μελλοντική ή δεσμευτική πορεία της σχέσης σας.
                ΔΙΔΥΜΟΣ

Μέσα στον Δεκέμβριο θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής ωστόσο για να μην παρθούν λάθος αποφάσεις θα πρέπει να οριοθετήσετε συναισθήματα ενθουσιασμού και ανυπομονησίας. Σε περίπτωση που σας εντυπωσιάσει η ομορφιά ή η προσωπικότητα ενός συγκεκριμένου ατόμου, καλό θα είναι να μην μείνετε μόνο στις φαινομενικές ενδείξεις, περάστε και στο βάθος του χαρακτήρα του. Η αισιοδοξία σας θα είναι ιδιαιτέρως ανεβασμένη, η στάση σας θα είναι κοινωνική και πρόσχαρη, όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις βιαστικές εξιδανικεύσεις και τα επιφανειακά συμπεράσματα κυρίως σε περιπτώσεις που θα αφορούν καινούργιες γνωριμίες. Πριν πάρετε τις αποφάσεις σας φροντίστε να ερευνήσετε και να μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, κάποιες καταστάσεις θα σας προκαλέσουν υπερβολικό ενθουσιασμό, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από το έντονο συναίσθημα.                   ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενναιόδωρος θα είναι ο Δεκέμβριος για εσάς που θέλετε να προχωρήσετε την προσωπική σας ζωή και να της δώσετε καινούργιο νόημα. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά, ενισχύστε την αισιοδοξία σας, θα υπάρξουν ανοίγματα, ευχάριστες αλλαγές και μοιραίες συναντήσεις. Ευνοϊκά γεγονότα θα σας φέρουν σε επαφή με πρόσωπο που μεταξύ σας θα υπάρξει έντονη και αμοιβαία έλξη. Απρόοπτες καρμικές συμπτώσεις θα ανοίξουν δίοδο σταθερού δεσμού, δεν θα πρέπει να φοβηθείτε τα συναισθήματα σας ούτε να φρενάρετε την εξέλιξη. Η διαίσθηση σας θα είναι απολύτως σωστή, η έλξη που θα νιώσετε θα είναι ιδιαιτέρως έντονη που ίσως να σας φανεί ανεξήγητη, οι συνομιλίες σας θα είναι ειλικρινείς, βγείτε από ανασφάλειες και αμφιβολίες. Προμηνύεται καινούργιο ξεκίνημα που θα καταλήξει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αφήστε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί. 


 


                     ΛΕΩΝ

Οριοθετήστε τις αρνητικές ή πεισματικές σας αντιδράσεις, επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, και θα δείτε πως ο Δεκέμβριος θα σας φέρει ανατροπές που θα σας βγουν σε καλό. Ο Δεκέμβριος θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την αισθησιακή και θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, οι ελεύθεροι θα έχετε διάθεση για φλερτ, προσεγγίσεις και νέες περιπέτειες. Εσάς τους απογοητευμένους ο Δεκέμβριος θα αναστατώσει τη μνήμη σας, θα φέρει μια ανησυχία στη σκέψη σας, είναι πολύ πιθανόν να γυρίσετε πίσω σε παρελθοντικά γεγονότα και να τα δείτε πλέον από μια διαφορετική οπτική. Θα δοθεί το κατάλληλο έναυσμα που θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε αν ήταν λάθος οι μέχρι τώρα επιλογές ή αποφάσεις σας. Επανεξετάζετε, δικαιολογείτε και αλλάζετε επιθυμίες. Εσάς τους χωρισμένους η αναθεώρηση των απόψεων σας θα σας φέρει πιο κοντά στο ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. 
                    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαιτέρως επικοινωνιακός θα είναι για εσάς ο Δεκέμβριος, οι συνομιλίες σας θα είναι εποικοδομητικές, εξηγήσεις θα δοθούν σχετικά με θέματα επίμαχα ίσως και ψυχοφθόρα. Τυχερός θα αποδειχτεί ο μήνας, οι εξελίξεις θα σας ικανοποιήσουν, τα ανοίγματα θα τερματίσουν τη σκοτεινή συναισθηματική σας κατάσταση. Εσείς που είστε απογοητευμένοι από τη σχέση σας ή από τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σας, θα υπάρξουν προσεγγίσεις και εξομολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε άποψη, ουσιαστικά θα λυθούν οι αμφιβολίες που ενδεχομένως να διατηρείτε. Ειλικρινά λόγια θα δώσουν νέα ώθηση στη σχέση σας, αλλάζουν τα αρνητικά δεδομένα, ανοίγεται καινούργιος ορίζοντας. Για εσάς που είστε πολύ καιρό μόνοι, ανακτήστε την αισιοδοξία σας, πιθανή θα είναι η συνάντηση με πρόσωπο που θα δικαιώσει την αναμονή σας.                       ΖΥΓΟΣ

Από τον τρόπο σκέψης σας θα εξαρτηθεί αν ο Δεκέμβριος θα είναι ένας τυχερός και εποικοδομητικός μήνας για εσάς. Εσείς που ανήκετε στην περίπτωση που χωρίσατε με το ταίρι σας, θέλετε να βρεθεί λύση; Ψάχνετε να βρείτε τον τρόπο που θα σας συμφιλιώσει ή το γεγονός που θα γεφυρώσει τις καρδιές σας; Ο Δεκέμβριος θα δημιουργήσει συνθήκες επανένωσης, ωστόσο το θέμα είναι κατά πόσο έχετε αποφασίσει τι θέλετε και τι χρειάζεται να αφήσετε στην άκρη. Αν παγώσατε ή μαλώσατε θα προκύψει η επαφή που θα σας δώσει τη δυνατότητα να λύσετε την παρεξήγηση, όμως το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το αν θα υπάρξει από την πλευρά σας συγκατάβαση. Εσείς που προσμένετε νέα γνωριμία ανοίγεται δίοδος, θα συνομιλήσετε με πρόσωπο ενδιαφέρουσας προσωπικότητας που αν το εμπιστευτείτε θα καταφέρει να σας ανανεώσει συναισθηματικά. 


 


                   ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος θα είναι για εσάς τυχερός μήνας που θα σας φέρει ευχάριστες αλλαγές, θερμές προσεγγίσεις, καθώς και συναντήσεις που θα ανοίξουν προοπτική σταθερής σχέσης. Παίρνετε απόφαση να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες καταστάσεις, τα αρνητικά συναισθήματα και τις σκοτεινές σκέψεις. Κάποιοι από εσάς αποφασιστικά θα διαγράψετε το παρελθόν σας, θα κάνετε το τολμηρό βήμα να δοκιμαστείτε σε νέα σχέση με καινούργιο πρόσωπο. Τα συμβάντα θα σας δώσουν το έναυσμα να απαλλαγείτε από τυχόν ασφυκτικές συνθήκες, ξεκινάτε μια νέα αρχή, θα είναι στο χέρι σας η περεταίρω εξέλιξη της προσωπικής σας ζωής. Δυναμισμός και ορθολογισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, οι νέες σας αποφάσεις θα σας βγάλουν σε καλό, το καινούργιο ερωτικό άνοιγμα που θα προκύψει δε θα έχει απογοητευτική κατάληξη. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της σχέσης σας, θα τερματίσετε τις ανούσιες κόντρες και τις ασήμαντες αντιπαραθέσεις. 
                     ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναδιοργανωθείτε και επιστρατεύστε την αισιοδοξία σας, μην αγνοήσετε ή προσπεράσετε τα συμβάντα που θα προκύψουν μέσα στον Δεκέμβριο. Συναντήσεις, συνομιλίες και επαφές στενού τύπου, θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανοίξετε νέους ερωτικούς δρόμους στη ζωή σας, αξιοποιήστε τα γεγονότα, μην αφήσετε τίποτα να σας προσπεράσει. Θα είναι μια καλή χρονική περίοδος να προσεγγίσετε, να ερωτευτείτε και να τονώσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο. Καταφθάνουν γνωριμίες και ραντεβού, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα έχουν έκταση και βάθος. Θα συμβεί συνάντηση με πρόσωπο που θα υπάρξει η προοπτική να διαφοροποιήσετε το παρόν άλλα και το μέλλον σας. Εσείς που θέλετε να βγείτε από τα ασφυκτικά δεδομένα αξιοποιήστε την ευκαιρία που θα σας δοθεί, το αποτέλεσμα θα είναι αναζωογονητικό. Θα έχετε τη δυνατότητα κάποιοι από εσάς να δώσετε νέα πνοή στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, κάποιοι άλλοι θα τερματίσετε τα παλιά και θα συνεχίσετε με καινούργιο ταίρι.                     ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κατά την διάρκεια του Δεκέμβρη αρκετές φορές θα αλλάξετε απόψεις και στόχους, ωστόσο οι συγκυρίες θα καταφέρουν τελικά να αποδειχτούν τυχερές και αναζωογονητικές. Ναι μεν θα υπάρξουν εσωτερικά σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμικές αντιδράσεις, όμως ο Δεκέμβριος θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στην ουσία των αισθημάτων. Εσείς που είστε εδώ και πολύ καιρό μόνοι, τυχαίο γεγονός θα ανοίξει καινούργια ερωτική δίοδο στη ζωή σας, ανοίγεται προοπτική θερμών επαφών με πρόσωπο που θα υπάρξει αμοιβαίο ενδιαφέρον. Στο χέρι σας θα είναι αν αυτό το άτομο γίνει τελικά το ταίρι σας, θα υπάρξει δυνατότητα σταθερής σχέσης μεγάλης διάρκειας. Εσείς που είστε ήδη σε δεσμό, φεύγει εμπόδιο που έφερνε καθυστερήσεις στην εξέλιξη σας, απαλλάσσεστε από φραγμούς και αναστολές.


 


                       ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας που θα δώσει ώθηση στα γεγονότα, θα τρέξουν οι αισθηματικές σας υποθέσεις. Απρόσμενα συμβάντα θα ανανεώσουν το κλίμα, θα τονώσουν τα συναισθήματα σας, ουσιαστικά θα σας δώσουν το έναυσμα να κινηθείτε και να βγείτε από τη στασιμότητα. Έρχονται ευχάριστα αποτελέσματα πάντα όμως με την προϋπόθεση ότι θα κινηθείτε δυναμικά, θα περιορίσετε την πεισματική συμπεριφορά και θα σκεφτείτε με συγκατάβαση. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε, αρκεί να έχετε τη διάθεση να πράξετε με διαλλακτικότητα. Σε περίπτωση που είστε μόνοι χωρίς σχέση θα υπάρξει γεγονός νέας γνωριμίας, αν θέλετε να αποκτήσετε σταθερή σχέση θα πρέπει να αναλάβετε δράση, πάρτε ουσιαστικές πρωτοβουλίες. Ο Δεκέμβριος θα βγάλει στην επιφάνεια την κοινωνική και πρόσχαρη πλευρά του χαρακτήρα σας. Αλλάζει η οπτική σας, θα αποφύγετε να προσκολληθείτε σε αντιλήψεις ή συνήθειες που βλάπτουν την ψυχολογία σας και φέρνουν την προσωπική σας σχέση σε αδιέξοδο.                       ΙΧΘΕΙΣ

Για εσάς τους ερωτευμένους ή πληγωμένους υποστηριχτικός θα είναι ο Δεκέμβριος. Τα γεγονότα και οι συμπτώσεις θα σταθούν στο πλευρό σας, ωστόσο αναγκαίο θα είναι να διεισδύσετε στο βάθος του συναισθηματικού σας κόσμου για να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς θέλετε. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι θετικό αν οι συγκυρίες σας βρουν αναποφάσιστους ή αμφιταλαντευόμενους. Είστε μόνοι κι θέλετε να αποκτήσετε μια σταθερή σχέση; Εκδηλωθείτε και προσεγγίστε, ο Δεκέμβριος θα σας φέρει άνοιγμα νέας γνωριμίας, κινηθείτε άφοβα δεν θα συναντήσετε κάποια παγίδα. Αν αυτό που έχετε πραγματική ανάγκη είναι η επανασύνδεση ο Δεκέμβριος θα λειτουργήσει ευεργετικά, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανατρέψετε ότι αρνητικό συνέβηκε ως τώρα.  Ανάμεσα σε εσάς και το πρώην ταίρι σας θα αποκαλυφθούν θερμά αισθήματα, θα υπάρξουν συνειδητοποιήσεις, θα ειπωθούν συγγνώμες, θα δοθούν νέες υποσχέσεις.                  Μαθήματα Χαρτομαντείας    ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα