Αφροδίτη στον Λέοντα

    ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ


 

Στις 5 Ιουνίου, η Αφροδίτη περνάει στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου 2023, λογω ανάδρομης πορείας. Η νέα θέση της Αφροδίτης, εγκαινιάζει ένα διάστημα αρκετά ευχάριστο, κατά το οποίο ο έρωτας, η χαρά και οι διασκεδάσεις θα έχουν τον πρώτο λόγο στην καθημερινότητά μας και η «μιζέρια» θα παραχωρήσει τη θέση της στην αισιοδοξία. Στο ζώδιο του Λέοντα ο πλανήτης της αγάπης θα μας χαρίσει αυτοπεποίθηση, αλλά και εκκεντρικότητα. Ο ερωτισμός μας θα ανέβει σε ύψιστα επίπεδα και το πάθος θα κτυπήσει κόκκινο!                      ΚΡΙΟΣ 

Η Αφροδίτη περνά στον 5ο ηλιακό σου οίκο και σου δημιουργεί την επιθυμία να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Η γοητεία που εκπέμπεις και η ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση, αυξάνουν τους θαυμαστές σου και τις πιθανότητες να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, με το οποίο θα ζήσεις στιγμές πάθους. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το πάθος στο δεσμό σου αναζωπυρώνεται. Παράλληλα, είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια καλλιτεχνική δραστηριότητα ή να αναλάβεις ένα εγχείρημα στη δουλειά σου, μέσα από το οποίο προβάλλονται τα προσόντα σου. 
                 ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ηλιακό σου ναδίρ, μια θέση που ενδεχομένως να φέρει κάποιες εξελίξεις με πρόσωπα από το οικογενειακό σου περιβάλλον, αλλά και αισθητικές αλλαγές στο σπίτι σου. Ίσως να έχεις τη διάθεση να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και να γεφυρώσεις κάποιες διαφορές που, ενδεχομένως, δημιουργήθηκαν μεταξύ σας το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, δεν αποκλείεται να φιλοξενήσεις φίλους ή κοντινά πρόσωπα στο σπίτι σου, ενώ φαίνεται ότι έρχονται στο νου σου ευχάριστες αναμνήσεις από το παρελθόν που σε κάνουν να νιώθεις ήρεμος και ολοκληρωμένος.
                  ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο, κάνοντάς σε πιο εκφραστικό, αυξάνοντας τις προτάσεις για εξόδους, γιορτές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Η επικοινωνία με τους γύρω σου, με αδέρφια, συγγενείς, φίλους και γείτονες βελτιώνεται, γνωρίζεις κόσμο και μοιράζεσαι τις ιδέες σου την εποχή αυτή, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ευνοούνται, επίσης, οι κοντινές αποδράσεις, οι εκδρομές, οι μετακινήσεις, η συγγραφή, η εκμάθηση νέων δημιουργικών αντικειμένων και η έναρξη καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων. 
                  ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο ευνοώντας τον τομέα των οικονομικών σου. Την εποχή αυτή, θα δεις τον εαυτό σου να ξοδεύει περισσότερα χρήματα για προσωπική ευχαρίστηση και διασκέδαση, ενώ αν αναζητάς πρόσθετο εισόδημα, παρουσιάζονται περισσότερες ευκαιρίες για να το αποκτήσεις. Παράλληλα, ίσως να αισθάνεσαι πως αναγνωρίζεται η αξία σου, λόγω κάποιας επιβράβευσης που λαμβάνεις από τη δουλειά σου ή μέσα από την αναγνώριση από τον/την σύντροφό σου για αυτά που προσφέρεις μέσα στη σχέση σου.
                    ΛΕΩΝ 

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και σε βοηθά να προβάλλεις τον γενναιόδωρο εαυτό σου. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται, γνωρίζεις νέα πρόσωπα με τα οποία μοιράζεσαι όμορφες στιγμές, ενώ παράλληλα η σχέση σου αποκτά αρμονία. Επίσης, έχεις την διάθεση να διασκεδάσεις περισσότερο, να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση, να φλερτάρεις, να παίξεις, να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, την εποχή αυτή θα νιώσεις περισσότερη έμπνευση και θα δεις να αναγνωρίζεται περισσότερο το ταλέντο σου. 
                 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο δημιουργώντας σου την ανάγκη να αναζητήσεις περισσότερη ηρεμία και μοναχικές στιγμές. Γίνεσαι πιο ανιδιοτελής αυτή την εποχή, ενώ φαίνεται πως κάνεις έναν συναισθηματικό απολογισμό και προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά με τις επιθυμίες σου. Το διαισθητικό σου κομμάτι οξύνεται και σε απασχολούν περισσότερο πνευματικά ζητήματα. Επίσης, είναι πιθανό να εμφανιστούν παλιοί σύντροφοι ή να νιώσεις έλξη για ένα πρόσωπο που έχει κάτι άπιαστο ή απόμακρο…
                     ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον 11ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας εξελίξεις που αφορούν τις φιλίες σου και τους στόχους που είχες θέσει για το μέλλον. Θα θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε φίλους και να διευρύνεις τον κύκλο σου αυτό το διάστημα, ενώ ίσως να δέχεσαι και περισσότερες προτάσεις για διασκεδαστικές εξόδους, οι οποίες εμπεριέχουν και ευκαιρίες για τα αισθηματικά σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια ομαδική δραστηριότητα ή να αναλάβεις ένα καινούριο, δημιουργικό εγχείρημα στη δουλειά σου, μέσα από το οποίο φτάνεις πιο κοντά στους στόχους και τα όνειρά σου. 
                   ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ηλιακό σου μεσουράνημα, μια θέση που ευνοεί την καριέρα σου. Πρόκειται για ένα διάστημα που φτάνεις πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου και που αναγνωρίζονται οι κόποι και οι προσπάθειες που είχες καταβάλει στο παρελθόν. Οι σχέσεις σου με ανώτερους βελτιώνονται και ίσως να δεχθείς και μια πρόταση για συνεργασία. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα, μέσα από το οποίο προβάλεις τα χαρίσματά σου και αισθάνεσαι πιο δημιουργικός. 
                   ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας σου ενθουσιασμό και επεκτατική διάθεση. Η φιλοσοφία, τα ταξίδια και οι σπουδές ευνοούνται αυτή την εποχή, ενώ παράλληλα θα έχεις την επιθυμία να ζήσεις νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Νέες γνωριμίες με άτομα που ανήκουν σε άλλες κουλτούρες ή πολιτισμούς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, ακόμη και μια καινούρια σχέση με ένα τέτοιο πρόσωπο. Ευνοούνται, επίσης, επαγγελματικές συνεργασίες με το εξωτερικό, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο νομικό ζήτημα, θα έχεις θετική εξέλιξη. 
                    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη περνά στον 8ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας εύνοια σε οικονομικά ζητήματα, ενώ παράλληλα σου φτιάνει την διάθεση και την ψυχολογία. Ενδεχομένως, να σου επιστραφούν κάποια χρήματα αυτό το διάστημα ή να καταφέρεις να αποκτήσεις ένα δάνειο, αν είναι κάτι τέτοιο στα σχέδιά σου. Από την άλλη, η διέλευση αυτή ευνοεί τη σχέση σου και φαίνεται πως έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, το πάθος μεταξύ σας αναζωπυρώνεται, ενώ ίσως να επιλύονται και οικονομικά προβλήματα που δημιουργούσαν τριγμούς.
                      ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό του στον 7ο ηλιακό σου οίκο, ευνοώντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το διάστημα αυτό θα γίνεις πιο εκδηλωτικός στα συναισθήματά σου προς το ταίρι σου, ενώ ίσως να εισπράξεις το ίδιο κι από το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, έλκεις περισσότερους θαυμαστές και υποψήφιους συντρόφους αυτή την εποχή. Παράλληλα, ευνοούνται ιδιαίτερα οι συνεργασίες σου και ενδεχομένως να ξεκινήσεις μια καινούρια που θα σου αποφέρει κέρδη ή να βελτιώσεις τις υπάρχουσες.
                         ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο, μια θέση που ευνοεί τον τομέα της εργασίας σου. Ίσως να υπάρξουν κάποιες θετικές αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σου τις επόμενες ημέρες, οι οποίες σου αφήνουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο και σε βοηθούν να βελτιώσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα. Δεν αποκλείεται, επίσης, να μειωθεί το φόρτο εργασίας σου λόγω των καλοκαιρινών σου διακοπών, ενώ είναι μια ιδανική περίοδος για να φτιάξεις τη διατροφή σου και να εντάξεις δημιουργικές δραστηριότητες στο πρόγραμμά σου. 


Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα