ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  25/04 έως 01/05


 

                Ζώδια​ Κριός 

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει ένταση στην ερωτική σας ζωή. Οι σχέσεις γίνονται πιο σοβαρές και μάλιστα ζωτικής σημασίας για την ευημερία σας. Ένα πιο ισχυρό επίπεδο έλξης, τόσο συναισθηματικό όσο και σεξουαλικό, καθιστά αυτή την ιδανική στιγμή για ραντεβού. Η στιγμιαία έλξη, οι καρμικές σχέσεις και η πτώση με τα μούτρα είναι όλα πιθανά. 

Οι βελτιωμένες επικοινωνιακές και κοινωνικές δεξιότητες από Πέμπτη έως Κυριακή το καθιστούν ένα εξαιρετικό εβδομαδιαίο ωροσκόπιο Κριού για να κάνετε νέους φίλους και για ραντεβού. Δείξτε την εκτίμησή σας για κάποιον μέσω ενός δώρου ή κάποιας άλλης εκδήλωσης αγάπης. Θα μπορούσατε να λάβετε μια φιλοφρόνηση, μια επιστολή, μια πρόσκληση, ένα δώρο ή ακόμα και κάποια χρήματα. 



               Ζώδια​ Ταύρος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή προκύπτουν ευκαιρίες για να μεταμορφώσετε θετικά τη ζωή σας, το περιβάλλον σας και τις ζωές άλλων ανθρώπων. Οι μεταβάσεις θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν περισσότερη δύναμη, επιρροή, πλούτο και δύναμη. Θα νιώσετε ότι ελέγχετε τις καταστάσεις και μπορεί να βρεθείτε σε θέσεις εξουσίας ή εξουσίας σε ομαδικές ρυθμίσεις. 

Το Σάββατο και η Κυριακή μια ανταγωνιστική αλλά και συνεργατική στάση καθιστούν τη νίκη εύκολη. Η επιτυχία και η δημοτικότητα προκύπτουν από μια ζεστή ελκυστικότητα, η οποία επίσης το καθιστά το ιδανικό Σαββατοκύριακο για την επιδίωξη μιας ισχυρότερης από τη συνηθισμένη επιθυμία για οικειότητα. 




                Ζώδια​ Δίδυμοι

Δευτέρα έως Τετάρτη βαθαίνει τα συναισθήματα αγάπης σας σε έντονο επίπεδο. Δεν θα αφήσετε κανένα λιθαράκι για να ανακαλύψετε τα αληθινά συναισθήματα του συντρόφου σας ή του πιθανού συντρόφου σας, ίσως ακόμη και τα δικά σας αληθινά συναισθήματα. Μπορεί να γίνετε περισσότερο «σεξουαλικοί» από το κανονικό και αυτή είναι η καλή στιγμή για να πειραματιστείτε με ταμπού τομείς της σεξουαλικότητας. 

Πέμπτη έως Κυριακή θα είστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και θα πείτε διαισθητικά το σωστό την κατάλληλη στιγμή. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εβδομαδιαίο ωροσκόπιο Διδύμων για κοινωνικές συναναστροφές, φίλους και ραντεβού. Η αυξημένη γοητεία και οι κοινωνικές δεξιότητες καθιστούν αυτή την κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε μια χάρη ή δάνειο. 



                 Ζώδια​ Καρκίνος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει επιτυχία μέσα από θετικές αλλαγές. Οι ισχυρές δυνάμεις που εργάζονται στα παρασκήνια μπορούν να οδηγήσουν σε πνευματική και προσωπική ανάπτυξη, δημιουργία πλούτου και επαγγελματική πρόοδο. Οι επενδύσεις σας μπορεί να ωριμάζουν ή να βιώνουν μια έκρηξη ανάπτυξης. Αυτό το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο για τον Καρκίνο θα πρέπει να φέρει μεγάλη ικανοποίηση με τα επιτεύγματά σας. 

Το Σάββατο και την Κυριακή η αύξηση των επιπέδων ενέργειας, της αυτοπεποίθησης και της σεξουαλικής επιθυμίας σας είναι καλά ισορροπημένη και δεν είναι επιθετική ή απειλητική για τους άλλους ανθρώπους. Αυτό είναι ένα πολύ ευνοϊκό Σαββατοκύριακο για να πετύχετε τις επιθυμίες σας και να πετύχετε τους στόχους σας. 


 

 

                 Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα και Τρίτη μπορεί να προκύψει ένταση στη σχέση λόγω ανισορροπίας μεταξύ της αγάπης που δίνετε και λαμβάνετε. Εάν έχετε κάνει πάρα πολλά για κάποιον, μπορεί να αρχίσει να εκμεταλλεύεται την κατάσταση. Εάν έχετε πάρει κάποιον ως δεδομένο, μπορεί να αποσύρει τη στοργή του. 

Τετάρτη έως Κυριακή μια διασκεδαστική και φιλική επιρροή κάνει αυτό το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο Λέοντα για να χαλαρώσει και να χαλαρώσει. Η κοινωνικοποίηση θα πρέπει να είναι πιο ευχάριστη λόγω του λιγότερου άγχους και της περισσότερης αρμονίας στις σχέσεις σας. Η μεγαλύτερη ικανότητα να εκφράσετε την αγάπη και τη στοργή σας βοηθά τις οικείες σας σχέσεις να επωφεληθούν από το στενότερο δέσιμο. 



               Ζώδια​ Παρθένος

Δευτέρα έως Παρασκευή θα πρέπει να νιώθετε μια απίστευτα έντονη ανάγκη να κάνετε μεγάλες αλλαγές γύρω σας. Η έντονη ορμή και η φιλοδοξία σας σας κάνουν αποφασιστικούς και επίμονους. Τα πισωγυρίσματα ή οι προκλήσεις δεν θα σας αποθαρρύνουν. Οι ισχυρές δυνάμεις που εργάζονται στα παρασκήνια μπορούν να οδηγήσουν σε πνευματική και προσωπική ανάπτυξη, δημιουργία πλούτου και επαγγελματική πρόοδο. 

Το Σάββατο και η Κυριακή τα αυξημένα επίπεδα αυτοπεποίθησης και ενέργειας σάς δίνουν τη δυνατότητα να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας, να αποκτήσετε αυτό που θέλετε χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πολλές αντιδράσεις. Αυτό είναι ένα καλό Σαββατοκύριακο για να προχωρήσετε στις δουλειές ή στη δουλειά για να ανεβείτε τη σκάλα. 


 


                 Ζώδια​ Ζυγός

Από Δευτέρα έως Πέμπτη θα σας παρουσιαστούν πολλές μοναδικές ευκαιρίες για να βιώσετε νέες δραστηριότητες, συναισθήματα και σχέσεις. Η ανάγκη σας για ελευθερία ή ένας νέος τύπος αυτοέκφρασης δεν θα οδηγήσει σε μεγάλες αναταραχές όπως μερικές φορές μπορεί. Αυτό είναι ένα καλό εβδομαδιαίο ωροσκόπιο για τον Ζυγό για να ξεκινήσετε νέα έργα με μια έκρηξη τολμηρής ενέργειας. 

Παρασκευή έως Κυριακή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε σε κάποιον ότι τον αγαπάτε ή να του ζητήσετε να βγουν ραντεβού. Είστε σε επαφή με αυτό που αγαπάτε σε ένα άτομο και μπορείτε να το εκφράσετε πιο εύκολα από άλλες φορές. Θα μπορούσατε επίσης να εισπράξετε την αγάπη ή την εκτίμηση κάποιου άλλου. 


 

         Ζώδια​ Σκορπιός 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή η αυξημένη δύναμη και επιρροή φέρνουν θετικές αλλαγές και επιτυχία. Μια έντονη επιθυμία να μεταρρυθμίσετε κάτι στη ζωή σας θα συμπέσει με μια ευκαιρία να το κάνετε ακριβώς αυτό. Προχωρήστε με τη ροή και εκμεταλλευτείτε πλήρως τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας. Μπορείτε να εμπνεύσετε ή να παρακινήσετε τους ανθρώπους να συνεργαστούν για το κοινό καλό. 

Το Σάββατο και η Κυριακή , η αφθονία της διεκδίκησης και της πρωτοβουλίας καθιστά αυτή την περίοδο εξαιρετική για την έναρξη νέων έργων. Μπορείς να είσαι πολύ εποικοδομητικός και παραγωγικός αλλά και πολύ δημιουργικός. Η σωματική δραστηριότητα ευνοείται ιδιαίτερα όπως η άσκηση, ο αθλητισμός, η γλυπτική και ο χορός. 


 


                  Ζώδια​ Τοξότης

Από Δευτέρα έως Πέμπτη θα πρέπει να νιώθετε πιο περιπετειώδεις, αυθόρμητοι και ανεξάρτητοι. Έχετε την πρωτοβουλία, το κίνητρο και την έμπνευση να ξεκινήσετε τολμηρά νέα έργα. Η αυξημένη αυτοπεποίθηση, η δύναμη και η διαίσθηση καθιστούν αυτή την εξαιρετική στιγμή για να αναλάβετε ρίσκα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις σεξουαλικές σχέσεις, επειδή δεν θα ντρέπεστε να εκφράσετε τις πιο δύσκολες επιθυμίες σας. 

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει αρμονία στις σχέσεις σας. Είναι πιθανό να είστε φιλικοί και εξωστρεφείς ακόμα κι αν είστε ντροπαλός. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε σε κάποιον ειδικό ότι τον αγαπάτε, να του ζητήσετε να βγούμε ραντεβού ή ακόμα και να κάνετε πρόταση γάμου. 


 

                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει μια έκρηξη ανάπτυξης που σας βοηθά να ξεκινήσετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση του πλούτου ή θα μπορούσατε να βοηθήσετε ένα άλλο άτομο ή μια ομάδα ανθρώπων. Είναι επίσης πιθανό η ζωή σας να μεταμορφωθεί από ένα άτομο δύναμης και επιρροής. 

Το Σάββατο και η Κυριακή μια ώθηση στην αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό σας καθιστά αυτή την ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε νέα έργα. Θα πρέπει να νιώθετε δυνατός και θαρραλέος και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρωτοβουλία σας για να ρίξετε τη μπάλα και να αντιμετωπίσετε δύσκολες εργασίες. 


 


                  Ζώδια​ Υδροχόος

Από Δευτέρα έως Τετάρτη , μια αυξημένη ανάγκη για αγάπη και στοργή θα μπορούσε να σας κάνει να βιώνετε τη συντροφικότητα σε ένα βαθύτερο, πιο έντονο επίπεδο. Θα έχετε μεγαλύτερη δύναμη για να προσελκύσετε φίλους και εραστές. Μπορείτε να έχετε μια μαγνητική ελκυστικότητα που τραβάει τους ανθρώπους σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο που μπορεί να οδηγήσει σε έντονες σεξουαλικές εμπειρίες. 

Από Πέμπτη έως Κυριακή , η αυξημένη γοητεία και ο ομαλός τρόπος επικοινωνίας κάνουν αυτή την εποχή αγάπης, φιλίας και διπλωματίας. Μπορείτε να φέρετε τους ανθρώπους κοντά και να ενθαρρύνετε τη συνεργασία. Αυτό είναι ένα υπέροχο εβδομαδιαίο ωροσκόπιο του Υδροχόου για να βρείτε ειρηνικές διευθετήσεις σε διαφορές και να καταρρίψετε τυχόν εμπόδια στην πρόοδο. 



                    Ζώδια​ Ιχθείς 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή , ένα βαθύ τυχερό σερί φέρνει μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχετε πράγματα σε μεγάλη κλίμακα. Το επιχειρηματικό πνεύμα και η ορμή σας μπορούν να οδηγήσουν σε εξέχουσα θέση και πλούτο. Αυτό θα συσχετιστεί με μεγάλα ζητήματα που επηρεάζουν πολλούς ανθρώπους και μπορείτε να έχετε ισχυρή επιρροή στις ζωές άλλων ανθρώπων. 

Σάββατο και Κυριακή θα πρέπει να νιώσετε μια ώθηση στην αυτοπεποίθηση, τη δύναμη και το θάρρος σας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό τέλος στο εβδομαδιαίο ωροσκόπιο των Ιχθύων για σωματικές δραστηριότητες όπως άσκηση, χειρωνακτική εργασία και ανταγωνιστικές δραστηριότητες όπως αθλήματα και επιχειρήσεις. 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα