ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 06/10/2021


 

Η Νέα Σελήνη θεωρείται ως η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε νέα ξεκινήματα, η συγκεκριμένη δεν μας επιτρέπει να νιώσουμε σιγουριά για ό,τι νέο επιχειρούμε. Και αυτό γιατί έχουμε ταυτόχρονα ανάδρομους πολλούς πλανήτες (Ερμή, Δία, Κρόνο και Πλούτωνα), που δυσκολεύουν την ευθυκρισία μας και μας μπερδεύουν σε σχέση με το τι πλάνο να ακολουθήσουμε και τι αποφάσεις να πάρουμε. Η σύγχυση, τα μπερδέματα, οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις, μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονα αυτές τις μέρες και τα νεύρα μας σπασμένα. Και παρόλο που η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, που είναι το ζώδιο της διπλωματίας, της αρμονίας, της ομορφιάς και των σχέσεων, εξαιτίας των όψεων της, ίσως να μην μπορέσουμε να βρούμε τη συναισθηματική ισορροπία, την αγάπη και την ηρεμία, ώστε να σημειώσουμε πρόοδο στις σχέσεις μας. 



                 ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει και νέες ευκαιρίες στον δρόμο σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά οι εξελίξεις μπορεί να καθυστερήσουν λόγω ανάδρομου Ερμή. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Άρη και σε χιαστί όψη με τον Ουρανό σάς κάνει «τούρμπο». Αναμοχλεύει τον τομέα του γάμου, των συνεργασιών και του έρωτα και ίσως φέρει στην επιφάνεια δυσαρέσκειες του παρελθόντος και ό,τι είχατε κρύψει κάτω από το χαλάκι το προηγούμενο διάστημα. Αν δεν ρίξετε τους τόνους, θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες και εντάσεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. 



               ΤΑΥΡΟΣ

Είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε μια πιο ισορροπημένη διατροφή, να βάλετε την άσκηση στη ζωή σας...Δουλειά, οικονομικά, υγεία και φυσική κατάσταση επηρεάζει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ζυγό. Ο ανταγωνισμός στη δουλειά θα είναι έντονος, όπως και τα παρατράγουδα με συνεργάτες, υφισταμένους, αλλά και προϊσταμένους. Εμπόδια, δυσκολίες, καθυστερήσεις ή απογοητεύσεις, ίσως σας φέρουν στα όρια σας, αλλά είναι στο χέρι σας να μην τραβήξετε το σχοινί και φτάσετε τα πράγματα στο μη περαιτέρω. Επιλέξτε τα λόγια σας με προσοχή και εκθέστε τα επιχειρήματα σας με ψυχραιμία. Επίσης, ο τομέας που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι αυτός της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. 




                ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη σάς καλεί να σκεφτείτε καλά και να αξιολογήσετε τη ζωή σας και να κρατήσετε ό,τι και όποιον σας δίνει χαρά και σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε, αλλά μόλις κάνετε τα σωστά βήματα θα βρείτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και θα μπορέσετε να ενεργοποιηθείτε δημιουργικά και ερωτικά και να λάμψετε. Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πίεση, άγχος και δυσκολίες στις σχέσεις σας, αλλά στο χέρι σας είναι το πώς θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Αν ρίξετε λάδι σε μια φωτιά που έχει ανάψει, τότε το μόνο που μπορείτε να περιμένετε είναι ανεξέλεγκτες αντιδράσεις και «μπουρλότο». Αν όμως κάνετε λίγο τους «χαζούς» θα αποφύγετε πολλά δράματα. 



                 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη σε συνδυασμό με Άρη και τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να σας κάνει να αναλογιστείτε το παρελθόν σας και πόσο αυτό έχει επηρεάσει την αυτοπεποίθησή σας. Πάρτε τα πάνω σας και μην πέφτετε, η αλλαγή που επιθυμείτε θα έρθει, ίσως να καθυστερήσει λίγο, αλλά θα έρθει. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό δημιουργεί ένα κλίμα ανασφάλειας και έντασης στο σπίτι και την οικογένεια. Ίσως πιεστείτε από εξωγενείς παράγοντες και να πρέπει να μετακομίσετε ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε άλλη περιοχή από εκεί που μένετε και αυτό να σας βγάζει από τη ζώνη ασφαλείας σας. 


 


                     ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη μπορεί να είναι βοηθητική, αλλά θα πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή και θα ήταν σοφό εκ μέρους σας να αναβάλλετε αγορές και εκκινήσεις για τον επόμενο μήνα. Τώρα συλλέξτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, οργανωθείτε και μετά τις 18/10 μπαίνετε σε δράση. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην πηγαίνουν όλα όπως τα είχατε υπολογίσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το βάζετε κάτω και να τα βάψετε μαύρα. Αυτό που πρέπει να κάνετε, με αφορμή και τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, είναι να σκεφτείτε και να αξιολογήσετε το πώς επικοινωνείτε με τα άτομα του άμεσου περιβάλλοντος σας και τι θα πρέπει να αλλάξετε, ώστε να διορθωθούν τα πράγματα. 



                    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φωτίζει τον τομέα των οικονομικών σας και το μυαλό σας θα σκέφτεται συνεχώς πώς θα βρείτε νέους τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδα σας και να μειώσετε τα έξοδα. Θα γίνετε πιο φιλόδοξοι, θα θέλετε να βγείτε μπροστά, να διεκδικήσετε ένα καλύτερο μέλλον και να αρπάξετε τις ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ευοδωθούν οι στόχοι σας, απλά θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να παίξετε άμυνα. Μην πιέζετε να γίνουν όλα εδώ και τώρα και μην απογοητεύεστε όταν συναντάτε εμπόδια. Κάποια πράγματα καθυστερούν, δεν γίνονται τη στιγμή που θέλετε εσείς και όσο τα πιέζετε, τόσο θα χάνετε και από το στάτους σας και από την ψυχική σας ηρεμία.


 


                      ΖΥΓΟΣ

Φιλοξενείτε τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας και αυτό θα μπορούσε να ήταν ένας λόγος για να κάνετε πάρτι, αλλά η σύνοδος με τον Άρη και η χιαστή όψη που σχηματίζει με τον Ουρανό, μάλλον θα σας ταρακουνήσουν για τα καλά. Θα έχετε απίστευτη ενέργεια και θα νιώθετε δύναμη και αντοχή να τα αλλάξετε όλα στη ζωή σας και να διεκδικήσετε ό,τι πιστεύετε πως σας ανήκει και ό,τι θα σας κάνει ευτυχισμένους. Εσείς οι Ζυγοί δεν αρέσκεστε στις εντάσεις, όμως ο Άρης θα σας δώσει το θάρρος να βγείτε μπροστά και να «επιτεθείτε» και ως γνωστόν… η δράση φέρνει αντίδραση και καβγάδες. Ακόμη, προφυλάξτε την υγεία σας, μην αφήνετε κάποια ενόχληση χωρίς να την ελέγξετε και προσπαθήστε να κοιμάστε καλύτερα, να βρίσκετε λίγο χρόνο για χαλάρωση και να διατρέφεστε υγιεινά.



                     ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη θέλει από εσάς να αποστασιοποιηθείτε και να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα συμφέροντα σας. Μην εκτίθεστε και αν βρεθείτε στριμωγμένοι σε δύσκολη θέση μην αντιδράτε σπασμωδικά και επιτίθεστε σε όλους, μπορείτε να χειριστείτε με ευγένεια και διπλωματία τις καταστάσεις και δεν θα βγείτε χαμένοι. Όπως και να έχει, εσείς πρέπει να διαφυλάξετε και τα μυστικά σας και την υγεία σας και να εξετάσετε τι πρέπει να αλλάξετε στη ζωή σας, ώστε να έχετε πιο υγιεινές και ήρεμες συνθήκες στην καθημερινότητα σας. Είστε από αυτούς που μπορούν να διαχειριστούν με μαεστρία και την ίντριγκα και το παρασκήνιο, είτε το δημιουργείτε εσείς είτε συμβαίνουν πράγματα πίσω από την πλάτη σας.


 


                   ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό επηρεάζει τον 11ο οίκο στο ηλιακό σας ωροσκόπιο και φέρνει κοντά σας φίλους, συμμάχους και άτομα που θέλουν να σας στηρίξουν και να είναι δίπλα σας σε κάθε δυσκολία. Όμως, φέρνει και ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις με άτομα που συνεργάζεστε ή ανήκετε στην ίδια «ομάδα». Αυτά τα ξεκαθαρίσματα θα έρθουν ίσως μετά από ξαφνικά γεγονότα, αποκαλύψεις ή από παρεξηγήσεις που θα προκύψουν και θα φέρουν πίεση, προβλήματα και απογοητεύσεις. Η αφορμή μπορεί να είναι ένα οικονομικό θέμα ή η απροθυμία να τηρήσουν οι συνεργάτες σας τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει ή το να μάθετε κάποια πράγματα για κάποιο άτομο και τον ρόλο που είχε παίξει στο παρελθόν απέναντι σας και όλο αυτό να σας προκαλέσει πίεση, άγχος, αποστροφή και η κατάσταση να ενταθεί και να ξεσπάσετε. 



                    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη φαίνεται ότι θα δημιουργήσει κάπως ασφυκτικές πιέσεις σε αυτόν τον τομέα. Οι απαιτήσεις θα είναι πολλές, οι βοήθειες ελάχιστες κι εσείς θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή ισορροπία, ανάμεσα στις φιλοδοξίες σας και στην αναγκαστική συμβιβαστική στάση που πρέπει να δείξετε. Για κάποιους η Νέα Σελήνη ίσως να φέρει μια πρόταση για δουλειά, αλλά, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι μπορεί κάποια πράγματα να διαφοροποιηθούν στην πορεία. Αν σκέφτεστε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μαζέψτε περισσότερες πληροφορίες, οργανωθείτε καλύτερα και αφήστε την εκκίνηση αργότερα, μετά τις 18/10, που Ερμής θα έχει επιστρέψει στην ορθή του πορεία.


 


                      ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό λειτουργεί καταλυτικά στον τρόπο που σκέφτεστε τη ζωή, τις προοπτικές και το μέλλον σας και σας βάζει στη διαδικασία να βάλετε νέους μακροχρόνιους στόχους για να σημειώσετε πρόοδο. Όμως, δεν χρειάζεται πίεση και άγχος, ούτε βιαστικές κινήσεις και παρορμητικές αποφάσεις. Θέλει σύνεση και υπομονή για να βάλετε τις σωστές βάσεις, ώστε να μην τρέχετε μετά να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Άλλοι μπορεί να έχετε νέα πλάνα σε σπουδές, άλλοι σε θέματα δουλειάς, άλλοι στα οικογενειακά σας, εσείς ξέρετε ποιον τομέα θέλετε να αλλάξετε και τώρα θα βρείτε τον τρόπο για να κάνετε αυτή την αλλαγή. 



                       ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά σας ενεργοποιεί η Νέα Σελήνη στον Ζυγό που πραγματοποιείται στις 6/10 και η επιρροή της εκτείνεται όλη την εβδομάδα. Οικονομικές επενδύσεις, δοσοληψίες με τράπεζες, ό,τι έχει σχέση με ασφάλειες, εφορίες και δανεισμό, μπορεί να σας απασχολήσει ή να σας πιέσει αρκετά. Οι κινήσεις που θα κάνετε απαιτούν ισορροπία, λογική και όχι συναισθηματισμούς και παρόρμηση. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, αυτό να θυμάστε και να εξετάζετε τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις όταν κάποιοι σας λένε ότι κάτι είναι για το καλό σας. Νέες συμφωνίες δεν ευνοούνται, αλλά μπορείτε να επανεξετάσετε παλαιότερους διακανονισμούς για χρέη ή οφειλές προς το δημόσιο, τις τράπεζες και ξαναδείτε τις συμφωνίες αλλάζοντας ίσως τους όρους. 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα