ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

         Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24/05 - 30/05


 

                     Ζώδια​ Κριός 

Δευτέρα και Τρίτη φέρνουν αυξημένη ανάγκη για ευχαρίστηση μέσω της αγάπης και της αγάπης. Πρέπει να αισθάνεστε κοινωνικοί, ρομαντικοί, αισθησιακοί και συναισθηματικοί. Ωστόσο, μπορεί επίσης να γίνετε απρόσεκτοι, ευμετάβλητοι ή αυτοεξυπηρετούμενοι. Μια υγιής σχέση μπορεί να υποστεί κάποιες ελαφρώς άβολες στιγμές.

Η Τετάρτη έως την Κυριακή αυξάνει τη γοητεία και το απαλό στυλ επικοινωνίας το καθιστούν μια εποχή αγάπης, φιλίας και διπλωματίας. Μπορείτε να ενώσετε τους ανθρώπους και να ενθαρρύνετε τη συνεργασία. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την εξεύρεση ειρηνικών διευθετήσεων για διαφορές και για την κατάρρευση τυχόν εμποδίων στην πρόοδο. 



                    Ζώδια​ Ταύρος

Δευτέρα έως Τετάρτη οι οικείες σχέσεις σας μπορεί να υποφέρουν εξαιτίας της συναισθηματικής ψυχραιμίας, του αισθήματος ενοχής και του φόβου ή που πρέπει να αναλάβετε άλλες ευθύνες. Ένα βαρύ φορτίο εργασίας ή μελέτης μπορεί να προκαλεί άγχος ενώ περιορίζει επίσης το χρόνο σας με τους αγαπημένους σας. Η έλλειψη οικειότητας και συναισθηματικής υποστήριξης μπορεί να προκαλέσει θλίψη. 

Από Πέμπτη έως Κυριακή, το αυξημένο πάθος και το πνευματικό θάρρος το κάνουν μια καλή στιγμή για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας ή να αγωνιστείτε για έναν αξιόλογο σκοπό. Μια μη απειλητική προσέγγιση και η μαγνητική ελκυστικότητα σάς επιτρέπουν να παρακινείτε αποτελεσματικά τους ανθρώπους χωρίς να είστε δυνατοί ή αυταρχικοί. 



             

                     Ζώδια​ Δίδυμοι 

Οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις από Δευτέρα έως Τετάρτη γίνονται πιο έντονες και συναρπαστικές. Θα πρέπει να αισθάνεστε πιο κοινωνικοί και καλύτερα σε θέση να εκφράσετε τις παθιασμένες επιθυμίες σας. Η αυξημένη σεξουαλική έλξη, το θάρρος και η πρωτοβουλία το καθιστούν ιδανικό χρόνο για ραντεβού. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για την έναρξη μιας νέας χρηματοοικονομικής επιχείρησης ή εταιρικής σχέσης, καθώς και κάθε νέο έργο ανταγωνιστικού, φυσικού ή δημιουργικού χαρακτήρα. 

Η Πέμπτη έως την Κυριακή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε σε κάποιον που τους αγαπάτε ή να τους ρωτήσετε σε μια ημερομηνία Είστε σε επαφή με αυτό που αγαπάτε για ένα άτομο και μπορείτε να το εκφράσετε πιο εύκολα από ό, τι άλλες φορές. Θα μπορούσατε επίσης να είστε στο τέλος της αγάπης ή της εκτίμησης κάποιου άλλου. 



                   Ζώδια​ Καρκίνος

Δευτέρα έως Τετάρτη, η αυξημένη συναισθηματική ευαισθησία σάς επιτρέπει να κάνετε πιο εύκολα στενές συναισθηματικές προσκολλήσεις σε άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσετε τη μνήμη για το παρελθόν με τα μέλη της οικογένειας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας μέσω γραπτών ή προφορικών λέξεων. Η ειλικρίνεια και η κατανόησή σας προωθούν την πραγματική φιλία.

Από Πέμπτη έως Κυριακή θα απολαύσετε μια ισχυρή μαγνητική ελκυστικότητα και αποπνικτική γοητεία που το καθιστούν ιδανικό χρόνο για παθιασμένους ρομαντικούς. Εάν χρονολογείτε είναι πιθανό να προσελκύσετε έναν λιγότερο επιθετικό, πιο πνευματικά σύντροφο. Μπορείτε να αντλήσετε από ισχυρό πνευματικό θάρρος και πνευματικό πνεύμα για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.




                    Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα έως Τετάρτη θα είναι πιο εύκολο να ακολουθήσετε την επιθυμία της καρδιάς σας. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας για δραστηριότητες σεξουαλικής και ρομαντικής φύσης. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να απολαύσετε τον εαυτό σας τώρα. Πρέπει να αισθάνεστε δυνατοί, αυτοπεποίθηση και σέξι. Η αυξημένη φυσική ομορφιά και η δημοτικότητα το καθιστούν ιδανικό χρόνο για γνωριμίες, κοινωνικοποίηση, αυτοπροώθηση και έναρξη δημιουργικών ή οικονομικών έργων και συνεργασιών.

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει αρμονία στις σχέσεις σας. Είναι πιθανό να είστε φιλικοί και εξερχόμενοι ακόμα κι αν είστε ντροπαλός. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε σε κάποιον ιδιαίτερο που τον αγαπάτε, να τον ρωτήσετε σε ραντεβού ή ακόμα και να σας προτείνει. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να μιλήσετε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και να αναφέρετε ευαίσθητα ζητήματα χωρίς να προκαλέσετε αμηχανία ή αμυντικές αντιδράσεις. 



                    Ζώδια​ Παρθένος

Δευτέρα και Τρίτη, η αναταραχή ή η πολωμένη σκέψη θα μπορούσε να δυσκολευτεί να κατανοήσει τα καθημερινά προβλήματα και να οδηγήσει σε διαφωνίες. Επομένως, ευαίσθητα θέματα συζήτησης και διαπραγματεύσεις πιθανότατα αποφεύγονται καλύτερα προς το παρόν. Μια πιο παραγωγική άσκηση θα ήταν να αφιερώσετε λίγο ήσυχο χρόνο στον προβληματισμό ή να συνομιλήσετε με έναν μέντορα για μερικά από τα εσωτερικά σας συναισθήματα που αισθάνεστε ότι σας κρατούν πίσω.

Τετάρτη έως Κυριακή θα πρέπει να αισθάνεστε πιο ρομαντικοί, αισθησιακοί και πνευματικοί. Η επιπλέον ενέργεια και ο ενθουσιασμός μπορούν να διοχετευτούν για να κυνηγήσουν τα όνειρα και τις παθιασμένες επιθυμίες σας. Οι ερωτικές σχέσεις θα επωφεληθούν από τη μαγική πινελιά σας, ενώ η χρονολόγηση θα ωφεληθεί από τον σεξουαλικό μαγνητισμό και τη χαρισματική σας έκκληση. Μπορείτε να παλέψετε με αυτοπεποίθηση για ηθικά και ηθικά αίτια ή να υπερασπιστείτε τους μειονεκτούντες.




                       Ζώδια​ Ζυγός 

Δευτέρα έως Τετάρτη είναι μια περίοδος σταθερής προόδου λόγω της υπομονής, της αποφασιστικότητάς σας και της έντονης αίσθησης του καθήκοντός σας. Θα είστε ισορροπημένοι και εστιασμένοι και δεν θα αποσπάστε τους στόχους και τα σχέδιά σας. Μπορεί να μην είναι μια συναρπαστική στιγμή, αλλά εξακολουθεί να είναι ζωτικής σημασίας επειδή εργάζεστε σκληρά για την οικοδόμηση ασφαλών θεμελίων στο μέλλον. Η επιμέλεια και η σκληρή δουλειά σας πρέπει να εκτιμηθούν και να ανταμειφθούν.

Πέμπτη έως Κυριακή θα είστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και θα πείτε διαισθητικά το σωστό στη σωστή στιγμή. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για κοινωνικοποίηση, φιλία και ραντεβού. Η αυξημένη γοητεία και οι κοινωνικές δεξιότητες το καθιστούν μια καλή στιγμή για να ζητήσετε χάρη ή δάνειο. Ένα μάτι για μια συμφωνία και την εκτίμηση της ομορφιάς το κάνει αυτό τον καλό χρόνο για να ψωνίσετε για δώρα, προϊόντα μόδας και ομορφιάς, έργα τέχνης και κοσμήματα.



                       Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει μια αυξημένη επιθυμία για στενές σχέσεις και σεξουαλική ικανοποίηση. Η τρυφερή και αισθησιακή σας πλευρά συμπληρώνει το ακατέργαστο πάθος και τη σεξουαλική σας έκκληση για να σας κάνει πολύ ελκυστικό. Το αυξημένο χάρισμα και η δημοτικότητα κάνουν την κοινωνικοποίηση πιο ευχάριστη και συναρπαστική. Επομένως, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για ραντεβού, δημιουργία νέων φίλων, διασκέδαση, αλλά και για δημιουργική εργασία.

Πέμπτη έως Κυριακή είναι η ιδανική στιγμή για ρομαντισμό Η μυστικιστική σας γοητεία θα προσελκύσει τους ανθρώπους πιο συντονισμένους με το επίπεδο της πνευματικής σας ανάπτυξης και μπορεί να βρείτε ακόμη και την ψυχή σας. Θα είστε ευαίσθητοι στις επιθυμίες των άλλων και θα απολαύσετε την εξυπηρέτησή τους. 




                         Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα και Τρίτη οι ορθολογικές σας διαδικασίες σκέψης μπορεί να επηρεαστούν από τη φαντασία και την ευαισθησία σας με τρόπους που είναι δύσκολο να κατανοηθούν. Η ονειροπόληση ή η φαντασίωση μπορεί να έχει σύγχυση στην επικοινωνία σας, η οποία μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα απομόνωσης ή μοναξιάς. Η υπερβολική έκθεση σε αρνητικούς ανθρώπους θα σας έκανε να νιώσετε αδύναμοι και τότε θα πρέπει να υποχωρήσετε σε ένα ασφαλές, ήσυχο μέρος για να ανακάμψετε.

Τετάρτη έως Κυριακή εστιάζει στους πιο προσωπικούς τομείς της ζωής σας. Θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στο σπίτι σας, τα συναισθήματα, τα συναισθήματα και τις στενές σχέσεις, ειδικά με τις γυναίκες. Αυτοί οι βαθύτεροι τομείς της ζωής έρχονται στην επιφάνεια έτσι ώστε τυχόν προβλήματα που έχουν σιγοβράσει σε αυτές τις περιοχές να μπορούν να επιλυθούν με θετικό τρόπο. Αυτή είναι μια εποχή συναισθηματικής ισορροπίας, όχι παράλογου συναισθηματικού και όχι πολύ κρύου και υπολογισμού.



                        Ζώδια​ Αιγόκερως

Δευτέρα έως Παρασκευή η αποφασιστικότητά σας και η ισχυρή εργασιακή ηθική σας κάνουν αυτή την καλή στιγμή για να επιτύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Ο αμοιβαίος σεβασμός και η κατανόηση βελτιώνουν τις σχέσεις, ειδικά με άντρες και ανώτερους. Θα μπορούσατε να αποκτήσετε νέα απασχόληση, να πάρετε μια προαγωγή ή να αναλάβετε περισσότερη ευθύνη χωρίς πρόσθετο άγχος. Αυτή είναι μια περίοδος επίτευξης ή περισσότερης αναγνώρισης που οδηγεί σε ικανοποίηση, ικανοποίηση και υψηλότερη αυτοεκτίμηση.

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν τις δυνατότητες για επιπλοκές και πολυπλοκότητες στις φιλίες και στην ερωτική σας ζωή. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει κτητικότητα, εμμονή, γοητεία, ζήλια, ζητήματα εξουσίας και ελέγχου ή εισβολή της ιδιωτικής ζωής. Μπορεί να εμπλακείτε με κάποιον που είναι δύσκολο να ταιριάξετε αλλά δύσκολο να το ξεφύγετε. Ίσως για καρμικούς λόγους, κάποιος μπορεί να έρθει στη ζωή σας, να προκαλέσει δράμα και μετά να φύγει.


 



                      Ζώδια​ Υδροχόος 

Δευτέρα έως Τετάρτη, η αυξημένη επιθυμία για κοινωνική επαφή και απόλαυση το καθιστά μια από τις καλύτερες στιγμές του χρόνου για ραντεβού. Η μαλακή σας στοργική πλευρά εξισορροπεί την ακατέργαστη σεξουαλική σας επιθυμία, ώστε να μπορείτε να είστε άμεσοι χωρίς να έρθετε πολύ δυνατοί. Η αυξημένη προσωπική ομορφιά και το χάρισμα κάνουν δημοτικότητα σε κοινωνικές καταστάσεις. 

Πέμπτη έως Κυριακή μια διασκεδαστική και φιλική επιρροή το καθιστά ιδανικό χρόνο για χαλάρωση και χαλάρωση. Η κοινωνικοποίηση πρέπει να είναι πιο ευχάριστη λόγω του λιγότερου στρες και της μεγαλύτερης αρμονίας στις σχέσεις σας. Η μεγαλύτερη ικανότητα έκφρασης της αγάπης και της αγάπης σας βοηθά τις οικείες σχέσεις σας να επωφεληθούν από στενότερους δεσμούς. 



                        Ζώδια​ Ιχθείς 

Η Δευτέρα και η Τρίτη θα μπορούσαν να προκαλέσουν διαφωνία εξαιτίας του ενοχλητισμού ή της διάθεσης. Οι συναισθηματικές σας προκαταλήψεις μπορεί να επηρεάζουν τις σκέψεις σας και η διανοητική σας λογική μπορεί να επηρεάσει το πώς αισθάνεστε για ένα άτομο ή άτομο. Η καλύτερη χρήση αυτής της τεταμένης ενέργειας είναι η σκληρή ψυχική εργασία. Μπορείτε να ρίξετε μια κριτική ματιά και στις δύο πλευρές καθώς τελειοποιείτε τις ιδέες σας. 

Τετάρτη έως Κυριακή θα πρέπει να αισθάνεστε δυνατοί, σέξι και γενναίοι. Μπορείτε να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να ενεργήσετε με πάθος όταν τα συναισθήματά σας διεγείρονται. Τα γρήγορα ένστικτά σας και το μαχητικό σας πνεύμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας ή να υπερασπιστείτε το σπίτι και την οικογένειά σας. Αυτή είναι η καλή στιγμή για να βελτιώσετε τις σεξουαλικές σχέσεις με τον σύντροφό σας ή να βρείτε έναν νέο συμπαίκτη σας. 





 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα