ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/09 - 04/10


 

                 Ζώδια​ Κριός

Δευτέρα έως Πέμπτη είναι μια από τις καλύτερες στιγμές ολόκληρου του έτους για ρομαντισμό και κοινωνικοποίηση. Το τέλειο μείγμα σεξουαλικότητας και αγάπης σας κάνει να φαίνεστε και να αισθάνεστε σέξι. Αυτή η ισορροπία σημαίνει επίσης ότι είστε έτοιμοι να δώσετε και να λάβετε αγάπη και λατρεία. Μπορείτε να είστε σίγουροι και επιθετικοί στο να κυνηγάτε τις επιθυμίες σας χωρίς να έρθετε πολύ δυνατοί. 

Παρασκευή έως Κυριακή είναι μια εξαιρετική στιγμή για πολλά πράγματα, επειδή πρέπει να απολαμβάνετε καλές σχέσεις με σχεδόν όλους. Η αυξημένη δημόσια έκκληση και δημοτικότητα μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς όφελός σας εάν το επιθυμείτε, χωρίς να ανησυχείτε για ενοχή ή αρνητικό κάρμα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε χάρη ή για δάνειο από την τράπεζα. Μπορείτε να επιδιορθώσετε μια σπασμένη σχέση ή να βρείτε μια ειρηνική διευθέτηση διαφορών.





             Ζώδια​ Ταύρος

Δευτέρα έως Πέμπτη μια θετική ώθηση της συναισθηματικής ενέργειας και μια πιο εξερχόμενη στάση φέρνουν αρμονικές σχέσεις με τους φίλους και την οικογένεια. Θα πρέπει να αισθάνεστε καλά με λίγο να ανησυχείτε. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αναλάβετε την πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση τυχόν πρόσφατων προβλημάτων σχέσεων. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να προωθήσετε τον εαυτό σας και να ζητήσετε εύνοιες επειδή άλλοι θα αισθανθούν την αυτοπεποίθησή σας και την ισορροπημένη εστίαση.

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει ευκαιρίες για αγάπη και χρήματα. Θα πρέπει να αισθάνεστε πιο πρόθυμοι να δείξετε την αγάπη και την αγάπη σας για κάποιον ειδικό. Έχετε ιδιαίτερα καλές κοινωνικές δεξιότητες και άλλοι θα εκτιμήσουν τη φιλική σας στάση και ευχαρίστηση. Λόγω αυτής της ελκυστικής ενέργειας που εκφράζετε, μπορεί να προσελκύσετε νέα αγάπη και αυτή είναι μια καλή στιγμή για ραντεβού Ενδέχεται να λάβετε συγχαρητήρια, δώρα και εύνοιες.




             Ζώδια​ Δίδυμοι 

Δευτέρα έως Πέμπτη, η αυξημένη επιθυμία για κοινωνική επαφή και απόλαυση καθιστά αυτή την από τις καλύτερες στιγμές του χρόνου για ραντεβού. Η μαλακή σας στοργική πλευρά εξισορροπεί την ακατέργαστη σεξουαλική σας επιθυμία, ώστε να μπορείτε να είστε άμεσοι χωρίς να είστε πολύ δυνατοί. Η αυξημένη προσωπική ομορφιά και το χάρισμα δημιουργεί δημοτικότητα σε κοινωνικές καταστάσεις. Οι υπάρχουσες ερωτικές σχέσεις θα πρέπει να ευδοκιμήσουν ή θα μπορούσατε να βρείτε τον αληθινό σας ψυχή.

Η Παρασκευή έως την Κυριακή είναι εξαιρετική για αυτο-προώθηση και οικείες σχέσεις λόγω της αυξημένης αυτοπεποίθησης, του θάρρους, του σεξουαλικού μαγνητισμού και της φυσικής ελκυστικότητας Αν είστε ραντεβού, μπορείτε να κατακτήσετε οποιαδήποτε φυσική ντροπή μπορεί να χρειαστεί να σπάσετε τον πάγο και να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση. Νιώθοντας πιο τολμηροί, μπορείτε να ωθήσετε τα όρια και να δοκιμάσετε κάτι νέο με έναν πρόθυμο συνεργάτη.


 


             Ζώδια​ Καρκίνος 

Δευτέρα έως Πέμπτη είναι μια καλή στιγμή για αγάπη, χαλάρωση και πάρτι. Μπορείτε να μοιραστείτε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας με άλλους. Με λιγότερες ανησυχίες και φόβους θα πρέπει να αισθάνεστε λιγότερο ανασταλμένοι από το συνηθισμένο. Αυτή είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για ραντεβού, δημιουργία νέων φίλων, βελτίωση των υπαρχουσών σχέσεων, ακόμη και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Μπορείτε να βασιστείτε στην αυξημένη γοητεία και τις κοινωνικές δεξιότητες για να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση. Μια σημαντική νέα σχέση για να ξεκινήσετε.

Παρασκευή έως Κυριακή, η θετική στάση και η αγάπη σας δημιουργούν ευκαιρίες για αγάπη και χρήματα. Μπορείτε να αναλάβετε την πρωτοβουλία σε αυτούς τους τομείς και να περιμένετε καλές αντιδράσεις και υποστήριξη. Το να είσαι ενεργός στις σχέσεις δίνοντας απλώς αγάπη μπορεί να θεραπεύσει τυχόν παλιά τραύματα. Ένα αγκάλιασμα και ένα φιλί μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να αφήσετε πίσω σας δράματα με αγαπημένα πρόσωπα. Οι διαπραγματεύσεις και οι επιχειρηματικές συναλλαγές πρέπει να είναι φιλικές.





                 Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει αυξημένη επιθυμία για στενές σχέσεις. Το αυξημένο χάρισμα και η δημοτικότητα καθιστούν την κοινωνικοποίηση πιο ευχάριστη και συναρπαστική. Επομένως, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για ραντεβού, δημιουργία νέων φίλων, διασκέδαση, αλλά και για δημιουργική εργασία.

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει αυτοπεποίθηση και ένα κύμα ενέργειας με στόχο. Θα πρέπει να αισθάνεστε εξαιρετικά παρακινημένοι για να ολοκληρώσετε τους στόχους και θα έχετε ό, τι χρειάζεται για να κάνετε ακριβώς αυτό. Η επιπλέον πρωτοβουλία, η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση σημαίνει ότι μπορείτε να πετύχετε στις πιο δύσκολες εργασίες στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Μπορείτε να εργαστείτε σε καταστάσεις υψηλής πίεσης και θα γνωρίζετε ενστικτωδώς πότε είναι εντάξει να αναλάβετε κινδύνους.


 



                   Ζώδια​ Παρθένος

Δευτέρα έως Πέμπτη θα πρέπει να αισθάνεστε δυνατοί, σέξι και γενναίοι. Μπορείτε να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να ενεργήσετε με πάθος όταν τα συναισθήματά σας διεγείρονται. Τα γρήγορα ένστικτά σας και το μαχητικό σας πνεύμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας ή να υπερασπιστείτε το σπίτι και την οικογένειά σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βελτιώσετε τις σεξουαλικές σχέσεις με τον σύντροφό σας ή να βρείτε έναν νέο συμπαίκτη σας. Το αυξημένο χάρισμα και η σεξουαλική έκκληση θα σας κάνουν πιο δημοφιλείς σε κοινωνικές καταστάσεις.

Η Παρασκευή έως την Κυριακή φέρνει αγάπη, ειρήνη, αρμονία και ομορφιά, με έμφαση στις σχέσεις αγάπης, τη δημιουργικότητα και τα οικονομικά σας. Αυτή η ευχάριστη, στοργική, γοητευτική και κοινωνική επιρροή αποτελεί καλό οιωνό για φιλίες και ρομαντισμό. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για αναζήτηση ευχαρίστησης μέσω σεξ, διασκέδασης, διασκέδασης και πάρτι, αλλά και για χαλάρωση στην άνεση ή διασκέδαση με τα παιδιά.





                 Ζώδια​ Ζυγός 

Δευτέρα έως Πέμπτη οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις γίνονται πιο έντονες και συναρπαστικές. Θα πρέπει να αισθάνεστε πιο κοινωνικοί και καλύτερα σε θέση να εκφράσετε τις παθιασμένες επιθυμίες σας. Η αυξημένη σεξουαλική έλξη, το θάρρος και η πρωτοβουλία το καθιστούν ιδανικό χρόνο για ραντεβού. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για την έναρξη μιας νέας χρηματοοικονομικής επιχείρησης ή εταιρικής σχέσης, καθώς και κάθε νέο έργο ανταγωνιστικού, φυσικού ή δημιουργικού χαρακτήρα. Είστε υπεύθυνοι για το πεπρωμένο σας.

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμό. Αυτή είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείτε σοβαρά τις ευθύνες σας έναντι των άλλων και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αναζητήσετε δέσμευση σε μια στενή σχέση ή να επισημοποιήσετε μια επιχειρηματική συνεργασία. Οποιαδήποτε νέα σχέση θα είχε σοβαρές ή πρακτικές εκτιμήσεις, αλλά θα γίνει μια μακροπρόθεσμη και αξιόπιστη σχέση.


 


                  Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα έως Πέμπτη μια ανταγωνιστική αλλά και συνεργατική στάση καθιστά εύκολη τη νίκη. Η επιτυχία και η δημοτικότητα προκύπτουν από μια ζεστή ελκυστικότητα, η οποία το καθιστά επίσης ιδανικό χρόνο για να επιδιώξετε τις ισχυρότερες από τις συνηθισμένες επιθυμίες σας για οικειότητα. Θα έχετε τον σεβασμό και την υποστήριξη σχεδόν όλων, γιατί θα εκτιμήσουν την κίνηση, την πρωτοβουλία και το θάρρος σας.

Παρασκευή έως Κυριακή, ένα γενικό καλό συναίσθημα σε κάνει να θέλεις να απολαύσεις τη ζωή και να είσαι κοντά σε φίλους και συγγενείς. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για κάθε είδους σχέσεις, αλλά ειδικά για τη στενή σχέση με έναν σύντροφο ή για την έναρξη μιας νέας σχέσης αγάπης. Θα πρέπει να αισθάνεστε όμορφα και στοργικά και θα προσελκύσετε το ίδιο. Μια καλή στιγμή για να ομορφύνει το σπίτι ή το γραφείο και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ωραία πράγματα, όπως κοσμήματα ή ρούχα.




                  Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα έως Παρασκευή θα βρείτε ευκολότερο να ακολουθήσετε την επιθυμία της καρδιάς σας. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας για δραστηριότητες σεξουαλικής και ρομαντικής φύσης. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να απολαύσετε τον εαυτό σας. Πρέπει να αισθάνεστε δυνατοί, αυτοπεποίθηση και σέξι. Η αυξημένη φυσική ομορφιά και η δημοτικότητα το καθιστούν ιδανικό χρόνο για ραντεβού, κοινωνικοποίηση, αυτοπροώθηση και έναρξη δημιουργικών ή οικονομικών έργων και συνεργασιών.

Σάββατο και Κυριακή μπορεί να δυσκολευτείτε να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε, να νιώθετε ένταση και άγχος. Μια συσσώρευση νευρικής ενέργειας στο σύστημά σας μπορεί να είναι συναρπαστική αλλά και λίγο τρομακτική. Εάν έχετε περιοριστεί ή βαρεθείτε τον τελευταίο καιρό θα αναζητήσετε περισσότερη ελευθερία και δημιουργική αυτο-έκφραση. Είναι σημαντικό να είστε ευέλικτοι και να προσαρμόζεστε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη ροή και να ταιριάξετε.


 


                 Ζώδια​ Αιγόκερως 

Δευτέρα έως Πέμπτη είναι μια καλή στιγμή για να συναντήσετε παλιούς φίλους ή να περάσετε χρόνο με την οικογένεια. Όλες οι υπάρχουσες σχέσεις, ειδικά εκείνες με τις γυναίκες, θα είναι ζεστές και θα απολαμβάνουν συναισθηματική ανάπτυξη. Η δημιουργία νέων φίλων γίνεται εύκολη λόγω της προθυμίας σας να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να σπάσετε τον πάγο και να λάβετε θερμή υποδοχή. Η αυξημένη δημοτικότητα σημαίνει ότι μπορείτε να γοητεύσετε ένα ευρύ κοινό.

Παρασκευή έως Κυριακή πρέπει να είναι μια εποχή χαμηλού στρες και αρμονικών σχέσεων. Άλλοι είναι πιθανό να ανταποκρίνονται στη διάθεση αγάπης και χωρίς φροντίδα με καλοσύνη και στοργή. Όλες οι κοινωνικές δραστηριότητες ευνοούνται και ακόμη και οι αλληλεπιδράσεις με αφεντικά και άλλους στην εργασία πρέπει να πάνε καλά. Η ηρεμιστική επιρροή σας στους ανθρώπους γύρω σας φέρνει θαυμασμό και δημοτικότητα. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για γνωριμίες ή για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με έναν αγαπημένο σας.




                  Ζώδια​ Υδροχόος

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει μια έντονη επιθυμία για ευχαρίστηση και περιπέτεια. Μια αρμονική ισορροπία μεταξύ της ερωτικής σεξουαλικότητας και της στοργικής αγάπης σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες στιγμές του έτους για την εύρεση του τέλειου αγώνα και για τη βελτίωση των υφιστάμενων σχέσεων. Έχετε επίσης μεγάλη ενέργεια, θάρρος και εστίαση για να ρίξετε σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη δημιουργικότητα, την ομορφιά, να κερδίσετε χρήματα και να ξεκινήσετε νέα έργα.

Η ανάπτυξη και η καλή τύχη από Παρασκευή έως Κυριακή έρχεται μέσω της κοινωνικής επαφής και ιδιαίτερα της στενής σχέσης μία προς μία. Θα κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση όταν συναντάτε νέα άτομα. Η γενναιοδωρία και η ζεστασιά σας θα σας κάνουν πιο ελκυστικούς και δημοφιλείς. Μπορείτε να αυξήσετε τον υλικό πλούτο σας μέσω επενδύσεων, επιχειρηματικών συνεργασιών, κερδοσκοπίας, εκπαίδευσης και εμπορίου. Κάποιος θα μπορούσε να σας προσφέρει μια υπέροχη ευκαιρία.



 


                   Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα και Τρίτη μπορεί να εμφανιστεί μια ανισορροπία μεταξύ της ανάγκης σας για αγάπη και του ποσού της αγάπης που παίρνετε. Μπορεί να αισθάνεστε επιπλέον ευθύνη για το σύντροφό σας ή άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα ή μπορεί να τα βρείτε ανεύθυνα. Εάν χρονολογείτε, μπορεί να έχετε την τάση να προσελκύετε ψυχρούς και αδιάφορους ανθρώπους. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε ορισμένα πράγματα ή να ανταποκριθείτε σε ένα συγκεκριμένο πρότυπο για να αγαπηθείτε. Όσο περισσότερο αγαπάτε τον εαυτό σας, τόσο περισσότεροι θα σας αγαπούν.

Τετάρτη έως Κυριακή, ένα ζεστό ασαφές συναίσθημα το καθιστά ιδανικό χρόνο για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους αγαπημένους σας. Η αυξημένη δημοτικότητα και η γενναιόδωρη διάθεση το κάνουν μια καλή στιγμή για κοινωνικοποίηση και ραντεβού. Οι οικείες σχέσεις θα ωφεληθούν από την ειλικρίνεια και την ειλικρίνειά σας. Ο αμοιβαίος σεβασμός και η κατανόηση μπορούν να οδηγήσουν σε πολύ επιτυχημένες προσωπικές και επιχειρηματικές συνεργασίες. Αυτή είναι μια εποχή καλών συναισθημάτων και ευτυχίας.


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα