TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 12/02


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι Εραστές δεν είναι απλά μια κάρτα που αναφέρεται στην αγάπη και τη σεξουαλικότητα, έχει σχέση και με τη δυαδικότητα. Η κάρτα αυτή εμφανίζεται συνήθως όταν έχουμε να πάρουμε μια απόφαση και πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο επιλογές και μας συμβουλεύει να εξετάσουμε προσεκτικά την κάθε περίπτωση πριν ενεργήσουμε. Η κατάσταση ενδεχομένως να είναι πολύ απλή, δηλαδή να επιλέξουμε απλά ανάμεσα σε δυο λύσεις ή περισσότερο πολύπλοκη και χρειάζεται να δοκιμαστούν τα ιδανικά μας και οι πεποιθήσεις μας. Συνήθως, όταν εμφανίζονται οι Εραστές, αναφέρονται σε κάποια (κυρίως σεξουαλική) σχέση ή μια τέλεια έκφραση της αγάπης μεταξύ δύο ατόμων. Αν όμως αυτή μείνει ανεξέλεγκτη και συνεχώς τροφοδοτείται, θα τους καταστρέψει. Αν δεν υποδεικνύει φυσική σχέση, ίσως είναι η ενσωμάτωση δυο αντικρουόμενων μερών του εαυτού μας, του αρσενικού και του θηλυκού. Τέλος σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως να εμφανίζεται επειδή υπάρχει μέσα μας σύγκρουση μεταξύ δυο ατόμων που αγαπάμε, δυο συντρόφων, από τους οποίους πρέπει να επιλέξουμε τον ένα ως πιο κατάλληλο για εμάς. 

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►​

 

 

ΤΑΥΡΟΣ
         Κάρτα: Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν τις προσωπικές σχέσεις ο Άσος των Ράβδων μπορεί ναι είναι ένδειξη αρσενικής σεξουαλικής ενέργειας (μεγάλο σεξουαλικό ενδιαφέρον για έναν άντρα, ένας δυναμικός νέος εραστής για μία γυναίκα)  Γενικά συμβολίζει την απαρχή μίας έντονης σχέσης γεμάτη πάθος και συγκινήσεις. Στα επαγγελματικά ζητήματα ο Άσος των Ράβδων είναι ένα ιδιαίτερα δημιουργικό χαρτί καθώς συμβολίζει όλα τα νέα εγχειρήματα που ξεκινούν δυναμικά και έχουν τις καλύτερες προϋποθέσεις επιτυχίας αν τα υπηρετήσετε με δυναμισμό, αφοσίωση και πάθος.

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Ο Ερημίτης είναι εκείνος που αναζητά τις εσωτερικές απαντήσεις. Είναι μοναχικός και απομονωμένος. Στην αναζήτηση της σοφίας, συναντάει πολλούς περισπασμούς. Γι αυτό το λόγο πρέπει αρχικά να αγνοήσει τις εξωτερικές «φωνές» και στη συνέχεια να απομονωθεί και να αποσυρθεί στο σκοτάδι του προκειμένου να μείνει απερίσπαστος.  Η εμφάνιση του Ερημίτη είναι μια προτροπή να στραφούμε μέσα μας και να γνωρίσουμε καλύτερα και σε βάθος τον εαυτό μας. Για να ξεπεράσουμε το προβλημα που μας απασχολεί θα πρέπει να κάνουμε αρκετή εσωτερική εργασία που απαιτεί απομόνωση κι ενδοσκόπηση. 

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
          Κάρτα: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Όταν τραβήξετε το Τέσσερα Των Ξιφών είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίζετε διαμάχες, επιθέσεις, παρεξηγήσεις ή υπερβολικό άγχος. Απομακρυνθείτε από τις δυσάρεστες καταστάσεις και αποκαταστήστε την ηρεμία σας. Αποφύγετε τις πολλές συναναστροφές και προτιμήστε την απομόνωση. Μην ανακυκλώνετε συνεχώς τα λόγια των άλλων μες το μυαλό σας. Αυτό που προέχει τώρα είναι να επιβάλλετε στον εαυτό σας μια περίοδο ανάπευσης και περισυλλογής.

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►​

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: Ο ΠΥΡΓΟΣ

Η εμφάνιση της κάρτας μας προτρέπει να γκρεμίσουμε μέσα μας καθετί ξεπερασμένο κι αρνητικό, να το κάψουμε ολοκληρωτικά, αλλά να αφήσουμε ως βάση τα θετικά, πάνω στα οποία θα αρχίσει η νέα κατασκευή μας. Σε πιο εσωτερικό επίπεδο, η κάρτα συμβολίζει την κατεδάφιση του Εγώ μας, γιατί ο Πύργος είναι το φρούριο που έχουμε δημιουργήσει για να κρύψουμε τα μυστικά μας και τον αληθινό μας εαυτό. Είναι αυτονόητο πως τις περισσότερες φορές δεν επιθυμούμε να εγκαταλείψουμε αυτές τις παγιωμένες μέσα μας αντιλήψεις και γι αυτό χρειάζεται τεράστια εσωτερική δύναμη ώστε να γκρεμίσουμε την ασφάλεια που μας περιβάλλει και να στηριχτούμε αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό μας.

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►​

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
             Κάρτα: ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ

Το Έξι Πεντάκτινο, μιλά επιπλέον, για την ισορροπία. Θα δείτε στην εικόνα ότι μόνο ο ένας επαίτης επωφελείται από την φιλανθρωπία του ισχυρού. Ο άλλος παραμένει με άδεια χέρια. Αυτό μπορεί να παρουσιάζει μια πραγματική κατάσταση στη ζωή, κατά την οποία δεν μπορεί να είναι όλοι ωφελημένοι, μπορεί όμως να απεικονίζει και κάποιο ψυχικό ισοζύγιο: μήπως αφιερώνετε όλη σας την ενέργεια σε ένα μόνο τομέα της ζωής σας; Ή μήπως στηρίζεστε στη βοήθεια των άλλων για να πετύχετε όσα θέλετε;

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►​​

 

 

ΖΥΓΟΣ
         Κάρτα: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ο Τρελός αντιπροσωπεύει σχεδόν πάντα μια νέα αρχή, νέα ξεκινήματα και νέες εμπειρίες. Τα ξεκινήματα αυτά δεν ξέρουμε αν θα είναι θετικά ή αρνητικά, υπάρχει η δυνατότητα να εξελιχτούν σε κάτι από τα δύο, ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνουμε και την πορεία που θα ακολουθήσουμε. Δεν πρέπει να εμπιστευτούμε κανένα, ούτε να αφήσουμε να μας καθοδηγήσει με λόγια ή πράξεις. Πρέπει να ακολουθήσουμε απλά την πορεία του «τρελού», δηλαδή να κάνουμε αυτό που αισθανόμαστε, να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να αδιαφορήσουμε για το τι θα σκεφτούν οι γύρω μας. Γνωρίζουμε βέβαια πως η πορεία αυτή εμπεριέχει και κάποιο βαθμό κινδύνου, γι αυτό και ο Τρελός απεικονίζεται στην κάρτα να στέκεται στην άκρη του γκρεμού.

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►​

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
             Κάρτα: ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, ο Ιππότης Των  Πεντάκτινων αντιπροσωπεύει έναν άντρα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ο οποίος είναι επιπλέον τίμιος, σταθερός και αφοσιωμένος. Εμφανίζεται όταν η σχέση περνάει από φάση ρουτίνας: η υπερβολική ησυχία τείνει να δημιουργεί πλήξη και μία αίσθηση ακινησίας και κορεσμού. Ανανεώστε τα ενδιαφέροντά σας και προσπαθήστε να τα εντάξετε στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας μπορεί να χρειάζεται κάποιου είδους αφύπνιση και κινητοποίηση. 

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►​

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
         Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ 

Το βασικό μήνυμα του Δέκα των Πεντάκτινων είναι η οικονομική ολοκλήρωση και επιτυχία, ειδικά δραστηριοτήτων που ασκούνται μέσα σε οικογενειακά πλαίσια: μπορεί να είναι μία οικογενειακή επιχείρηση ή μια κληρονομιά. Γενικότερα, ό,τι είχε οργανωθεί μέσα στην οικογένεια, έφτασε πια η ώρα που αποδίδει πλουσιοπάροχους καρπούς. Η ευημερία είναι γεγονός κι εσείς μπορείτε να την απολαύσετε χωρίς άγχος. Σε θέματα συναισθηματικά, το χαρτί αυτό μπορεί να υποδηλώνει την είσοδό σας σε μία οικονομικά εύρωστη οικογένεια, κατά πάσα πιθανότητα μέσω γάμου.

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►​

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
            Κάρτα: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η κάρτα αυτή αναφέρεται στους αμετάβλητους νόμους του σύμπαντος, τις αόρατες δυνάμεις που κρατούν τα πάντα σε ισορροπία. Αυτοί οι νόμοι επιβάλλονται και δεν παραβιάζονται και η δικαιοσύνη με το σπαθί της αφενός τιμωρεί όσους τους παραβαίνουν κι αφετέρου ανταμοίβει όσους τους τιμούν. Η Δικαιοσύνη έχει δυο βασικούς νόμους, που στην ουσία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ο πρώτος είναι αυτός της αιτίας και του αποτελέσματος και υποδηλώνει πως όλα τα γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους και κάθε παρούσα κατάσταση είναι αποτέλεσμα όλων των προηγουμένων. Ο δεύτερος νόμος είναι αυτός του Κάρμα, σύμφωνα με τον οποίο κάθε ενέργειά μας τελικά θα επιστρέψει σε εμάς. Ό,τι σπείρουμε, αυτό και θα θερίσουμε στο τέλος. Επομένως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε πράξη μας, γιατί ο τελικός αποδέκτης των συνεπειών της θα είμαστε εμείς.

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
             Κάρτα: ΤΟ ΟΚΤΩ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Οκτώ των Κυπέλλων σε ένα άνοιγμα τότε συνήθως υποδηλώνει τη δυσαρέσκεια που αισθάνεστε σχετικά με το πώς έχει διαμορφωθεί η ζωή σας μέχρι σήμερα. Όλα μπορεί να μοιάζουν τακτοποιημένα όμως εσείς δεν είστε ευχαριστημένοι κι επιθυμείτε να χαράξετε νέα πορεία. Οι λόγοι συνήθως σχετίζονται με την αίσθηση ότι η σχέση σας ή ο γάμος, το επάγγελμά σας και ο τρόπος που ζείτε έχουν σταματήσει προ πολλού να σας εκφράζουν. Η απογοήτευσή σας λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη και σας ωθεί να εγκαταλείψετε τον σημερινό τρόπο ζωής και να αναζητήσετε ένα καινούριο μονοπάτι. 

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►​

ΙΧΘΥΕΣ  
         Κάρτα: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το ταξίδι μπορεί να έχει τελειώσει και να ξεκινάει ένα νέο, μπορεί να έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο, όμως το ταξίδι της ψυχής δε σταματάει ποτέ. Ο Κόσμος σηματοδοτεί μια στιγμή στη ζωή μας, στην οποία ένας κύκλος έχει μόλις τελειώσει κι ένας νέος ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Αντιπροσωπεύει την τελική επίτευξη όλων των προσδοκιών κι επιθυμιών μας, την επιβεβαίωση της επιτυχίας μας και την ανταμοιβή για τις δοκιμασίες μας. Στον υλικό κόσμο, η κάρτα μας προετοιμάζει για μια προώθηση σε υψηλότερη θέση ή μια μύηση σε υψηλότερο επίπεδο γνώσεων, είναι όμως μια μικρή γεύση του τι θα ακολουθήσει. 

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►​

                     Μαθήματα Χαρτομαντείας ►

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα