TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 09/02


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η Αυτοκράτειρα είναι το πρώτο σκέλος της τριάδας Σώμα-Μυαλό-Πνεύμα, κι εκπροσωπεί το φυσικό σώμα και τον υλικό κόσμο. Η εμφάνιση της μας προετοιμάζει να ανοίξουμε την καρδιά μας για να δεχτούμε αυτή την απέραντη αγάπη (πολλές φορές μπορεί να προμηνύει και μια εγκυμοσύνη). Ο κόσμος της είναι ένα όμορφο κι ανέγγιχτο μέρος, απόλυτα φυσικός, όπου τα πάντα βρίσκονται σε αρμονία. Ένας τόπος που αναπαριστά τη δημιουργία και τη γέννηση, ένας τόπος που βρίσκεται υπό την προστασία της. Σε περίπτωση που κάποιο δημιούργημά της βρεθεί σε κίνδυνο, τότε διαταράσσεται η ισορροπία του βασιλείου της και γι αυτό είναι συχνά υπερπροστατευτική, πράγμα που μπορεί αφενός να προσφέρει ασφάλεια, μπορεί όμως και να λειτουργήσει καταπιεστικά.

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►

 

 

ΤΑΥΡΟΣ
          Κάρτα: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Το Πέντε Των Ξιφών είναι το χαρτί της ήττας και της παραδοχής των ορίων σας. Υπάρχουν φορές που παρά τις προσπάθειές σας να κερδίσετε αυτό που θέλετε, ο αντίπαλος είναι ισχυρότερος ή χρησιμοποιεί ύπουλες τακτικές που σας ξεπερνούν. Όσο άδικο και άσχημο κι αν είναι, είναι μέσα στη ζωή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να γυρίσετε την πλάτη σας και να αποχωρήσετε. Επιπλέον, μη δώσετε σημασία σε τυχόν ντροπιαστικά σχόλια που θα σας κάνουν να νιώσετε ακόμα μεγαλύτερη ταπείνωση. Αναγνωρίστε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε και δείτε αυτήν την εμπειρία σαν ένα χρήσιμο μάθημα. 

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►​

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο Τροχός της τύχης είναι το σύμβολο της Μοίρας και του Πεπρωμένου, γιατί μας δείχνει πως όλα συνδέονται σε έναν κύκλο. Η κάρτα μας προιδεάζει για το γεγονός πως μπορεί να συμβούν αλλαγές από τη μια στιγμή στην άλλη, να περάσουμε από τη μια κατάσταση σε κάποια εντελώς αντίθετη και πάλι πίσω. Κι ενώ η μοίρα φαίνεται να μας χτυπάει συνήθως απροειδοποίητα, εμείς μπορούμε να προβλέψουμε τον ερχομό της άσχημης κατάστασης και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν έχει σημασία η φύση της επερχόμενης αλλαγής (και μάλιστα σύντομα) στη ζωή μας, αλλά το πόσο είμαστε προετοιμασμένοι να την αντιμετωπίσουμε και να ζήσουμε με αυτή.

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►​

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Όταν εμφανιστεί το Τρία των Ράβδων, υποδηλώνει ότι όσα καινούρια σχέδια στηρίζονται στη δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα και τον στιβαρό σχεδιασμό θα έχουν την αναμενόμενη επιτυχία, αν και μάλλον μακροπρόθεσμα. Αυτό το φύλλο σάς συμβουλεύει να εργαστείτε με ενθουσιασμό και να θυμάστε ότι η επιτυχία δεν θα έρθει αμέσως. Είναι ένα ιδιαίτερα δημιουργικό φύλλο, ένα χαρτί που φέρνει τα πρώτα σημάδια προόδου. Ως εκ τούτου, το άτομο μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένο, ίσως και περήφανο που τα σχέδιά του έχουν αρχίσει να αποδίδουν.

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►​

 

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: Η ΚΡΙΣΗ

Η κάρτα μας προειδοποιεί πως κάποια σημαντική αλλαγή θα επέλθει σύντομα, αλλά δε θα είναι βίαιη ή καταστροφική. Είναι υπό τον έλεγχό μας και μπορούμε ακόμα και να την αγνοήσουμε ή να την απορρίψουμε. Οποιαδήποτε στάση κι αν κρατήσουμε απέναντι στην επερχόμενη αυτή αλλαγή, θα μας επηρεάσει κατά την Τελική Κρίση. Η κάρτα επίσης μας διδάσκει πως για ό,τι έχουμε κάνει στο παρελθόν, έχουμε ήδη πάρει αυτό που μας αξίζει και τώρα μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή χωρίς να ανησυχούμε πλέον, αφου έχουμε πάρει το μάθημά μας.

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
             Κάρτα: Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, ο Ιππότης των Κυπέλλων συνήθως συμβολίζει ένα πρόσωπο που σας κάνει μία νέα, ερωτική πρόταση. Τα συναισθήματά του είναι πλούσια και η έκφρασή του γεμάτη φαντασία. Αν πρόκειται για πρόσωπο με το οποίο συνδέεστε ήδη συναισθηματικά, Ο Ιππότης των Κυπέλλων αντιπροσωπεύει μία νέα πρόταση ή μία παρότρυνση από την πλευρά του. Οι προθέσεις του είναι καλές, εξετάστε όμως κατά πόσο οι προτάσεις του είναι και ρεαλιστικές. Ακούστε όσα έχει να σας προτείνει και αξιολογήστε τις προτάσεις του με ρεαλισμό.

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►

ΖΥΓΟΣ
       Κάρτα: ΤΟ ΟΚΤΩ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Το Οκτώ των Πεντάκτινων είναι το χαρτί της προσεκτικής δουλειάς, της μάθησης, της αφοσίωσης σε ένα στόχο και της επιμονής. Επίσης είναι το χαρτί των τεχνών και των δεξιοτήτων. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε όταν εμφανιστεί το Οκτώ των Πεντάκτινων είναι να προσπαθήσετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Επίσης σάς προτρέπει να δείξετε προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας και σύνεση στις αποφάσεις σας. 

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
             Κάρτα: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Είναι μια από τις ισχυρότερες κάρτες Ταρώ. Είναι το άγνωστο που όπως είναι φυσικό το φοβόμαστε. Η κάρτα αντιπροσωπεύει τη μετάβαση της ψυχής σε ένα νέο επίπεδο. Το ποτάμι που απεικονίζεται στην κάρτα, για πολλούς είναι ένα σύμβολο που δείχνει τη συνέχεια της ζωής, αφού το νερό θα καταλήξει στη θάλασσα, μετά στα σύννεφα, μετά θα γίνει βροχή και θα καταλήξει και πάλι στο ποτάμι. Τίποτα δεν καταστρέφεται ούτε χάνεται, απλά μεταμορφώνεται. Ο λόγος που η κάρτα αυτή είναι τόσο τρομακτική για τους περισσότερους, είναι επειδή δε συνειδητοποιούν πως κάθε αλλαγή είναι επωφελής. Όταν εμφανίζεται ο Θάνατος, μας προιδεάζει για μια μεγάλη αλλαγή που θα συμβεί, συνήθως στον τρόπο ζωής μας. Μια στάση ή προοπτική μας δεν είναι πλέον χρήσιμη και θα πρέπει να την αφήσουμε στην άκρη.

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►​

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
           Κάρτα: ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Το Εφτά των Πεντάκτινωνείναι το χαρτί της αξιολόγησης. Όταν εμφανιστεί σε ένα άνοιγμα, σας προτρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσετε την μέχρι τώρα πορεία σας. Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να επαναβεβαιώσετε τους στόχους σας. Έχετε κάνει μια μεγάλη διαδρομή ως εδώ και ίσως αναρωτιέστε αν αξίζει τελικά τον κόπο. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στη σωστή κατεύθυνση και ότι αυτό που κάποτε επιθυμήσατε παραμένει για εσάς σημαντικό. Ακόμα και αν διαπιστώσετε ότι θέλετε να αλλάξετε δρόμο, μη φοβάστε να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και τους άλλους.

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►​

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
            Κάρτα: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι Εραστές δεν είναι απλά μια κάρτα που αναφέρεται στην αγάπη και τη σεξουαλικότητα, έχει σχέση και με τη δυαδικότητα. Η κάρτα αυτή εμφανίζεται συνήθως όταν έχουμε να πάρουμε μια απόφαση και πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο επιλογές και μας συμβουλεύει να εξετάσουμε προσεκτικά την κάθε περίπτωση πριν ενεργήσουμε. Η κατάσταση ενδεχομένως να είναι πολύ απλή, δηλαδή να επιλέξουμε απλά ανάμεσα σε δυο λύσεις ή περισσότερο πολύπλοκη και χρειάζεται να δοκιμαστούν τα ιδανικά μας και οι πεποιθήσεις μας. Συνήθως, όταν εμφανίζονται οι Εραστές, αναφέρονται σε κάποια (κυρίως σεξουαλική) σχέση ή μια τέλεια έκφραση της αγάπης μεταξύ δύο ατόμων. Αν όμως αυτή μείνει ανεξέλεγκτη και συνεχώς τροφοδοτείται, θα τους καταστρέψει. Αν δεν υποδεικνύει φυσική σχέση, ίσως είναι η ενσωμάτωση δυο αντικρουόμενων μερών του εαυτού μας, του αρσενικού και του θηλυκού. Τέλος σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως να εμφανίζεται επειδή υπάρχει μέσα μας σύγκρουση μεταξύ δυο ατόμων που αγαπάμε, δυο συντρόφων, από τους οποίους πρέπει να επιλέξουμε τον ένα ως πιο κατάλληλο για εμάς. 

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►​

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
             Κάρτα: Ο ΗΛΙΟΣ

Ο Ήλιος έχει πολλούς συμβολισμούς, στις αρχαίες θρησκείες τον θεωρούσαν ως το δωρητή της ζωής και σε κάθε πάνθεο βλέπουμε κι ένα θεό Ήλιο. Είναι αυτός που φωτίζει μετά από μια περίοδο σκότους, ο απελευθερωτής κι αυτός που φέρνει την ειρήνη μετά από πολλές δοκιμασίες. Είναι σύμβολο της αποφασιστικότητας και της αξιοπιστίας. Η εμφάνιση της κάρτας αυτής είναι πάντα ένα ευχάριστο προμήνυμα: προαναγγέλνει χαρά, ευτυχία, τη γέννηση ενός παιδιού, υλική ευημερία, καθετί θετικό κι ευχάριστο. Ένας σκοτεινός κύκλος στη ζωή μας έχει τελειώσει και τώρα έρχεται το νέο ξεκίνημα.

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►​



 

ΙΧΘΥΕΣ  
          Κάρτα: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η εμφάνιση της Εγκράτειας μπορεί να αναφέρεται στη συνάντηση δυο όντων που θα λειτουργήσουν ως ένα. Μπορεί να υπονοείται οποιαδήποτε σχέση είτε φιλική, είτε συνεργασία είτε οτιδήποτε άλλο. Η ομαλή συνεργασία θα επιτευχθεί σε εσωτερικό επίπεδο, όταν αντιμετωπίσουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας και τους παράλογους φόβους μας κι, αντί να προσπαθήσουμε να απαλλαγούμε από αυτά, τα ενσωματώσουμε μέσα μας με μετριοπάθεια. Αν τα πετάξουμε δε θα μπορέσουν να μας βοηθήσουμε, αν όμως τα αποδεχτούμε θα μπορέσουμε να τα ελέγξουμε.Η Εγκράτεια μας δείχνει κάποιες φορές την ισορροπία ανάμεσα σε δύο άκρα. Συνήθως η κάρτα αυτή αναφέρεται στη σχέση μας με τους άλλους. Αν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ μας, θα επιλυθεί με συμβιβασμό και συνεργασία και ίσως είναι ένα σημάδι που μας δείχνει ότι πρέπει να εξομαλύνουμε μια κατάσταση πριν αυτή ξεφύγει.

Αναλυτικες προβλεψεις ταρω ►​

                    Μαθήματα Χαρτομαντείας ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα