Συμβουλές Feng Shui Για Ευτυχία 


 

Σύμφωνα με το φενγκ σούι, εάν δεν έχετε αρκετή χαρά τότε η ροή του τσι (chi) είναι εκτός ισορροπίας. Το φενγκ σούι είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να προσφέρει περισσότερο κέφι και ευτυχία στη ζωή σας επειδή βελτιώνει τη ροή της ευεργετικής ενέργειας. Παρακάτω δίνονται κάποιες συμβουλές για την ύπαρξη ευτυχίας με το φενγκ σούι.

1. Αφαιρέστε τα παπούτσια σας πριν μπείτε στο σπίτι σας. Κάντε το ως ένα τελετουργικό για να αφήσετε το στρες από την δουλειά, την κίνηση στους δρόμους και την κακή μέρα που είχατε. 
2. Καθαρίστε τον χώρο του σπιτιού σας από την ακαταστασία. Η ακαταστασία αναστατώνει τη ζωή σας. Όταν είναι υπερβολική, αισθάνεστε στρεσαρισμένοι για τα πάντα. Δεν μπορείτε να βρείτε τα κλειδιά σας, σημαντικά γράμματα ή λογαριασμοί, τη σωστή ζώνη του παντελονιού σας ή ένα λατρεμένο ενθύμιο. Η ακαταστασία δημιουργεί χάος και εμποδίζει τη δυνατότητά σας να ηρεμήσετε. 
3. Κάντε μια σωστή ανακατάταξη διαχωρίζοντας τα πράγματα τα οποία σας θλίβουν εδώ και καιρό. Ώστε να αφαιρέσετε την αρνητική ενέργεια, τη θλίψη, το φόβο, το θυμό ή τις απογοητεύσεις από τον περασμένο χρόνο. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσετε το χώρο σας. 
4. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με άφθονο φως, φρέσκο αέρα και πρασινάδα. Ανοίξτε τις πόρτες και τα παράθυρα και προσκαλέστε τη φύση μέσα. Καθώς η νύχτα πλησιάζει, αποφύγετε το έντονο φως για τουλάχιστον μια ώρα πριν πάτε για ύπνο.
5. Κοιμηθείτε περισσότερο δημιουργώντας ένα ευχάριστο μέρος για να ξεκουράζεστε τα βράδια. Δείτε τις συμβουλές ''αγάπης'' παραπάνω. 
6. Επιλέξτε τα χρώματα που σας βοηθούν να χαλαρώσετε. Ενσωματώστε μπλε, λεβάντα, πράσινο, ροδακινί και άλλους κατευναστικούς γήινους τόνους στο σπίτι σας. 
7. Οι χαλαρωτικοί ήχοι της φύσης δημιουργούν ένα ήρεμο περιβάλλον. Δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής φυσικών ήχων, όπως απαλά κύματα, ρεύματα βουνών, κελάηδισμα πουλιών ή ένα απαλό αεράκι ανάμεσα στα δέντρα. Αν κάνετε μια αναζήτηση στο Google για χαλαρωτική μουσική όπως π.χ. chill outrelaxation music, θα βρείτε σίγουρα κάτι που θα σας ηρεμήσει. Θα σας χαλαρώσει και θα επιβραδύνει τους χτύπους της καρδιά σας.

 

 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα