Συμβουλές Feng Shui Για Αγάπη


 

Το Feng Shui παρέχει ατελείωτη βοήθεια όσο αφορά την αγάπη. Μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε αγάπη από άλλους, να βελτιώσει την επικοινωνία και την σεξουαλική σας ζωή με τον σύντροφό σας και ακόμη να σας βοηθήσει να αγαπήσετε το εαυτό σας. Μια καλή κρεβατοκάμαρα φενγκ σούι, είναι μια κρεβατοκάμαρα που σας προσκαλεί, σας δελεάζει, σας διεγείρει αλλά και ηρεμεί ταυτόχρονα. Είναι διασκεδαστικό και ευχάριστο να βρίσκεσαι εκεί μέσα, έστω και όταν βρίσκεστε εκεί για έναν ολιγόωρο ύπνο, για έναν βραδινό ύπνο ή για να κάνετε παθιασμένο έρωτα! Διαβάστε πώς θα το πετύχετε αυτό:

1. Βγάλτε την τηλεόραση, τον υπολογιστή ή τον εξοπλισμό γυμναστικής από την κρεβατοκάμαρά σας. 
2. Ανοίγετε τα παράθυρα συχνά ή χρησιμοποιήστε έναν ιονιστή καλής ποιότητας για να κρατήσετε τον αέρα φρέσκο και γεμάτο οξυγόνο. 
3. Προσπαθήστε να έχετε διάφορα επίπεδα φωτισμού στην κρεβατοκάμαρά σας, ή χρησιμοποιήστε έναν διακόπτη ντίμερ για να ρυθμίζετε την ενέργεια αναλόγως. 
4. Χρησιμοποιήστε απαλά χρώματα για να καταφέρετε να έχετε μια καλή ισορροπία στην κρεβατοκάμαρά σας. 
5. Επιλέξτε τις εικόνες και τα κάδρα για την κρεβατοκάμαρά σας σοφά, δεδομένου ότι οι εικόνες φέρνουν ισχυρή ενέργεια.
6. Ακολουθήστε τις βασικές οδηγίες φενγκ σούι για το κρεβάτι σας, οι οποίες είναι:
- Έχετε το κρεβάτι σας εύκολα προσβάσιμο και από τις δύο πλευρές, 
- Έχετε δύο κομοδίνα (ένα σε κάθε πλευρά) 
- Αποφύγετε το κρεβάτι σας να βρίσκετε σε μια απευθείας γραμμή με την πόρτα. 
7. Έχετε όλες τις πόρτες της κρεβατοκάμαρας κλειστές τη νύχτα, τις πόρτες της ντουλάπας, τα συρτάρια, τη πόρτα του λουτρού κρεβατοκάμαρας και τη πόρτα της κρεβατοκάμαρας.
 

 

    

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα