Σεμινάρια - Χαρτομαντείας

 Παρελθόν-Παρόν-Μέλλον


 

Μάθε τα Μυστικά της Χαρτομαντείας και την Ερμήνευση Χαρτών και Συναστριών

Το ''ρίξιμο των χαρτιών'' είναι από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους πρόβλεψης του μέλλοντος.

Οι προβλέψεις αφορούν όλα τα θέματα και όλους τους τομείς της ζωής σας, τον έρωτα, την εργασία και την υγεία. 
 

Την τράπουλά σου, δεν θα πρέπει να την αγγίξει κανείς άλλος, θα πρέπει να έχει αποκλειστικά την ενέργεια τη δική σου, θα πρέπει μόνο εσύ να λες τα χαρτιά με αυτήν!

Πάρε στα χέρια σου την τράπουλα και διάλεξε την φιγούρα του ατόμου που θέλεις να μάθεις για αυτό, δηλαδή το άτομο στο οποίο θα ρίξεις τα χαρτιά για πρόβλεψη. Η επιλογή σου θα βασιστεί στο χρώμα των μαλλιών και της επιδερμίδας, σύμφωνα με τις ερμηνείες που δίνονται σε όλα τα χαρτιά.

 

Στο μάθημα αυτό ανακαλύπτουν τις έννοιες πίσω από τις φιγούρες και τα κρυμμένα μυστικά των καρτών, πώς να διαβάζουν τις κάρτες με σιγουριά και ακρίβεια, πώς να αποφεύγουν τη σύγχυση στην ερμηνεία από αντικρουόμενες απόψεις και υπερφόρτωση πληροφοριών που προσφέρει κάθε άνοιγμα της τράπουλας αλλά και πώς να προστατεύονται και να καθαρίζουν ενεργειακά. 

Να θυμάσαι είναι ότι θα πρέπει να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη, θα πρέπει να αφήσεις την φωνή της διαίσθησής σου να σε καθοδηγήσει. Μπορείς ακόμα και να αυτοσχεδιάσεις. Γράψε τις προβλέψεις σου σε ένα χαρτί και κράτησέ τες για να μπορείς αργότερα να ανατρέξεις σε αυτές και να δεις αν όντως έπεσαν μέσα! 

 

Βρες Το Προσωπικο Σου Χαρισμα

Περισσότερα >

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα