ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  23/09 έως 27/09


 

                Ζώδια​ Κριός

Αυτή η εβδομάδα τα αισθηματικά σου είναι στα πάνω τους, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι! Αν είσαι αδέσμευτος οι νέες γνωριμίες - μέσω διαδικτύου - θα προκύπτουν εκεί που δεν τις περιμένεις, ενώ τα φλερτ θα σε ξεσηκώνουν! Το συναίσθημά σου θα είναι έντονο και δεν θα διστάζεις να ανοίγεσαι σε όποιο άτομο σε ενδιαφέρει, ενώ με το επικοινωνιακό σου χάρισμα σε βοηθά να γοητεύεις και να κατακτάς! Παράλληλα, η εβδομάδα σχετίζεται με τον εσωτερικό σου κόσμο και την ψυχική σου ισορροπία, γεγονός που σε βοηθά να τα βρεις με τον εαυτό σου και να είσαι, αλλά και να δείχνεις καλά! Ωστόσο, καλύτερα να μην προχωρήσεις σε δεσμεύσεις και να μην δώσεις υποσχέσεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 18, 21, 29 


         
               Ζώδια​ Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα για σένα θα είναι ιδιαίτερα αισθησιακή και θα ευνοήσει τις προσωπικές σου σχέσεις, θα τις ενισχύσει και θα τις δυναμώσει, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε μαζί με το ταίρι σου να κάνετε το επόμενο βήμα, δηλαδή να προχωρήσετε σε επισημοποίηση ή συγκατοίκηση. Άλλωστε, καταφέρνεις να παραμερίσεις κάθε εγωιστική τάση και να γίνεις πιο διαλλακτικός/ή απέναντι στο ταίρι σου, εξομαλύνοντας κάθε διαφορά που υπήρχε μεταξύ σας! Η εβδομάδα, ναι μεν ενισχύει το πάθος και ανεβάζει τη libido, από την άλλη όμως μπορεί να σου προκαλέσει τα δύσκολα συναισθήματα της ζήλιας και της κτητικότητας, που θα πιέσουν το ταίρι σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 10, 13, 17


 

                 Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα μπλέκει με περίεργο τρόπο τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου και σε ωθούν να αναζητήσεις ένα άτομο που θα σου προσφέρει ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος μπορεί να κάνεις επαγγελματικά σχέδια μαζί με το ταίρι σου ή να βάλετε κοινούς στόχους, που θα σας εξασφαλίσουν μια ασφάλεια στο μέλλον. Βεβαίως, θα προκύψει αρκετή ένταση, αρκετές υποχρεώσεις! Βρες τρόπο να μετατρέψεις την ένταση σε… πάθος και εκτόνωσέ την με το ταίρι σου στο… κρεββάτι! Στο χέρι σου είναι! Η εβδομάδα θα σου δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου, λύνοντας κάθε διαφορά! Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμα σχέση, να θυμάσαι πως η εβδομάδα, σε σπρώχνει σε νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, που ενισχύουν τη γοητεία σου και φέρνουν πλήθος θαυμαστών! Δεν έχεις παρά να διαλέξεις!

Τυχεροί αριθμοί: 8, 19, 24, 27  


        

                 Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να ενισχύσεις τη σχέση με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο στα μέσα της εβδομάδας, διότι στρέφει την προσοχή σου σε επαγγελματικά ζητήματα, γεγονός που μπορεί να σε κάνει να παραμελήσεις κάπως το ταίρι σου φέρνοντας γκρίνιες από την μεριά του, αλλά δεν θα σε δυσκολέψει περισσότερο! Αξιοποίησε λοιπόν αυτή την περίοδο για να ανανεώσεις το δεσμό σου, να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να του δείξεις τα συναισθήματά σου, για να το απαλλάξεις από τις ανασφάλειες και να κάνεις το δέσιμό σας ακόμα πιο ισχυρό!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 15, 21, 29  


  

                   Ζώδια​ Λέων

Η εβδομάδα σου χαρίζει γοητεία, αισθησιασμό, ομορφιά και αυτοπεποίθηση! Παράλληλα, σχετίζεται με το βαθύ σου συναίσθημα και σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου από κάθε “τοξικότητα” ή αρνητική σκέψη, και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με τα άτομα που αξίζει να είναι κοντά σου! Βεβαίως, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, να ξέρεις πως η εβδομάδα μπορεί να σε ωθήσει σε μια εγωκεντρική και αυταρχική συμπεριφορά. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να υψώσει τείχη γύρω σου και να προκαλέσει ρωγμές στη σχέση σου, αλλά αν θυμηθείς τη γενναιοδωρία που σε χαρακτηρίζει ως ζώδιο, όλα αυτά θα περάσουν… αναίμακτα! Άλλωστε, η εβδομάδα σε βοηθά να εκφραστείς και να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου με σαφήνεια, λύνοντας κάθε διαφορά! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 19, 21, 25


  

                   Ζώδια​ Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις τέλεια στον αισθηματικό σου τομέα, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Αν δηλαδή ανήκεις στους αδέσμευτους, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για ένα νέο ξεκίνημα, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να χτίσεις μια σχέση, που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια, την αμοιβαία εμπιστοσύνη, αλλά και το πάθος! Αξιοποίησε το δυναμισμό σου, την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου λοιπόν, για να πλησιάσεις και να σαγηνέψεις όποιο πρόσωπο σε ξεσηκώνει, πάρε πρωτοβουλίες και είναι σίγουρο πως θα πετύχεις το στόχο σου, αν αυτός είναι μια μακροχρόνια δέσμευση! Από την άλλη, εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα νοιώσεις το συναίσθημά σου για το ταίρι σου να ξεχειλίζει και θα εκφράσεις την αγάπη σου με κάθε τρόπο! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 13, 26, 28


 

                      Ζώδια​ Ζυγός

Η εβδομάδα ενισχύει την κοινωνική σου ζωή! Έτσι, μπορείς να περάσεις τέλεια, να διασκεδάσεις, είτε με το ταίρι σου, είτε με φίλους -έστω και μέσω διαδικτύου-, αν είσαι αδέσμευτος. Στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα, είναι σίγουρο πως θα κάνεις και νέες γνωριμίες -μέσω social media- ερωτικού χαρακτήρα, με την ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου. Έτσι, όχι μόνο θα περάσεις καλά, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις και μια νέα σχέση, αν αυτό επιθυμείς! Μην ξεχνάς άλλωστε πως η εβδομάδα, βελτιώνει την επικοινωνία σου, αλλά και την κοινωνικότητά σου. Αλλά κι εσύ που είσαι δεσμευμένος, αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να ανταλλάξεις έντονο, βαθύ συναίσθημα με το ταίρι σου και να ανανεώσετε τη σχέση σας, αφού θα βγείτε από τη ρουτίνα, θα έρθετε σε επαφή με κοινούς φίλους και συγγενείς και θα διασκεδάσετε!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 8,  20


      
                      Ζώδια​ Σκορπιός  

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, το συναίσθημά σου για το ταίρι σου είναι έντονο, αλλά και… αμοιβαίο! Έτσι, σε περιμένουν φλογερές στιγμές γεμάτες πάθος στην αγκαλιά του, που καλό θα είναι να μην καταστρέψεις με το πείσμα σου να έχεις το πάνω χέρι και να ηγείσαι στη σχέση. Άλλωστε, η εβδομάδα, σε βοηθά να είσαι ειλικρινής κι ευθύς στην επικοινωνία σου, πράγμα που από τη μια είναι καλό, γιατί δεν αφήνει περιθώρια για παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, από την άλλη μπορεί να πληγώσει το ταίρι σου, αν κάποιες φορές η διάθεση σου είναι επικριτική! Η εβδομάδα μπορεί να σε κάνει λίγο απόμακρο και αντισυμβατικό στη στάση σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 8, 16, 23


            

                     Ζώδια​ Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα σχετίζεται με το σπίτι. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί το πάθος να μην κυριαρχεί τώρα, αλλά η επικοινωνία με το ταίρι σου ενισχύεται και μπορείς να κάνεις μαζί του συζητήσεις, που θα εξομαλύνουν τις εντάσεις, θα λύσουν παρεξηγήσεις και θα σας βάλουν ξανά στο δρόμο της αρμονίας με το ταίρι σου. Η εβδομάδα ενισχύει την ειλικρινή επικοινωνία, ενώ σε βοηθά να νοιώσεις εμπιστοσύνη και σιγουριά με το ταίρι σου. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με το ταίρι και τους φίλους σου! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, αυτή την εβδομάδα δεν πρόκειται καθόλου να… βαρεθείς και να μελαγχολήσεις. Άλλωστε, οι φίλοι σου είναι δίπλα σου, για να διασκεδάσετε έστω και μέσω social media!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 19, 21


         

                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτή η εβδομάδα ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, τη γοητεία και τον αισθησιασμό σου, ενώ ενισχύει την ευαισθησία σου, φέρνει νέες γνωριμίες μέσω social media αν είσαι μόνος/η ή ξεκαθαρίζει με τον πιο θετικό τρόπο κάποια μπερδέματα ή παρεξηγήσεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου! Παράλληλα, η εβδομάδα, σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με ειλικρίνεια, να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη προς το ταίρι σου! Κάποια οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Αν το θέλεις μπορείς να εστιάσεις στον ρομαντισμό και στο έντονο συναίσθημα που σου χαρίζει η εβδομάδα, για να περάσεις στιγμές πάθους με το ταίρι σου, ενδυναμώνοντας το δεσμό σας, έτσι ώστε να μην υπάρχουν ρωγμές και δεύτερες σκέψεις μεταξύ σας. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 13, 25


                   Ζώδια​ Υδροχόος  

Η εβδομάδα μπορεί να σου φέρει οικονομικές ευκαιρίες, γεγονός που θα βοηθήσει γενικά τη διάθεσή σου να βελτιωθεί, βελτιώνοντας και τις σχέσεις σου! Από την άλλη όμως, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου, καθώς το συναίσθημά σου εντείνεται και μπορεί να εκδηλώσεις πιεστική ή κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου ή να το… πνίξεις με εκδηλώσεις αγάπης! Απόφυγε λοιπόν τις υπερβολές για να αποφύγεις και τα… προβλήματα στη σχέση σου, είναι η συμβουλή των άστρων. Αλλά το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η! Τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες μέσω social media θα σε πολιορκούν! 

Τχεροί αριθμοί: 5, 8, 11, 27


            
                     Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτή η εβδομάδα για σένα προβλέπεται ιδιαιτέρως… αισθησιακή! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθύες, τώρα καταφέρνεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να εκδηλώσεις ανοιχτά το συναίσθημά σου, γεγονός που αναζωπυρώνει την αγάπη μεταξύ σας! Βεβαίως, καλό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές και την κτητικότητα που συχνά σε χαρακτηρίζει, και να εστιάσεις στο ρομαντισμό, την τρυφερότητα αλλά και το πάθος! Είναι σίγουρο πως έτσι θα καταφέρεις να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, ενώ κι εσύ θα νοιώσεις πληρότητα και ικανοποίηση, αφού και κάποιες διαφορές που είχατε στο παρελθόν αμβλύνονται και περνάτε σε ένα άλλο επίπεδο! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, τώρα έχεις την ευκαιρία να γυρίσεις σελίδα στα προσωπικά σου και να απαλλαγείς από κάποια απωθημένα του παρελθόντος! 

Τχεροί αριθμοί: 8, 10, 13, 29


             

          Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►​

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα