ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα θα σε κάνει να καταλάβεις πως αν δεν ελέγξεις τα βαθύτερα θέλω σου θα έρθεις σε σύγκρουση με το περιβάλλον σου καθώς οι απόψεις που θα έχεις πάνω σε κάποια θέματα θα είναι επιτακτικές. Από την άλλη όμως το απόγευμα θα σε κάνει να υποστηρίξεις με πάθος τις σκέψεις σου και θα είναι δύσκολο να δεχτείς τις απόψεις των άλλων. Γεγονός που θα προκαλέσει δυσφορία.



ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να προσέξεις πολύ καλά τις κινήσεις σου να μην δρας επιπόλαια και να ελέγχεις τα λόγια σου και τις πράξεις σου. Επίσης το απόγευμα ίσως να δημιουργήσει ένα κλίμα περίεργο ανάμεσα σε εσένα και σε άτομα του στενού σου περιβάλλοντος και πρέπει να το προσέξεις καλά αυτό να μην το παρακάνεις.




ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ίσως να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στις επαφές που θα έχεις με τους άλλους και θα σε κάνει να πεισμώσεις πάνω σε κάποια θέματα που θα σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Βάλε την λογική σου σε ενέργεια για να αποφύγεις καβγάδες. Επίσης το απόγευμα θα σε κάνει να θέλεις να επιβάλεις με κάθε τρόπο τις σκέψεις σου και τις απόψεις σου στους άλλους αυτό όμως θα σε κάνει να χάσεις πολλά.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα ίσως να προκαλέσει μια αλλαγή στο σκηνικό αυτό και θα δημιουργήσει ένα κλίμα αρνητικό αλλά και έντονο στις επαφές που θα έχεις με συνεργάτες σου αλλά και σε επαγελματικές σου συμφωνίες, απέφυγε να ασχοληθείς με υπογραφές και τελικές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια.




ΛΕΩΝ

Η μέρα ίσως να προκαλέσει μια αλλαγή στο σκηνικό αυτό και θα δημιουργήσει ένα κλίμα αρνητικό αλλά και έντονο στις επαφές που θα έχεις με συνεργάτες σου αλλά και σε επαγελματικές σου συμφωνίες, απέφυγε να ασχοληθείς με υπογραφές και τελικές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα ίσως να προκαλέσει εντάσεις και νεύρα με τα άτομα που θα βρεθούν κοντά σου ακόμα και με την σχέση σου και δεν θα μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου. Επίσης το απόγευμα θα σε φτάσει στα όρια σου θα σε κάνει απόλυτο/η σε αυτά που θα λες και θα κάνεις και η κτητικότητα σου θα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.




ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα θα σου υποδείξει πως σήμερα η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για εσένα αν όμως αφήσεις τον εαυτό σου ελέυθερο θα οδηγηθείς σε υπερβολικές καταστάσεις και συγκρούσεις με τους γύρω σου, αν ελέγξεις τις κινήσεις σου τότε θα περάσεις όμορφα. Επίσης το απόγευμα θα σε κάνει να θέλεις να ηγηθείς στους γύρω σου και αυτό θα προκαλέσει δυσφορία στις επαφές σου. Πρόσεξε το πολύ καλά αυτό.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να νιώσεις σωματική και ψυχική κούραση και η ανάγκη σου να κάνεις ένα διάλειμμα θα είναι μεγάλη. Από την άλλη το απόγευμα ίσως να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα μέσα στη δουλειά σου εξαιτίας μιας διαφωνίας που θα έχεις με τους συνεργάτες σου και θα πρέπει να προσέξεις καλά τι θα πεις.


 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα θα σε οδηγήσει σε διαφωνίες με τα άτομα που αγαπάς σε θέματα που θα σας απασχολήσουν και καλό θα είναι να μην το παρακάνεις αλλά να δώσεις τόπο στην οργή. Επίσης το απόγευμα θα σε κάνει να γίνεις απόλυτος/η σε κάποιες απόψεις σου και γενικά η διάθεση σου απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντος σου θα είναι αρκετά κτητική. 




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα σου θα σε φτάσει στα άκρα και θα σε κάνει να λες λόγια που δεν τα εννοείς η συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους θα είναι επιθετική και πρέπει να το προσέξεις καλά αυτό. Επίσης το απόγευμα, δεν θα είναι και τόσο βοηθητικό φιλικό και ευνοικό μαζί σου καθώς θα σε οδηγήσει σε λάθος ενέργειες και αποφάσεις που θα σε φτάσουν στα όρια σου.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα θα επαναφέρει στην μνήμη σου καταστάσεις που έχεις περάσει στο πρόσφατο παρελθόν σου και θα σε οδηγήσει σε νεύρα και ένταση θα τα βάλεις με άτομα που σε αδίκησαν. Από την άλλη το απόγευμα θα μεγαλώσει και άλλο την διάθεση σου για καβγά και θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Μην το παρακάνεις όμως γιατί θα βρεθείς προ εκπλήξεων.




ΙΧΘΥΣ

Η σημερινή μέρα θα προκαλέσει μια ταραχή στις επαφές σου με τους άλλους δεν θα μπορέσετε να βρείτε ένα κοινό σημείο πλεύσης και θα φτάσετε σε αδιέξοδα. Από την άλλη το απόγευμα θα σε κάνει να προσέξεις πολύ καλά τις κινήσεις σου απέναντι στους άλλους και τα λόγια που θα πεις.


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα